PDA

View Full Version : Moderated: От какво може да се е подуло и да ме боли?

08-10-2006, 10:14
sno6ti pravim sex s priatelq mi haresa mi mn daje vsi4ko to4no,pribiram sled sled 30-40min i gledam...podula sum se dolu?! adski mn sum se podula i me boli kato hodq,nemoga da hodq pomislih si 4e e ne6to vremenno i kato legna da spq na sutrinta nqma da go ima [-X no ne.... o6te sum poduta?! kakvo da pravq ot kakvo moje da e tova za 1-vi put mi se slu4va? Help me molq vi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!

`Death`Whore`
08-10-2006, 10:15
Можеш и сама да се сетиш, че трябва да посетиш лекар. Не ми се е случвало такова нещо.

SuN4o_F
08-10-2006, 10:27
hodi da te pregledat...

08-10-2006, 10:29
kakvo moje da mi e ?

LoveHer
08-10-2006, 10:29
Отиди на лекар !

Novkov
08-10-2006, 10:30
Бягай при лекър веднага, колкото по-рано толкова по-добре :idea:

honey_7o
08-10-2006, 12:03
Ne iskam da te pla6a i nz to4no kak stoqt ne6tata pri tebe no edna poznata po sa6tiqt na4in se be6e podula otdolu i kato otide na lekar se okaza 4e ima nqkakva zapu6ena jleza.Vsa6tnost infekciq koqto predizvikva zapu6vane-razviva se dalgo vreme no se naduva izvednaj.Za da se pro4isti jlezata 4ovek da se podloji na edna malka kozmeti4na operaciq.Ako iska6 o6te ne6to da razbere6 mi pi6i na li4no.Dano da ne e tova,no zadaljitelno otidi na lekar #-o

No|Problem
08-10-2006, 12:07
kvoto i da kajem nie nai-mnogo da te splashim, taka che idi na lekar

alkobalko
08-10-2006, 12:12
Тъй като никой тук не е достатъчно компетентен, за да ти даде точен отговор, най-добре е да посетиш лекар. Той ще ти каже какво ти е.

i'm so excited!
08-10-2006, 12:17
била си 'сухичка' и си се претъркала :-k
но чичко доктор ще каже най-точно

maybelline
08-10-2006, 14:52
Ако не искаш на лекар,стой си вкъщи и изчакай да видиш дали ще ти мине.Ако почне да се оправя,ще мине.Ако се подуе повече и се влоши като цяло,значи ти има нещо и трябва да се посъветваш с лекар.

Kotetoto
08-10-2006, 16:57
Лекар мила

Angle_f
08-10-2006, 22:37
Nai-veroqtno e nqkvo vyzpalenie.Kakto kazaha drugite predi men nai-dobre otidi na lekar

08-11-2006, 11:48
Спокойноооооооо!!! И на мен ми се е случвало! Просто са ти се подули малките срамни устни ако сеска е бил малко по-грубичък или пък може да си била изсухнала по някое време. Просто по време на секс става лющене на клетки от вагината!( Сигурно си чула израза "отивам да се лющим" и т.н. ) Просто имаш възпаление, при добра хигиена и почивка ще ти мине до 2 дни мах...Мойеш да си вземеш лайка на вилтер и в един лиген с топла не мн гореща вода да сложиш няколко филтерчета лайка и да изчакаш да се поразтворят хубаво.След това си натопи възпаленото място в лигена и леко се плискай...беше ми гадно като ми го каза една пр да го правя, но действа!Стой така около 10 минтути и след половин час пак. Поне на 2-3 часа се мий с интимен гел по възможност не ароматизиран и ще ти мине мн бързо...няма нищо страшно, ако е това което си мисля...Аз докато разбрах какво ми е се бях много уплашила, защото ми приличаше на два мехура и аз също не можех да ходя, след това не правих секс около месец и нещо се всеки случай...а ако не ти помогне това което ти казах отиди на лекар

CrazyWitch
08-11-2006, 11:51
Не ми се е случило. Не дал Бог да ми се случи. Иди да лекар!

^KaSiDi^
08-11-2006, 13:26
Спокойноооооооо!!! И на мен ми се е случвало! Просто са ти се подули малките срамни устни ако сеска е бил малко по-грубичък или пък може да си била изсухнала по някое време. Просто по време на секс става лющене на клетки от вагината!( Сигурно си чула израза "отивам да се лющим" и т.н. ) Просто имаш възпаление, при добра хигиена и почивка ще ти мине до 2 дни мах...Мойеш да си вземеш лайка на вилтер и в един лиген с топла не мн гореща вода да сложиш няколко филтерчета лайка и да изчакаш да се поразтворят хубаво.След това си натопи възпаленото място в лигена и леко се плискай...беше ми гадно като ми го каза една пр да го правя, но действа!Стой така около 10 минтути и след половин час пак. Поне на 2-3 часа се мий с интимен гел по възможност не ароматизиран и ще ти мине мн бързо...няма нищо страшно, ако е това което си мисля...Аз докато разбрах какво ми е се бях много уплашила, защото ми приличаше на два мехура и аз също не можех да ходя, след това не правих секс около месец и нещо се всеки случай...а ако не ти помогне това което ти казах отиди на лекар

tochno =D> absoliutno syshtoto mi se e sluchvalo,prosto pri trieneto i se poduvat malkite sramni ustni,tva e vs,na men lichno mi mina za dva tri dena,ne mislq,che imash kakvato i da e bila nujda ot lekar ;P

CaSsPeR
08-11-2006, 13:29
Skoro 4etoh po dobna tema oba4e tam se okazaza 4e se e zamursila !! trqq higiena

Angel_Girl
08-11-2006, 16:47
Moje da ne e ne6to seriono, no mislq, 4e e nai-dobre naistina da otide6 na lekar za po sigurno. Kasmet i dano da ne e ne6to seriozno