Влез

View Full Version : IMAM MN GOLQM PROBLEM S1S REVNOSTTA PLS POMAGAITE...!!!

the_man
08-07-2006, 22:09
zna4i... eto kakva e rabotata.s1s moqta priqtelka sme zaedno ot mesec i polovina no predi da tr1gnem sme bili zaedno predi okolo goidna. naposledak tq vse mi razpravq kak nz si koi q opipval i kak iskal da q vozi nasam natam s motora si i taka natata. onzi den hodihme na kafe sas priqteli i sas neq. tq me pita k1m kolko 6te si tr1gvam i sled kato i kazah pusna signal na nqkoi. sled 2 min i se obadiha i tq kaza "ae ela me zemi ot edikade si sled 15 min" toi doide i tq si tr1gna s nego. ob6to zeto razbrah 4e tq se ima s1s 1 m1j koito e na okolo 30 (btw az s1m na 16 a tq na 15). po4uvstvah se adski kofti i posle cql den neznaeh k1de se namiram. po princip s neq mojem da se vijdame samo sutrin 6tot ptrz dr vreme s1m dosta zaet. na sledva6tiq den slu4kata se povtori.no az ve4e ne izdrarjah i i kazah 4e ne mi e kef da se m1kne s toq. tq uj me razbra i mi obqsni 4e te sa prosto dobri frendove.imah vazmojnostta ot4asti da se ubedq f tova. f4era (nedelq) si preebah celiq den samo i samo da moga da q vidq a tq ima6e malko rabota. zv1nna mi ve4erta no be6e malko zaeta i kaza 4e 6te mi se obadi do 4as.taka i ne mi zvanna pove4e. 4ak k1m 11 mi pisa kakvo bilo stanalo i kak nemogla da izleze s men 6tot imala problem s frendka i trqbvalo da q vidi. v s16toto vreme 1 ot nai dobrite mi priqteli mi kaza 4e q e vidql nadve4er f kolata imenno na toq koito q vzema6e ot kafeto predi dni. adski mnogo se vbesih i dnes kato se vidqhme samo 2-mata i kazah za ko staa duma i tq mi kaza 4e nqma smisal da q revnuvam i mi kaza kak i tq me revnuvala ot edna moq fr no mi vqrvala dostata4no. i se pak tq prodaljava da ne ebava i vapreki ogovorkata ni tazi ve4er ne mi pisa... taa.. vaprosa mi e imam li osnovanie da q revnuvam ot kogoto i da e bilo i kakvo da pravq za6toto mn q haresvam i 6te otka4a pls pi6ete mi...!!! ](*,) ](*,) ](*,)

love_all
08-07-2006, 22:20
osnovanie da ia revnuvash imash. Koeto obache ne oznachava, che tia ti izneveriava. ti ia poznavash po-dobre i po-dobre mojesh da precenish dali tia e chovek, koito shte se zanasia s dva puti po-vuzrastni ot neia hora. vsichko moje da e stanalo. moje tia naistina da e triabvalo da otide do priatelkata si, toi da e minal i za po-burzo da ia e zakaral s kolata. moje i priatelite ti da sa se pripoznali, a moje i TOI da e imal problem, no tia da ne ti kazva, za da ne se terzaesh naprazno. Ne iskam da ia opravdavam, no taka mislia.
i vse pak, ti si ia poznavash nai-dobre. sam mojesh da precenish dali ti izneveriava. i ako ti izneveriava, kakvo triabva da pravish.

Sexapilna_kukla
08-07-2006, 22:27
Momchence,nai-dobre se osuznai do kato e vreme!Estestveno,che imash osnovanie da revnuvash i ne samo....!Taq da ne te misli za nqkakuv palqcho,ta taka da te razigrava?!?Shte si ogovarq sreshta s DRUG pred teb i shte si trugva s nego pred ochite ti!Kak moje takava naglost?!?I da kazva,che sa samo priqteli.....neznam tq kakvo razbira pod "priqteli".....Razbiram,che imash chuvstva kum neq,no nai-dobre shte e da q ostavish-sega samo se izmuchvash i se qdosvash zaradi glupostite na nqkakva nedorasla pikla!Ako durjeshe na teb nikoga ne bi postupvala taka,povqrvai mi!Znam,che shte ti e trudno da q ostavish,pri polojenie,che mn q haresvash,no pomisli-zaslujava li si da budesh s chovek,koito ne otgovarq na chuvstvata ti,puk i plius tova tq ne e edinstvenata,nali?Shte namerish chovek,koito naistina shte te uvajava i shte darji na teb,a ne kato neq.....I pak ti kazvam-kolkoto po-skoro q zarejesh,tolkova po-dobre,prosto ne si zaslujava :wink:

the_man
08-07-2006, 22:34
mnogo ste pravi oba4e se poznavam dobre s1s priqtelkata i i mi e qsno za kakvi problemi stava duma... pone taka mislq i se pak ne mi se iska da e istina. kogato se vidim i kogato zapo4ne da mi obqsnqva kakvo e stanalo po4vam da se 4ustvam kat glupak ne za dr a za6toto s1m se osamnil v neq. a i drugoto koeto e, nz dali se prestruva i ne mislq 4e go pravi ama kogato i povdigna nqkakva takava tema na neq i stava mn gadno 4e si mislq takiva raboti i mn se sduhva v smisal 4e i stava kofti 4e i nqmam doverie i 4e q revnuvam.

love_all
08-07-2006, 22:34
imenno. che ako mejdu tiah ima neshto, tia niama chak tolkova ochevidno da trugva s nego i shte se sreshtne s nego na sledvashtata priaka. A ako e iskala da go zareje, toi kato i povdigne vuprosa, tia shte si ima vednaga i povod i prichina...

Sexapilna_kukla
08-07-2006, 22:52
Znachi-nikoga ne trqbva da imash prekaleno doverie na edna jena!Vuv vseki edin moment taka,kakto te gleda s mili ochichki prosto moje da te "hvurli na djankata"........Ne che kazvam za tvoqta priqtelka,a prosto govorq obshto,za da si imash edno na um vse pak."Love_all"-ot edna strana e vqrno,che,ako ima neshto s nego ne bi go pravila tolkova ochevidno,no ot druga......ako e po-hitra taka kato go pravi pred ochite mu shte znae,che toi nqma da zapodozre nishto,taka che e 50na50.E to momicheto moje da ne iska da go zareje-moje da i haresva da bude s dvama ednovremenno.......ne se znae.Nadqvam se da gresha,zashtoto kato gledam imash silni chuvstva kum neq-moje puk i naistina da ne ti izneverqva,neznam,pogovori pak s neq i taka.

IverSsoN
08-08-2006, 01:02
Опааа 30 годишен ... тоя да не е НеКЪФФ педофиЛ бре ... Аз да бях на твое място , ако продалжи да се вижда с него Я заРязвам на МИГА нема 6-5 ... Оле Боле

chelka
08-08-2006, 06:52
imam li osnovanie da q revnuvam ot kogoto i da e bilo i kakvo da pravq za6toto mn q haresvam i 6te otka4a pls pi6ete mi...!!!

ti 4uva6 li se?!?!?! razkarai taq izmet dale4 ot sebe si spored men tq ne te zaslujava i te laje koeto govori 4e i nqma 4uvstva kam teb ,kolkoto i grubo ot moq strana da zvu4i...vij mom4e ne ti trqbva takava jena do tebe(v slu4aq egati piklata)koqto se zanasq s koi li ne i te kara da se vprqga6 i qdosva6-ne e edinstvena zabravi q!!!

koalka
08-08-2006, 06:54
Не е въпроса до вярата,а как те кара да се чувстваш-ужасно.Според мен няма смисъл да продължаваш с такъв човек,но това е мое мнение.Тя е тъпа(сори,но това ми е мнението).Прави го нарочно и не мога да разбера как като държиш на някой би могъл да му причиняваш нещо такова.Какво е това"аз ти вярвам",което ти е казала.Като нищо може да ти изневери и просто се подсигурява...но все пак ти си решаВАШ.Но аз пак ти казвам(въпреки че ще срещна упреци от другите от форумя-ТОВА МОМИЧЕ ПРОСТО НЕ СИ СТРУВА!

Mike-Jones
08-08-2006, 06:54
mani q to napravo se gavri s teb

BeBencEto
08-08-2006, 07:01
revnostta e ubiistveno i mnogo glupavo chuvstvo..iskam da zapochna s tova...no ti mai imash i to seriozni povodi...shansut priqtelkata ti da e prosto fr s tozi muj e dosta golqm...no tuk idva momentut kogato sa q vidqli v kolata mu a tq te e izlugala...lujata moje da e porodena ot tvoqta revnost..edin vid da ne ti dade povod ako sa samo priqteli i da iska da te zadurji a ne da se karate...takam no sa idva i drugiqt variant v koito tq e poveche ot fr s vuprosniq muj..koeto men ne bi me uchudilo...nai-dobroto reshenie e da sednesh da pogovorite ama seriozno i da q razpitash mnogo dobre..prosto da q pritisnesh za da ti kaje vsichko..no ne prekalqvai s pritiskaneto i ne izbuhvai zashtoto moje da sa prosto priqteli i da razzvalish vruzkata si....pishi kakvo e stanalo kato deistvash

the_man
08-08-2006, 10:03
e az q pitah o6te s16tata ve4er kogato stana si4ko tfa i kogato postnah taq tema i tq ne me izl1ga a si mi kaza si4ko kak bilo. f smisal 4e priqtelkata i (koqto naistina ima seriozni problemi)izpadnala f nervna kriza i tq b1rzo trqbvalo da stigne do neq.toi prosto q bil zakaral za po b1rzo 6tot imat 2-3 km razlika. f kolata sa bili 3-4(taka kaza i frenda mi) i prosto sa sedqli tam za da ostavqt frendkata i i edin m1j na same da mogat da se razberat.taka pone kazva i mi se iksa da i vqrvam.ne 4e mi e dala koi znae k1f povod da ne go pravq no vse pak...

BLUE~ANGEL~
08-08-2006, 10:12
mi spored men ima6 usnovanie da revnuva6. :!: i kato gledam momi4eto mai dosta si flirtuva s drug... :-k kaji i 4e ne ti e priqtno da izliza s drug

slan4evo_momi4e
08-08-2006, 10:33
zna4i... eto kakva e rabotata.s1s moqta priqtelka sme zaedno ot mesec i polovina no predi da tr1gnem sme bili zaedno predi okolo goidna. naposledak tq vse mi razpravq kak nz si koi q opipval i kak iskal da q vozi nasam natam s motora si i taka natata. onzi den hodihme na kafe sas priqteli i sas neq. tq me pita k1m kolko 6te si tr1gvam i sled kato i kazah pusna signal na nqkoi. sled 2 min i se obadiha i tq kaza "ae ela me zemi ot edikade si sled 15 min" toi doide i tq si tr1gna s nego. ob6to zeto razbrah 4e tq se ima s1s 1 m1j koito e na okolo 30 (btw az s1m na 16 a tq na 15). po4uvstvah se adski kofti i posle cql den neznaeh k1de se namiram. po princip s neq mojem da se vijdame samo sutrin 6tot ptrz dr vreme s1m dosta zaet. na sledva6tiq den slu4kata se povtori.no az ve4e ne izdrarjah i i kazah 4e ne mi e kef da se m1kne s toq. tq uj me razbra i mi obqsni 4e te sa prosto dobri frendove.imah vazmojnostta ot4asti da se ubedq f tova. f4era (nedelq) si preebah celiq den samo i samo da moga da q vidq a tq ima6e malko rabota. zv1nna mi ve4erta no be6e malko zaeta i kaza 4e 6te mi se obadi do 4as.taka i ne mi zvanna pove4e. 4ak k1m 11 mi pisa kakvo bilo stanalo i kak nemogla da izleze s men 6tot imala problem s frendka i trqbvalo da q vidi. v s16toto vreme 1 ot nai dobrite mi priqteli mi kaza 4e q e vidql nadve4er f kolata imenno na toq koito q vzema6e ot kafeto predi dni. adski mnogo se vbesih i dnes kato se vidqhme samo 2-mata i kazah za ko staa duma i tq mi kaza 4e nqma smisal da q revnuvam i mi kaza kak i tq me revnuvala ot edna moq fr no mi vqrvala dostata4no. i se pak tq prodaljava da ne ebava i vapreki ogovorkata ni tazi ve4er ne mi pisa... taa.. vaprosa mi e imam li osnovanie da q revnuvam ot kogoto i da e bilo i kakvo da pravq za6toto mn q haresvam i 6te otka4a pls pi6ete mi...!!! ](*,) ](*,) ](*,)

Дали имаш основание да я ревнуваш?! Естествено!!! Ти трябва да си много търпелив и толерантен човек, че да я търпиш толкова време, защото откровенно казано не ми изглежда на нея да й пука за теб...Но ти си знаеш най-добре...А това дето ти е казала, че и тя те ревнувала е просто номер да се измъкне...а ти й си връзваш...Ако нещо подобно ми се случеше на мен, аз не бих търпяла да се ебават така с мен...

Mike-Jones
08-08-2006, 13:13
:evil: :evil: :evil: :evil:

RoSiTy
08-08-2006, 13:17
Imashg mnog golemi osnovaniq da revnuvash, no spored men tq tochno tova iska ot teb - da razberesh kolko mnogo naistina q cenish. Inache edva li bi8 bila tolkova glupava da se pokazva ot teb s nqkakyv si, i da ti razkazva za tova kakvo i s kogo bila pravila.

luda`flirtajika
08-08-2006, 16:19
Не е въпроса до вярата,а как те кара да се чувстваш-ужасно.Според мен няма смисъл да продължаваш с такъв човек,но това е мое мнение.Тя е тъпа(сори,но това ми е мнението).Прави го нарочно и не мога да разбера как като държиш на някой би могъл да му причиняваш нещо такова.Какво е това"аз ти вярвам",което ти е казала.Като нищо може да ти изневери и просто се подсигурява...но все пак ти си решаВАШ.Но аз пак ти казвам(въпреки че ще срещна упреци от другите от форумя-ТОВА МОМИЧЕ ПРОСТО НЕ СИ СТРУВА!

ami da taka e ne si struva [-X

the_man
08-09-2006, 07:19
mhm... pravi ste.oba4e az ne mislq 4e ta flirtuva s tos.p1k kakto i da e. f4era sutrinta bqhme na kafe sas priqtelki i tq doide ama az ne i ob1rnah koi znae kakvo vnimanie. sled tova otidoh na rabota i bqh zaet 4ak do k1m 9 4asa.k1m 8 30 tq mi se obadi...(stranno po princip az i zvanq)pita me kfo praq kak s1m tova onova sled tova glas1t i izvedn1j se promeni. zvu4e6e sqka6 seki moment 6e revne i mi kaza "milo obi4am te". tfa mi doide malko neo4akvano i se zasmqh leko i i otv1rnah s16toto.tq me pita 6to se smeq i az i kazah 4e ne se smeq. sled tova mi kaza 4e ne iska da me izgubi. az se pozamislih i q pitah dali e dobre(f ramkite na 6egata) a tq kaza 4e mn se e sduhala ne6to e re6ila da me 4ue prosto....
=>dilemata e takava: D1RJI LI NA MEN ILI NE? az mislq 4e da

CrazyWitch
08-09-2006, 08:35
Ае на тая проста....... и е малко. Ко изобщо питаш. Една приятелка имаше авер който не и даваше да излезе с приятелите си, а ти се чудиш дали си ревнив. ОМГ. В кръга на нормалното е да си толкоз ревнив ... дори се чудя как не са ти загряли бушоните на max, но нейното поведение не е напълно нормално. На мене ако ми се случи нещо такова с приятеля ми. Да ми каже едно, а да се среща с човек от противоположния пол, ще му пръсна тиквата. Бих казала, че е добре че реагираш така, а не си я турил в някоя кофа за боклук. Естествено все пак си момче, а тя момиче и няма да го направиш. Ай поне и се накарай един път като хората и толкоз... То не си знае мерника. Кое и как. Пък и версията за 30 годишния приятел --> Ако наистина е така аз лично нямаше да си позволя да се возя в колата му само защото ще знам, че на приятеля ми няма да му е хубу!!! То е достатъчна причина да не се кача. А твоето момиче... ме съмнява нещо.

ANGEL4E
08-09-2006, 08:42
pi4 tova ne e problem s revnosta a s priqtelkata tq hodi s onzi ne razbira6 li...
ostaviq da si se zabiva s koito si iska zarejiq tq si igrae s teb

the_man
08-09-2006, 18:48
pfff... tam e raotata 4e nemoa q zareja kak b1de. p1k i neiskam. p1k i dnes sutrinta kat bqhme zaedno si pogovorihme dosta seriozno i tq kaza 4e mn i stanalo kofti za vaprosniq 6tot s1m reagiral adekvatno no ne e iskala da me kara da revnuvam. znam 4e mejdu tqh nqma ni6to i dori dnes iskah da mu se obadi za da zeme nomera na 1 moi poznat 6tot imam raota s nego. kakto i da e... neznam no ne iskam si4ko da sv1r6va, kakto i tq... iskam prosto si4ko da si e kakto predi :? :? :?

Obitax
08-09-2006, 18:52
imam li osnovanie da q revnuvam ot kogoto i da e bilo i kakvo da pravq za6toto mn q haresvam i 6te otka4a pls pi6ete mi...!!!

ti 4uva6 li se?!?!?! razkarai taq izmet dale4 ot sebe si spored men tq ne te zaslujava i te laje koeto govori 4e i nqma 4uvstva kam teb ,kolkoto i grubo ot moq strana da zvu4i...vij mom4e ne ti trqbva takava jena do tebe(v slu4aq egati piklata)koqto se zanasq s koi li ne i te kara da se vprqga6 i qdosva6-ne e edinstvena zabravi q!!!

Asiliutno saglasen .!! taq te pravi na maimuna 4ove4e . ti si preebava6 jivota zaradi nqkva kurvetina q se stegni !!!

luda`flirtajika
08-09-2006, 19:18
est,4e imash osnovanie da revnuvash a...moje da e bashta i :D:D de da znam ta.... da imash pulnmoto osnovanie-pogovorete si dvamata i se izqsneet napulno