View Full Version : intimen sprei?!
momi4eta,polzvali li ste intimen sprei?ako da,dovolni li ste?i ako moje da mi kajete koq marka bihte preporu4ali?
olive_oil
08-09-2006, 10:09
спрей???Чувала съ за интимен гел,сапун,но за спрей не
`Death`Whore`
08-09-2006, 10:12
Вагината не мирише толкова гнусно, че да се дезодорира...има кърпички иначе.
Вагината не мирише толкова гнусно, че да се дезодорира...има кърпички иначе.
4e ti otkade znaesh kak mirishe moqta? :lol: ahahahahahahaah i znam 4e ima kyrpi4ki,pitam za spreq :lol:
Миене трябва, миене.
Не да забърсваш отгоре-отгоре сиренясалата слива. :smt019
BorderManager
08-09-2006, 16:51
Какво лошо е казал човека?
Да виждате и една нецензурна дума?
И още, това са нещата от живота! :)
ima na avon, ama tva e typo spored men
Kotetoto
08-09-2006, 17:08
За спрей несам чувала.Използвам интимен гел.
да има спреи ..честито на тия дето разбират за пръв път ... обаче до ся съм виждала само на avon спреи ... иначе може и да има други ...лично препорачвам еиван не е лош спрея ..но не смятам че имаш чак такава нужда ...
mimi_sugababe
08-09-2006, 17:37
i az znam za sprei amam samo na AVON abe ne sa lo6i pora4ai si ot tam i sprei i karpi4ki kakvoto ti se iska!:}}}}}}}}}}}}}
mimi_sugababe
08-09-2006, 17:43
ili varvi v nqkoq apteka i pitai:}}}}}}}}}}
I_love_dead_people
08-09-2006, 19:25
да има спреи ..честито на тия дето разбират за пръв път ... обаче до ся съм виждала само на avon спреи ... иначе може и да има други ...лично препорачвам еиван не е лош спрея ..но не смятам че имаш чак такава нужда ...
Да ти кажа, не всеки ползва прекрасната качествена козметика Avon затова не всеки знае че съществува интимен спрей!
ами не щото всички говориха доста обедено в себе си и както и да е .... нито съм казала че е качествена козметиката им нито нищо ...просто отбелязвам че саществува ... както и да е обиите ме с камани ако искате се ми е тая :smt006
I_love_dead_people
08-09-2006, 21:04
Спокойно, никой няма намерение да те убива :-) :smt016
hmm sprei ne polzvam i ne mislq 4e mi e nujen... izpolzvam intimen gel i intimni karpi4ki i mislq 4e sa napalno dostata4ni..
mimi_sugababe
08-09-2006, 23:37
ne re6ihte li problema sas spreq????????????
thanks na vsi4ki:)vidqh 4e ima i na oriflame,no para4ah ot avon,za6toto tuk kazvate 4e go biva,pyk 6te vidim.a ina4e i az polzvam intimen gel i kyrpi4ki,kogato se naloji!
"Миене трябва, миене.
Не да забърсваш отгоре-отгоре сиренясалата слива. "-kolkoto do tova,miq se redovno,popitah ot lubopitsvo,ama to koito si e zaqdliv si e zaqdliv :lol:
ProstoAz
08-10-2006, 09:54
thanks na vsi4ki:)vidqh 4e ima i na oriflame,no para4ah ot avon,za6toto tuk kazvate 4e go biva,pyk 6te vidim.a ina4e i az polzvam intimen gel i kyrpi4ki,kogato se naloji!
"Миене трябва, миене.
Не да забърсваш отгоре-отгоре сиренясалата слива. "-kolkoto do tova,miq se redovno,popitah ot lubopitsvo,ama to koito si e zaqdliv si e zaqdliv :lol:
С това считам темата за приключена! :wink:
Благодаря!