View Full Version : da mu se doverq li?
SwEe7_SuMmeR
08-08-2006, 16:15
Imam edin gaden problem!Mom4eto koeto haresvam ot blizo 3 godini i s koeto sum hodila ve4e dva puti iska da pravim sex.Otna4alo vsi4ko zvu4i napulno v ramkite na normalnoto,no ima nqkolko podrobnosti: 1.Skusa s men predi okolo 15 dena zaradi biv6ata mu priqtelka.(sre6tnali se na plaja i cql den bili zaedno)E ve4erta toi me zarqza.No biv6ata i toi ne sa zaedno daje sa se namrazili sled onzi den za ne6to si. 2.Nie ve4e ne hodim,no toi prodaljava da si iska ot men. 3.Purviqt put kogato mi kaza 4e iska da spi s men,nito hodehme,nito se bqhme vijdali skoro.(sestra mu mi e mn dobra pr. i po4ti postoqnno sme zaedno,rqdko uspqvam da go izbegna kogato hodq u tqh)Kogato si poiska za purvi pat go napravi tolkova vulgarno,az dori ne sum si i predstavqla 4e to4no toi 6te mi zadade podoben vupros!!! 4.Durji se s men prenebrejitelno pred drugi i po4ti ne se se6ta za men(ne mi zvunka na gsm-a i ne mi pi6e v 4ata). 5.Mnogo 4esto pita za edna ot moite priqtelki i sled kato go popitam za6to go pravi kazva 4e e samo za da me drazni(e kak taka da me drazni nali se pravi 4e u6 ne mu puka za men) 6.Postoqnno mi zadava vuprosa:Koga?(koga 6te mu pusna),a az vseki put otlagam za6toto ne sum sigurna 4e toi e dostoen da mi bude purvi.Otlagam i za6toto adski mn me privli4a,a puk ako mu kaja 4e nqma da spq s nego 6te me zareje napulno,a az se 4uvstvam tolkova.....kak da go kaja......6tastliva v pregradkite mu,kogato me celuva,kogato e do men(razbirate me nali?!) E tova e ob6to vzeto nqma kakvo pove4e da obqsnqvam i bez tova stana dulgo 4etivo:P !!!Molq Vi pomognete mi!!! Daite nqkakvi saveti,neznam kakvo da pravq!
Махай го тоз.. не са занимавай с него [-X
после ще съжеляваш :smt018
ako bqx na tfoe mqsto nqmashe da my pysna toi se interesyva samo ot sexa (moe mnenie)
skate_warrior
08-08-2006, 16:26
mi az 6e pokaja malko solidarnost kym mom4eto - pusni mu, napravete si kefa kvo tolkova ? :)
summer_04
08-08-2006, 16:32
moq suvet,nedei da spi6 s nego,samo za sexa e i posle 6te te zareje a ti 6te sujelqva6!
skate_warrior
08-08-2006, 16:33
abe lqgai s nego ! :lol:
sometimes_
08-08-2006, 16:43
Нали знаеш, че първия трудно се забравя...Ако искаш цял живот да си спомняш,че първото момче, с което си била е било с теб само за секса...направи го, но после със сигурност ще съжаляваш. Трябва да си много глупава, за да се съгласиш на подобна "сделка". От думите ти разбирам,че въпросното момче е пълен идиот.Ти сама си решаваш, но според мен много ще сгрешиш ако спиш с него...
[-X
RoyTheReaper
08-08-2006, 16:45
ето какво ще стане ако му пуснеш. ще те поебе няколко пъти, ще си задоволи нагона и ще те зареже. предлагам ти да не се занимаваш с него, ОСВЕН ако не искаш да бъдеш употребена. или ако не искаш и ти да си задоволиш твоя нагон, но не вярвам да е така.
По добре не го прави...зарежи го и си намери друг :|
после ще съжеляваш :smt018Да.
i'm so excited!
08-08-2006, 17:10
a puk ako mu kaja 4e nqma da spq s nego 6te me zareje napulno
а ти какво си мислиш, че след като спи с теб няма да те зареже ли?
и в двата случая няма да е с теб, само че в единия ти ще изгубиш достойнството си.
Kotetoto
08-08-2006, 17:14
Mnogo dobre te razbiram milichka...Po dumite ti razbiram,che iska6 da si s nego,no ako spi6 s nego 6te bade6 mnogo naranena posle,za6toto ti o6te pove4e 6te se privarje6 kam nego,a qvno toi ne iska da e s teb na seiozno...Posle 6te te boli mn pove4e ne pravi tazi gre6ka!Ili mu kaji 4e 6te spi6 s nego samo,ako toi iska da e s teb na seriozno...Uspeh! :D
SlyN4o`f
08-08-2006, 17:48
Признавам си дори не прочетох всичко ,което си написала!Но ми бяха достатъчни първите няколко реда.Остави че въобще няма смисъл да му се доверяваш ,но от думите ти сякаш ти самата си знаеш ,че това не би било редно!Махай го този! =;
BorderManager
08-08-2006, 17:50
Хммм, някой ми е изтрил творбата!
Ще падат глави! :twisted:
Пак ще кажа, тоз иска да ти го мушне във всички възможни дупки по всякакви начини. Нищо друго!
За "либофф" надежда всяка тука остави. [-(
ТОЙ ИСКА САМО СЕКС ОТ ТЕБ!!!НЕ ПРАВИ ОГРОМНАТА ГРЕШКА ДА ГО НАПРАВИШ С НЕГО!!!!
kato 4eta problema ti i vse edno razkazva6 moqta istoriq!neznam kakvo da ti kaja,spored men iska6 da si s nego,no se strahuva6 4e sled tova 6te te ostavi i 4e iska samo tova!e predi i az si mislih za moq taka za6toto ne6tata stoqha to4no kato va6ite sega,az znaeh 4e toi darji na men kakto az na nego no ne bqhme zaedno.i kato go napravihme vsi4ko tragna dobre,razbra kolko iskam da sam s nego i sega sme zaedno!a ako ne stane taka kakto iska6 i go napravite a posle ni6to-kakvo tolkova nali 6te ti e hubavo za6toto si bila s 4oveka koito iska6!ni6to ne gubi6 osven........kasmet :)
KpuCuTo0o
08-08-2006, 18:15
I az kato vsichki shte ti kaja da ne se zanimavash s nego... Toi iska da te izpolzva samo za ediniq sex... A za lubov... tuka i duma ne moje da stava za tova... Zareji go... \:D/ \:D/ \:D/
Tempestjuji
08-08-2006, 18:47
ne si struva da se znaimavash ;)
Imam edin gaden problem!Mom4eto koeto haresvam ot blizo 3 godini i s koeto sum hodila ve4e dva puti iska da pravim sex.Otna4alo vsi4ko zvu4i napulno v ramkite na normalnoto,no ima nqkolko podrobnosti: 1.Skusa s men predi okolo 15 dena zaradi biv6ata mu priqtelka.(sre6tnali se na plaja i cql den bili zaedno)E ve4erta toi me zarqza.No biv6ata i toi ne sa zaedno daje sa se namrazili sled onzi den za ne6to si. 2.Nie ve4e ne hodim,no toi prodaljava da si iska ot men. 3.Purviqt put kogato mi kaza 4e iska da spi s men,nito hodehme,nito se bqhme vijdali skoro.(sestra mu mi e mn dobra pr. i po4ti postoqnno sme zaedno,rqdko uspqvam da go izbegna kogato hodq u tqh)Kogato si poiska za purvi pat go napravi tolkova vulgarno,az dori ne sum si i predstavqla 4e to4no toi 6te mi zadade podoben vupros!!! 4.Durji se s men prenebrejitelno pred drugi i po4ti ne se se6ta za men(ne mi zvunka na gsm-a i ne mi pi6e v 4ata). 5.Mnogo 4esto pita za edna ot moite priqtelki i sled kato go popitam za6to go pravi kazva 4e e samo za da me drazni(e kak taka da me drazni nali se pravi 4e u6 ne mu puka za men) 6.Postoqnno mi zadava vuprosa:Koga?(koga 6te mu pusna),a az vseki put otlagam za6toto ne sum sigurna 4e toi e dostoen da mi bude purvi.Otlagam i za6toto adski mn me privli4a,a puk ako mu kaja 4e nqma da spq s nego 6te me zareje napulno,a az se 4uvstvam tolkova.....kak da go kaja......6tastliva v pregradkite mu,kogato me celuva,kogato e do men(razbirate me nali?!) E tova e ob6to vzeto nqma kakvo pove4e da obqsnqvam i bez tova stana dulgo 4etivo:P !!!Molq Vi pomognete mi!!! Daite nqkakvi saveti,neznam kakvo da pravq!
iska da te ebe i posle da te zaebe
ili da te ebe 5-6-7 puti i posle pak da te zaebe...ti si reshavash!
Sweety_kisses
08-08-2006, 19:03
Мила аз съм на същото мнение да го зарежеш,една моя приятелка имаше същия проблем,но му пусна и после много съжалява защото той я заряза,за това че не си струва ЗАРЕЖИ ГО,ако той те обичаше нямаше да се държи така с теб !!! [-X НЕ ТИ ТРЯБВА ТАКЪВ ИДИОТ !!!! Успех мила :)
Az ne mislq 4e toi zaslujava da ti e purviq [-(
Svirka```
08-08-2006, 19:52
Първият път трябва да е незабравимо!В този ред на мисли те съветвам да си хванеш някой който наистина обичаш, защото ако ти не изпитваш нищо към него, а просто те привлича (сексуално или по някакъв друг начин), не си губи времето и го зарежи!За мен това момче се държи с теб доста лицемерно и неговата цел е SEX!
BorderManager
08-08-2006, 19:58
Toва е истината!
http://subs.unacs.bg/ib/uploads/av-33016.gif
Oставям ви го да си мислите за домашно. :smt016
krem4et0
08-09-2006, 09:47
не го прави-след като те пренебрегва и се държи зле с теб пред другите е пълен идиот.такъв не заслужава изобщо да си легнеш с него,пък камоли това да ти е за първи път.Всичко е за секса.ще преодолееш чувствата си споко и ще намериш друг,за който да е твой приятел ще е гордост и чест!
Зарязал те е веднага като е срещнал бившото си гадже??Я помисли малко!
nqma da otkriq toplata voda - ne si lqgai s nego ... kak taka shte te unijava i shte se durji s tebe kato robinq i she ti vika : koga shte mi pusnesh ... ne te zaslujava , a se misli za golqm playboy qvno . otreji go i to zlobno ! :evil:
PePiNkA{P}
08-09-2006, 10:11
edno 6ti kaja mahai go toq... 6toto iska samo sex ot tebe i posle kato go napravish s nego(ako) kat te zareje 6te ti e mnogo gadno
{PiSaNkAtA}_{MiMi}
08-09-2006, 10:46
Zarqzvai go toq ne si struva!Izglejda6 mi hubavo momi4e sigurno ima mnogo drugi mom4eta pokrai teb.Vslu6ai se v savetite na priqtelkite si sigurna sam,4e i te sa na mnenie 4e trqbva da go zareje6,osobenno edna ot tqh ot samoto na4alo ti kaza 4e 6te napravi6 gre6ka pomisli mnogo dobre sloji ne6tata na kantar,za ednoto ebane 6te si izgubi6 dostoinstvoto 6te padne6 i v o4ite na priqtelkite si a i 100% maika ti i ba6ta ti 6te razberat,za6toto imam begla predstava koe e mom4eto i sam sigurna 4e 6te se razdranka,a te kato razberat stava mn lo6o ti ot opit znae6 taka 4e
ZARQZVAI GO TOQ NE SI STRUVA!!! :evil:
SwEe7_SuMmeR
08-09-2006, 11:11
BLAGODARQ VI!!!Na vsi4ki koito dadoha savet i spodeliha mnenieto si.Pove4eto mi priqtelki sa na sa6toto mnenie,no naistina ne bqh sigurna.Moje bi sega mi e vreme da zapo4na polov jivot(na 15 sum),no ima mn i razli4ni mneniq(moje bi ne sum prava otnosno vuzrastta).Naprimer dnes otnovo mi zadade toq vupros i to tozi put mi pisa v 4ata,tova ve4e be6e prekaleno.Ne se sdurjah a i va6ite saveti mi vduhnaha smelost-kazah mu 4e za ni6to na sveta nqma da mu pusna bilo to za moi purvi ili "10"-ti put!Blagodarq za iskrennosta*(ne sum sigurna mai taka se pi6e6 ili iskrenostta :-s) i nadqvam se 4e 6te moga da buda polezna na vsi4ki vi.BLAGODARQ!
=D> =D> =D> =D> =D>
bravo !
BeBcHeTo
08-09-2006, 11:16
Toi iska otebe samo sexa i ni6to drugo
Prochetoh otgovora ti.. Dobre che si se vrazumila, dusha! I sledvashtiq pat, kogato doide nqkoi takav, ne se chudi, a REJI!!!:)
DeSiTo0o
08-09-2006, 20:46
после ще съжеляваш :smt018
И аз така мисля ;)
Не ти е притрябвал тоя...!!!! :wink:
Възползва се от това че много си падаш по него, и те вижда като лесно ебане... В никакъв случай не давай първия си път на такъв човек колкото и да го харесваш!
НЕ МУ ВЯРВАИ!!! АМА В НИКЪФ СЛУЧАЙ! пича просто иска да го паркира в задния ти двор, да го помлещиш и да те разкара... То и аз тва искам де ! Навита ?
BorderManager
08-10-2006, 06:52
BLAGODARQ VI!!!Na vsi4ki koito dadoha savet i spodeliha mnenieto si.Pove4eto mi priqtelki sa na sa6toto mnenie,no naistina ne bqh sigurna.Moje bi sega mi e vreme da zapo4na polov jivot(na 15 sum),no ima mn i razli4ni mneniq(moje bi ne sum prava otnosno vuzrastta).Naprimer dnes otnovo mi zadade toq vupros i to tozi put mi pisa v 4ata,tova ve4e be6e prekaleno.Ne se sdurjah a i va6ite saveti mi vduhnaha smelost-kazah mu 4e za ni6to na sveta nqma da mu pusna bilo to za moi purvi ili "10"-ti put!Blagodarq za iskrennosta*(ne sum sigurna mai taka se pi6e6 ili iskrenostta :-s) i nadqvam se 4e 6te moga da buda polezna na vsi4ki vi.BLAGODARQ!Сега само следи за реакциите му.
Или по-точно, за липсата на такива. Демек, няма да чуеш ни вест, ни кост от тоя сополан.
Което само ще докаже думите на всички писали в темата. :wink:
alkobalko
08-10-2006, 07:02
Не се занимавай повече с този боклук. Той иска от теб само секс и после да те зареже. Остави го сега, за да не страдаш после още повече.