- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възможна ли е връзка без секс
Не мога да си забелвам "органа" пък и ми е твърде малък (11 см) и искам да питам момичетата може ли да имам сериозно гадже с което да не правим секс? Или момичетата само за това мислят?
wuzmojno e pri platonichnata liubov![]()
11 см хмм Ако те обича наистина няма там да гледа само.Разбира се няма да и създаваш голямо удоволствие,но все пак има и хапчета за оглемяване на пениса от 2 до 5 а при някои хора 6-7 см .Освен това ти ако не си излезнал от пубертета може и още да расте,но все пак не дей да се безпокоиш![]()
Momi4etata ne gledat samo tvaПървоначално написано от Анонимко
...ami moje da ima takava vryzka-seksa prosto q ukrepva,no poprincip moje i bez nego
...btw na kolko si?
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
18Първоначално написано от Lorraine
Opredeleno momi4etata ne mislqt samo za tova i se si mislq 4e takava vruzka e mnogo ama mnogo vazmojna.......![]()
"KuChKo, p0zdravi gadjeto si ot men!!!"
абе момичетата мислят за секс колкото момчетата,че даже и повече![]()
хихихи![]()
ама да си на 18 и връзка без секс куца работата
Възможно е разбира се.Аз и гаджето правихме секс едва година и половина след като "тръгнахме",но си имахме връзка,която започнахме на 19 години.И нова,че не се озовахме направо в леглото ни даде възможност да се опознаем добре,да сме си близки и да си имаме пълно доверие-нещо,което е мчного важно за сексът.Но ако искаш сериозна връзка без секс е трудно-1 ден въпросът ще излезе наяве.Ако обаче се познавате достатъчно добре проблем от сорта на пенисът ми е голям,ох гърдите ми са малки няма да има значение!
mi.. kolkoto i da se obi4ate sexa e dosta vajna 4ast ot edna vruzka..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
a zashto v tvoqta da nqma sex ?
1vo - sled vreme penisa ti shte se zabeli
2ro - kakvo kato e 11 cm ... pak moje da se pravi sex
sex-a ne e v ohkaneto ma jenata ot bolka , a imenno suvukuplenieto na 2ma obichashti se ...![]()
Yupeeee !
11 sm li ee....as kat bqh na 8 mi be6e tolkos e...ti na kolko si eee..a pyk ina4e vryzka bez sex..mojii
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Повечето момичета предполагам не желаят само секса от една връзка, даже искат да минат по тънката поста без него, ако те обича нямаш проблеми за дължини и такива глупости
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
vazmojno e zavisi ot momicheto dali ima nujdi
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Samo za tova li mislim?? Hahaha.. Btw kakto ima Sex bez Lubov.. taka ima i Lubov bez SEx..![]()
лубов без секс хахахахахааха според мен може да има само секс без лубов но и лубов без секс не !
иначе няма значение ако те "обича" боже звучи ми смешно .......
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
estestveno 4e moje no ko te barka are sia i 11 santa mogat da q zadovolqt pak i tva za hap4etata za ogolemqvaneto e dobra ideq!:}probvai abe ako ima lubov ne mislq 4e 6e ima problem da nqma sex ama taka do koga..........?
Ако наистина те обича ще се примири![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
Poodkrepqm mnenieto na Lorraine
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Не,не мислят само за това,но естествено и ние сме хора.Все някога като си имаш сериозна приятелка въпроса несъмнено ще опре и до секс.Естествено обаче,че чувствата са по-важнш.11 см пенис е напълно достатъчен,така че не се притеснявай.
NE! momi4etata ne mislqt samo za tova, no seksat e estestvenoto razvitie na edna vraska...bez nego vraskata ne se razviva i umira....
Vazmojno e .. no do edno vreme .. rano ili kasno lipsata na sexa shte zapochne da se useshta ...
По принцип като бебе трябва рязко да ти го забелят веднъж за да нямаш този проблем на възраст. При тебе явно са пропуснали. Иди на лекар да ти го забели или да намери някав начин да го направи, ко трябва и се обрежи. След това ще ти и порасне малко пък и 11 санта ше стигнат ако усъваршенстваш техниката си.
Ем пич той нека си е 11 сантима - тя да си го млещи!Първоначално написано от Анонимко
![]()
да ... Възможна е (няма да е мн пълноценна) но зависи от 2-та партньори ..... Все пак и сам война е войн .... так аде сети се какво исках да кажа ....
Имам предвид Имаш избор на момичета ако те обичат няма да е заради К*ра ти ... а заради теб самия .... Пак това го наваксваш с техника думи ум ... Вибратор Удължител за члена и т.н. потърси пози за мъже с малки Пишки ..... потърси вибратори или удължители от секс-шопа ... или намери начини да я задоволиш.....![]()
Спокойно от Малак Кур Не се мре ... Кофти ако ти е 30 см ... И няма кво да направиш както казва един приятел ... 10-5-15 ... важното е да има ... бутай там да ти е кеф ... .с 30 няма каде да бутнеш ... само Магарето му остана на човека вече 3-4 пати се развежда именно щот ... му е мега голям![]()
![]()
![]()