- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дееба,как да я накарам да ми пусне отзад?!
Значи...искам да накарам гаджето ми да ми пусне да я мелна отзаде
Отпреде дава,ама не е същата тръпка. А иначе не е няква сдухана в секса,почти всичко ми дава (духа,гълта,ебе се). Преди е пробвала веднъж в дупето с някъв,ама мноо я боляло и сега не ще. Аз я убеждавам,че ще внимавам много,ще я навлажня добре и така нататък,ама не ще. Кажете няква тактика,дайте пример как вие сте подходили в случая...![]()
abe 6tom ne iska momi4eto nqma kak da q nakara6 i +tva q e strah da ne q zaboli pak..prava si e!!! Ti qvno ne q obi4a6 i ne durji6 na neq...6tom na vsqka cena iska6 analen sex....tq ne e gotova..tui 4e edinstveno moje6 da 4aka6 tq da poiska!!!!!!!!!
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
Шанса те е прекрал тоез ония... Аз така се нае**х щото и го вкарах без да е питам и я боля адски мноо и после неискаше да ми пуска.. А и тя каза че ако сме седнали и прочели как става и преди тва не сьм е рьгнал така гадно моеше да го направимГРЕШКА ГРЕШКА ГОЛЯМА ГРЕШКА... ДАй и малко да чете в teenproblem сайта и да е врьзумиш при менне стана дано при теб има успех
![]()
Не карайте момичетата си да правят такива гнусотии против волята им.![]()
...Arbeit macht frei...
eta ne si li dovolen i na tova koeto ima6 ......phh dosta trudno she ti pusne otzad 6tom 1 pat go e pravila i ne e haresalo .....![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
тва верно треа да го пробвамПървоначално написано от EnJoY
![]()
а за другите писали в темата - не ви питах дали да не я карам повече и дали я обичам,а как да я накарам![]()
Моля,придържайте се към темата!![]()
тва горе бях аз![]()
mi 6tom ne iska - nqma da stane tvoita rabota... to naistina si boli mnogo , i nemoje6 da q nakara6 na sila ... tctctc ..![]()
Абе сам моет гадже ли го намира за гадно и не иска.не,че ако иска ще го огрее деПо темата-след като не иска не моежш да я накараш.Само можеш да я насилиш и тя д те намрази до гроб.Мизерници-не им стигат 2 дупки.
![]()
ae kat ne iska ne iska kvo q karash
shte mu doide i na tva vremmeto imai turpenie![]()
Дай тебе да те наръмбим в гъза, да видим дали пак ще искаш...![]()
![]()
![]()
![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!
hahahaha =D>Първоначално написано от OlimpiA
Hm.. napravi kalbo napredПървоначално написано от ATAKABG
![]()
a sega serizono - 6tom tq ne iska ... kvoto i da napraish nqma da e ubedish... prosto iz4akai s vremeto 6te skloni![]()
uspeh ...
XaXaaxa Mnogo dobro predlojenie !Първоначално написано от OlimpiA
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Трябва да я предразположиш, малко свещи и рози ще свършат работа.После яко тек у гъзо![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
e bace kvo e tva we na4i az mislq 4e kato ne 6te na4i ne 6te tooo po proto ne moe da e i verno ne ti li stigat 2 dupki![]()
Абе доказано е,че жените обичат в гъза. Просто някои заобичват секса там по-късно от други...така че,девойки,не се правете на невинни или ударени![]()
Баси ти нормален ли си бе човек?Как ще я караш да прави нещо, което неиска? Ако го иска сама ще ти каже. И какви са тея изрази от сорта на "ебе се"?Ти знаеш ли значението на думата любов изобщо? Докъде стигна света само се чудя и до къде ще стигне?Ти си просто...горкото момиче не е попаднало на момчеИ на всичкото отгоре ти казва, че я е боляло и ти пак настояваш. Че и питаш как да я накараш!? Като неиска няма
Не ти ли стига отпред? Това твойто не е любов, а само използване, защото като гледам искаш само тялото й. ПРОСТАК
![]()
![]()
Angel Fire,ей такива заблудени пуберитетки като теб са ми най,ама най-смешни...
Нито знаеш за кво става въпрос,нито нищо,а коментираш...![]()
А,повярвай ми,моето ниво е много над твоето,така че аз ако съм "простак",ти си нещо много,много по-нисшо. Нарочно няма да уточнявам какво за да не те обидя.
Между другото в темата имаше доза ирония,но явно децата тук нямате акъл да го разберете.![]()
OlimpiA написа:
Дай тебе да те наръмбим в гъза, да видим дали пак ще искаш... Liar
hahahaha Applause
u4udva6to koi li go e dokazalПървоначално написано от ATAKABG
samo 6et akaja 4 en6 ne stafa na sila
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Ебати тъпака сихахах остави момичето на мира кат неще бе тъпУнгер!
Че то кой симпатизант на "АТАКА" е нормален?Първоначално написано от Angel_Girl
![]()
11 tochka deaktiven profil.