- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко от вас си боядисват косата?
Та разглеждам си аз форума и забелязвам, че има значително голям брой момичета, които си боядисват косата, а може и да се бъркам... не знам ...
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ?
С какво? Боя или къна?
В какви цветове?
Цялостно или си правите кичури?
От колко време?
Колко често?
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате?
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате?
Айде май са това въпросите![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ammmmmm
az specialno sum bila vsichko k`voto se setish:cherveno, cherno, ruso, cherno sus sin otenuk, patladjan i t.n. Samo na kichuri ne sum bila.
Ot 8i klas se boqdisvam(demek 3 godini nqkude)
Izpolzvam maski za kosa, zashtoto izpolzvam i seshoar, i presa.
Da chukam na durvo radvam se, che vse oshte ima kosa![]()
![]()
Nai sum dovolna ot bademovata maska ii sega izpolzvam edin shampoan na GLISS KUR.Dovolna sum, ama e malko skupichuk![]()
Dali sujalqvam.. nz.I da, i ne![]()
V kraina smetka vsqka jena trqbva da se promenq, ne zaradi drugite, a zaradi sebe si.Daje ne sluchaino e kazano, che ako edna jena izpadne v depresiq purvoto neshto, koeto promenq e kosata:P
Kosata za 1vi put si q boidisax kato bqx 6-7 klas i ot togava do kum 11 klas i v edin prekrasen moment razbrax, che moq cvqt e mn gotin i nqma smisul da si tormozq kosata![]()
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ?
da
С какво? Боя или къна?
s wella - profesionalna
В какви цветове?
ruso
Цялостно или си правите кичури?
cialostnoili/i samo korenite
От колко време?
ruso se pravq ot godina,a ina4e parvite mi ki4uri biaha v 4-ti klas
Колко често?
na 2 sedmici si boqdisvam korenite
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате?
polzvam te4ni kristali,maska na loreal i na sea of life s kal ot martvo more,polzvam sa6to i mlqko za kosa na loreal..
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали?
ami az sam bila s vsqkakvi vidove ki4uri i vs cvetove naksoata osven 4erno-kato se mine prez lilavo,sinio,ruso,4erveno,oranjeva i dr. i se haresvam nai-mnogo s rusa kosa 6toto sam sas svetla koja i sini o4i..
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате?
mi na momenti sam-tu sajelqvam,tu ne-no naposledak se kefq na cveta si !
Боядисвала съм се в почти всички възможни цветове,но вече от година и половина(даже и повече)не се боядисвам!Сега се чувствам много добре,защото косата ми е изцяло моят цвят и стои жизнена и мека!![]()
аз също се изрусявам понякога.![]()
2т. системно
nqma li nqkoq Perhidrolka ????
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
az s1m s1s sivo-rusa kosa po princip, no se izrusih malko, 6tot zimata kozata mi mn posivqva i izglejdam mnogo v1zrastna.
sega si ostavqm da mi izraste est cv1t, i ima razlika no ne e ostra za6toto razlikata m-u cvetovete e 1 ton. izku6avala s1m se da se boqdisvam i dr cvetove kato konqk, no vednaga pada, zaradi rusoto otdolu! da s1jalqvam 4e se boqdisah, no popravqm gre6kata.
probvam sega maskata gliss deto q reklamirat ama e mn kinti...
the end![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
естествено, че боядисвам, естестения ми цвят е медено червен и е направо отврати понеже не съм от онези бели рижави момиченца с много лунички, като пипи, мисля че изобщо не ми отива тоя цвят
![]()
преди време много я шарех, беше ярко червена, после я направих розова, после бях черна със сини кичури и все разни други идиотии, но прекалено много се изтощи,боядисах я черна и се отказах да се занимавам с нея .... сега обаче е пораснала (щото късичка беше (много)) и половината е черна, а другата половина е в естествения ми цвят. и чакам да израсте, щото нищо не хваща върху черното![]()
и я крепя някак с отвара от лайка, бадемово масло, някаква италианска маска и изглежда прилично добре![]()
алелуя.
Не се боядисвам.
С черна коса съм и се харесвам така, може би искам лилави кичури....но засега едва ли бих направила...
Whiskass dai si rusata kosa na men az 6ti dam moita estestvenata e tamna! \/
не се боядисвам и нямам намерение да почвам.естествената ми коса е кестенява.иначе преди няколко години имах червени кичури,но после ме беше яд,защото изсветляха и на местата на кичурите ми косата ми стана по-светла.сега си е нормална де.![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
oshte ne sum q podlagala na tova...![]()
Не съм се боядисвала ама сам се првила на кичури.Чудя се дали да не се боядисамама най-вероятно ще остана с естествения цвят на косата си -кестеняв
![]()
Не съм я боядисвала още....не искам от сега да я подлагам на това,но след време ще я направя черна,защото ми е интересно дали ще ми отива така![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Боядисвам се,да.В момента съм някакъв лешник,но аз непрекъснато си експериментирам с косата и я правя в различни цветове.Иначе естественият и цвят е тъмно русо.Сега се чудя каква да я направя-дали на светли кичури,черна,патладжанена или червена-не знам и аз,но нещо ще я правя.Хубавото при мен е че съм с много добър естествен тен и почти всичко ми отива.Като съм руса например ми е много сладко и закачливо,защото съм със сини очи,а когато съм черна съм по-фатална и предизвикателна и много яко контрастира цвета на косата с очите ми.Засега косата ми изглежда добре-поддържам я с маски,хубави шампоани и балсами и други продукти специално за боядисана и третирана коса.А дали съжалявам,че съм се боядисала-не,защото обичам разнообразието и не мога да стоя дълго с един и същи цвят.
![]()
Не се боядисвам,само 1 път си правих кичури преди 2 години,но ми харесва естествения ми цвят на косата и засега не искам да го променям![]()
хм.. аз лично искам да си изсветля косата(светло кестенява или нещо от този сорт) или да съм червена ... наскоро си правих много кичури и беше много готино и преливащо се, но косата ми израсна, червените кичури изсветляха и сега искам да се боядисам цялостно, но ... въпроса е,че не знам до колко е добре да почна да се боядисвам от толкова малка(сега ще съм 10ти клас)като се има впредвид,че веднъж почна ли, ще продължа, няма да се боядисам веднъж и да я зарежа, защото е мега грозно...и за това и пуснах тази тема....
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Една приятелка така се боядисваше червена известно време,но съответно в един момент косата и много се изтощи (боя+преса+сешоар....) и реши да спер по някакъв начин да се боядисва и тогава отиде в един фризиорски салон и там я боядисаха в някакъв нюанс,който е нещо средно между естествения и цвят и боята от преди това....много готино се получи и сега косата и си расте и двата цвята,тъй като са близки един до друг не се различават много много,трябва да се вгледаш,а и не се получава грозния контраст....това е вариант,но ти си прецени дали искаш или неПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Еми аз сега наесен съм решила да се боядисам, защото аз сега имам бая цветове на косата си ... ,понеже като ме правиха на кичури ми вкараха около 4 цвята, с моя станаха пет, имаше предимно червени, но и руси кичури и сега всичко изсветля, но пак е на нюанси.. и просто не знам какъв цвят ще да бъде този между моята тъмна коса и нюанси на червено-русоМоже би ще почна да се боядисвам и ако се изтощи прекалено ще направя това, което е направила приятелката ти
Аз преса не ползвам, сешоар рядко, такаче може пък и да нямам проблеми
![]()
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? ами да
С какво? Боя или къна? с боя каната не ме радва
В какви цветове? ами бях руса след ва някво гадно сиво ли деа знам кво се водеше ся сам си моя цвят ...демек светло кестеняво
Цялостно или си правите кичури? не кичурите не ме кефят и затва не си правя
От колко време? мисляче близо 3 години не сам сигурна ..
Колко често? ами зависи от цвета които си и тва колко барзо ми израства косата иначео бикновено на месец ..
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате?ами чесно казано опитвам се да се грижа за косата си но не се получава..секи пат фризиорката ми казва че ми есупер суха косата ...
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали? ами деа знам просто исках се направя руса и някои казваха че ми отива други не ...но по принцип съм бяла и не беше лошо но не ми и пукаше ..иначе ся сам си естествения цвят и не ми пука дали ми отива или не
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? ами не не съжалявам ..... вапреки че ми едоста истущена косата ...![]()
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Та въпроса ми е - боядисвате ли се ? - Да
С какво? Боя или къна? - Индийска къна 1.50 чиста работа
В какви цветове? - Черно естествено
Цялостно или си правите кичури? - цялостно
От колко време? - от 1-2 години
Колко често? - миии знам ли като ми скимне демек на 5-6 месеца
Как се грижите за косата си ? Някакви шампоани и маски за боядисвана коса ли ползвате? - нищо не ползвам освен обикновенния ми шампоан и не се оплаквам
Как избрахте в какъв цвят да се бодисате , съобразихте се с лицето си и кожата(дали е светла или тъмна) или каквото си бяхте харесали? - Просто обожавам черното и никога не бих била друг цвят
Съжалявате ли, че сте почнали да се боядисвате? - и да и не . съжелявам че истинския ми цвят нее черен а тъмно кестеняв![]()
Ne se boqdisvam no imah namerenie(i o6te imam)da se boqdisam s kana(4erna)!I za tva da pitam KRaLiCa_na_OrGaZmA dali kanata izto6tava kosata,kolko vreme darji i ...mai tva e!aide![]()
Къната прави косата по-хубава, поне при мен е така. Оцветителите са на растителна основа. Колко държи...не колкото боята, но 1-2 месеца ще си чисто черна.