View Full Version : sam vku6ti
kudravoto
08-11-2006, 18:03
obi4ate li da ostavate sami vku6ti i kakvo preavite prez tova vreme?
macka123
08-11-2006, 18:09
ми не особено,но когато се случи използвам да надуя музиката до дупка.или каня някоя фр вкъщи
De_mikke
08-11-2006, 18:51
Mi mai ne me kefi mnogo da sedq sama v nas,a az ne sym ostravala sama v nas dori za edno denonoshtie(nashte nikyde ne hodqt),no v momenta sym bolna i ne sym izlizala ot nas 5 dni ve4e(ne trqbva da izlizam) i samo 4akam nashte da se prajdosat nanqkyde 4e da zapalq edna cigara...[/b]
miloto_girl_4e
08-11-2006, 19:22
обичам да седя в нас самичка, надувам си яко музиката или каня хорица у нас на гости и си е веселие де :)
{sweet4e}
08-11-2006, 19:36
Правя каквото ми хрумне-нали никой няма да ми мъмри на главата(намали музиката,изчисти си стаята....и т.н.)
maybelline
08-11-2006, 20:02
Аз всеки ден съм сама вкъщи още откакто бях на 7.Прекарвам си общо взето супер.Гледам ТВ,ровя се в нета и форумите,чета книги,слушам музика...Абе всичко,което по принцип правя.
Палав татко
08-11-2006, 20:19
Лъскам
CrazyWitch
08-11-2006, 20:24
1.Еми слушам усилено музика.
2.Вратите навсякъде отворени.
3.Къпя се на отворена врата за да слушам усилената музика.
4.Разхождам се гола(базикам се... е случва се от време на време)
mi ponqkoga mi e po dobre da si sedq sam s pesa 6toto pone toi me razbira :)
ми мн обичам да си оставам сам в къщи
пускам музиката колкото може и през тва време гледам тв :lol:
ям кво има викам фр-та у нас да си правиме весело абе тва правя као съм сам в къщи :mrgreen:
piFka_LP
08-11-2006, 21:10
постояно съм сама в къщи не обичам вече ми омръзна
ами надувам музиката или спа обикновенно тваили исна в банята
`Death`Whore`
08-11-2006, 21:27
За втори път това лято съм без родители в къщи за 1 седмица. Имам пари, лесно ми е, обаче ми харесва да се чувствам като господарка на къщата. :)
Angel_Girl
08-12-2006, 00:36
Ох ако наще заминат на море ще си остана сама вкъщи или по точно с приятеля ми :smt007 и ще си прекараме супер
Оставате сами у вас за ден-два ... седмица НАЙ-МНОГО. Замислете се какво ще правите ако ги няма родителите повече ... с некфи помощи не вярвам да си живеете царски. Все пак и данъци и доста други неща има. Доста е трудно сам в апартамент без родители, които не знаят къде си и даже и пари немогат да ти дадат ...(личен опит)
Оставате сами у вас за ден-два ... седмица НАЙ-МНОГО. Замислете се какво ще правите ако ги няма родителите повече ... с некфи помощи не вярвам да си живеете царски. Все пак и данъци и доста други неща има. Доста е трудно сам в апартамент без родители, които не знаят къде си и даже и пари немогат да ти дадат ...(личен опит)
Забравих да се логна ... ](*,) ](*,)
ludo_mace
08-12-2006, 08:32
Az obi4am da sum v nas sama i se slu4va dosta 4esto :wink: Togava ob6to vzeto pravq kakvot si iskam, bez nqkvi granici :-D :smt016 :-$
ProstoAz
08-12-2006, 09:46
Аз мноооого често си оставам сама в нас. И през деня и през нощта...Или пък си оставаме аз, брат ми и сестра ми, което е почти равносилно...Наще са по цял ден на работа, а вечер през ден ги няма.
Даже сега събота и неделя - майка ми и баща ми няма да се прибират, брат ми е в един негов приятел и ще се прибира чак в понеделник, сестра ми по цял ден на работа, така че аз пак съм си сама. :lol: Вечерта ще се мисли какво ще се прави... :D
А иначе като съм сама какво правя? Нищо особено, то като се случва постоянно си ми е станало начин на живот. :lol: Поне мога да си пуша на спокойствие. Каня си BAD_GIRL_ и тя идва, когато може. Събираме се и цъкаме белот. Или излизаме със сестрата вечер. Абе, не е никак зле. Ама вече ми мина мерака.
Те наще и на моренце ще си ходят само двамата края на септември...на село трябва да ходят...
ako ima povechko vreme moje i da spretna edno kuponche, ama triabva i povod da si nameria, shtoto mnogo mrazia... idvat, opustoshavat cialata kushta, davat povod na vsichki susedi da govoriat za i pred teb meseci nared i si trugvat. shte izvikam tri-chetiri priatelki...shte si pusnem muzika, shte stoim na tumno, podredeni v krug i shte si govorim. purvo shte poplachem malko, posle shte se pobuzikame.... posle shte reshim, che ni se iade i shte trugnem da tursim nai-blizkia denonoshten magazin, koito shte se okaje po-skoro dalechen, posle shte si kupim vino i iadki i shte se priberem, otkrivaiki, che ne sme zakliuchili... niama po-priatno izjiviabane ot tobva, osobeno ako prodavache v magazana e gotin...
ycMuBkaTa
08-12-2006, 22:55
Аз доста често съм сама в нас и изобщо не ми е кеф вече...Преди ми беше яко да съм господарката на къщата и да правя каквото искам, но сега...Обикновено гледам филм, лафя по телефона или в нета, каня приятели
Обичам да съм сам......и скоро се очертава да е пермаментно. От друга стр ана, по празниците се чувстваш кофти.
Аз обичам да съм сам и да си правя каквото искам.
Обичам, когато оставам сама - все пак малко време да си почина и никои да ми не казва какво да правя или нещо да му не изнася. И също като наще отидат някъде на гости или като знам, че няма да се прибират до късно.. кеф, идеално време да се съберем няколко човека. :))
Elektra_x
08-13-2006, 09:25
obi4ate li da ostavate sami vku6ti i kakvo preavite prez tova vreme?
Много обичам да съм сама в къщи...незнам защо,но обожавам да съм сама.Преди наще като ходеха на работа чест оставах сама,но сега по цял ден са си в нас и .... :evil:
Ееех, откъде тоя късмет да остана сама у нас. Рядко ми се случва и ми е много приятно и спокойно без тях честно казано :) Правя си купон в нас естествено...перфектно е!
moonbeam
08-13-2006, 10:16
mn obi4am da sam sami4ka vka6ti,naduvam muzika,ako mi e kofti kanq nqkoq priqtelka,ina4esi prigotvqm ne6to sladko za hapvane ili nqkoe kokteyl4e,ob6to vzeto si ugajdam qko,kogato sam sama
SeXyTo_f
08-13-2006, 10:28
много ми е кеф като съм сама вкъщи :mrgreen: от понеделник до петък през деня няма никой в нас...и сутринта идват 1-2 приятелки да пиеме кафе...и да се оправиме ала бала...и после излизаме на някъде 8-[ и ми е много по спокойно...няма кой да ми дърдори някви простотии на главата
mechtaq_za_teb
08-13-2006, 12:17
mnogo se kefq kato ostana sama v kashti :) togava nai obicham da uslivam muzikata,4atq si do kogat mi kefne,kanq priqteli :) moga da si pravq kakvoto iskam :-D
T_E_K_I_L_K_A
08-13-2006, 16:57
Нашите само веднаж ме оставиха сама за 1 вечер и аз взех че си легнах в 12 часа без дори да изляза... ](*,) ](*,) ](*,) , а иначе през деня като са на работа обичам да усилвам музиката в нас да пея и да се разкарвам из етажите по гащи само :smt069
ем аз попринцип не обичам мноо да седя сама но понякога имам нужда да остана на саме със себе си ...а когато наще цял ден ги няма усилвам музиката до дупка и се развихрям :lol: абе прая сичко кот ми дойде на ум
macy_day_parade
08-24-2006, 13:28
am 4esto se slu4va...kvo praa li?muzikata do dupkai tva e!!!Samo 4e posle pristiga s1seda s policiqta...za6to li :smt017 :smt005
LoVe_RuSlAn
08-24-2006, 14:40
Az sym po tzql den sama u nas i daje ve4er mn kysno se pribirat roditelite mi 6toto izlizat na vynka i kvo li ne pravq ama az poprintzip ne sedq mnogo v nas izpolzvam tozi moment po to4no za da moje da sedq po do kysno na vynka 6toto kato mi se obadqt da se pribiram vinagi moga da kaja 4e ve4e sym se pribrala i takam...
Ами обичам да оставам сама в къщи...отделям време за себе си,правя неща,които някак си ме е срам да правя,когато има някой покрай мен-танцувам,пея,слушам си силно музика.Някой път просто си лежа и си мисля разни работи на спокойствие...общо взето ми е приятно да оставам от време на време сама,защото по принцип покрай себе си имам страшно много френдове и някой път ми трябва малко лично време,когато мога да се отдам на мислите и чувствата си.
palavo_ezi4e
08-24-2006, 17:58
Амии общо взето много оби4ам да съм сама ,но от последното ми остажане сама много се изпатих след като наште разбраха какво съм правила и с кого и ме накзаха до края на ваканцията ](*,) Е,ина4е си прекарах доста приятно де \:D/
krastavi4kata
08-24-2006, 18:19
случва се да съм самичка в къщатата,но е малко зловещо в цяла къща сам самичка :)),но иначе си слушам силно музика(не че когато наще са си в нас не го правя де)ям сладолед и мн шоколад,а и на къде без компания ;-) :-D :-D :-D :-D
MimityYy
08-24-2006, 19:15
emi zavisi ...ako sum samotna ..razbira se 4e ne ! predpo4itam da ima nqkogo v ka6tata s kogoto da si govorq ..no ako mi e tyjno i depresirano predpo4itam da bada sama da si pusna nqkoq tajna pesen i da popla4a ..no ponqkoga kogato sum sama mi stava super gotino i si praq kupon4i :P
Ami az ne obi4am da stoq sami4ka no kogato ostana obiknovenno vikam nqkoq prietelka :D
siXt_senSe
08-24-2006, 21:59
Обожавам да си стоя сама в къщи-от малка съм свикнала.Надувам си музика,разкарвам се по оскъдно облеклко през лятото,когато ми е горещо.Общо взето правя каквото си искам \:D/
Аз много обичам да съм сама в къщи, защото го няма ония изруд баща ми.. пък за мама нямам нищо против да си е у нас ама е по хъбаво като я няма и аз незнам защо ?! :))
az_slunceto
08-31-2006, 14:32
ami da obi4am v dadeni situacii. :mrgreen: i naduvam i az muzikata do dupka. :-D
PY_MACKA
08-31-2006, 16:03
mi poprincip gledam tv i perq po pra6ki iz ku6tata
ama nai 4esto ne se zadurjam koi znai kolko
po4ti nikoga ne slu6am muzika