View Full Version : Дееба,как да я накарам да ми пусне отзад?!
Значи...искам да накарам гаджето ми да ми пусне да я мелна отзаде 8)
Отпреде дава,ама не е същата тръпка. А иначе не е няква сдухана в секса,почти всичко ми дава (духа,гълта,ебе се). Преди е пробвала веднъж в дупето с някъв,ама мноо я боляло и сега не ще. Аз я убеждавам,че ще внимавам много,ще я навлажня добре и така нататък,ама не ще. Кажете няква тактика,дайте пример как вие сте подходили в случая... 8)
la_sabrosita
08-12-2006, 07:09
abe 6tom ne iska momi4eto nqma kak da q nakara6 i +tva q e strah da ne q zaboli pak..prava si e!!! Ti qvno ne q obi4a6 i ne durji6 na neq...6tom na vsqka cena iska6 analen sex....tq ne e gotova..tui 4e edinstveno moje6 da 4aka6 tq da poiska!!!!!!!!!
Шанса те е прекрал тоез ония... Аз така се нае**х щото и го вкарах без да е питам и я боля адски мноо и после неискаше да ми пуска.. А и тя каза че ако сме седнали и прочели как става и преди тва не сьм е рьгнал така гадно моеше да го направим ](*,) ГРЕШКА ГРЕШКА ГОЛЯМА ГРЕШКА... ДАй и малко да чете в teenproblem сайта и да е врьзумиш при менне стана дано при теб има успех :!:
Не карайте момичетата си да правят такива гнусотии против волята им. :wink:
FiSoLiNka
08-12-2006, 08:36
eta ne si li dovolen i na tova koeto ima6 ......phh dosta trudno she ti pusne otzad 6tom 1 pat go e pravila i ne e haresalo ..... :smt006
Шанса те е прекрал тоез ония... Аз така се нае**х щото и го вкарах без да е питам и я боля адски мноо и после неискаше да ми пуска.. А и тя каза че ако сме седнали и прочели как става и преди тва не сьм е рьгнал така гадно моеше да го направим ](*,) ГРЕШКА ГРЕШКА ГОЛЯМА ГРЕШКА... ДАй и малко да чете в teenproblem сайта и да е врьзумиш при менне стана дано при теб има успех :!:
тва верно треа да го пробвам 8)
а за другите писали в темата - не ви питах дали да не я карам повече и дали я обичам,а как да я накарам :mrgreen:
Моля,придържайте се към темата! 8)
mi 6tom ne iska - nqma da stane tvoita rabota... to naistina si boli mnogo , i nemoje6 da q nakara6 na sila ... tctctc .. ](*,)
krem4et0
08-12-2006, 14:06
Абе сам моет гадже ли го намира за гадно и не иска.не,че ако иска ще го огрее де 8) По темата-след като не иска не моежш да я накараш.Само можеш да я насилиш и тя д те намрази до гроб.Мизерници-не им стигат 2 дупки. :smt013
No|Problem
08-12-2006, 14:44
ae kat ne iska ne iska kvo q karash
shte mu doide i na tva vremmeto imai turpenie :wink:
Дай тебе да те наръмбим в гъза, да видим дали пак ще искаш... :---) :smt005 :smt005 :smt005
Дай тебе да те наръмбим в гъза, да видим дали пак ще искаш... :---) :smt005 :smt005 :smt005
hahahaha =D>
Значи...искам да накарам гаджето ми да ми пусне да я мелна отзаде 8)
Отпреде дава,ама не е същата тръпка. А иначе не е няква сдухана в секса,почти всичко ми дава (духа,гълта,ебе се). Преди е пробвала веднъж в дупето с някъв,ама мноо я боляло и сега не ще. Аз я убеждавам,че ще внимавам много,ще я навлажня добре и така нататък,ама не ще. Кажете няква тактика,дайте пример как вие сте подходили в случая... 8)
Hm.. napravi kalbo napred :mrgreen:
a sega serizono - 6tom tq ne iska ... kvoto i da napraish nqma da e ubedish... prosto iz4akai s vremeto 6te skloni :wink:
uspeh ...
FiSoLiNka
08-12-2006, 20:59
XaXaaxa Mnogo dobro predlojenie !
Svirka```
08-12-2006, 21:05
Трябва да я предразположиш, малко свещи и рози ще свършат работа.После яко тек у гъзо :smt016
Jik-Takkk
08-12-2006, 23:03
e bace kvo e tva we na4i az mislq 4e kato ne 6te na4i ne 6te tooo po proto ne moe da e i verno ne ti li stigat 2 dupki ](*,)
Абе доказано е,че жените обичат в гъза. Просто някои заобичват секса там по-късно от други...така че,девойки,не се правете на невинни или ударени :roll:
Angel_Girl
08-13-2006, 00:44
Баси ти нормален ли си бе човек?Как ще я караш да прави нещо, което неиска? Ако го иска сама ще ти каже. И какви са тея изрази от сорта на "ебе се"?Ти знаеш ли значението на думата любов изобщо? Докъде стигна света само се чудя и до къде ще стигне?Ти си просто...горкото момиче не е попаднало на момче :smt013 И на всичкото отгоре ти казва, че я е боляло и ти пак настояваш. Че и питаш как да я накараш!? Като неиска няма :smt013 Не ти ли стига отпред? Това твойто не е любов, а само използване, защото като гледам искаш само тялото й. ПРОСТАК :smt019 :smt018
Angel Fire,ей такива заблудени пуберитетки като теб са ми най,ама най-смешни... :lol:
Нито знаеш за кво става въпрос,нито нищо,а коментираш... :?
А,повярвай ми,моето ниво е много над твоето,така че аз ако съм "простак",ти си нещо много,много по-нисшо. Нарочно няма да уточнявам какво за да не те обидя. 8)
Между другото в темата имаше доза ирония,но явно децата тук нямате акъл да го разберете. :wink:
Angel_Girl
08-13-2006, 01:00
Angel Fire,ей такива заблудени пуберитетки като теб са ми най,ама най-смешни... :lol:
Нито знаеш за кво става въпрос,нито нищо,а коментираш... :?
А,повярвай ми,моето ниво е много над твоето,така че аз ако съм "простак",ти си нещо много,много по-нисшо. Нарочно няма да уточнявам какво за да не те обидя. 8)
Между другото в темата имаше доза ирония,но явно децата тук нямате акъл да го разберете. :wink:
Мисли се ако искаш и за Господ не ми пука. Аз изразявам моето лично мнение. И ако се мисслиш за нещо повече, от тези които са протия насилването и тн много ти здраве, защото тогава няма да има никъкав смисал да споря с теб!!! :smt019
{LP}FENKA
08-13-2006, 13:48
OlimpiA написа:
Дай тебе да те наръмбим в гъза, да видим дали пак ще искаш... Liar
hahahaha Applause :smt023
Абе доказано е,че жените обичат в гъза. Просто някои заобичват секса там по-късно от други...така че,девойки,не се правете на невинни или ударени :roll:
u4udva6to koi li go e dokazal :lol:
samo 6et akaja 4 en6 ne stafa na sila
cskamoni4ka
08-13-2006, 14:52
Ебати тъпака си :-D хахах остави момичето на мира кат неще бе тъпУнгер!
Баси ти нормален ли си бе човек?
Че то кой симпатизант на "АТАКА" е нормален? :-k
Ice_Queen
08-13-2006, 15:46
Баси ти нормален ли си бе човек?
Че то кой симпатизант на "АТАКА" е нормален? :-k
:smt005 =D>
kato ne iska analen - sry ! nqma da q kara6 na sila!verno nqkoi na teb da ti naruga ne6to v gUzA i kato ti haresa 6te si govorim .
dqdotomi
05-13-2012, 05:48
по време на секс (никога още в началото)трябва да стимулираш много нежно аналната дупка.недей да се опитваш да си пъхнеш пръста там ! само нежно докосвай мястото и леко натискай навътре без да проникваш !БЕЗ ДА ПРОНИКВАШ ! така трябва да правиш НЕ всеки път като правите секс.да знаеш ,че тези докосвания са и приятни,но тя постоянно ще се страхува да не и бръкнеш в ...после тя се притеснява да не се изцапаш като бръкнеш...да не се отвратиш от нея !после проникваш само лекичко - около 1 сантиметър и не повече ! само самият вход на дупето има рецептори за удоволствие по- навътре тя е по-безчувствена ! ако спре да ти маха ръката от това място да знаеш,че вече можеш да си поискаш "само да се изпразниш в дупето" .първият път направи ТОЧНО ТОВА !!! само така с нежност и постоянство ще постигнеш целта си. приятно ебане !