View Full Version : Въпрос към момичетата (жените)
Здравейте момичета (жени)
въпросът ми е как ще реагирате ако ви сваля някое момче с 3-4 години по-малко от вас? Какво ще си помислите, и как ще се отнесете към него?
:)
maybelline
08-11-2006, 12:55
Ако не е много нахално,а се държи добре,учтиво ще му обясня,че не може да има нищо между нас(ако не го харесвам де) и можем да сме приятели.Ако е някой нахален недораслек ще бъда по-грубичка.
SeXtAzYyY
08-11-2006, 12:56
mi shte mu kaja "sorry pi4 ama si mn malyk" nqma da mu obyrna vnimanie :wink: pone az
не си представям някой 9 годишен да ме сваля
а и попринцип мразя да ме свалят
тъпо е
Не бе питам, щото аз съм (почти на) 17, а тя е на 21 :-D
В този случай :?:
anichkaaa
08-11-2006, 13:13
Ако не е много нахално,а се държи добре,учтиво ще му обясня,че не може да има нищо между нас(ако не го харесвам де) и можем да сме приятели.Ако е някой нахален недораслек ще бъда по-грубичка.
Az sa6to bij bila po-gruba,ako e nahalen.
cecko_boy
08-11-2006, 13:14
dobre primerno ako e mn gotin i e s 1 godina po malak ot vas kak shte reagirate ?
аз както съм на 14 ако някой на 10 ме сваля просто ще се изсмея
neeeeeeeeeee pfu da ne sum pedofilka ..blahhh..vsqka jaba da si znae giola!!!!!!!!!!!! kato si na 12 6te si tursi6 gadje na 12! ne mi izlizaite s nomerata -kaka da me otraka..tva 6te go govori6 pone kogato stane6 na 16-17!!!!!!!!!!!!! togava da zaglejda6 kaki na po 18-19 e po razbiraemo! no mom4e po malko ot men si e gadost! :smt011
Да със сигурно, вие жените сте невероятни просто, а ако ти си на 10 а някой на 14 те сваля, ще му обърнеш голяма внимание нали? :smt011
neeeeeeeeeee pfu da ne sum pedofilka ..blahhh..vsqka jaba da si znae giola!!!!!!!!!!!! kato si na 12 6te si tursi6 gadje na 12! ne mi izlizaite s nomerata -kaka da me otraka..tva 6te go govori6 pone kogato stane6 na 16-17!!!!!!!!!!!!! togava da zaglejda6 kaki na po 18-19 e po razbiraemo! no mom4e po malko ot men si e gadost!
Правилно!
krem4et0
08-11-2006, 13:20
виж сега има си различни жени.Ако твоето момиче харесва по принцип по-малките имаш шанс,ама ако е като мен някоя не.Поговори си с нея.Разлика от 4 години в полза на жената не е малко,за това по-добре забрави!
mi 6te mu kaja 4e ne e mn umno da se celi v kaki4ki za6toto mn malko momi4eta biha obarnali vnimanie na po malko mom4e(osobeno s 3-4 god)
Отново: Аз - 17г
Тя - 21г
:!:
Тя - 21г
az si mislq 4e nqma6 6ans :smt005 ,osobenno ako e nqkoq qka macka :smt005 :smt006 ,puk i moje da si se oburkal 4e te svalq,ima dobri momi4enca,koito prosto sa mili i mom4etcata prosto se izlugvat 4e nqkoi gi svalq,nakraq s prust v ysta i yaaaaaaaaaaaaa :cry: = :smt005
Тя - 21г
az si mislq 4e nqma6 6ans :smt005 ,osobenno ako e nqkoq qka macka :smt005 :smt006 ,puk i moje da si se oburkal 4e te svalq,ima dobri momi4enca,koito prosto sa mili i mom4etcata prosto se izlugvat 4e nqkoi gi svalq,nakraq s prust v ysta i yaaaaaaaaaaaaa :cry: = :smt005
ne be toi iska da q svalq pff :smt011 ,momko zabravi.osven ako ne si nqkoi fra6kan s pari ,s 25 sm penis, i s lice na brat pit!
^KaSiDi^
08-11-2006, 13:31
ami ujasno mn si zavisi,sega naprimer kakto sam na 16,ako nqkoi 13 godishne trygne podire mi,kolkoto i simptichno hlape da e,nai milichko shte mu obesnq,che sled 3 4 godini shte hoim po diskota zaedno ;)ili pak kakto si nqmam brat shte mu se pravq na kaka,taka shte razbere,che go vyzpriemam kato po-malko bratche,a ne che go ignoriram zaradi vyzrasta mu,ako pak sam na 23,a momcheto e na 20,ne vijdam absoliutno nikav problem da sme zaedno ako se haresvame razbira se,imam edni priqteli,tq na 27 toi na 23 i sa ot dve god zaedno ;))) extra si im e :D
ne be toi iska da q svalq pff :smt011 ,momko zabravi.osven ako ne si nqkoi fra6kan s pari ,s 25 sm penis, i s lice na brat pit!
Можеби само последното е вярно донякъде :-D
А иначе има ли значение че тя се запозна с мене, яко ми обръщаше внимание...а и накрая ми взе ICQ-то :-k
Както и да е - знам че шанса ми е някъде към 10% ама да знам и занапред :wink:
Vtoroto ne e citad ama kakto i da e :-)
А иначе има ли значение че тя се запозна с мене, яко ми обръщаше внимание...а и накрая ми взе ICQ-то :-k
kazah ti za prat pit... a i vs moje da si pravi na ebavka..nqkoi kaki sa mnoooooooooooo zlobni! :smt012
cecko_boy
08-11-2006, 13:38
Primerno ako mom4eto e na 15 a momi4eto e nqkade 16 . ..17 godi6no spored mene nqma ni6to lo6o stoto pri mene e taka na 15 sym a se hodq s 16 .. . 17 godi6ni
kazah ti za prat pit... a i vs moje da si pravi na ebavka..nqkoi kaki sa mnoooooooooooo zlobni! :smt012
Коварни и подли :lol:
......като всички жени, въобще не им пука как се чувстваш :wink:
az puk mislq,4e ima6 6ans.vse pak razlikata ne e 50 godini,a i vsi4ko si zavisi ot momi4eto.nqkoi biha se suglasili,drugi-ne.prosto opitai.tuk nikoi ne moje da ti kaje sus sigurnost kakvo moje da stane.ako ste edin za drug vuzrastta nqma golqmo zna4enie,a i razlkata ne e tolkova golqma.
az puk mislq,4e ima6 6ans.vse pak razlikata ne e 50 godini,a i vsi4ko si zavisi ot momi4eto.nqkoi biha se suglasili,drugi-ne.prosto opitai.tuk nikoi ne moje da ti kaje sus sigurnost kakvo moje da stane.ako ste edin za drug vuzrastta nqma golqmo zna4enie,a i razlkata ne e tolkova golqma.
Това да се чува =D>
ludo_mace
08-11-2006, 15:18
Определено :smt045
Kotetoto
08-11-2006, 15:35
Ще му каже,че е твърде малък да се държи с мен по този начин.
kaka0155
08-11-2006, 20:03
В този случай защо да има проблем?! Ти си вече голям и сериозен човек! Пробвай се! И Успех!!!
mimi_sugababe
08-11-2006, 20:08
ami mene ne me barka malkite sa mi po sladki!sega edno mom4e na 12 godini me svalq mn mi e sladak i pekan btw az sam na 14!nemislq 4e 6te e lo6o no mn zavisi ot mom4eto mn zavisi i ot momi4eto i ot haraktera mu na nqkoi ne im haresva razberi momi4eto kak moje da reagira pitai neini priqteli kak mislqt i t.n. ne se otkazvai!NADEJDATA UMIRA POSLEDNA!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}USPEH!:}}}}}}}}}}}}}}} }}}
Eclipse_bb
08-11-2006, 20:09
Чшшшшшшшшшшшшшшш, вие слабоумни ли сте????????
Едно е да си на 13 и да те сваля по-малък, друго е в случая на автора...
Както каза "Сладурана" - не би трябвало да има проблем.
christina_aguilera
08-11-2006, 20:15
az sym po4ti na 15 i ako nqkoi 11-godishen vidq,4e me svalq izobshto nqma da mu obarna vnimanie,dori bih mu se izsmqla :twisted:
Eclipse_bb
08-11-2006, 20:19
az sym po4ti na 15 i ako nqkoi 11-godishen vidq,4e me svalq izobshto nqma da mu obarna vnimanie,dori bih mu se izsmqla :twisted:
И ти спадаш към свръхнадарените с ум деца на природата :evil: :evil: :evil:
Svirka```
08-11-2006, 22:55
"Ебати ташмерското лапе" ...Аз съм на 16, почти 17 така, че няма да ми е приятно да ме сваля 12 годишен, който търси къде да бутни пишката [-X
oo az sam na 15 tova zna4i 4e toi trqbva da e na 12 13 ... mom4etata se razvivat dosta po-bavno za tova edva li 6te mu obarna vnimanie... takti4no 6te mu obqsnq 4e ne stava
Тук трябва да попитам: Защо след като по-малки момчета не могат да ходят с по-големи момичета ( говоря за над 16-17 години ), защо тогава е позволено малки момичета да излизат с големи ( ама наистина големи ) мъже?
Колкото до пича, който харесва по-голямо момиче - пробвай се. В най-лошият случай ще ти каже, че не иска да излиза с по-малък от нея, а в най-добрия ще ти даде шанс. И сега си без нея, а като се пробваш нищо няма да загубиш. Глътни корема, удари си един гребен и смело напред :)
`Death`Whore`
08-12-2006, 09:43
Просто момичетата мислят, че са на акъла на мъж над 20 години. Много се лъжат обаче.
Тук трябва да попитам: Защо след като по-малки момчета не могат да ходят с по-големи момичета ( говоря за над 16-17 години ), защо тогава е позволено малки момичета да излизат с големи ( ама наистина големи ) мъже?
:)
в повечето случай тия мъже колкото по-дърти са,толкова по-много пари имат :mrgreen:
иначе защото мъжете си падат по младо,а пък жените търсят някакъв вид упора
та за туй
И аз по същия начин, случвало ми се е такова нещо само че беше с една година по-малък и просто не ми харесваше и така се беше лепнал за мене, че с една приятелка почнахме да му викаме лепката :smt016
офф ма вие (повечето) него разбирате
човека говори за 21 год жена а той е на 17
според мен имаш някъф шанс :wink:
naMy4Ho_KoTe
08-12-2006, 11:48
ммм.. Не мога да преценя, никога не ме е свалял по-малък от мен.. Пък.. Той може да е малък на години, но ако духовно е израснал (пък и да си бръсне девствения мустак), не бих имала нищо против да ме сваля. Аз след 4 месеца ставам на 17, а началото на Юни тази година имах връзка за една нощ с един 25 годишен, при това беше страхотно, пък и той не ми повярва, че съм на 16 :) И до ден днешен сме си приятели :)
Абе хора!НЕ разбрахте ли че момчето е на 17, а момичето на 21.Не е някакво момиченце на по 15,16 години и не е сваляно от 11,12 годишно момченце оффффф... като пишете постове поне ги четете бе хора!
А СЕГА ПО ТЕМАТА: ей пич според мен нямаш проблем да я сваляш,е зависи много и от мацката.. ако е някакжа точна и не иска да има нищо с теб щте те одреже много внимателно...абе не се притеснваи свалай си я...:П
HeHoPMaJLa
08-12-2006, 12:44
нямаш никакъв проблем
освен ако не е 20 санта по-висока от теб :lol:
Tempestjuji
08-12-2006, 14:09
Зависи от момичето.. Някои ще ти кажат не, други ще ти обърнат внимание..
4udno mi e samo edno za6to ponqkoga pove4eto devoiki sa takiva UFCI ????
dude ne gi slu6ai ti si probvai kasmeta ako ne stane se ottegli s dostoinstvo .
Good Luck .
Тя - 21г
че закво да забрави бе? аз имам един френд който миналата година ходи около 2 месеца с едно наистина мн готино маце 86 набор а той е 89 и не е някой богаташ. така че пич пробвай са майна ;)) да не говорим че на нова година един пич спа с 28 годишна а той на 17 ;))) всичко е възможно
LoRinSeR
08-12-2006, 16:09
Жените търсят от по-възрастните мъже, някакъв вид подкрепа.
Ще му се изхиля много здраво, ама ако е пекано лапито може да одарим по един лаф моабет. :mrgreen:
Ми ще се пробвам, пък както казахте- нищо няма да загубя :-)
cecko_boy
08-14-2006, 10:23
mn qsno probvai i kaji kvo e stanalo :P
mn qsno probvai i kaji kvo e stanalo :P
Лошото е че са не е в БГ, и си пишеме само по ICQ-то (а мисля че по чата е тъпо да и казвам директно че я харесвам) :(
Но...като си додйде ше се видиме и ще видиме :)
не съм чел всички мнения по темата но мога да кажа само че има разлика даже огромна разлика
едно е да си на 14 и да те сваля някое 10 годишно лапе и друго е да си на 21 и да те сваля 17 годишен...
тъй като повечето от тоя форум са на 13-14 просто не могат да си представят да ходят с някой на 10 и затва не дават компетентни мнения :)
аз примерно не виждам никакъв проблем някоя какичка на 20-21 да ходи с някой на 17, защото на 17 си много по-зрял от колкото на 10 ... даже имам един такъв приятел дето ходи с една, която е 3 години по-голяма от него.
Да обобщя :) ако се харесвате - вземайте се и се радвайте :))
WindWaker
08-14-2006, 11:58
don't worry - az kogato bqh na 17 imah 6tastieto zamalko da byda s momi4e na 24 godini. obstoqtelstvata bqha malko razli4ni i e dylgo za obqsnqvane, no se polu4iha ne6tata. no ne se nadqvai na mnogo za6toto razlikata specialno na tezi godini e golqma. tq ima nujda ot ne6ta za koito o6te si malak za da moje6 da i gi dade6. ako si na 25 tq na 29 primerno - togava razlikata po4ti ne se use6ta, no sega.....abe probvai pa sam 6e razbere6.
mi shte go otreja vednaga...