- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата (жените)
Здравейте момичета (жени)
въпросът ми е как ще реагирате ако ви сваля някое момче с 3-4 години по-малко от вас? Какво ще си помислите, и как ще се отнесете към него?
![]()
Ако не е много нахално,а се държи добре,учтиво ще му обясня,че не може да има нищо между нас(ако не го харесвам де) и можем да сме приятели.Ако е някой нахален недораслек ще бъда по-грубичка.
mi shte mu kaja "sorry pi4 ama si mn malyk" nqma da mu obyrna vnimaniepone az
не си представям някой 9 годишен да ме сваля
а и попринцип мразя да ме свалят
тъпо е
Не бе питам, щото аз съм (почти на) 17, а тя е на 21![]()
В този случай![]()
Az sa6to bij bila po-gruba,ako e nahalen.Първоначално написано от maybelline
dobre primerno ako e mn gotin i e s 1 godina po malak ot vas kak shte reagirate ?
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
аз както съм на 14 ако някой на 10 ме сваля просто ще се изсмея
neeeeeeeeeee pfu da ne sum pedofilka ..blahhh..vsqka jaba da si znae giola!!!!!!!!!!!! kato si na 12 6te si tursi6 gadje na 12! ne mi izlizaite s nomerata -kaka da me otraka..tva 6te go govori6 pone kogato stane6 na 16-17!!!!!!!!!!!!! togava da zaglejda6 kaki na po 18-19 e po razbiraemo! no mom4e po malko ot men si e gadost!![]()
Да със сигурно, вие жените сте невероятни просто, а ако ти си на 10 а някой на 14 те сваля, ще му обърнеш голяма внимание нали?Първоначално написано от Анонимко
Правилно!neeeeeeeeeee pfu da ne sum pedofilka ..blahhh..vsqka jaba da si znae giola!!!!!!!!!!!! kato si na 12 6te si tursi6 gadje na 12! ne mi izlizaite s nomerata -kaka da me otraka..tva 6te go govori6 pone kogato stane6 na 16-17!!!!!!!!!!!!! togava da zaglejda6 kaki na po 18-19 e po razbiraemo! no mom4e po malko ot men si e gadost!
виж сега има си различни жени.Ако твоето момиче харесва по принцип по-малките имаш шанс,ама ако е като мен някоя не.Поговори си с нея.Разлика от 4 години в полза на жената не е малко,за това по-добре забрави!
mi 6te mu kaja 4e ne e mn umno da se celi v kaki4ki za6toto mn malko momi4eta biha obarnali vnimanie na po malko mom4e(osobeno s 3-4 god)
Отново: Аз - 17гПървоначално написано от Анонимко
Тя - 21г
![]()
Първоначално написано от Анонимко
az si mislq 4e nqma6 6ans,osobenno ako e nqkoq qka macka
![]()
,puk i moje da si se oburkal 4e te svalq,ima dobri momi4enca,koito prosto sa mili i mom4etcata prosto se izlugvat 4e nqkoi gi svalq,nakraq s prust v ysta i yaaaaaaaaaaaaa
=
![]()
ne be toi iska da q svalq pffПървоначално написано от Анонимко
,momko zabravi.osven ako ne si nqkoi fra6kan s pari ,s 25 sm penis, i s lice na brat pit!
ami ujasno mn si zavisi,sega naprimer kakto sam na 16,ako nqkoi 13 godishne trygne podire mi,kolkoto i simptichno hlape da e,nai milichko shte mu obesnq,che sled 3 4 godini shte hoim po diskota zaednoili pak kakto si nqmam brat shte mu se pravq na kaka,taka shte razbere,che go vyzpriemam kato po-malko bratche,a ne che go ignoriram zaradi vyzrasta mu,ako pak sam na 23,a momcheto e na 20,ne vijdam absoliutno nikav problem da sme zaedno ako se haresvame razbira se,imam edni priqteli,tq na 27 toi na 23 i sa ot dve god zaedno
)) extra si im e
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
ne be toi iska da q svalq pff,momko zabravi.osven ako ne si nqkoi fra6kan s pari ,s 25 sm penis, i s lice na brat pit!
Можеби само последното е вярно донякъде![]()
А иначе има ли значение че тя се запозна с мене, яко ми обръщаше внимание...а и накрая ми взе ICQ-то![]()
Както и да е - знам че шанса ми е някъде към 10% ама да знам и занапред![]()
Vtoroto ne e citad ama kakto i da e![]()
kazah ti za prat pit... a i vs moje da si pravi na ebavka..nqkoi kaki sa mnoooooooooooo zlobni!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Primerno ako mom4eto e na 15 a momi4eto e nqkade 16 . ..17 godi6no spored mene nqma ni6to lo6o stoto pri mene e taka na 15 sym a se hodq s 16 .. . 17 godi6ni
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Коварни и подлиПървоначално написано от Анонимко
![]()
......като всички жени, въобще не им пука как се чувстваш![]()
az puk mislq,4e ima6 6ans.vse pak razlikata ne e 50 godini,a i vsi4ko si zavisi ot momi4eto.nqkoi biha se suglasili,drugi-ne.prosto opitai.tuk nikoi ne moje da ti kaje sus sigurnost kakvo moje da stane.ako ste edin za drug vuzrastta nqma golqmo zna4enie,a i razlkata ne e tolkova golqma.
Това да се чува =D>Първоначално написано от Анонимко
ОпределеноПървоначално написано от Анонимко
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Ще му каже,че е твърде малък да се държи с мен по този начин.
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..