View Full Version : За Coki
аве Coki за ко тряяше да ми махаш правото да имам подпис и аватар има хора дет аватарите или подписите са им супер големи и сякви простотий има на тях и точно мойте махна :smt011
miloto_girl_4e
08-10-2006, 16:53
Добре де, това, че на някого подписа е голям значи, че и твоят трябва да е такъв, за да не оставаш по-назад ли ? А не се ли сещаш, че в момента може на еди кой си аватара да е голям, но нали знаеш, че Цоки ще го махне, т.е ще има временно голям аватар, после ще получи предупреждение и при повторно нарушение ще има и забрана...
Не знам каква е тази мания за големи аватари ... изпъквайте с мненията си, а не с аватарите :!:
Има лесен начин да оправиш този проблем. Правиш си нова регистрация със старото име и пак ще имаш право. :)
Добре де, това, че на някого подписа е голям значи, че и твоят трябва да е такъв, за да не оставаш по-назад ли ? А не се ли сещаш, че в момента може на еди кой си аватара да е голям, но нали знаеш, че Цоки ще го махне, т.е ще има временно голям аватар, после ще получи предупреждение и при повторно нарушение ще има и забрана...
Не знам каква е тази мания за големи аватари ... изпъквайте с мненията си, а не с аватарите :!:
ама аз не искам голям аватар и ме дразнят хората с големи аватара или подписи искам да си сложа някво съобщение и една снимка към него
miloto_girl_4e
08-11-2006, 17:35
ама аз не искам голям аватар и ме дразнят хората с големи аватара или подписи искам да си сложа някво съобщение и една снимка към него
Не те дразнят само теб, споко :!: :wink: Но ние не стоим безучастно и правим каквото трябва по въпроса :!: А относно подписа и аватара, прати лично на Цоки и се извини, ако нерушението ти не е фрапиращо, мисля, че ще ти върне правата :!: Успех :!: :wink:
Angel_Girl
08-11-2006, 18:20
miloto_girl-4e е права. Извини се на Цоки и мисля, че ще ти върне правото на аватар и подпис
И защо да му се извинява? Какво му е направил? :-k
miloto_girl_4e
08-15-2006, 14:06
Защото е престъпил правилата, т.е се е провалил, но виждам, че сте прекалено горделиви, за да го сторите, такаче си стойте без аватари и/или подписи... :roll: :wink:
Защото е престъпил правилата, т.е се е провалил, но виждам, че сте прекалено горделиви, за да го сторите, такаче си стойте без аватари и/или подписи... :roll: :wink:
Милото,
това и към мен ли се отнасяше? Ще ти кажа, че мога да се извинявам и го смятам за правилно, но го правя, когато го считам за нужно в случая не видях Хероин да има за какво да се извинява. Ако трябваше да се извиняваме за всяка точка, която сме нарушили от правилника но Цоки щеше да му писне от извинения. Освен това аз имам право на подпис и аватар. :-D
И Милото - извинявай за вчера.
bulgarche
08-16-2006, 08:20
Е да ти преосттъпя мойто право, ако искаш от съжаление ахахаах