PDA

View Full Version : възможна ли е връзка без секс

08-09-2006, 14:37
Не мога да си забелвам "органа" пък и ми е твърде малък (11 см) и искам да питам момичетата може ли да имам сериозно гадже с което да не правим секс? Или момичетата само за това мислят?

Tempestjuji
08-09-2006, 14:43
wuzmojno e pri platonichnata liubov ;)

TROY
08-09-2006, 14:47
11 см хмм Ако те обича наистина няма там да гледа само.Разбира се няма да и създаваш голямо удоволствие,но все пак има и хапчета за оглемяване на пениса от 2 до 5 а при някои хора 6-7 см .Освен това ти ако не си излезнал от пубертета може и още да расте,но все пак не дей да се безпокоиш :wink:

Lorraine
08-09-2006, 14:56
Не мога да си забелвам "органа" пък и ми е твърде малък (11 см) и искам да питам момичетата може ли да имам сериозно гадже с което да не правим секс? Или момичетата само за това мислят?

Momi4etata ne gledat samo tva :!: ...ami moje da ima takava vryzka-seksa prosto q ukrepva,no poprincip moje i bez nego :-k ...btw na kolko si? :smt017

08-09-2006, 14:56

Momi4etata ne gledat samo tva :!: ...ami moje da ima takava vryzka-seksa prosto q ukrepva,no poprincip moje i bez nego :-k ...btw na kolko si? :smt017
18

ProstoAz
08-09-2006, 14:57
Възможна е според мен връзка без секс, но...в по-ранна възраст... :?

SiLveToOo```
08-09-2006, 15:27
Opredeleno momi4etata ne mislqt samo za tova i se si mislq 4e takava vruzka e mnogo ama mnogo vazmojna....... :)

forrzi
08-09-2006, 15:32
абе момичетата мислят за секс колкото момчетата,че даже и повече :!:
хихихи :mrgreen:
ама да си на 18 и връзка без секс куца работата

krem4et0
08-09-2006, 15:35
Възможно е разбира се.Аз и гаджето правихме секс едва година и половина след като "тръгнахме",но си имахме връзка,която започнахме на 19 години.И нова,че не се озовахме направо в леглото ни даде възможност да се опознаем добре,да сме си близки и да си имаме пълно доверие-нещо,което е мчного важно за сексът.Но ако искаш сериозна връзка без секс е трудно-1 ден въпросът ще излезе наяве.Ако обаче се познавате достатъчно добре проблем от сорта на пенисът ми е голям,ох гърдите ми са малки няма да има значение!

skate_warrior
08-09-2006, 15:37
mi.. kolkoto i da se obi4ate sexa e dosta vajna 4ast ot edna vruzka..

Paduan`
08-09-2006, 15:40
a zashto v tvoqta da nqma sex ?
1vo - sled vreme penisa ti shte se zabeli
2ro - kakvo kato e 11 cm ... pak moje da se pravi sex
sex-a ne e v ohkaneto ma jenata ot bolka , a imenno suvukuplenieto na 2ma obichashti se ... :wink:

c0n7r0l
08-09-2006, 16:04
11 sm li ee....as kat bqh na 8 mi be6e tolkos e...ti na kolko si eee..a pyk ina4e vryzka bez sex..mojii

N.C.L
08-09-2006, 16:11
Повечето момичета предполагам не желаят само секса от една връзка, даже искат да минат по тънката поста без него, ако те обича нямаш проблеми за дължини и такива глупости

Kotetoto
08-09-2006, 16:13
vazmojno e zavisi ot momicheto dali ima nujdi

Nadelina
08-09-2006, 16:25
Samo za tova li mislim?? Hahaha.. Btw kakto ima Sex bez Lubov.. taka ima i Lubov bez SEx.. :)

IdiOtKa
08-09-2006, 17:35
лубов без секс хахахахахааха според мен може да има само секс без лубов но и лубов без секс не !
иначе няма значение ако те "обича" боже звучи ми смешно .......

mimi_sugababe
08-09-2006, 18:16
estestveno 4e moje no ko te barka are sia i 11 santa mogat da q zadovolqt pak i tva za hap4etata za ogolemqvaneto e dobra ideq!:}probvai abe ako ima lubov ne mislq 4e 6e ima problem da nqma sex ama taka do koga..........?

Svirka```
08-09-2006, 19:24
Ако наистина те обича ще се примири O:)

BeBcHeTo
08-09-2006, 19:46
Poodkrepqm mnenieto na Lorraine

koalka
08-09-2006, 20:01
Не,не мислят само за това,но естествено и ние сме хора.Все някога като си имаш сериозна приятелка въпроса несъмнено ще опре и до секс.Естествено обаче,че чувствата са по-важнш.11 см пенис е напълно достатъчен,така че не се притеснявай.

mravkata_z
08-09-2006, 23:22
NE! momi4etata ne mislqt samo za tova, no seksat e estestvenoto razvitie na edna vraska...bez nego vraskata ne se razviva i umira....

Atika
08-09-2006, 23:35
Vazmojno e .. no do edno vreme .. rano ili kasno lipsata na sexa shte zapochne da se useshta ...

Snoopy_
08-09-2006, 23:36
По принцип като бебе трябва рязко да ти го забелят веднъж за да нямаш този проблем на възраст. При тебе явно са пропуснали. Иди на лекар да ти го забели или да намери някав начин да го направи, ко трябва и се обрежи. След това ще ти и порасне малко пък и 11 санта ше стигнат ако усъваршенстваш техниката си.

08-10-2006, 00:05

Ем пич той нека си е 11 сантима - тя да си го млещи! :)

NicknameANdPasswORd
08-10-2006, 00:16
да ... Възможна е (няма да е мн пълноценна) но зависи от 2-та партньори ..... Все пак и сам война е войн .... так аде сети се какво исках да кажа ....
Имам предвид Имаш избор на момичета ако те обичат няма да е заради К*ра ти ... а заради теб самия .... Пак това го наваксваш с техника думи ум ... Вибратор Удължител за члена и т.н. потърси пози за мъже с малки Пишки ..... потърси вибратори или удължители от секс-шопа ... или намери начини да я задоволиш..... #-o
Спокойно от Малак Кур Не се мре ... Кофти ако ти е 30 см ... И няма кво да направиш както казва един приятел ... 10-5-15 ... важното е да има ... бутай там да ти е кеф ... .с 30 няма каде да бутнеш ... само Магарето му остана на човека вече 3-4 пати се развежда именно щот ... му е мега голям ](*,) ](*,) ](*,)

sugar_nadia
08-10-2006, 00:21
Не всички момичета търсят sexa в една връзка , може да изпиташ и любовта без sex! :wink:

Amayo
08-10-2006, 00:22
Тамън са ще се насладиш на духовен живот лишен от грехове. =D>

Snoopy_
08-10-2006, 00:23
можеш да я изпиташ на 13. 1 от 4 връзки се разпада ОСНОВНО заради лош секс. поне в още 1 от тези 4 лошият секс е втората причина за разпадането и. Така че ни пощадете с бразилско-сериалестите си представи за междухорски отношения.

08-10-2006, 01:13
ДА може що да не може

друг е вапроса,че ще продалжи до тогава докато единия от партниорите не разбере,че секс нема да има

особено на 18 годни враска без секс трудно

щом неможе да се забелва на 18 години тва си е проблем и тряа да отидеш на лекар според мене
нормално е на 12-13 годишна вазраст да е така защото не е развит добре органа но на 18 ми се струва болестно състояние :?

IKisseDAGirL
08-10-2006, 09:57
wuzmojno e pri platonichnata liubov ;)
хахаха :lol:
порастни!
платонична любов... такова нещо няма
не може да си с някой, да имаш чувства към него и да не изпитваш нужда от.. по-голяма близост, ако мога така да го нарека :mrgreen:
тва е все едно да не те привлича физически, а е невъзможно щом го "обичаш"

`Death`Whore`
08-10-2006, 09:59
Естествено, че платонична любов няма! Любовта е и желание! Може да няма възможност за секс, но желание, натискане, целувки, възбуждане винаги има! А ако хората са малки за секс, нямат връзка.

ycMuBkaTa
08-10-2006, 10:02
Възможно е, но само в началото и до определен момент, защото хормоните винаги започват да бушуват и ако не се получи работата връзката отива на кино.

`Death`Whore`
08-10-2006, 10:03
Хормоните бушуват още от началото на връзката. Поне при мен е така.

gestapo
08-10-2006, 10:04
Съвсем възможно е... даже платоничната любов е нещо по-хубаво... ето например с мойта приятелка сме заедно от почти 2 години вече :shock: и още не сме го правили...(btw пълнолетни сме)

`Death`Whore`
08-10-2006, 10:05
И аз не съм спала с най-добрата си приятелка, а сме "заедно" от повече от 10 години.

Paduan`
08-10-2006, 10:10
a sega vsichki tezi , koito kazaha che e vuzmojno bez sex .. kolko ot vas pravqt sex s priatelkite/priatelite si ? 99.9 % nali ?
ne znam kakvo se lujem samo... za men rano ili kusno sex-a shte e ot kreshtqshta nujda ... tova sa hormoni , jelaniq kakto iskate go razbiraite
no v predishniq si post go kazah - penisa shte mu se zabeli na choveka , a 11 cm NE prechat v nikakuv sluchai za edin sex !!!

gestapo
08-10-2006, 10:12
А не може ли да го вкарва и без да го забелва? В смисъл ако има много лубрикант?

IKisseDAGirL
08-10-2006, 10:13
gestapo, и все пак няма да сте вечно така, нали? щото иначе закво изобщо сте заедно, връзката ви по нищо не се отличава от приятелството
със същия успех можехте да сте си и само приятели, едва щеше да има кой знае каква разлика в отношенията ви от сега :roll:
а и все някога ще правите секс, няма да оставате 40-годишни девственици... поне предполагам ;-) тая връзка трябва да има някакво развитие все пак

krem4et0
08-10-2006, 10:14
Е рано или късно да-но имам познати,които ходеха повече от 2 години и половина преди да правт секс,а аз лично-година и половина.Не че не са бушували хормоните,ама понякога някой от партньорите просто не иска-да го насилваме ли?

`Death`Whore`
08-10-2006, 10:14
Странно виждане - сексът е развитие на връзката. Сексът е част от връзката. Развитие е бракът, съвместното съжителство.

gestapo
08-10-2006, 10:15
gestapo, и все пак няма да сте вечно така, нали? щото иначе закво изобщо сте заедно, връзката ви по нищо не се отличава от приятелството
със същия успех можехте да сте си и само приятели, едва щеше да има кой знае каква разлика в отношенията ви от сега :roll:
а и все някога ще правите секс, няма да оставате 40-годишни девственици... поне предполагам ;-) тая връзка трябва да има някакво развитие все пак
Ъъъ... не аз съм автора?! :shock:

krem4et0
08-10-2006, 10:16
А защо да е странно.За мен добрата връзка е тази,която се развива постепенно и сексът не е водещо,не е нещо което ще направиш веднага като целувката да речем.За мен сексът е много обвързващ.За тебе може и да не е,но има хора,за които това е последствие от техните взаимоотношения,а не причина те да се зародят.

IKisseDAGirL
08-10-2006, 10:18
хаха много добре знам
виж си първия пост на тази страница

`Death`Whore`
08-10-2006, 10:19
Не правя секс на първата среща, да поясня. Но до края на първия месец от връзката трябва това да стане според мен. Не съм казала, че не е обвързващо, точно това е - свързва душите заедно с телата.

А ти като си с някого, не го ли желаеш? Нямаш ли нужда от секс? Или дори да се желаете много, ще чакате 1/2 година, защото сексът трябва да не е на първо място във връзката.

gestapo
08-10-2006, 10:23
хаха много добре знам
виж си първия пост на тази страница
Не сме само приятели, целуваме се, разхождаме се заедно и изобщо правим всичко като вас с изключение на секса :wink:

`Death`Whore`
08-10-2006, 10:24
Защо?

navigatora
08-10-2006, 10:24
vuzmojno e... nai mnogo 1 sedmica....

macy_day_parade
08-10-2006, 10:48
11 sm-yspokoi se de.Kvo tolkova!!!
taka pita6 dali e v1zmojna vr1zka bez seks-da!Lubovta ne ozna4ava seks!
`Death`Whore`,na kolko si godini v kraina smetka?!?!Mnogo si mi interesna #-o

`Death`Whore`
08-10-2006, 10:50
На 20 години съм. Защо съм ти интересна? Защото сескът е част от любовта за мен? Защото не го приемам като нещо, което давам на мъжа след едногодишна връзка, например? А ти на колко си? Имала ли си сериозна връзка?

macy_day_parade
08-10-2006, 10:54
dore de!ne iskam da te obijdam,nito da sporq.prosto te pitah!
i az s1m na 14 i imam seriozna vr1zka-2 godini.vsi4ko e perfektno i bez seks!!!!!!!!! :smt045

OlimpiA
08-10-2006, 10:56
и кво' като ти е 11 см... Възможно е да има връзка без секс, ама защо трябва да е твоята :-k

`Death`Whore`
08-10-2006, 10:57
Ти си на 14! Нормално е да не правиш секс! Говорим за връзка и не се обиждай, но връзка имат големите. Във връзката е включен и секс.

macy_day_parade
08-10-2006, 11:02
oooooooooooooooooooooooh kakto i da enqma da sporq s teb

kakto ima Sex bez Lubov.. taka ima i Lubov bez SEx..
s1glasna s1m s teb :)

evanescence_fen4e
08-10-2006, 11:05
ми попринцип да,ама все някога трябва да превите секс

Novkov
08-10-2006, 11:08
Може, но ме съмнява да просъществува дълго време :?

08-10-2006, 11:09
Благодаря за отговорите. изводите които си направих са че когато ТЯ намекне за секс АЗ ще си мълча, когато почне да настоява ще скъсаме :(

`Death`Whore`
08-10-2006, 11:10
Момче, след като имаш проблем, отиди на лекар.

No|Problem
08-10-2006, 12:34
ae nqma nevuzmojni neshta(shte porasne) :-D

krem4et0
08-10-2006, 12:45
Не правя секс на първата среща, да поясня. Но до края на първия месец от връзката трябва това да стане според мен. Не съм казала, че не е обвързващо, точно това е - свързва душите заедно с телата.

А ти като си с някого, не го ли желаеш? Нямаш ли нужда от секс? Или дори да се желаете много, ще чакате 1/2 година, защото сексът трябва да не е на първо място във връзката.
Ами изчаках година и половина преди да го направя.Исках да опозная човека,да съм сигурна в него и да знам,че е той.Е за първи път ми беше и това оказва влияние,но не мисля,че сега ако започно нова връзка ще прибързвам.Най-малкото си имам причини да търся по-специален партньор.Все пак смятам,че на моите години 3-4 месеца ще е разумно.Въпреки,че трудно си представям да правя секс с някой друг на този етап.

krem4et0
08-10-2006, 12:49
Благодаря за отговорите. изводите които си направих са че когато ТЯ намекне за секс АЗ ще си мълча, когато почне да настоява ще скъсаме :(
Не няма да правиш това,а ще й обясниш както обясни на куп непознати в тази тема.След като това е момичето,което искаш ще те разбере.И аз си имам някои притеснения,свързани с тялото,но това не значи че не правя секс.Престраших се,но предупредих приятеля ми.Нямаше никакъв проблем от негова стана-разбра ме.несъвършенствата не са лошо нещо-те ни правят уникални!

Snoopy_
08-10-2006, 15:15
ПИЧ 11 САНТА ТИ СТИГАТ! ПРОЧЕТИ МАЛКО СТРАНИЦИ И КНИГИ НАМЕРИ ТЕХНИКА, КОМПЕНСИРАЙ С МНОГО ОРАЛЕН И ПЕТИНГ(ПРЪСТИ) И ИДИ НА ЛЕКАР ДА ТИ ОПРАВИ ПЕНИСА. ВСИЧКО ЩЕ СЕ НАРЕДИ НЕ СЕ КОМПЛЕКСИРАЙ ЗАРАДИ ГЛУПОСТИ!

към другите - какъв беше тоя тъп лаф както има секс без любов така има и любов без секс. Абе вие сте на 14 бе къде обяснявате такива глупости. Като си на 15-16 имаш редовен полов жито от 2-3 години, почнеш да се цеелуваш с приятелката си която има страхотно тяло, като ти се влее 1 кило кръв в мозъка кво става а? Кво ти е в главата? Много я обичам много я обичам ли? НЕ! Когато имаш човек до себе си който обичаш на който имаш доверие и който те възбужда е нормално да искаш да правиш секс с него! От къде ви идват тея глупости? От анимационното Барби ли? Дет Кен я спасява в приказната гора от злата вещица и се целуват романтично на залеза и филмчето свършва. В реалния живот как мислите че продължава сцената? Не не се целуват до сутринта и не не седят прегърнати да гледат звездите. Удрят си едно кораво и страстно ебане, пък после може и да гледат звездите.

cvety_i_bebeto
08-10-2006, 16:02
vazmojno e zavisi ot momicheto dali ima nujdi

nujdite moje da se zadovolqvat i po-drug na4in...
spored men e napalno vazmojna takava vrazka..a pkai spored men..sled vreme nqma da ima6 sa6tiq problem..spoko..
uspeh.. :wink:

gestapo
08-10-2006, 16:55
От анимационното Барби ли? Дет Кен я спасява в приказната гора от злата вещица и се целуват романтично на залеза и филмчето свършва. В реалния живот как мислите че продължава сцената? Не не се целуват до сутринта и не не седят прегърнати да гледат звездите. Удрят си едно кораво и страстно ебане, пък после може и да гледат звездите.
Брутален си, развали ми представите за Барби ... :smt010

Moderated by ^npocTo^a3^f^
10 и 11 точка от правилника!
Благодаря!

galinka_malinka89
08-13-2006, 07:24
ako ti e malak ima i drugi na4ini da q zadovoli6,no ne mislq 4e e nujno,imam priqtelki koito sa polu4avali strahotni orgazmi ot mom4eta s malki pi6ki i dori i za mig ne sa mislili da gi ostavqt zaradi tova 4e sa im malki
6to se otnasq do vaprosa ti,da moje da ima6 seriozna vraska bez sex,no momi4eto nqma da te 4aka ve4no,pak i 4ovek ti meraci nqma6 li

alkobalko
08-13-2006, 07:40
Връзка без секс може да съществува в ранна възраст. Колкото повече се задълбочава една връзка, идва и време за секса. Защотго се появява страстта, желанието да си с този човек. А към автора-не се притеснявай, 11 см. не е толкова зле. Това няма да е най-важното, ако това момиче е с теб от любов ще го преодолее.

Ice_Queen
08-13-2006, 10:26
Връзка без секс може да съществува в ранна възраст. Колкото повече се задълбочава една връзка, идва и време за секса. Защотго се появява страстта, желанието да си с този човек. А към автора-не се притеснявай, 11 см. не е толкова зле. Това няма да е най-важното, ако това момиче е с теб от любов ще го преодолее.

ахахаххаха миличкия,дано попадне на такова момиче : )
относно връзка без секс - да може ,както Алеандра каза - в началото на всяка връзка е възможно ;)

strange__
08-13-2006, 22:06
Защо не?!Вярно е,че в сериозната връзка секса е нещо нормално,но защо да няма връзка без секс?!От личен опит знам,че е възможно :wink:

WindWaker
08-14-2006, 00:23
za tezi koito kazvat 4e e vyzmojna takava lubov 6te im kaja da porasnat o6te malko i togava pak da pi6at v sy6tata tema. do seksa se stiga rano ili kysno i tva e polojenieto. pi4 pyk za razmera - ima 200-sta temi i ne gi slu6ai tez momi det ti govorqt 4e iskat golemi i neznam si o6te ko - te ne znaqt kat cqlo kakvo iskat pyk kvo ostava za tva. 4uli otnqkade 4e s po-golqm po-dobre i aide i te prikkaat taka. pyk i dori momi4eto da si misli 4e ti e malko "takov4eto" ili drugoq4e kazano - penisa, spoko - 21 vek sme, ima mnogo izmisleni na4ini da zadovoli6 na 100% koeto i da e momi4e. kakto e lafa edin myj si e normalen dokato ima pone 1 pryst na rykata si - ako i onui go nqma i prysti ako nqma6 togava si impot. ve4e :))) ai i sys zdrave

CaSsPeR
08-14-2006, 00:26
damz

full-lips-
08-14-2006, 00:29
mi ti ne ut0chni na k0lk0 g0dini si.. n0 sp0red men nqma kak zasht0t0 nali samata 0bich i ud0w0lstwiet0 da ste zaedn0 p0rajdat jelaniq za sex.. taka che ak0 pitash men p0g0w0ri s lekar i ne se 0tchaiwai :-k

cskamoni4ka
08-14-2006, 08:50
На колко години си?Защо не отидеш на лекар,може да ти помогнат с проблема ти?Хех..как го каза..момичетата мислили само за т`ва .. по-скоро момчетата,но карай да върви.Тааа...според мен секса е важно нещо в една връзка!

Slave4You
08-14-2006, 13:28
Ами зависи от възрастта-ако става въпрос за 14-15 г. може :) Но ако става въпрос за 23-4-5 години...ми...пак може ама ако говориш за мн сериозно връзка не е лошо да го направите :)

OWN3R
08-14-2006, 13:32
Ами зависи от възрастта-ако става въпрос за 14-15 г. може :) Но ако става въпрос за 23-4-5 години...ми...пак може ама ако говориш за мн сериозно връзка не е лошо да го направите :)хм мислих си 4е тук става въпрос за teens а не за 23-4-5 години :P

{LP}FENKA
08-14-2006, 14:28
11 sm li ee....as kat bqh na 8 mi be6e tolkos e...ti na kolko si eee..a pyk ina4e vryzka bez sex..mojii мн мразя някой като земе да се хвали така!!!!Кой те пита кога колко ти е билБББ #-o а по темата-може!Но защо пък да няма???Не виждам кво ти пречи :smt006

krem4et0
08-14-2006, 16:13
четох в 1 друг форум за някакви,които са на по 23-4 години и не са правили секс,а имат връзка няколко години.та проблемът беше в болката и момчето не можело да глед как момичето сие мъчи.Така,че може връзка без секс на 24 години.Ако обаче някой от тях е девствен(в случая и двамата).Тогава партньорът ти ще се съобрази с нежеланието,болката която изпитваш или неудобствто.Но това няма да е вечно все пак!Ако и двамата са девствени-въпросът не е така наболял-и двамата не знаят какво изпускат,така че не им пука особено!

Chiana
08-14-2006, 16:57
Не, не е възможна връзка без секс. Е, като си малък - да, ама по-късно не! Секса си е мн важна част от връзката. А пък за малкия пенис - е, споко, не е фатално това! А за това, че не можеш да го забелиш - отиди на лекар, това може да е заболяване.

cMeTaHka
08-14-2006, 17:25
Samo za tova li mislim?? Hahaha.. Btw kakto ima Sex bez Lubov.. taka ima i Lubov bez SEx.. :)

awe dvete ne6ta si se dopulvat vzaimno...moje i po otdelno da e,no togava li4no az nemoga da izpitam tolkova golqmo udovolstvie!

08-14-2006, 17:45
Прави сте за всичко, но аз лично съм свикнал без секс и не ми се прави... в смисъл че мога да живея цял живот така.
П.С. някой питаше на колко съм - 18!

Atula
08-14-2006, 18:33
Ami da- za vuzmojna, vuzmojna e, ama dali e tolkova priqtna? Ne mislq. Neka se uvajavat horata, neka se haresvat, da izchakat kolkoto e redno, da ne skachat v legloto vednaga. Obache 1 godina vruzka i NO SEX, aide nema nujda.

acidburn
08-15-2006, 14:09

А като гледам другите..вече на по 11 години го правят..иначе..за дъгла връзка без секс..малко ме съмняа ~

ista
08-15-2006, 18:31
и мене ме съмнява. и съжелявам, че ще го кажа, но не е вярно, че момичетата не гледат пениса... едно от бившите ми гаджета беше страхотен! кафяви очи, руса коса, супер тяло... абе, пич та дрънка. и беше адски нежен... просто и аз не знам, от къде го намерих... но в един момент, когато се стигна до същинската част и като видях размера на "достойнството" му... яко ме напуши смях (бонус беше, че си бях и нап*ше*а)... и то точно в най-неподходящия момент... и така, с него се скарахме и се разделихме още същата вечер...

WindWaker
08-15-2006, 18:53
и мене ме съмнява. и съжелявам, че ще го кажа, но не е вярно, че момичетата не гледат пениса... едно от бившите ми гаджета беше страхотен! кафяви очи, руса коса, супер тяло... абе, пич та дрънка. и беше адски нежен... просто и аз не знам, от къде го намерих... но в един момент, когато се стигна до същинската част и като видях размера на "достойнството" му... яко ме напуши смях (бонус беше, че си бях и нап*ше*а)... и то точно в най-неподходящия момент... и така, с него се скарахме и се разделихме още същата вечер...

tva pa e bahti typoto det si napraila. turbo grubo, otreji go pyk posle se smei na "rabotata" mu, pone ne pred nego.

ista
08-15-2006, 18:57

tva pa e bahti typoto det si napraila. turbo grubo, otreji go pyk posle se smei na "rabotata" mu, pone ne pred nego.

е, добре, де, знам! ама какво да направя? не знам дали ти си от пу*ачите, но аз като съм, какво да правя? пределно ясно ми е какъв комплекс може (и е повече от вероятно) да съм му създала, ама... какво, по дяволите, да направя, като ми стана адски смешно?!? супер гадно се чувствам, ама... просто така се получи...

WindWaker
08-15-2006, 19:28
za 1 godina bqh v stranata na nai-golemite pu6a4i kakto go kaza, probval sym no ne sym ot tqh i nqma i da stana. i v interes na istina ot tozi vid pu6ene za men nqma nikav efekt, edinstvenoto kot mi stava e 4e me zabolqqt o4ite i ponqkoga mi se prispiva. i ne moa da si go predstavq tolkova v takava situaciq, se edno az da sym trygnal da si lqgam s nqkoe momi4e i 6toto ima malki cici da se izsmeq pred neq dokat sme tui syble4eni. pak kazvam - gadno, a specialno za mom4e - kat sa govori za psihi4eski travmi - edin takyv smqh moje da dovede to4no do takava. tva si e 4isto smazvane na dostoinstvoto na mom4eto 4e i pove4e

ista
08-15-2006, 20:51
za 1 godina bqh v stranata na nai-golemite pu6a4i kakto go kaza, probval sym no ne sym ot tqh i nqma i da stana. i v interes na istina ot tozi vid pu6ene za men nqma nikav efekt, edinstvenoto kot mi stava e 4e me zabolqqt o4ite i ponqkoga mi se prispiva. i ne moa da si go predstavq tolkova v takava situaciq, se edno az da sym trygnal da si lqgam s nqkoe momi4e i 6toto ima malki cici da se izsmeq pred neq dokat sme tui syble4eni. pak kazvam - gadno, a specialno za mom4e - kat sa govori za psihi4eski travmi - edin takyv smqh moje da dovede to4no do takava. tva si e 4isto smazvane na dostoinstvoto na mom4eto 4e i pove4e

е, и мене до 10-11 напу*ване нищо не ми ставаше, освен да ми се доспива. ама като си дръпнеш по якичко и като сецаш така по здраво... е, за тогава, дето ви говоря, пича дето беше донесъл ми каза, че никога не е виждал човек да консумира толкова от неговата и после да може да говори даже... е, това беше последното, което помня в нормално състояние.
въобще не се гордея с туй дето го направих. и друг път са ми се случвали подобни неща, но винаги съм си премълчавала... все пак не искам да ставам причина за някакви ужасни кошмари и проблеми нататък в живота му. дори и да си дръпвам от време на време и да съм някаква такава странна... ясно ми е, какво може човек да причини на друг... особено като става дума за психика.

az_i_ko_we
08-15-2006, 21:01
любов без секс има и тва се нарича приятелство...
много често срещано обикновенно на тези момичета мрънкаш за сякви проблеми ревеш им на рамото и съответно те на теб... виждали сте се голи целувате се спите заедно и тн но не се ебете....

WindWaker
08-15-2006, 21:07

е, и мене до 10-11 напу*ване нищо не ми ставаше, освен да ми се доспива. ама като си дръпнеш по якичко и като сецаш така по здраво... е, за тогава, дето ви говоря, пича дето беше донесъл ми каза, че никога не е виждал човек да консумира толкова от неговата и после да може да говори даже... е, това беше последното, което помня в нормално състояние.
въобще не се гордея с туй дето го направих. и друг път са ми се случвали подобни неща, но винаги съм си премълчавала... все пак не искам да ставам причина за някакви ужасни кошмари и проблеми нататък в живота му. дори и да си дръпвам от време на време и да съм някаква такава странна... ясно ми е, какво може човек да причини на друг... особено като става дума за психика.

10toto 11toto otdavna sym gi minal skypa, to4no ti edva li moje6 da me nau4i6 ne6to na tazi tema. vyprosa e 4e sym go nadrastnal tva i znam 6to za glupost e......qvno za razlika ot teb.

ista
08-15-2006, 21:16

10toto 11toto otdavna sym gi minal skypa, to4no ti edva li moje6 da me nau4i6 ne6to na tazi tema. vyprosa e 4e sym go nadrastnal tva i znam 6to za glupost e......qvno za razlika ot teb.

злате, 100% си пушил повече от мене... но... за всеки човек е различно - ти, например, си решил да се откажеш... докато аз лично съм се захванала с това от доста време и си ми е кеф. доставя ми удоволствие... и лично аз не смятам, че е глупост. все пак нито ти ме познаваш, нито аз теб... така че, май ще е по-добре да спрем въобще да коментираме, защото това е безсмислен спор... или по-скоро разговор.

WindWaker
08-15-2006, 21:18
ami da taka e, to vseki e razli4en i na vseki vliqe razli4no. no sym ABSOlutno ubeden 4e sled nqkoq i druga godina 6te po4ne6 kato men da govori6. mislq si 4e si svesten 4ovek i to4no po tazi pri4ina znam 4e 6te razbere6 za6to govorq az taka. nqma spor brq, prosto si govorim....ili po-to4no flood-im ;)

ista
08-15-2006, 21:56
ami da taka e, to vseki e razli4en i na vseki vliqe razli4no. no sym ABSOlutno ubeden 4e sled nqkoq i druga godina 6te po4ne6 kato men da govori6. mislq si 4e si svesten 4ovek i to4no po tazi pri4ina znam 4e 6te razbere6 za6to govorq az taka. nqma spor brq, prosto si govorim....ili po-to4no flood-im ;)

да, сигурно така ще стане... но поне да си го изживея сега, отколкото след едно 5-6 години, когато трябва да се занимавам с по-сериозни неща, а не да си троша главата по разни купончета или такива неща... а за флуденето - то тия форуми за какво са иначе? за да помагаме на дечковци, като им обясняваме как да се целуват? :lol:

eXciTiNg-BabY
08-15-2006, 22:34
momi4etata mislqt za sex to4no tolkova kolkoto mom4etata :? i edna vrazka bez sex edva li moje da sa6testvuva :| vse pak i momi4etata sa hora i te imat nujdi pak i liubov bez sex nqma!sexa e nerazdelna 4ast ot liubovta toi sblijava dvamata 4oveka :wink: i spored mene 11 sm sa extra povqrvai mi pone pri mene dalgiq penis pri4inqva adski polki :shock: poznavam momi4eta koito imat problemi s piko4niq mehur to4no zaradi daljinata na 4lena tai 4e spox ne se pritesnqvai :wink:

Бънди
08-16-2006, 07:40
Кой пусна на момичетата мухата че и те трябва да изпитват удоволствие от секса? Те трябва да са просто играчки на мъжете. 8)

Бънди
08-16-2006, 07:42
Кой пусна на момичетата мухата че и те трябва да изпитват удоволствие от секса? Те трябва да са просто играчки на мъжете. 8)
ГРЕШКА! това трябваше да е нова тема, сорри :(

LilAngel
08-19-2006, 21:28

napulno sum suglasna.stiga be hora! choveshtinka e! az lichno NE moga bez sex

Angle_f
08-19-2006, 21:55
S gajeto mi hodehme 8 meseca bez da pravim sex (i dvamata bqhme devstveni)i vryzkata ni be6e seriozna,no v 1 edin moment use6ta6 4e iska6 i si gotov za sex i 4e bez nego ne moje.Taka 4e kolkoto i da e seriozna vryzkata bez sex v 1 moment pak do tam se stiga :!:

Въздържател
12-29-2006, 17:28
Отварям пак темата.
С приятелката ми сме заедно от 2 месеца и още не сме правили секс, мисля че така е добре и няма нужда да го правим :)

deidiy
12-29-2006, 18:16
ми надали е възможна такава любовзащото просто по едно време ти се приисква нещо повече от целувки а и момичетата си имаме нужди но все пак 11см не е толкова малко а и ако те обича няма да има значение размера

malka_sladuranka
12-29-2006, 18:25
разбира се че е възможно, щом любовта е на 1во място за вас, защо да не е :-D

deidiy
12-29-2006, 18:48
е как е възможно като от рюбов ще започнат да се целуват после от целувката ще започнат да се натискат и като се възбудят ще искат секс да правят :roll: и след дълго въздържание ще започнат да си изневеряват или ще си омръзнат :?

malka_sladuranka
12-29-2006, 18:51
е как е възможно като от рюбов ще започнат да се целуват после от целувката ще започнат да се натискат и като се възбудят ще искат секс да правят :roll: и след дълго въздържание ще започнат да си изневеряват или ще си омръзнат :?

естествено че е възможно, ако това не е най-важното и за двамата :shock:

12-29-2006, 18:52
Научно доказано е че момичетата си мислят повече за секс и коментират теми свързани със секса повече от момчетата . Айде курвета стига сте заблуждавали младежа че можело без секс . Вас ви сърбят сливите много повече но нали не сте курвички и ни пускате до месец два . И после вече нямате спиране . Айде стига повече..... .

12-29-2006, 22:00
като чета мненията тука излиза че размера има значение само за момчетата а на момичетата изобщо не им дреме

{Poison}
12-30-2006, 08:27
Не.

skate-more
12-30-2006, 08:28

18

хоули шит.. 11 имаш проблем брат..
ама се пак кво като !?
праскай я и така
любовта е ебавка
най-вярната путка е скейта :smt008

Sasha2k8
12-30-2006, 13:16
Razbira se 4e moje da ima6 seriozna vruzka bez sex....a i ako naistina te obi4a momi4eto nqma da gleda kolko cm ti e :wink: za momi4etata sexa ne e tolkova vajno ne6to... ;) spoko priqtel

gangbang
12-30-2006, 13:26
Връзка без секс е възможна. Това е т.нар. "платонична любов".

01-03-2007, 10:12
йейс! мноо ясно че е вазможно