View Full Version : дразня се вече!!!не се издържа!!!
macka123
08-11-2006, 18:08
просто не е справедливо.значи.....на 14 години съм и се събираме една и съща компания от може би вече 8-9 години.наще мн добре ги познават.но въпреки всичко аз трябва да стоя с брат си(той също е в тази компания).ако той отиде до магазина и аз трябва да отида с него--ние с него си се разбираме де да не ходя с него но според родителите ми след 22:30 не трябва да се отделям от него.те кво искат да се намразиме ли или кво????въобще не ги разбирам.
а днес той ще спи на село и нали ще си тръгне към 21 часа някъде за да стигне.и аз нали питам до колко часа съм днес защото съм без него.питам майка ми а тя->питай баща ти.отивам при него->питай майка ти.така 3 пъти някъде.и накрая викам няма ли да се разберете най--накрая.и викам на майка ми сега ще се скарате и на емен ще си го изкарате нали?и тя-не.и аз-ок.скараха се нали---тва е ясно.и после питам майка ми---добре де последно може ли до 23часа ?(защото аз искам до 23,за да не се прибирам сама а с една фр).и тя не.и аз а до колко тогава.и тя 22.разбирате ли.тя не си го изкарва на мене аз по принцип съм до 22:30 а неска съм до 22,ама не си го изкарва в/у мен.и тва ако е честно аз трамвай да стана.и викам е има ли смисъл.и тя--ако искаш.и аз и се троснах че не искам.и сега няма да и говоря пък.писна ми.вчера една фр се прибра от морето и не я бях виждала месец и полувина и сега днес пак няма да мога да я видя.а бе нямам думи.ако някой има същите родители късмет му пожелавам.мерси за вниманието.
RoyTheReaper
08-11-2006, 18:27
не си чак толкова голяма и е нормално да те ограничават. голям проблем ли е че са ти намалили вечерния час с 30 минути? можеш да излезеш с половин час по-рано например.
adDicTeD`tO`yOu
08-11-2006, 18:41
Не,нямам,просто казвам кога ще се прибера...ама в повечето случаи не знам и се налага да се обяснявам по телефона,но до ся само веднъж са ми правили проблем :)
Ami az sum na 15 i obiknoveno ne mi kazvat v kolko no az si se pribiram kum 23:30h po nego vreme
ledenata
08-11-2006, 18:59
az sym na 15 i sym do 12 4asa vpro4em ... mai vinagi sym bila do tolkova a kolkoto do tova dali go spazvam lqtoto NE pribiram se v nas obajdam se 4e sym pred bloka i hodq po kuponia te ne razbirat e nqkoq ve4er stoq i dolu no e rqdkost :)
Master_88
08-11-2006, 19:08
През седмицата вечерният час ми е до 12 а в петък и събота до 3:30
miloto_girl_4e
08-11-2006, 19:26
ох,леле, дано нямам такова капризно дете като авторката на темата ..
не само, че си малка, но си и бая нахална ..
аз като съм на 16 години и трябва 21:30 някъде да съм си в нас, а другите седят до много по-късно да си видяла да пускам тема да се оплаквам, а съм по-голяма оттеб, макар и с 2 години ...
22:30 часа ти е било рано ... момиче на твоите години няма работа навън по-късно!!!!
Ако имаш нещо за вършене, направи го по-рано, какво чакаш да се стъмни?
Ако имаш нещо за вършене, направи го по-рано, какво чакаш да се стъмни?
Е как какво? Като ходи по нощите значи е голямата "пичка".
сега съм на 18
от 16-17 годишен се прибирам когато си искам... от началото много ми викаха и беха ебахти скандалите... ама видяха, че с мене не може да се излезе наглава и ме оставиха на мира :) сега даже не им прави впечатление това, че се прибирам 7 сутринта :) преди като се прибирах по това време се почваше с "пак се прибираш в 7 !! не те е срам !! никой друг не прави като тебе !! повече няма да ти давам пари...", а сег с "доборо гладен ли си.. да ти направа ли нещо за ядене" ;)
Ice_Kiss
08-11-2006, 19:59
На 13 се съм и ме пускат най-късно до 21:30,което се случва рядко,наще се прибират от работа към 20:00 и аз разбира се трябва да съм си вкъщи,какво се оплакваш толкова?
ei piklo malka ne se li vijdash 4e si na 14 kvo se praish 4e ti e pisnalo ima hora na 14 koito sa do 9 i 30 a ima takiva koito dori ne izizat i ne pravqt tolkova golqm problem pak ti si do nz si koga i ve4e za polovin 4as she mi praish ebati problema
vari pii edna studena voda i lqgai da spish moje da ti doide akal:!: :!: :!:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Благодаря!
CrazyWitch
08-11-2006, 20:20
Еми наистина е нормално да те ограничават. Аз на тая възраст излизах по дискотеките .. обаче със сестра ми. Тя сестра ми ги обработи мама и тати. Тя на твойта възраст се тръшкаше и ревеше сумати време за диско. Голяяяяма мъка бе. Извоюва си обаче свободата ;-) Така е упорствай. Незнам какво е наистина понеже след сестра ми наще знаеха, че не трябва да ме ограничават и никога не са го правили.
ProstoAz
08-12-2006, 10:19
За вечерен час при мен не може да се говори. Първо, че наще както не веднъж съм казвала - вечер през ден ги няма, и второ, че когато пък са си тук винаги успяваме да се споразомеем много добре и всичко е според зависи. Пускат ме да спя и в приятели, така че винаги мога да излъжа, но не ми се налага да го правя.
Е, от време на време мамето я удря сачмата (в критическата е :lol: ) и ми казва "До 12 часа да си си в къщи", ама кво да се прави...не е болка за умиране...
На 16 съм.
А иначе теб нормално на 14 да имаш такъв вечерен час, особено с оглед на това, че се мотаеш по улиците. Аз като се прибирам в малките чаосве съм я на кръчма, я в някой приятел, ама по улиците - не [-X .
И пропуснах - по закон ти трябва придружител след 10 часа, така че не се оплаквай!!! :wink:
ni6to_ob6to
08-12-2006, 10:45
Наистина не си толкова голяма, че да имаш претенции към вашите .. те преценяват какво е нормално за тебе .. Аз съм на 14 и нашите ме пускат до 23 , и то само в петък, защото познават приятелите ми (има и доста по-големи от мен, на които те разчитат .. ) иначе в 21 трябва да съм си в нас ..
`Death`Whore`
08-12-2006, 10:49
След като родителите ви ви нямат доверие, ще има вечерен час и скандали, ако не се спазва той. Докажете, че сте големи, и ще ви имат доверие. Да не говорим, че момичетата рядко запознават гаджетата си с родителите. Как да не се притеснява човек, след като не знае с кого излиза детето му?
poprincip nqmam ve4ern 4as. no spored men na 14 ne e normano da se motae po ulicite do 23:00 . az kato bqh na 14 max do 22:00 . ti kvo si mi se razrevala tuka ?
siXt_senSe
08-12-2006, 12:01
На 16 съм и през ваканциите съм до 00:00 часа ама с гаджето,иначе нямаше да е до толкова.И в една друга тема писах,че много зависи и в какъв град живееш-голям или малък.Много ясно ,че ако живееш в голям град,например като София,Варна или Пловдив(абе въобще голям град) няма да те пускат до повече от 22:00,че дори и то ми се струва много.Аз на твоята възраст бях до 23-най-късно 23:30,ама пред блока и то с голяма компания.Не се оплаквай много и разбери родителите си :wink:
one_more_minute
08-12-2006, 12:06
На 17 съм, вечерен час нямам, обаче нещо и напоследък рядко излизам, че нещо ми се губи желанието. :lol: Иначе съм се прибирал към 11-12 и е нямало проблеми.
Ами аз имам вечерен час ,но ако искам мога да се прибера и в 1 .Просто после ще станат големи скандаи.За това гледам да се прибера до 11 ..11.30 за да няма много викане.Иначе след 1 година съм на 18 и никой не може да ме спре да излизам тогава :)
Нямам вечерен час, но и никога не съм се възползвал от това.
Elektra_x
08-12-2006, 19:56
просто не е справедливо.значи.....на 14 години съм и се събираме една и съща компания от може би вече 8-9 години.наще мн добре ги познават.но въпреки всичко аз трябва да стоя с брат си(той също е в тази компания).ако той отиде до магазина и аз трябва да отида с него--ние с него си се разбираме де да не ходя с него но според родителите ми след 22:30 не трябва да се отделям от него.те кво искат да се намразиме ли или кво????въобще не ги разбирам.
а днес той ще спи на село и нали ще си тръгне към 21 часа някъде за да стигне.и аз нали питам до колко часа съм днес защото съм без него.питам майка ми а тя->питай баща ти.отивам при него->питай майка ти.така 3 пъти някъде.и накрая викам няма ли да се разберете най--накрая.и викам на майка ми сега ще се скарате и на емен ще си го изкарате нали?и тя-не.и аз-ок.скараха се нали---тва е ясно.и после питам майка ми---добре де последно може ли до 23часа ?(защото аз искам до 23,за да не се прибирам сама а с една фр).и тя не.и аз а до колко тогава.и тя 22.разбирате ли.тя не си го изкарва на мене аз по принцип съм до 22:30 а неска съм до 22,ама не си го изкарва в/у мен.и тва ако е честно аз трамвай да стана.и викам е има ли смисъл.и тя--ако искаш.и аз и се троснах че не искам.и сега няма да и говоря пък.писна ми.вчера една фр се прибра от морето и не я бях виждала месец и полувина и сега днес пак няма да мога да я видя.а бе нямам думи.ако някой има същите родители късмет му пожелавам.мерси за вниманието.
Оф кво приказваш с тоя вечерен час съм се побъркала :evil: Аз също съм на 14 вечерният ми час сега е 10 ч. :evil:и при положение че съм пред блока пак е толкова :evil: Събирала съм се с големи и за тва по навреме да съм се прибирала :evil: По тъпо обяснение не може и да ми дадат.Всички на моята възраст се пребират 10 и 30...11...някои дори нямат вечерен час.А аз 10 в къщи.А пък тва дискотека абсурд...живеели сме много далече не можело да се пребирам сама( то вярно че моя квартал е на майната си ама все пак) :evil: Ще видим другата година как ще е полужението
SeXyTo_f
08-12-2006, 21:12
нямам определен вечерен час...ама се прибирам рано...или най-късно до към 11:30 - 12 малко проблем става тогава... :mrgreen: ама съм на 14 години "малка си оща, кое 14 год. момиче бла бла" :lol: ама се правя че не ги чувам 8-[
Angel_Girl
08-13-2006, 00:10
Еми аз като бях на 14 вечерния ми час беше до 21:30 така че не се оплаквай. А иначе аз нямам вечерен час.
{LP}FENKA
08-13-2006, 13:24
След като родителите ви ви нямат доверие, ще има вечерен час и скандали, ако не се спазва той. Докажете, че сте големи, и ще ви имат доверие. Да не говорим, че момичетата рядко запознават гаджетата си с родителите. Как да не се притеснява човек, след като не знае с кого излиза детето му? запознавайки някое гадже с нашите съвсем няма да ме пускат щото ще знаят че съм с него а сега мога да казвам че съм с приятелки,колкото и да е гадно!То упира и до родителите не само до детето!А по темата-проблема не е кой знае какъв,щом попринцип си до 22 30!А ако го спазваш този вечерен час,може би ще те пускат и до по-късно :smt006
`Death`Whore`
08-13-2006, 13:26
А на колко години си? И аз бих се притеснявала, ако 15 годишното ми момиче се размотава с момче.
На 13 съм и нямам вечерен час :-D :-D :-D
lady_of_carnage
08-13-2006, 13:39
Еййййййй тва не го бях виждала никъде!И аз ще ставам на 14 обаче вечерният час който имаш ти е направо мечта!И наистина лято е ,обаче и тва си има своите недостатъци като например изнасилвачи в 8 часа ...пък и през деня!Мен ме пускат до 21:30 ама не се оплаквам щото можеше да е например 17:30(минала съм от там също).Така ,че не се тръшкай ,че са ти намалили вечерния с някви си 30 минути ,а се радвай,щото може да е и по-рано!
аз съм на 13 и се прибирам към 21-22 :-k
аз ша прая скоро 14 и съм до 22 и не се оплаквам много много,всеки родител се притеснява за детето си и ако ти станеш родител и ти ще се притесняваш за детето си.без туй по закон до 22 е разрешено за лица под 18 а след това трябва да си с придружител,щот ако чичко полицай те хване ще има глобички тейче предпочитам да имам пари и да съм до 10 :-D
kato vi slu6am problemite zna4i ve4e spokoino moga da ida da se hvarlq ot nqkoi most.. 4uite moqta istoriq.. az sam momi4e na 15 godini za 9-ti klas i ve4erniq mi 4as ot 5-ti klas do sega e bil do 21:00 4asa po to4no dokato zapo4ne da se stamnqva, a tai kato sega se stamnqva nqkade 20:40 4asa tva 6te 4ere 4e ve4e trqbva da sam si v ka6ti. i ne mi govorete 4e trqbva da dokajim na roditelite si 4e sme otgovorni. za6toto az dosega sam bila palna otli4ni4ka. kandidatstvah sama i dokato vsi4ki bqha s ba6ti i maiki, az hodih sama na izpitite sama podavah dokumenti abe vsi4ko sami4ka.daje prez lqtoto dokato vsi4ki te mi fr sa na more az im pomagam i rabotq v na6iq magazin. i nikoga do sega ne sam naru6avala ve4erniq 4as kolkoto i nepriqtno da mi e bilo, za6toto vqrvah 4e ne6tata 6te se promenqt kato porasna, no naskoro na6te mi zaqviha 4e taka 6te bade do 11 klas. a imam brat koito e na 17 i toi izliza i si se pribira kogato poiska. az kogato se pribiram kam 20:30 toi izliza i se vra6ta kam 00:00 ponqkoga i 2 4asa. i sq kajete mi 4e tva e spravedlivost. a kogato gi pitam za6to na nego mu razre6avat vsi4ko i te mi otgovarqt- ti si momi4e a toi mom4e, ti si malka a toi golqm..az ne iskam mnogo iskam pone do 22:00 4asa da sam vanka ili pone 21:30..mnogo pati sam se opitvala da se primirq s tozi ve4eren 4as no ve4e ne izdarjam. iskami se da umra.i nemoga kato pove4eto ot vas da digam skandali za6toto me zapla6vat 4e 6te me sprat ot u4ili6te ili tatko me prebiva ot boi...i ne me savetvaite da pogovorq seriozno s tqh opitvala sam i ni6to ne se promenq.. e gore dolu tova e moqta istoriq , spiram da pi6a za6toto edvam sdarjam salzite si v momenta. edva li moji da mi pomognete no vse pak blqgodarq 4e otdelihte malko vreme za da pro4etete moqta istoriq
kato vi slu6am problemite zna4i ve4e spokoino moga da ida da se hvarlq ot nqkoi most.. 4uite moqta istoriq.. az sam momi4e na 15 godini za 9-ti klas i ve4erniq mi 4as ot 5-ti klas do sega e bil do 21:00 4asa po to4no dokato zapo4ne da se stamnqva, a tai kato sega se stamnqva nqkade 20:40 4asa tva 6te 4ere 4e ve4e trqbva da sam si v ka6ti. i ne mi govorete 4e trqbva da dokajim na roditelite si 4e sme otgovorni. za6toto az dosega sam bila palna otli4ni4ka. kandidatstvah sama i dokato vsi4ki bqha s ba6ti i maiki, az hodih sama na izpitite sama podavah dokumenti abe vsi4ko sami4ka.daje prez lqtoto dokato vsi4ki te mi fr sa na more az im pomagam i rabotq v na6iq magazin. i nikoga do sega ne sam naru6avala ve4erniq 4as kolkoto i nepriqtno da mi e bilo, za6toto vqrvah 4e ne6tata 6te se promenqt kato porasna, no naskoro na6te mi zaqviha 4e taka 6te bade do 11 klas. a imam brat koito e na 17 i toi izliza i si se pribira kogato poiska. az kogato se pribiram kam 20:30 toi izliza i se vra6ta kam 00:00 ponqkoga i 2 4asa. i sq kajete mi 4e tva e spravedlivost. a kogato gi pitam za6to na nego mu razre6avat vsi4ko i te mi otgovarqt- ti si momi4e a toi mom4e, ti si malka a toi golqm..az ne iskam mnogo iskam pone do 22:00 4asa da sam vanka ili pone 21:30..mnogo pati sam se opitvala da se primirq s tozi ve4eren 4as no ve4e ne izdarjam. iskami se da umra.i nemoga kato pove4eto ot vas da digam skandali za6toto me zapla6vat 4e 6te me sprat ot u4ili6te ili tatko me prebiva ot boi...i ne me savetvaite da pogovorq seriozno s tqh opitvala sam i ni6to ne se promenq.. e gore dolu tova e moqta istoriq , spiram da pi6a za6toto edvam sdarjam salzite si v momenta. edva li moji da mi pomognete no vse pak blqgodarq 4e otdelihte malko vreme za da pro4etete moqta istoriq
това вече наистина е проблем и докато го четох се замислих колко ме глезят наще,щом наистина си направила това няма никаква причина да те пускат поне до 9 и 30 ,а за бащата ти мога да кажа само едно ако искаш ме мрази или сякви такива,но той е един глупак,най-много мразя родители които бият децата си и аз съм минал през туй ама беше отдавна :smt018
honey_7o
08-14-2006, 09:00
Maika ti i ba6ta ti se pritesnqvat za teb kolkoto i banalno da zvu4i(moje bi s vremeto 6te ti razre6avat pove4e ne6ta).Ne moga da razbera kade e problema sled kato sama vijda6(ako ne ot drugade pone ot foruma)xora koito sa na po 17 i ne gi puskat da izlizat ili pak ve4erniqt im 4as e 8-9.Prosto trqbva da bade6 blagodarna 4e i do tolkova te puskat makar i s brat ti.
{LP}FENKA
08-14-2006, 09:45
А на колко години си? И аз бих се притеснявала, ако 15 годишното ми момиче се размотава с момче. ако въпроса беше към мен-на 13 съм!(ся колко критики ще отнеса че съм малка...) :smt006
Ani_girl
08-14-2006, 09:56
nqmam ve4eren 4as !za6to v pove4eto slu4ei na6te znaqt kade sum i ne im e 4ak tolkova pritesnenno
!!!
SuMmEr_BrEeZe
08-14-2006, 16:53
На 14 съм и вечерния ми час е 22:30. Често ме пускат и до по-късно, ако съм пред блока например и до 23:30 ме пускат.
PrEsLaVaAa1
08-15-2006, 19:49
oh mi nz ama az sam na 12 i sam do 12 4asa
tva emalko tapo do 10 ama zavisi kade jivei6 ama nz kadeto i da jivei6 da s aprebira6 v 1o e glupost
бе какъв вечерен час?!? явно ваще също са някакви шантави... когато кажа, че ще се прибера - тогава. все пак имам собствен мозък и мога първо - да се пазя и второ - да решавам сама.
MaXy_GiRL
08-16-2006, 07:23
As sam na 15 i na6te po princip ne me puskat da stoq na van do kasno (vapreki 4e sme 3 momi4eta i to bratov4etkite mi sa vse po golemi ot men),no kato sam na selo tam ve4erniq mi 4as e 00:00 ,noooo.....sled kato se pribera kazvam 4e sam v ka6ti i pak izlizam!Taka vsi4ki si mislqt 4e spq,a as si kuponqsvam :lol: i taka vsi4ki sa dovoni O:)
BeBencEto
08-16-2006, 08:52
abe macka..az dokolkoto znam si na 14...kakvo poveche iskash vechernqit ti chas si e super...moq e 10 i 30 de..i stiga s tiq gluposti maika ti te obicha super mnogo i za tova e vsichko...
na 18 sum nqmam ve4eren 4as i nikoga ne sum imala za6toto na6te znaqt kude sum i mi imat doverie :wink: