.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    ATAKABG
    Guest

Дееба,как да я накарам да ми пусне отзад?!

Значи...искам да накарам гаджето ми да ми пусне да я мелна отзаде

Отпреде дава,ама не е същата тръпка. А иначе не е няква сдухана в секса,почти всичко ми дава (духа,гълта,ебе се). Преди е пробвала веднъж в дупето с някъв,ама мноо я боляло и сега не ще. Аз я убеждавам,че ще внимавам много,ще я навлажня добре и така нататък,ама не ще. Кажете няква тактика,дайте пример как вие сте подходили в случая...

Град
    iN ThE DreAmSs

otgovor

abe 6tom ne iska momi4eto nqma kak da q nakara6 i +tva q e strah da ne q zaboli pak..prava si e!!! Ti qvno ne q obi4a6 i ne durji6 na neq...6tom na vsqka cena iska6 analen sex....tq ne e gotova..tui 4e edinstveno moje6 da 4aka6 tq da poiska!!!!!!!!!
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

Шанса те е прекрал тоез ония... Аз така се нае**х щото и го вкарах без да е питам и я боля адски мноо и после неискаше да ми пуска.. А и тя каза че ако сме седнали и прочели как става и преди тва не сьм е рьгнал така гадно моеше да го направим ГРЕШКА ГРЕШКА ГОЛЯМА ГРЕШКА... ДАй и малко да чете в teenproblem сайта и да е врьзумиш при менне стана дано при теб има успех

Град
    Bulgarien
    Не карайте момичетата си да правят такива гнусотии против волята им.
    ...Arbeit macht frei...

Фен
    Град
    blagoevgrad
    eta ne si li dovolen i na tova koeto ima6 ......phh dosta trudno she ti pusne otzad 6tom 1 pat go e pravila i ne e haresalo .....
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Guest
    Цитирай Първоначално написано от EnJoY
    Шанса те е прекрал тоез ония... Аз така се нае**х щото и го вкарах без да е питам и я боля адски мноо и после неискаше да ми пуска.. А и тя каза че ако сме седнали и прочели как става и преди тва не сьм е рьгнал така гадно моеше да го направим ГРЕШКА ГРЕШКА ГОЛЯМА ГРЕШКА... ДАй и малко да чете в teenproblem сайта и да е врьзумиш при менне стана дано при теб има успех
    тва верно треа да го пробвам

а за другите писали в темата - не ви питах дали да не я карам повече и дали я обичам,а как да я накарам

Моля,придържайте се към темата!

ATAKABG
    Guest
    тва горе бях аз

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    mi 6tom ne iska - nqma da stane tvoita rabota... to naistina si boli mnogo , i nemoje6 da q nakara6 na sila ... tctctc ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе сам моет гадже ли го намира за гадно и не иска.не,че ако иска ще го огрее де По темата-след като не иска не моежш да я накараш.Само можеш да я насилиш и тя д те намрази до гроб.Мизерници-не им стигат 2 дупки.

Повече от фен
    ae kat ne iska ne iska kvo q karash
    shte mu doide i na tva vremmeto imai turpenie

Дай тебе да те наръмбим в гъза, да видим дали пак ще искаш...
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от OlimpiA
    hahahaha =D>

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Дееба,как да я накарам да ми пусне отзад?!

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Значи...искам да накарам гаджето ми да ми пусне да я мелна отзаде

Отпреде дава,ама не е същата тръпка. А иначе не е няква сдухана в секса,почти всичко ми дава (духа,гълта,ебе се). Преди е пробвала веднъж в дупето с някъв,ама мноо я боляло и сега не ще. Аз я убеждавам,че ще внимавам много,ще я навлажня добре и така нататък,ама не ще. Кажете няква тактика,дайте пример как вие сте подходили в случая...
    Hm.. napravi kalbo napred

a sega serizono - 6tom tq ne iska ... kvoto i da napraish nqma da e ubedish... prosto iz4akai s vremeto 6te skloni

uspeh ...

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от OlimpiA
    XaXaaxa Mnogo dobro predlojenie !
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Трябва да я предразположиш, малко свещи и рози ще свършат работа.После яко тек у гъзо

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Jik-Takkk
    Guest
    e bace kvo e tva we na4i az mislq 4e kato ne 6te na4i ne 6te tooo po proto ne moe da e i verno ne ti li stigat 2 dupki

ATAKABG
    Guest
    Абе доказано е,че жените обичат в гъза. Просто някои заобичват секса там по-късно от други...така че,девойки,не се правете на невинни или ударени

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Баси ти нормален ли си бе човек?Как ще я караш да прави нещо, което неиска? Ако го иска сама ще ти каже. И какви са тея изрази от сорта на "ебе се"?Ти знаеш ли значението на думата любов изобщо? Докъде стигна света само се чудя и до къде ще стигне?Ти си просто...горкото момиче не е попаднало на момче И на всичкото отгоре ти казва, че я е боляло и ти пак настояваш. Че и питаш как да я накараш!? Като неиска няма Не ти ли стига отпред? Това твойто не е любов, а само използване, защото като гледам искаш само тялото й. ПРОСТАК

АТАКАБГ
    Guest
    Angel Fire,ей такива заблудени пуберитетки като теб са ми най,ама най-смешни...
    Нито знаеш за кво става въпрос,нито нищо,а коментираш...
    А,повярвай ми,моето ниво е много над твоето,така че аз ако съм "простак",ти си нещо много,много по-нисшо. Нарочно няма да уточнявам какво за да не те обидя.
    Между другото в темата имаше доза ирония,но явно децата тук нямате акъл да го разберете.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от АТАКАБГ
    Angel Fire,ей такива заблудени пуберитетки като теб са ми най,ама най-смешни...
    Нито знаеш за кво става въпрос,нито нищо,а коментираш...
    А,повярвай ми,моето ниво е много над твоето,така че аз ако съм "простак",ти си нещо много,много по-нисшо. Нарочно няма да уточнявам какво за да не те обидя.
    Между другото в темата имаше доза ирония,но явно децата тук нямате акъл да го разберете.
    Мисли се ако искаш и за Господ не ми пука. Аз изразявам моето лично мнение. И ако се мисслиш за нещо повече, от тези които са протия насилването и тн много ти здраве, защото тогава няма да има никъкав смисал да споря с теб!!!

АТАКАБГ
    Guest

OlimpiA написа:
    Дай тебе да те наръмбим в гъза, да видим дали пак ще искаш... Liar

hahahaha Applause

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Абе доказано е,че жените обичат в гъза. Просто някои заобичват секса там по-късно от други...така че,девойки,не се правете на невинни или ударени
    u4udva6to koi li go e dokazal
    samo 6et akaja 4 en6 ne stafa na sila

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Супер фен
    Ебати тъпака си хахах остави момичето на мира кат неще бе тъпУнгер!

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Баси ти нормален ли си бе човек?
    Че то кой симпатизант на "АТАКА" е нормален?
    11 tochka deaktiven profil.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си