Влез

View Full Version : Хигиена

BixBite
08-11-2006, 14:12
Пускам тази тема,защото ми омръзна да чета все теми от сорта
"бременна ли съм" , "да пия ли еди кво си" ,"болен ли съм от .."
Най-лошото е че младежите въобще не се пазят(особено 13-14 годишните)! [-X
Не осъзнават голямата опасност че може да се заразят с много болести по време на секс!
Затова спазваите най-основните хигиенни правила:
1.Винаги правете секс с предпазни средства! (За предпочитане презерватив)
2.След секс веднага си вземете душ!
3.НЕ ПРАВЕТЕ секс с непознати.Правете секс само със сигурни партньори,които познавате поне от 4-5 месеца!

Ако спазвате тези правила няма да имате проблеми с бременност и болести.
Знам че повечето от вас ги знаят тези неща,но трябва и да ги спазвате!
Темата е пускам заради 13-14 годишните които определено не се пазят.
Дано съм бил полезен на някои! :)

cecko_boy
08-11-2006, 14:20
Пускам тази тема,защото ми омръзна да чета все теми от сорта
"бременна ли съм" , "да пия ли еди кво си" ,"болен ли съм от .."
Най-лошото е че младежите въобще не се пазят(особено 13-14 годишните)! [-X
Не осъзнават голямата опасност че може да се заразят с много болести по време на секс!
Затова спазваите най-основните хигиенни правила:
1.Винаги правете секс с предпазни средства! (За предпочитане презерватив)
2.След секс веднага си вземете душ!
3.НЕ ПРАВЕТЕ секс с непознати.Правете секс само със сигурни партньори,които познавате поне от 4-5 месеца!

Ако спазвате тези правила няма да имате проблеми с бременност и болести.
Знам че повечето от вас ги знаят тези неща,но трябва и да ги спазвате!
Темата е пускам заради 13-14 годишните които определено не се пазят.
Дано съм бил полезен на някои! :)

Nadqvam se da im pomogne 4e 13-14 godi6nite nishto ne razbirat oshte

08-11-2006, 14:28
a za6to trqbva da se kupe6 sled sex?

Kotetoto
08-11-2006, 15:54
Напълно подкрепям

maybelline
08-11-2006, 16:12

Snoopy_
08-11-2006, 16:33
Това са общи лафчета, голяма част от тях неверни. Аргументи:

1.Къпането не помага нищо, аз лично се къпя след като съм изпушил цигара след оргазма си, погушкал съм се с партньора си и съм го изживял на макс , тоест след 20-30 минути и това няма никакво значение.
2. Презерватива помага наистина, но чак да "нямаме никакви проблеми". Болестите се предават и по кръвен път, както и чрез орален секс. Ако от мн хапане при целуване и двамата си отворите малки ранички мислите че няма да се придаде болестта ли? От орален секс също доста нещо може да ти се случи. Мога да подроня още "съветите" ти но мисля да спра.

BixBite
08-11-2006, 16:39
Защото това е хигиена.Когато правите секс,се "търкате" и се обменят разни течности.Затова след секс,трябва да си измийте половите органи,за да ги почистите и да се предпазите от болести. :)

Angel_Girl
08-11-2006, 16:41
I az sam na tova mnenie, no edva li teq de4ica biha gi spazvali za sajalenie.

BixBite
08-11-2006, 16:42

1.Къпането не помага нищо, аз лично се къпя след като съм изпушил цигара след оргазма си, погушкал съм се с партньора си и съм го изживял на макс , тоест след 20-30 минути и това няма никакво значение.
2. Презерватива помага наистина, но чак да "нямаме никакви проблеми". Болестите се предават и по кръвен път, както и чрез орален секс. Ако от мн хапане при целуване и двамата си отворите малки ранички мислите че няма да се придаде болестта ли? От орален секс също доста нещо може да ти се случи. Мога да подроня още "съветите" ти но мисля да спра.

Съгласен съм че не се предпазваш на 100%.Но ако не ги правиш и тези работи шанса да имаш проблеми след това е голям.

Tempestjuji
08-11-2006, 18:54

:smt023

alkobalko
08-11-2006, 19:42
И тази тема много ми харесва. Дано повечето деца се всушат в нея.

maybelline
08-11-2006, 19:45
Защото това е хигиена.Когато правите секс,се "търкате" и се обменят разни течности.Затова след секс,трябва да си измийте половите органи,за да ги почистите и да се предпазите от болести. :)

То ясно,че е хигиена,ама какво те предпазва това от забременяване?От болести - да,но дори да не се изкъпеш веднага,не е голям проблем.

alkobalko
08-11-2006, 19:47
Не, че е голям проблем да не се изкъпеш веднага. Но все пак е желателно да се изкъпеш, а не да чакаш до следващия ден.

mimi_sugababe
08-11-2006, 19:48
ami....az sam na 14 godinki i mislq 4e trebe da se spazvat btw poznavam edna koqto na skoro zabremenq i mahna bebeto si no.......ne mislq da si pravq eksperimenti az sam ZA!PODKREPQM VI napalno no ne mislq 4e za6toto sme po-malki i ne gi znam tezi ne6ta kamoli pak da ne gi spazvame pove4e zavisi ot 4oveka spored man e i ot vazrasta malko no se pak pove4e zavisi ot 4oveka!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}

Муки_рулз
08-11-2006, 19:53
Муки фалоус дъ рулз!Муки рулз!

Nofacenoname
08-11-2006, 21:08
Че какво им е на 14 годишните?Аз ако искам мога да го направя и на 8 някакъв проблем ли има?!?!Усещам,че яко ви е яд за да го повтаряте във всяка 1 тема ставате банални и смешни...
BixBite винаги има опастност да се скъса презерватив и пак да забраменее мадамата ](*,)

Paduan`
08-11-2006, 22:12
mmm .. ne vijdam neshto novo kato informaciq :shock:
chestno kazano ne vijdam smisula na temata , a i tova s kupaneto e prekaleno
chovek moje da si se pogushka sled tova , da izpushi edin fas i togava da se kupe ... :-k

WhiteHorse
08-11-2006, 22:58
Ммм видях някаде беше написано : да познавам човека от преди няколко месеца или нещо такова :P и като го познавам от далго време какво?Тва значи ли,че неможе тя да е болна от СПИН ?

BixBite
08-11-2006, 23:04
mmm .. ne vijdam neshto novo kato informaciq :shock:
chestno kazano ne vijdam smisula na temata , a i tova s kupaneto e prekaleno
chovek moje da si se pogushka sled tova , da izpushi edin fas i togava da se kupe ... :-k

Грешката е моя.Не трябва естествено да се къпеш веднага.Ами имам предвид не на секундата а до 1-2 часа след секс-а. :)