- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас нормално ли е?
Значи искам да споделя!Познавам момиче ,което скоро ще навърши 16!Преди няколко седмици обстоятелствата се ст3коха така че имах открит разговор с нея и да ви кажа чесно останах потресена!Значи тя наскро скъса с приятеля си ,които е на 28 !Ходиха година,година и половина!Добре наистина голяма разлика 14 год. ,но да кавем че го приемам!Продължихме да говорим(с нас имаше още едно момиче)и жъпросното момиче си призна че е правила секс за първи път на 13!Добре и с това се премирих!
Но следващото нещо ,което чух направоме ме остави без думи!Цитирам"Можете ли да си представите сега аз ходя с някакво си момченце-македонец на 18 год !Ужас та то е още дете!"При тези думи аз я попитах "Добре а ти с колко одишен искаш да ходиш?"Отговорът беше-30 и нагоре!
Не знам аз ли съм консервативен човек или...Как мислите Вие това нормално ли е !Нормално ли е едно 16 год. момиче да ходи с мъже ,копито могат да и са й бащи?![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
emi az nemislq ,4e e normalno daje ako me pitash si e napravo gnusno, no kakfo da se pravi ima gi vsqkakvi![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
ne ne e normalno i ti predlagam daje da ne izlizash s takiva za po edno kafe poznavam edna kurva deto e na 13 i hodi s shefa na maika si i q ebe za pari prosto si nameri svqsno momi4e ne se zanimavai s takiva kurvetini !!!! ne nikak normalno no tova e kakvo da se pravi izvraten svqtt
No matter where you go, there they are...
Явно и аз съм изостанала и консервативна.
А бе може просто да и смърди путката !![]()
Първоначално написано от SlyN4o`f
deeeeeee as sa iskorah ve kva e taz ???? za mene ne e normalno ma tova si e neino mnenie koto iska da prai
еми нали се сещаш че 30 годишните имат коли апартаменти и така нататака ... а 17-18 годишните не ... аи нали се сещаш че е много по лесно един 25-30 годишен да спи с някоя 15-16 отколкото с тези на неговата възраст с една дума твоята фр е кажи речи ...курва ..Първоначално написано от SlyN4o`f
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от `Death`Whore`
VECHE e normalno
VECHE e anormalno , ako v edna vruzka lubovta dviji neshtata![]()
Slyncho , ne znam ot kakvo si potresena - za 1vi put li chuvash takova neshto ?!
shtoto az ne .. tva si e veche ejednevie
P.S. ne se chudi zashto na momichetata im e izleznalo losho ime![]()
Yupeeee !
Тая просто не е наред с главата!Прави се на много голяма и на много важна като излиза с мъже.Супер отваратително е да правиш секс на 13 и 100 процента съм сигурна,че не е била готова,защото сигурно тя това твърди,а я е отворил някой батко на 28.Незнам как те приемат за нормално да ходят с 14 гдишна пикла.Това наистина не е нормално.
otvrat![]()
za jalost ve4e mn gi ima takiva 4ak da se 4udi6 koi e po zle 30 godi6niq dart pergi6in s deteto ili glupavoto momi4ence koeto se zanimava s nabori na tatko si
За Любовта нямало граници...но не върви да ходиш с толкова по-големи от теб...
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
А въх кажи на тая твоя приятелка да спре малко американските филми ... щот тука българина не е милярдерПървоначално написано от SlyN4o`f
ски напрао ме заби тва момиче в земята ... за ква са помисли за ... БЕЗ КОМЕНТАР!!!НЯМАМ ДУМИ!!!
Блаа...тая не е наред...как ша е нормално бе на нея и има нещо и ще е хубуу да говори с някой дето разбира...а и теа хора за женена тя ша ходи с тях кой знае кфи са им намеренията пфу...
Първоначално написано от IdiOtKa
Тъжно,но факт!
2 т. от правилника. Бан на профил
=D>Първоначално написано от Ice_Queen
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
ami ne e normalno...vse pak edin 25-30 godi6en nqma ko da ravi s edna devoika na 16 ili 17 osven sex.....vse pak rano ili kusno tozi na 30 6te se osuznae 4e trqbva da se jeni, da ima deca, semeistvo i edva li 6te 4aka malkoto momi4ence da porastne......i skoro ne ostav ni6to z na6ata teengirl osven razdqla, muka i sulzi.....ne znam daje kakvo tursqt 4i4kovcite na 30 v edno momi4e.....a ako iskat samo sex...zna4i sa nekudurni da go pravqt sas jena na svoqta vuzrast....prosto sa nekudurni da si izprosqt......![]()
![]()
![]()
![]()
Е това беше по-брутално и от темата, а сега за нея, ем какво се учудваш какво ли не видяхме в тоя форумПървоначално написано от _crazy_baby_
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Искам само да кажа ,че не случайно написах ,че е моя позната и ,че обстоятелствата бяха такива ,че попаднах в този разговор!ПРИЯТЕЛКА-в никакъв случай!Пуснах тази тема просто да провера и ващо мнение и се радвам ,че съвпада с моето!Наистина живеем в време в ,което тези случаи стават все по-чести!Но ние нищо не можем да направим!Да гнусно е ,противно е ...НО това е !!!![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
Абе писна ми от курви нз защо ма вие момичетата се искате по-големи ае 1-2 години резбирам ама тва е прекалено що не тръгнете с некои 80 годишни дедовци с бастуна може направо да ви разпори.
Don't hate the player , hate the GAME!
Tova se prosto edni malki kurvi4ki koito se navurtat okolo bogati kopeleta koito imat kinti i vsqkakvi ekstri e teq kurvi4ki malki posle stavat golemi kurvi i tehnite priqteli se okazvat svodnici i gi pra6tat na maika si v putkata da prostituirat.Ama tova da im e za urok 6e im eba maikata na teq kurvenski iz4adiq a pa toq luv4eto vseki si ima svoe mnenie da ma pi4 ne e normalno kogato maika ti e bila na 14 da e hodila s muj na 30 i da e pravila sex s nego ako e taka zna4i ba6ta ti e mnogo murtav ve4e.....Ne budi tolkova hitur 6toto 6e vidi6 du6terq ti kato stane na 15 i kato zapo4ne da izliza s hora stari kolkoto tebe dali 6e kaje6 togava mi da q ebat kvo mi puka obzalagam se 4e nqma da go kaje6 naliiiiiii....A hitreco....
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
лично според мен 30годишния няма ама абсолютно никакви чувства към някое 15-16-17 годишна курвичка ..просто тои я вози с колата казваи хубави неща тя му вярва и я ебе без проблем ... много ясно че едно 16-17 годишна курвичка ше газарее с вапросния чичко пред приятелките си неосъзнаваики колко жалко изглежда и още по дуре за чичкото той ще я лъже тя ще му вярва ..но се пак един уважаващ себеси и точен пич(малко странно се вразва тая дума в случая но караи) ще ходи с някоя на неговата възраст а не с някви пикли ,но дали е точно така ще кажат по възрасните тук ...
И се пак като се замислиш ...евала му на чичкото той си е тарикат вобще не го ебава .... и жалко за радителите на момичето ..то просто си е натурално малумно ...
е тва праи чалгата с хората !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Pone evala im prava a teq muje koito pravqt tova za6toto znaqt 4e ima kurvi koito za pari 6e mu lapaat kura daje i dokato si hodi po ulicata kefi me tova 4e kupuvat im ne6to ebat gi ebat gi ebat gi i nakraq gi zaebavat s otvoreni putki i s raz4ekanata ot svirki usta.Oba4e nai-qkoto e 4e 4oveka e na 30 i si e hvanal putka na 16 naprimer i toi se kefi 6toto tova e ne6to stegnata gotino mlado i az bih iskal da go pravq tova s gadnite kurvi kato pootrasna o6te s 12 godini....MRETE OT SEX KURVIIIIIIII
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
Най -интересното е ,че родителите й са що годе свестни хора,а пък се познават с гаджетата й!Странно нали?![]()