- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- дразня се вече!!!не се издържа!!!
просто не е справедливо.значи.....на 14 години съм и се събираме една и съща компания от може би вече 8-9 години.наще мн добре ги познават.но въпреки всичко аз трябва да стоя с брат си(той също е в тази компания).ако той отиде до магазина и аз трябва да отида с него--ние с него си се разбираме де да не ходя с него но според родителите ми след 22:30 не трябва да се отделям от него.те кво искат да се намразиме ли или кво????въобще не ги разбирам.
а днес той ще спи на село и нали ще си тръгне към 21 часа някъде за да стигне.и аз нали питам до колко часа съм днес защото съм без него.питам майка ми а тя->питай баща ти.отивам при него->питай майка ти.така 3 пъти някъде.и накрая викам няма ли да се разберете най--накрая.и викам на майка ми сега ще се скарате и на емен ще си го изкарате нали?и тя-не.и аз-ок.скараха се нали---тва е ясно.и после питам майка ми---добре де последно може ли до 23часа ?(защото аз искам до 23,за да не се прибирам сама а с една фр).и тя не.и аз а до колко тогава.и тя 22.разбирате ли.тя не си го изкарва на мене аз по принцип съм до 22:30 а неска съм до 22,ама не си го изкарва в/у мен.и тва ако е честно аз трамвай да стана.и викам е има ли смисъл.и тя--ако искаш.и аз и се троснах че не искам.и сега няма да и говоря пък.писна ми.вчера една фр се прибра от морето и не я бях виждала месец и полувина и сега днес пак няма да мога да я видя.а бе нямам думи.ако някой има същите родители късмет му пожелавам.мерси за вниманието.
не си чак толкова голяма и е нормално да те ограничават. голям проблем ли е че са ти намалили вечерния час с 30 минути? можеш да излезеш с половин час по-рано например.
Не,нямам,просто казвам кога ще се прибера...ама в повечето случаи не знам и се налага да се обяснявам по телефона,но до ся само веднъж са ми правили проблем![]()
Ami az sum na 15 i obiknoveno ne mi kazvat v kolko no az si se pribiram kum 23:30h po nego vreme
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
az sym na 15 i sym do 12 4asa vpro4em ... mai vinagi sym bila do tolkova a kolkoto do tova dali go spazvam lqtoto NE pribiram se v nas obajdam se 4e sym pred bloka i hodq po kuponia te ne razbirat e nqkoq ve4er stoq i dolu no e rqdkost![]()
През седмицата вечерният час ми е до 12 а в петък и събота до 3:30
ох,леле, дано нямам такова капризно дете като авторката на темата ..
не само, че си малка, но си и бая нахална ..
аз като съм на 16 години и трябва 21:30 някъде да съм си в нас, а другите седят до много по-късно да си видяла да пускам тема да се оплаквам, а съм по-голяма оттеб, макар и с 2 години ...
22:30 часа ти е било рано ... момиче на твоите години няма работа навън по-късно!!!!
Ако имаш нещо за вършене, направи го по-рано, какво чакаш да се стъмни?
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е как какво? Като ходи по нощите значи е голямата "пичка".Първоначално написано от miloto_girl-4e
11 tochka deaktiven profil.
сега съм на 18
от 16-17 годишен се прибирам когато си искам... от началото много ми викаха и беха ебахти скандалите... ама видяха, че с мене не може да се излезе наглава и ме оставиха на мирасега даже не им прави впечатление това, че се прибирам 7 сутринта
преди като се прибирах по това време се почваше с "пак се прибираш в 7 !! не те е срам !! никой друг не прави като тебе !! повече няма да ти давам пари...", а сег с "доборо гладен ли си.. да ти направа ли нещо за ядене"
![]()
На 13 се съм и ме пускат най-късно до 21:30,което се случва рядко,наще се прибират от работа към 20:00 и аз разбира се трябва да съм си вкъщи,какво се оплакваш толкова?
ei piklo malka ne se li vijdash 4e si na 14 kvo se praish 4e ti e pisnalo ima hora na 14 koito sa do 9 i 30 a ima takiva koito dori ne izizat i ne pravqt tolkova golqm problem pak ti si do nz si koga i ve4e za polovin 4as she mi praish ebati problema
vari pii edna studena voda i lqgai da spish moje da ti doide akal![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Благодаря!
Еми наистина е нормално да те ограничават. Аз на тая възраст излизах по дискотеките .. обаче със сестра ми. Тя сестра ми ги обработи мама и тати. Тя на твойта възраст се тръшкаше и ревеше сумати време за диско. Голяяяяма мъка бе. Извоюва си обаче свободатаТака е упорствай. Незнам какво е наистина понеже след сестра ми наще знаеха, че не трябва да ме ограничават и никога не са го правили.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
За вечерен час при мен не може да се говори. Първо, че наще както не веднъж съм казвала - вечер през ден ги няма, и второ, че когато пък са си тук винаги успяваме да се споразомеем много добре и всичко е според зависи. Пускат ме да спя и в приятели, така че винаги мога да излъжа, но не ми се налага да го правя.
Е, от време на време мамето я удря сачмата (в критическата е) и ми казва "До 12 часа да си си в къщи", ама кво да се прави...не е болка за умиране...
На 16 съм.
А иначе теб нормално на 14 да имаш такъв вечерен час, особено с оглед на това, че се мотаеш по улиците. Аз като се прибирам в малките чаосве съм я на кръчма, я в някой приятел, ама по улиците - не.
И пропуснах - по закон ти трябва придружител след 10 часа, така че не се оплаквай!!!![]()
Наистина не си толкова голяма, че да имаш претенции към вашите .. те преценяват какво е нормално за тебе .. Аз съм на 14 и нашите ме пускат до 23 , и то само в петък, защото познават приятелите ми (има и доста по-големи от мен, на които те разчитат .. ) иначе в 21 трябва да съм си в нас ..
След като родителите ви ви нямат доверие, ще има вечерен час и скандали, ако не се спазва той. Докажете, че сте големи, и ще ви имат доверие. Да не говорим, че момичетата рядко запознават гаджетата си с родителите. Как да не се притеснява човек, след като не знае с кого излиза детето му?
poprincip nqmam ve4ern 4as. no spored men na 14 ne e normano da se motae po ulicite do 23:00 . az kato bqh na 14 max do 22:00 . ti kvo si mi se razrevala tuka ?
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
На 16 съм и през ваканциите съм до 00:00 часа ама с гаджето,иначе нямаше да е до толкова.И в една друга тема писах,че много зависи и в какъв град живееш-голям или малък.Много ясно ,че ако живееш в голям град,например като София,Варна или Пловдив(абе въобще голям град) няма да те пускат до повече от 22:00,че дори и то ми се струва много.Аз на твоята възраст бях до 23-най-късно 23:30,ама пред блока и то с голяма компания.Не се оплаквай много и разбери родителите си![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
На 17 съм, вечерен час нямам, обаче нещо и напоследък рядко излизам, че нещо ми се губи желанието.Иначе съм се прибирал към 11-12 и е нямало проблеми.
WE'RE NOT LEADING
Нямам вечерен час, но и никога не съм се възползвал от това.
...Arbeit macht frei...
Оф кво приказваш с тоя вечерен час съм се побъркалаПървоначално написано от macka123
Аз също съм на 14 вечерният ми час сега е 10 ч.
и при положение че съм пред блока пак е толкова
Събирала съм се с големи и за тва по навреме да съм се прибирала
По тъпо обяснение не може и да ми дадат.Всички на моята възраст се пребират 10 и 30...11...някои дори нямат вечерен час.А аз 10 в къщи.А пък тва дискотека абсурд...живеели сме много далече не можело да се пребирам сама( то вярно че моя квартал е на майната си ама все пак)
Ще видим другата година как ще е полужението
нямам определен вечерен час...ама се прибирам рано...или най-късно до към 11:30 - 12 малко проблем става тогава...ама съм на 14 години "малка си оща, кое 14 год. момиче бла бла"
ама се правя че не ги чувам
![]()
След като родителите ви ви нямат доверие, ще има вечерен час и скандали, ако не се спазва той. Докажете, че сте големи, и ще ви имат доверие. Да не говорим, че момичетата рядко запознават гаджетата си с родителите. Как да не се притеснява човек, след като не знае с кого излиза детето му?
- запознавайки някое гадже с нашите съвсем няма да ме пускат щото ще знаят че съм с него а сега мога да казвам че съм с приятелки,колкото и да е гадно!То упира и до родителите не само до детето!А по темата-проблема не е кой знае какъв,щом попринцип си до 22 30!А ако го спазваш този вечерен час,може би ще те пускат и до по-късно