Влез

View Full Version : Obarkana sam , mnogo sam obarkana!!

Lost_Kiss
08-09-2006, 23:57
Imam 4yvstvoto 4e pesenta "styd" na malina e napisana za mene!
Obi4am edno mom4e,no otdvana se razdelihme...toi tragna s edna poznata i zapo4na da mi pravi gadno ...Nastroi vsi4kite mi priqtelki(Te kolko sa priqtelki de) sre6ty men...I mn o6te po-gadni ne6ta...ve4e ima 1 mesec otkakto ne sme zaedno , no az ne moga da spra da pla4a i da vra6tam minalite dni s nego!I sega kogato mi napravi ne6to mn gadno(nqma zna4enie kakwo)zapo4nah da go preziram...Oba4e v4era mi kaza ne6to yjasno v IRC!Kaza, 4e ne mojel da me zabravi,kaza 4e o6te me obi4al,kaza 4e mariq(Sega6nata my priqtelka)nqma kakwoto az imam i 4e pove4e nqmal da mi pravi mrasno,za6toto na nego my stavalo gadno kato pravi na mene...I me pita dali go obi4am...Az oba4e my kazah 4e i az neznam ve4e...Tazi y4ebna godina sme v edin klas i neznam kak 6te izdarja! Misleh si 4e go mrazq,no go obi4am kolkoto i da me e naranqval go obi4am!Znam 4e vav o4ite vi sam edna glypa4ka,no ako se postavite na moe mqsto moje i da razberete!Ne znam samo da my vqrvam li...Dali naistina me obi4a ili me laje i da my priznaq li i az moite 4yvstva??Mnogo sam obarkana i vi molq za savet!

reason
08-10-2006, 07:38
Ако наистина те обича,защо ти прави гадно?(не мога да я разбера момчешката психика)Ми сядай и говори с него.Ако наистина има чувства към теб...би трябвало да се оправите.

ANGEL4E
08-10-2006, 07:46
Ако наистина те обича,защо ти прави гадно?(не мога да я разбера момчешката психика)Ми сядай и говори с него.Ако наистина има чувства към теб...би трябвало да се оправите.

pravi i gadno za6toto sa skasa li i toi q obi4a
ako nqma6e 4uvstva edva li 6te6e da i pravi mrasno dori naprotiv 6te6e da mu e se taq
ako go obi4a6 kaji mu daite si vtori 6ans

alkobalko
08-10-2006, 07:55

pravi i gadno za6toto sa skasa li i toi q obi4a
ako nqma6e 4uvstva edva li 6te6e da i pravi mrasno dori naprotiv 6te6e da mu e se taq
ako go obi4a6 kaji mu daite si vtori 6ans
И аз съм на това мнение. Когато скъсаш с гаджето, но още го обичаш си готов/а на всичко (в повечето случаи глупости), за да привлечеш вниманието му/и. Според мен, ако не му пукаше за теб нямаше да си прави труда да те дрази, напротив щеше да му е все тая какво става с теб. Седнете и поговорете. Изяснете си отношенията. Успех!

yo-ma-nigga
08-10-2006, 08:18
spoko...pri men beshe podobno...mn si prilichaha neshtata obache vij az pochnah da mu praq na puk a pak priatelkite mi nikoga nemoi da nastroi protiv men poneje te sa mi istinski priateli!a ti ne mu obrashtai vnimanie ostavi go dori da ti e gadno trqbva da go preodoleesh inache shte se izmuchvash tva ne e chovek koito te zaslujava

Mike-Jones
08-10-2006, 08:20
е kato ne bila kato teb momi4eto zashto e sas neq toi toq qko gi govori palq4oto shto mu se vurjish i sas priqtelkata ti trugnal mnogo gadno se e izgavril q go raskarai

BeBencEto
08-10-2006, 08:20
moje da i pravi mrusno zashstoto q obicha i sa skusali...hhmmm kakuv e smisula neshto ne go razbiram...Mila ti ne si glupachka da mu se vruzvash i pak da se vurnesh pri nego sled vsichko koeto ti e storil samo zashtoto go obichash...kak taka shte te pravi na pet stotinki...ta i po eftina...ne moje na nego kato mu skimne da reshi che te obicha mnogoo i da iska pak da ste zaedno....tupo e..a i nikoga vruzkata ne e taka hubava kakto purviq put...

iiirish
08-10-2006, 11:38
дай му втори шанс, всеки го заслужава в крайна сметка. но не бързай да му разкриваш чувствата си. нека не знае, дръж го в неизвестност, докато не разбереш намеренията му. не може просто така да започнеш отново да вярваш на един човек. той първо трябва да ти го докаже

the dark angel
08-10-2006, 11:54
Не му вярваи,може да иска само да те унижи!иска да те накара да си признаеш че още го обичаш за да си погали тапото майко его!Не се давай покажи му че не ти пука за него!Защо жсе ние момичетата да прощаваме?Разкараи го да те е оценил на жреме сега вече е много касно!БЪДИ ГОРДА!НЕ ПАДАЙ В КРАКАТА МУ!!!!!!!!!!!!!!1 :!:

sladkoto_neli
08-10-2006, 14:58
Не му вярваи,може да иска само да те унижи!иска да те накара да си признаеш че още го обичаш за да си погали тапото майко его!Не се давай покажи му че не ти пука за него!Защо жсе ние момичетата да прощаваме?Разкараи го да те е оценил на жреме сега вече е много касно!БЪДИ ГОРДА!НЕ ПАДАЙ В КРАКАТА МУ!!!!!!!!!!!!!!1 :!:

напълно съм сугласна.живота не свършва с едно единствено момче.давай напред и му тегли една голяма....мен ако питаш той повече от това незаслужава.да е мислил на време.защо всички момчета осъзнават кво са имали когато го загубят?просто си живей живота без него и това е.продължавай напред с високо вдигната глава.

missito_
08-10-2006, 15:06
Гледай сега:ти трябва да прецениш дали има смисъл да му простиш всичкото мръсно което ти е правел.Ако наистина го обичаш и си готова да му простиш признай му чувствата си,но все пак ти си знаеш колко те е наранявал с думите си и как е настройвал всички срещу теб.Може би еидн разговор с него ще ти помогне да вземеш решение.

kisS``me
08-10-2006, 15:12
Izchakai oshte malko!Naistina kakto kazaha po-gore,moje samo da iska da te uniji!Vij kakvo drugo shte napravi,ako naistina te obicha,podlyji go che ima nqkakva nadejda i posle go otblysni!Neka i toi razbere kakvo e bolka,bolka kakvato i toi ti e prichinil!Neka si vzeme pouka i da si znae za napred!Vse nqkoi trqbva da mu dade urok!

ANGEL4E
08-10-2006, 15:12

ooo obi4ala li si?za6toto lubovta kara horata da pravqt mn ne6ta koitoda sa nelogi4ni...no vlubenite sa gotovi na vsi4ko za svoq lubim\a

the dark angel
08-10-2006, 20:01
nezavisimo dali si vliubena ne e hubavo 4ovek da preska4a gordostta si ako nqma smisal!parvo nakakav kreten da q unijava a tq da ti4a sled nego i da mu pro6tava!i nie jenite sme hora ne sa samo majete!nie tarpime i pro6tavame te ma4kat!az sam bila vliubena i SAM vliubena,imama dalgogodi6na vrazka no priqtelqt mi nikoga ne me e obijdal i za tova ne6tata sa 4udesni!

Lost_Kiss
08-10-2006, 20:31
Ne go razbiram pred drygite ot kompaniqta me mrazi,a pred men -me obi4a?...Edin den se darji milo s mene kazva mi ne moga da te zabravq a na drygiq me psyva,edin den mi kazva 4e me obi4a a na drygiq kazva na vsi4ki da ne mi govorqt!....Neznam liubovta li e neobqsnima ili toi?Samo znam 4e nqma da go tarpq dalgo,no p1k v sa6toto vreme mi e mn gadno

kisS``me
08-10-2006, 21:43
prosto nedei da mu obryshtash vnimanie!!!!1.momcheta i 2.veche kazaha che moje bi se opitva da te uniji pred drugite .. iska dokato ste dvamata da ti se prai na mn mil,i ti primerno posle da kajesh neshto pred drugite i toi da ti se prismee ... !

luda`flirtajika
08-10-2006, 21:44
a klipa gledala li si?Ne mislq,4e kraq na klipa se otnasq kum pesenta

Lost_Kiss
08-10-2006, 22:07
a klipa gledala li si?Ne mislq,4e kraq na klipa se otnasq kum pesenta

Da gledala sam go...I az taka mislq