View Full Version : Колко от вас си боядисват косата?
miloto_girl_4e
08-10-2006, 17:02
Та разглеждам си аз форума и забелязвам, че има значително голям брой момичета, които си боядисват косата, а може и да се бъркам... не знам ...
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ?
С какво? Боя или къна?
В какви цветове?
Цялостно или си правите кичури?
От колко време?
Колко често?
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате?
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате?
Айде май са това въпросите :mrgreen:
TaRaNTyLa
08-10-2006, 17:16
Ammmmmm
az specialno sum bila vsichko k`voto se setish:cherveno, cherno, ruso, cherno sus sin otenuk, patladjan i t.n. Samo na kichuri ne sum bila.
Ot 8i klas se boqdisvam(demek 3 godini nqkude)
Izpolzvam maski za kosa, zashtoto izpolzvam i seshoar, i presa.
Da chukam na durvo radvam se, che vse oshte ima kosa :wink: :lol:
Nai sum dovolna ot bademovata maska ii sega izpolzvam edin shampoan na GLISS KUR.Dovolna sum, ama e malko skupichuk :wink:
Dali sujalqvam.. nz.I da, i ne :wink:
V kraina smetka vsqka jena trqbva da se promenq, ne zaradi drugite, a zaradi sebe si.Daje ne sluchaino e kazano, che ako edna jena izpadne v depresiq purvoto neshto, koeto promenq e kosata :wink: :P
Kosata za 1vi put si q boidisax kato bqx 6-7 klas i ot togava do kum 11 klas i v edin prekrasen moment razbrax, che moq cvqt e mn gotin i nqma smisul da si tormozq kosata:)
da
С какво? Боя или къна?
s wella - profesionalna
В какви цветове?
ruso
cialostnoili/i samo korenite
От колко време?
ruso se pravq ot godina,a ina4e parvite mi ki4uri biaha v 4-ti klas
Колко често?
na 2 sedmici si boqdisvam korenite
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате?
polzvam te4ni kristali,maska na loreal i na sea of life s kal ot martvo more,polzvam sa6to i mlqko za kosa na loreal..
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?
ami az sam bila s vsqkakvi vidove ki4uri i vs cvetove naksoata osven 4erno-kato se mine prez lilavo,sinio,ruso,4erveno,oranjeva i dr. i se haresvam nai-mnogo s rusa kosa 6toto sam sas svetla koja i sini o4i..
mi na momenti sam-tu sajelqvam,tu ne-no naposledak se kefq na cveta si !
Game_Over_Boys
08-10-2006, 18:02
Боядисвала съм се в почти всички възможни цветове,но вече от година и половина(даже и повече)не се боядисвам!Сега се чувствам много добре,защото косата ми е изцяло моят цвят и стои жизнена и мека! :mrgreen:
аз също се изрусявам понякога. :)
nqma li nqkoq Perhidrolka ????
az s1m s1s sivo-rusa kosa po princip, no se izrusih malko, 6tot zimata kozata mi mn posivqva i izglejdam mnogo v1zrastna.
sega si ostavqm da mi izraste est cv1t, i ima razlika no ne e ostra za6toto razlikata m-u cvetovete e 1 ton. izku6avala s1m se da se boqdisvam i dr cvetove kato konqk, no vednaga pada, zaradi rusoto otdolu! da s1jalqvam 4e se boqdisah, no popravqm gre6kata.
probvam sega maskata gliss deto q reklamirat ama e mn kinti...
the end :D
i'm so excited!
08-10-2006, 21:02
естествено, че боядисвам, естестения ми цвят е медено червен и е направо отврат :shock: и понеже не съм от онези бели рижави момиченца с много лунички, като пипи, мисля че изобщо не ми отива тоя цвят :shock:
преди време много я шарех, беше ярко червена, после я направих розова, после бях черна със сини кичури и все разни други идиотии, но прекалено много се изтощи,боядисах я черна и се отказах да се занимавам с нея .... сега обаче е пораснала (щото късичка беше (много)) и половината е черна, а другата половина е в естествения ми цвят. и чакам да израсте, щото нищо не хваща върху черното :-D
и я крепя някак с отвара от лайка, бадемово масло, някаква италианска маска и изглежда прилично добре :-D
SweetBunny
08-10-2006, 21:27
Не се боядисвам.
С черна коса съм и се харесвам така, може би искам лилави кичури.... :-D но засега едва ли бих направила...
Whiskass dai si rusata kosa na men az 6ti dam moita estestvenata e tamna! \:D/
rusalkata_
08-11-2006, 11:06
не се боядисвам и нямам намерение да почвам.естествената ми коса е кестенява.иначе преди няколко години имах червени кичури,но после ме беше яд,защото изсветляха и на местата на кичурите ми косата ми стана по-светла.сега си е нормална де. :roll: :-D
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-11-2006, 11:11
oshte ne sum q podlagala na tova... ;)
KaRameL_f
08-11-2006, 11:17
Не съм се боядисвала ама сам се првила на кичури.Чудя се дали да не се боядисам #-o ама най-вероятно ще остана с естествения цвят на косата си -кестеняв :-k
strange__
08-11-2006, 13:39
Не съм я боядисвала още....не искам от сега да я подлагам на това,но след време ще я направя черна,защото ми е интересно дали ще ми отива така :mrgreen:
глезла:)
08-11-2006, 14:43
Боядисвам се,да.В момента съм някакъв лешник,но аз непрекъснато си експериментирам с косата и я правя в различни цветове.Иначе естественият и цвят е тъмно русо.Сега се чудя каква да я направя-дали на светли кичури,черна,патладжанена или червена-не знам и аз,но нещо ще я правя. :mrgreen: Хубавото при мен е че съм с много добър естествен тен и почти всичко ми отива.Като съм руса например ми е много сладко и закачливо,защото съм със сини очи,а когато съм черна съм по-фатална и предизвикателна и много яко контрастира цвета на косата с очите ми.Засега косата ми изглежда добре-поддържам я с маски,хубави шампоани и балсами и други продукти специално за боядисана и третирана коса.А дали съжалявам,че съм се боядисала-не,защото обичам разнообразието и не мога да стоя дълго с един и същи цвят. O:)
Anabella
08-11-2006, 15:18
Не се боядисвам,само 1 път си правих кичури преди 2 години,но ми харесва естествения ми цвят на косата и засега не искам да го променям :)
ProstoAz
08-11-2006, 15:51
Не се боядисвам. Харесвам си естествения цвят.
Кефят ме черните коси, но не и на моята глава...не мисля, че ще ми отива... :? А друг цвят - изключено. :)
miloto_girl_4e
08-11-2006, 17:29
хм.. аз лично искам да си изсветля косата(светло кестенява или нещо от този сорт) или да съм червена ... наскоро си правих много кичури и беше много готино и преливащо се, но косата ми израсна, червените кичури изсветляха и сега искам да се боядисам цялостно, но ... въпроса е,че не знам до колко е добре да почна да се боядисвам от толкова малка(сега ще съм 10ти клас)като се има впредвид,че веднъж почна ли, ще продължа, няма да се боядисам веднъж и да я зарежа, защото е мега грозно...и за това и пуснах тази тема....
strange__
08-11-2006, 17:54
хм.. аз лично искам да си изсветля косата(светло кестенява или нещо от този сорт) или да съм червена ... наскоро си правих много кичури и беше много готино и преливащо се, но косата ми израсна, червените кичури изсветляха и сега искам да се боядисам цялостно, но ... въпроса е,че не знам до колко е добре да почна да се боядисвам от толкова малка(сега ще съм 10ти клас)като се има впредвид,че веднъж почна ли, ще продължа, няма да се боядисам веднъж и да я зарежа, защото е мега грозно...и за това и пуснах тази тема....
Една приятелка така се боядисваше червена известно време,но съответно в един момент косата и много се изтощи (боя+преса+сешоар....) и реши да спер по някакъв начин да се боядисва и тогава отиде в един фризиорски салон и там я боядисаха в някакъв нюанс,който е нещо средно между естествения и цвят и боята от преди това....много готино се получи и сега косата и си расте и двата цвята,тъй като са близки един до друг не се различават много много,трябва да се вгледаш,а и не се получава грозния контраст....това е вариант,но ти си прецени дали искаш или не :wink:
miloto_girl_4e
08-11-2006, 20:58
Еми аз сега наесен съм решила да се боядисам, защото аз сега имам бая цветове на косата си ... ,понеже като ме правиха на кичури ми вкараха около 4 цвята, с моя станаха пет, имаше предимно червени, но и руси кичури и сега всичко изсветля, но пак е на нюанси.. и просто не знам какъв цвят ще да бъде този между моята тъмна коса и нюанси на червено-русо :mrgreen: Може би ще почна да се боядисвам и ако се изтощи прекалено ще направя това, което е направила приятелката ти :wink: Аз преса не ползвам, сешоар рядко, такаче може пък и да нямам проблеми :wink:
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? ами да
С какво? Боя или къна? с боя каната не ме радва
В какви цветове? ами бях руса след ва някво гадно сиво ли деа знам кво се водеше ся сам си моя цвят ...демек светло кестеняво
Цялостно или си правите кичури? не кичурите не ме кефят и затва не си правя
От колко време? мисляче близо 3 години не сам сигурна ..
Колко често? ами зависи от цвета които си и тва колко барзо ми израства косата иначео бикновено на месец ..
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате?ами чесно казано опитвам се да се грижа за косата си но не се получава..секи пат фризиорката ми казва че ми есупер суха косата ...
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали? ами деа знам просто исках се направя руса и някои казваха че ми отива други не ...но по принцип съм бяла и не беше лошо но не ми и пукаше ..иначе ся сам си естествения цвят и не ми пука дали ми отива или не
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? ами не не съжалявам ..... вапреки че ми едоста истущена косата ... :(
:smt006 :smt006
KRaLiCa_na_OrGaZmA
08-11-2006, 21:19
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? - Да
С какво? Боя или къна? - Индийска къна 1.50 чиста работа :)
В какви цветове? - Черно естествено
Цялостно или си правите кичури? - цялостно
От колко време? - от 1-2 години
Колко често? - миии знам ли като ми скимне демек на 5-6 месеца
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? - нищо не ползвам освен обикновенния ми шампоан и не се оплаквам
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали? - Просто обожавам черното и никога не бих била друг цвят
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? - и да и не . съжелявам че истинския ми цвят нее черен а тъмно кестеняв :(
{LP}FENKA
08-11-2006, 21:53
Ne se boqdisvam no imah namerenie(i o6te imam)da se boqdisam s kana(4erna)!I za tva da pitam KRaLiCa_na_OrGaZmA dali kanata izto6tava kosata,kolko vreme darji i ...mai tva e!aide :smt006
`Death`Whore`
08-11-2006, 21:56
Къната прави косата по-хубава, поне при мен е така. Оцветителите са на растителна основа. Колко държи...не колкото боята, но 1-2 месеца ще си чисто черна.
macka123
08-11-2006, 22:44
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? ми мисля скоро да го направя
С какво? Боя или къна? къна
В какви цветове? черно
Цялостно или си правите кичури? цялостно
От колко време? нз
Колко често? нз
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? не!
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?ест че се съобразявам
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? едва ли-къната не изгаря косата все пак
angel4e_ot_ada
08-12-2006, 00:51
Ами аз не се боядисвам,естественият ми цвят е тъмно кестеняв,а понякога изглежда и черна.
Иначе на скоро мислех да си правя сини кичури,но се отказах.
Та...не мисля да се боядисвам,така си ми харесва.
KRaLiCa_na_OrGaZmA
08-12-2006, 10:31
Ne se boqdisvam no imah namerenie(i o6te imam)da se boqdisam s kana(4erna)!I za tva da pitam KRaLiCa_na_OrGaZmA dali kanata izto6tava kosata,kolko vreme darji i ...mai tva e!aide :smt006
Незнам как ще се отрази на твоята коса, но при мен няма проблеми само първите 2-3 дена след като си се къносала косата е малко суха, но после се оправя. Ако при теб се изсуши купи си някаква маска. Отностно цъвтенето на косата след къносване. Моята не съм и обирала връхчетата от почти година, а през това време се къносвах 2-3 пъти и нямам един нацъвтял косъм ( да чукна на дърво ) :D ем това е за което се сещам ако имаш още някой въпрос :smt006 :smt006 :smt006
П.С. Колкото по-евтина и обикновенна е къната толкова по-добре. Поне аз един път дадох 7 лева за някъв боклук ( къна ) и дори не ме хвана ... тъй че аз ти препоръчвам индийската къна ;) ако ти е по-дълга и гъста косата ще трябва да си вземеш повече пакетчета защото в 1 пакетче си е малко съдържанието
ми несъм но искам
ама май неми стиска 8-[
playful_baby
08-12-2006, 12:49
ne sam se boqdisvala a i nqmam jelanie !kosata mi e cherna i mnogo si q haresvam!
nai dobre estestveniq si cvqt,6toto stava super grozno,kogato kosata ti raste i v korenite cveta ti stava razvli4en.
Angel_Girl
08-13-2006, 02:52
Аз се боядисвам. Руса се боясисах. Използвам шампоан за нормална коса. От 2 години някаде се боядисвам.
LP_girl_14
08-13-2006, 12:16
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? :arrow: да
С какво? Боя или къна? :arrow: Боя
В какви цветове? :arrow: черно
Цялостно или си правите кичури? :arrow: цялостно
От колко време? :arrow: 3-4 месеца
Колко често? :arrow: Зависи колко бързо ще ми израстне косата,но обикновено по веднъж на месец
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? :arrow: Използвам хининова вода,шампоан( любимия ми,с аромат на кокос,но не е за боядисана коса и отвреме-навреме някоя маска
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали? :arrow: от много време исках да се направя така,защото мислех че ще ми отива на лицето
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? :arrow: Мне,даже повече се хареесвам така,отколкото с естествения ми цвят на косата.А и не съм забелязала косата ми да е сериозно пострадала лот боядисването :mrgreen:
BeBcHeTo
08-13-2006, 12:36
Не сам се боядисвала
SeXyTo_f
08-13-2006, 13:08
не, не се боядисвам...но смятам да се боядисам русо...исках черно но ми казаха че цветът на кожата ми е много светъл и съм щяла да приличам на мъртвец.... :mrgreen:
`Death`Whore`
08-13-2006, 13:08
А с русо ще приличаш на...леко момиче?
SeXyTo_f
08-13-2006, 13:10
защо пък леко момиче?
hollaback_girl
09-11-2006, 16:26
защо пък леко момиче?
da za6to..?ne cveta na kosata opredelq dali si leko momi4e, a cqlostnata viziq i darjanieto..az pone taka mislq :roll: a az ina4e se 4udq dali da se boqdisam i ako se boqdisam dali da e nqkolko tona po-svetla ot moqta(svetlo kestenqva,moje da mine za tamno ruso) ili da e 4erna...nz...
^`Viki`^
09-11-2006, 17:42
Аз си боядисвах косата но вече от около 3-4 месеца - не. Естественият ми цвят е много светло кестеняв или по скоро много тъмно рус, но аз исках да я направя в доста по-светъл тон и... Отначало ми харесваше, но след това забелязах че много ми се изтощава косата нищо, че използвам хубава козметика. И затова мисля повече да не продължавам... :)
[m!s$_k@pr!$]
09-12-2006, 13:12
Не се боядисвам.
С черна коса съм и се харесвам така, може би искам лилави кичури.... :-D но засега едва ли бих направила...
и аз така. не се боядисвам защото си харесвам наситения цвят на косата-черен. и аз искам да си направя лилави кичури....но нз как ще ме възприемат хората :D
thirteen
09-12-2006, 13:23
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? Да.
С какво? Боя или къна? Боя.
В какви цветове? Русо.
Цялостно или си правите кичури? Цялостно.
От колко време? От 1 месец цялостно,иначе една година на кичури със супра.И преди се боядисвах цялостно.. ама не ми се разправя,че много дълго и широко.
Колко често? На 15 дни само корените.
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? Ползвам само обикновен балсам за суха коса.Макарче въобще не ми е суха ама след като се боядисам малко да живне :)
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали? Ми с нищо не се съобразих.Бях на много кичури с шапка,2рия път като ги направих хвана други кичури и цялата ми стана руса много се харесах и направо с боята за да може да си боядисвам ве4е само корените,че се изтощава МНОГО иначе.А и сум била с черна,кафява моя естествен цвят,Синя... :) заради едно модно шоу и така.. била съм и с червени краища..ама гадното е че ми отива сякак и незнам ква да съм :roll: (това не беше фръцкане) :)
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? Не.. :) косата расте все пак...
Slave4You
09-12-2006, 14:08
ne,ne sym no skoro mislq da si napraq rusi ki4uri.mn hora vikat 4e 6tqlo da mi otiva :)
Аф тая коса. Естествения ми цвят е супер тъмен и естествено никфи бои не хващат както трябва. А да я изрусявам не е оферта, защото ще умре... и ще ми пада цвета и сякфи лайна. Иначе съм я боядисвала 3 пъти лилава, обаче после спрях (Garnier някфа гадна боя ми напраи косъмите сууупер тънки и бляяя) иии сега на .... 2-3 месеца я къносвам.Когато се сетя горе долу.. Някфо бургунди уж. Почти не си личи, ама аз упорито си втълпявам, че ми е червена косата.
Цветовете си ги избрах, щото си ме кефеха мноу. И не съжалявам.
psycho_girl
09-12-2006, 15:38
ne, ne seeee :mrgreen:
SweetYGirL93
10-09-2006, 14:41
Az sam na rusi ki4uri i si se boqdosvam s boq . Purviq pat mi gi praviha sas folio ama posle sas 6apka . S kana ne sam se boqdisvala nikoga :)
GLeZoRanA
10-09-2006, 15:06
Боядисвате ли се ? Да
С какво? Боя или къна? Боя
В какви цветове? черно и русо :)
Цялостно или си правите кичури? русото го почнах с кичури после изцяло , а черното изцяло
От колко време? от юни месец
Колко често? Всеки път различно с русото се боядисвах през две седмици
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? Етерични масла балсами най-различни шампоани, маски
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?Русото-Просто ми хрумна реших да експериментирам със себе си , черното - щото ми харесва
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате?не
Th3WildAng3l
10-09-2006, 17:32
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? Да, боядисвам се.
С какво? Боя или къна? С боя
В какви цветове? Русо
Цялостно или си правите кичури? Цялостно
От колко време? От 1 година цялостно, а за пръв път си направих кичури 7 клас , т.е преди 5 години
Колко често? според зависи - средно 1 път на месеца
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? За косатаааа ... освен шампоан и балсам с измиване: маска с маслина с отмиване - много е полезна, за да не се уврежда косъма; гореща маска за коса за блясък; балсам за руса коса без отмиване; серум за увредена коса (преди сушене със сешоар); серум за краищата на косата
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали? Направих си руси кичури ей така да видя как ще ми седи и след като разбрах че ми отива продължих с кичурите и накрая се и боядисах
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? не
аз пък все още не си я боядисвам!косата ми е кестенява,през лятото малко изсветлява,но си я харесвам де!и мисля в скоро време да не я боядисвам \:D/
Аз съм си боядисвала косата 2 пъти, не цялостно, само кичури. Първият път бяха 4ервани, сега са светло кестеняви :)
боядисвам се да.. от доста време. Първо почнах с къна но сега се боядисвам с руса боя :)
как избрах ли..ами просто се боядисах,и зех че се харесах :)
преди 3-4 години бях някво бургундско за около половин година ама след тва стана мн зле открих 4е бочдисването супер мн изтощава имах коса до кръста и я рязнах, щот боята я скапа и ся съм гадния си естествен цвят - поне докато не ми порасне още малко :twisted:
Ами на мен косата ми е кестенява и не искам да си променям цвета.Исками се да разбера как ще изглеждам черна,ама после докато си възвърна стария цвят...не ми се занимава.Бих почвала да се боядисвам,когато имам вече бели косми.Не мисля,че е добре сега младите момичета да си горят косите още от сега.
ThePainIsReaL
10-10-2006, 19:50
Не се боядисвам . Тя и без това ми капе , ако се боядисам , съвсем ще умре. :mrgreen:
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? - боядисвам се,да!
С какво? Боя или къна? - със боя
В какви цветове? - била съм руса,черна,а сега-червена O:)
Цялостно или си правите кичури? - цялостно попринцип,а понякога и кичури съм си правила
От колко време? - от 2 години може би
Колко често? - веднъж месечно обикновено
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? - ползвам шампоан и балсам за боядисана коса,маска от време на време слагам,а също така я подхранвам с разни ампулки като се сетя и хининова вода...по-рядко и слагам бадемово масло!
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали? - каквото си бях харесала! :smt004
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? - понякога да,защото и естественият цвят на косата ми си е хубав - тъмно русо,но така или иначе вече съм го направила :smt016
Lola^6emeta
10-14-2006, 06:29
аз си боядисвам косата
в тъмно кафяво иначе съм руса-ама аз мнооого си мразя естествения цвят,боядисвам се от около половин годинка иначе преди бях руса пичка ама сега вече не...онзи ден се боядисвах и то зе че боята ми изби на черно ама пак е яко-получи се некфо мега тъмно кафяво
IKisseDAGirL
10-14-2006, 07:50
в момента съм на руси кичури и днеска-утре ще ходя да си ги обновя :)
преди съм се правила червена с къна, но доста бързо падна :?
иначе редовно не се боядисвам
nikinkaaa
10-14-2006, 07:52
От време на време си правя кичури :-D
™bLaCk`RoSe™
10-14-2006, 22:02
Боядисвате ли се ? Да
С какво? Боя или къна? Боя
В какви цветове? русо
Цялостно или си правите кичури? Първо на кичури,после цялата коса
От колко време? 1 година и половина
Колко често? Веднуж на месец и половина или всеки месец
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? Шампоан и понякога маска
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?Писнаха ми кичурите и исках да си направя косата един цвят
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате?Не
tedinkata_
10-28-2006, 17:17
boqdisvam se da - 4erna kana ot pove4e ot godina i mn si se xaresvam taka...i ne mislq 4e boqdisvaneto e uvredilo kosata mi po nqkakv na4in.. abe ne sajaliavam 4e sam se boqdisala :-)
Аз само кичури си правя, а понякога и цялата коса, ма само със спрей- хем мога да се правя и на кичури и цялата, хем мога да сменям цвета всеки ден ако поискам.
Cherlotte
10-29-2006, 15:17
Не се боядисвам и не смятам да го правя докато не побелее - харесвам си цвета на косата (тъмно рус). :wink:
Пфффф,боядисвам я,да :mrgreen: .Черна къна.Иначе косата ми е някаква кестенява с педалски червени отблясъци...кефи ме,ама черното си е черно.От около година се боядисвам и супер много се кефя.А за някакви маски...бухахах косата ми не е виждала такова нещо от около половин година,ако не и повече :lol:
ne sum se boqdisvala nikoga za6toto mnogo si haresvam cveta...i ako se boqdi6a nikoga pove4e nqma da imam su6tiq cvqt,koito ne se postiga s boq :wink:
ne sum se boqdisvala nikoga za6toto mnogo si haresvam cveta...i ako se boqdi6a nikoga pove4e nqma da imam su6tiq cvqt,koito ne se postiga s boq :wink:}
tva bqh az :)
Първите ми руси кичури бяха в първи клас... за първия учебен ден :wink: След тях съм си правила поне още 3-4 пъти руси,на 1-2 пъти червени и 1 път черни... По принцип косата ми е кестенява, много хубав цвят :P След 4-5 години реших, че са ми омръзнали кичурите и започнах да се каносвам с червена кана.. вече не помня точно колко пъти, но са над два :roll: Преминах на червеникаво-лилаво(мисля, че така беше) и накрая на черно, с което май най си се харесвам :) Освен това съм била и червена на черни кичури.. абе само руса не съм била :P Аааа щях да забравя за връхчетата ... били са ми два пъти руси, един път черни и един път червени.С никакъв цвят не съм се задържала ами просто така да видя как ще ми стои.И сега това лято си бях с естествения цвят... всички ми казваха, че така ми било най-добре ама не аз не се спрях.. исках зимата да ми е по-тъмна и сега отново съм черна, само че се боядисах с боя.И общо взето е това..
Косата ми е доста рядка,в момента много капе.. дали то от сезоните или от боядисването.. незнам.. но мисля след това черно да си почине известно време :P
боядисвате ли се ?
Да
С какво? Боя или къна?
Боя
В какви цветове?
Пепеляво русо
Цялостно
От колко време?
Ами русо от 1 година а иначе от 5-ти клас.
Колко често?
Ами на 1 месец
Ами Keranove шампоан,и професионална маска.От шампоана не съм доволна :D и ще го сменям.
Ами просто смених много цветове.Естествения ми цвят е тъмно кафяв но не ми отива изобщо,била съм на червени кичури,след това всички нюанси на червено,розово,лилаво,руси кичури и сега - руса.
Донякъде защото много ми се изтощи косата,но пък русото ми отива най-много.
RaLiTy_Y_y
06-15-2008, 12:35
м как решихте сой цвят ще ви отива ?
punkrock
06-15-2008, 12:39
Еми наскоро опитах да се боядисам, а майка ми ме направи ужасна :D Сега сякаш не си личи чак толкова колкото беше отначало, ама ще видим, сега смятам пак да се боядисам, тоя път в някакво по-светло кестеняво, което да е близко до моя цвят.
FucKtheSyStem
06-15-2008, 12:50
Отвреме навреме си правя червени кичури ама не се боядисвам...черна си ми е косата и ми харесва така :grin: :)
Не се боядисвам, харесвам си косата такава, каквато си е :)
LovePoisoned
06-15-2008, 14:19
Не съм, моя си го харесвам. :) Иначе бих искала черна. <3 Няма да е зле.
Не се боядисвам, харесвам си косата такава, каквато си е :)
+1 Ама се замислям за нещо като червени кичури... :grin:
Аз 2 пъти годишно си правя руси кичури. 8)
Loshotia
06-15-2008, 14:49
Аз се боядисвам. Цялата коса в разни червени отенъци и медени истории. И така вече година и половина. Бавно ми расте косата и един път на 2-3 месеца се боядисвам.
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? Да
С какво? Боя или къна? Боя :)
В какви цветове? Засега го карам в нюанси на русото
Цялостно или си правите кичури? Цялостно
От колко време? 7-8 месеца :)
Колко често? Всеки месец
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? Само маска от време на време :)
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали? Съобразих с цвета на лицето и очите ми... добре се получи
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? Не
zabludenata
06-15-2008, 15:04
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? - da
С какво? Боя или къна? - boq
В какви цветове? - pepelqvo rus
Цялостно или си правите кичури? - cqlostno
От колко време? - 4 god.
Колко често? - vseki mesec
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? - e mnogo qsno
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? - znaex 4e 6te mi otiva, predi tova bqx na ki4uri i mnogo se haresvax.izob6to ne syjalqvam 4e se boqdisvam.Daje dnes go napravih :)
[/quote]
Carmen_Kass
06-15-2008, 16:02
Първо бях на кичури (4 клaс)
После цялата бях руса,опитах се да докарам платинено руса,но не се получи (от 5 кл.правя опити)
И преди 1 година се направих по-тъмно.Но сега ще си пусна вече моя цвят,той и без друго е доста светъл и неопределим.
Иначе се боядисвах с боя-русата ми беше някаква професионална,а по-тъмната беше Лореал Кастинг (34 номер-за справка)
Ампулки(с плацента) и маски ползвам от време на време.
Не съжалявам,че започнах да се боядисвам.
voodoodoll1
06-15-2008, 16:36
Боядисвате ли се ?-да
С какво? Боя или къна?-В момента с къна
В какви цветове?-Ами първо бях на руси кучури,после бях цяла лилава(косата ми доста се изтощи) и сега я правя червена-понякога по светла,понякога по тъмна
Цялостно или си правите кичури?-в момента цялостно
От колко време?-кичури преди две години,и от една година се боядисвам цялостно
Колко често?-всеки месец
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана
коса ли ползвате?-Ами ампули някакви и шампоани също
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?-ами пожелах си такъв цвят и така се направих
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате?-Не
VerryBerry
06-15-2008, 18:11
Аз не си я боядисвам..харесвам си кестенявия оттенък..(който някои хора наричат "рус") 8) 8-)
remember_me
06-15-2008, 18:15
broi i mene :D boqdisvam se s 4ervena boq
LuCiFersAngeL
06-15-2008, 18:34
~ Да!
С какво? Боя или къна?
~ С боя. Пробвала съм различни марки, но за момента най-доволна съм от Лонда нейчъралс
В какви цветове?
~ Първо руса, после кафява, носледва неуспешен опит за къносване в черно и след това се боядисах черна.
~ Цялостно, но планирам скоро да си направя някакви кичури за разнообразие
От колко време?
~ Година и половина (че и малко повече) от първото ми боядисване
Колко често?
~ Всеки месец, като се подадат корените
~ Косата ми по принцип е суха, а откакто се боядисвам... Шампоаните не са за подхранване на косата - те са измиващ продукт и служат за почистване. Ползвам за боядисана коса на Шаума и съм доволна. "Купешка" маска - на Миосотис е най-добрата на която съм попадала. Балсами също ползвам най-различни. Домашни маски правя от време на време - зехтим, мед, оцет, масла за коса; стоя 2 часа и измивам. Също ползвам и балсами без отмиване и кристали за коса.
~ Ами при мен нямаше кой знае какво за съобразяване. Аз съм със доста светла кожа и всичко (поне от това което съм пробвала до момента) ми подхожда.
~ Преди съжалявах малко, но сега не. Вярно, че изисква малко повече грижи, но пък веднъж се живее - няма защо да се ограничавам да правя с косата си каквото поискам :)
nicolesch
01-24-2009, 17:16
Мда боядисвам си косата в черно предимно.. но се е случвало и в тъмно синио (кефи ме блясака.. но след няколко измивания пада) !
Иначе .. се боядисвам от 3 години ..
Ползвам Vitalitys (така маи се пишеше) или Loreal Casting (придава хипер як блясък) !
Въобще не съжелявам, че почнах да се боядисвам ..чуствам си косата много по хубава след боядисването ..
Иначе ползвам шампоан..маска и балсам .. Шампоана и маската са за боядисана коса (червените ELSEVE na Loreal) .. балсама е некав на Shauma за права коса..
:) :) :)