View Full Version : pro4utata replika"6te sre6ne6 podhodq6tiq"
sladka_zaika
08-12-2006, 20:55
vseki den 4uvam pro4utata replika"6te sre6ne6 podhodq6tiq"!ne ostanaha li ve4e svestni mili i nejni mom4eta,4e vijdam samo grubiqni i jenkari ili prosto povurhnostni maniaci na tema krasota?iska mi se da ima pove4e kavaleri s dobri surca!kolkoto i sme6no da zvy4i za nqkoi hora-za men ne e!
summer_04
08-12-2006, 20:58
abslolutno suglasna sum!6te sre6tne6 i ti podhodq6tiq!samo deto ne sa mnogo ve4e svetstnite muje(ili sa geiove ili sa zaeti) :wink:
vseki den 4uvam pro4utata replika"6te sre6ne6 podhodq6tiq"!ne ostanaha li ve4e svestni mili i nejni mom4eta,4e vijdam samo grubiqni i jenkari ili prosto povurhnostni maniaci na tema krasota?iska mi se da ima pove4e kavaleri s dobri surca!kolkoto i sme6no da zvy4i za nqkoi hora-za men ne e!
emi .. kak da ti kaja ... az kato maj parvo vijdam viziqta i sled tova vatre6nata krasota...
nai-krasivata jena - edin blestq6t triumf na vun6nostta nad sy6tnostta nali :wink:
Прочутата реплика не е вярна... а иначе момчето което търсиш съм аз...
KisskilleRcHe
08-12-2006, 21:02
Който търсни... Намира!!!!!!!!!!!!! :-({|=
ехх клишетаа ... \:D/
LP_girl_14
08-12-2006, 21:13
Няма нищо смешно в това,което желаеш!Искаш една сериозна връзка с човек,за който не само външния вид е от значение,с който ще си паснете!Просто не винаги г-н подходящ се появява навреме.Явно си попадала само на момчета,които не са успявали да те грабнат с нещо.Убедена съм че рано или късно ще го намериш( или може би той теб) :wink:
WOW nai nakraq nqkoq devoika koqto znae kakvo iska ! Evala Pile !!!
priti_kiti
08-12-2006, 21:18
Еми съгласна съм с тебе,но наистина.. малко свестни момчета останаха за съжаление :( Нищо,надеждата умира последна...
summer_04
08-12-2006, 21:19
iskam da ti kaja 4e dosta znaqt kakvo iskat,no ne6to ne go namirat!:)e qsno e,4e ima momi4enca ,koito ne znaqt kakvo iskat,no to4no zatova sa momi4enca,za6oto za malki i ne sa se osuznali o6te... :wink:
sladka_zaika
08-12-2006, 21:21
Прочутата реплика не е вярна... а иначе момчето което търсиш съм аз...
za6to da ne e vqrva???moje6 da se obosnove6 vse pak,za da razberem kvo misli6.
luda`flirtajika
08-12-2006, 21:24
ne ne ostanaha mili4ka-vsi4ki sa se subrlai tuk D:D:D
KisskilleRcHe
08-12-2006, 21:24
Да ама истина нали......
sladka_zaika
08-12-2006, 21:29
Да ама истина нали......
ami az ne sum suglasna s teb za6toto e banalno i tova,4e lubovta te spoletqva neo4akvano,a ne dokato q tursi6 taka 4e nz.
KisskilleRcHe
08-12-2006, 21:33
Да ама истина нали......
ami az ne sum suglasna s teb za6toto e banalno i tova,4e lubovta te spoletqva neo4akvano,a ne dokato q tursi6 taka 4e nz.
Да нали ти си седиш от три месеца вкущи без да излизаш гледаш тв и пиеш бира с чипс и любвта тте лепи по главата... Да да.. Абе я бегаи...
He3HauKa
08-12-2006, 21:34
I az sam na mnenie che pove4eto momcheta sa povarhnostni jenkari ,no vinagi ima izklucheniq :mrgreen: Ti sigurno si na ne pove4e ot 16-17 godini taka che ne se otchaivai teparva shte sreshtash maje i maje i vapreki che idealniq ne sashtestvuva shte namerish tozi koito da te obicha istinski ,a tova e nai vajnoto nali ? :lol:
Ех,тази прочута реплика "Ще срещнеш подходящия"...Май всеки,който е бил разочарован от любовта я е чувал за успокоение (е,някои като теб и по-честичко я чуват..)."Подходящи" наистина има...но са на изчерпване :( , а и конкуренцията за тези "подходящи" е голяма...Все пак кое момиче не би искало мил кавалер до себе си? Надявам се,че ще срещнеш някой ден такъв,а когато това стане -НЕ го изпускай!...Дотогава не спирай да търсиш...;)
iskam da ti kaja 4e dosta znaqt kakvo iskat,no ne6to ne go namirat!:)e qsno e,4e ima momi4enca ,koito ne znaqt kakvo iskat,no to4no zatova sa momi4enca,za6oto za malki i ne sa se osuznali o6te... :wink:
tai de ma az se popadam na takiva deto ne znaqt kakvo iskat .
summer_04
08-12-2006, 21:40
tai de ma az se popadam na takiva deto ne znaqt kakvo iskat .
emi da kaja i az kli6enceto za uspokoenie:6te sre6tne6 i ti podhodq6tata!: :wink:
sladka_zaika
08-12-2006, 21:50
Да ама истина нали......
Да нали ти си седиш от три месеца вкущи без да излизаш гледаш тв и пиеш бира с чипс и любвта тте лепи по главата... Да да.. Абе я бегаи...
emi ne est.prosto az vseki den izlizam i sre6tam novi hora,no nikoi ne se okazva tozi,za koito go mislq.da-ima izklu4eniq,no pove4eto ot tqh ili ne gi poznavam o6te ili sa mi samo fr.
summer_04
08-12-2006, 21:52
ZA VSEKI VLAK SI IMA PUTNICI-PROSTO TRQBVA TURPENIE(e ponqkoga e na iz4erpvane,no nadejdata umira posledna) :wink:
ZA VSEKI VLAK SI IMA PUTNICI-PROSTO TRQBVA TURPENIE(e ponqkoga e na iz4erpvane,no nadejdata umira posledna) :wink:
tazi misal s vlakovete mnogo me drazni .
za men takova ne6to v jivota nqma
sladka_zaika
08-12-2006, 22:01
emi replikata moje i da e vqrna-ne sum sigurna,no po-skoro mi zvy4i pak kato yte6enie naistina,otkolkoto kato realnostta.
Може би знаете какво искате(или си мислите че знаете), но не го търсите където трябва.
Angel_Girl
08-13-2006, 01:16
Еми съгласна съм с тебе,но наистина.. малко свестни момчета останаха за съжаление :( Нищо,надеждата умира последна...
Права си. Иначе, ще дойде и твоя ред да срещеш момчето, което ще те направи безкрайно щастлива. "За всеки влак си има пътници!!!" :wink:
TPEHEP4ETO
08-13-2006, 03:20
Питаш дали са останали истински кавалери,или по-точно свестни момчета?Аз бих попитал обратното,останали ли са момичета които са изолирани от материалното и се интересуват от същността на момчето?Не е лесно да намериш човек,не е.. няма какво да се лъжем,не знам на колко години си,но имай впредвид,че наистина има такива каквито търсиш ти,това че казваш ,че повечето са женкари на мен ми навява на мисълта,че ти харесваш момчета с наистина добра визия,а те самите го правят защото имат нужда от това да се показват и да бъдат с възможно по-голям брой момичета.. дето се казва да трупат бройка.. :) познавам много такива красавци и тяхното обяснение е: - Ооо,още ми е много рано за сериозни връзки!
И донякъде са прави.., въпреки че не можеш да кажеш какъв ще е финала на една връзка.
Мога да те посъветвам единствено да обърнеш повече внимание на външния си вид,за да привлечеш вниманието към теб и да имаш по-голям избор от потенциални гаджета :)
Freelander
08-13-2006, 07:08
men me spoletq neo4akvano... v na4aloto vsi4ko be6e samo na 6ega... v edin moment osyznah, 4e q obi4am mnogo! Tq sy6to me obi4a...pone taka kazva6e.. doide, kaza, 4e me obi4a i si trygna! :cry:
one_more_minute
08-13-2006, 08:27
Бла бла бла.. :lol:
Такива има много , дето не могат да си кажат името пред момичето, кавалери и блааа бла бла.. И се чудиш защо не познаваш такива ли? Ми щото в повечето случаи ги е страх/срам да те доближат и да те заговорят :lol:
Ако едно нещо съм научил, то е да не се променям заради момиче.. Променям се естествено, ама заради себе си!
Пожелавам ти да срещнеш такъв за какъвто си "мечтаеш", само дано не ти стане скучно.. :)
mravu4kata
08-13-2006, 08:55
vseki den 4uvam pro4utata replika"6te sre6ne6 podhodq6tiq"!ne ostanaha li ve4e svestni mili i nejni mom4eta,4e vijdam samo grubiqni i jenkari ili prosto povurhnostni maniaci na tema krasota?iska mi se da ima pove4e kavaleri s dobri surca!kolkoto i sme6no da zvy4i za nqkoi hora-za men ne e!Ами аз точно снощи мислих по тази тема.Нямам гадже и никой не ми харесва.Има само едно момче,което ми харесва,и то е далече от мен.Всички останали гледат само да те изчукат и после да се хвалят на приятелите си лумпени.Ами и на мен вече ми е писнало от простаци.За да ми направят впечатление,крещят,псуват, ма нито един няма да се държи мило.Големи скапаняци.Къде са срамежливите и добри момчета? :smt011
BeBencEto
08-13-2006, 09:05
znachi az shte ti kaja che vsqko momche verno misli za sex-a nali..ili ako ne vsqko pone povecheto...ama kato im zavurti nqkoq macka glavata da vidish kolko liubveobvilni stavat i kak zabravqt naburzo....ama de da znam...golqmo klishe e tova koeto sa ti kazali...no ne se otchaivai 100% shte se zapoznaesh s nqkoi tochen pich koito da ti dade vsichko ot koeto imash nujda..kato razbirane i moralna podkrepa naprimer :-)
one_more_minute
08-13-2006, 10:14
znachi az shte ti kaja che vsqko momche verno misli za sex-a nali..ili ako ne vsqko pone povecheto...ama kato im zavurti nqkoq macka glavata da vidish kolko liubveobvilni stavat i kak zabravqt naburzo....ama de da znam...golqmo klishe e tova koeto sa ti kazali...no ne se otchaivai 100% shte se zapoznaesh s nqkoi tochen pich koito da ti dade vsichko ot koeto imash nujda..kato razbirane i moralna podkrepa naprimer :-)
аххахахахха.. а момичетата не мислят за секса, нали :lol:
Да бе и аз това се чуда защо се те винаги са по-добричките,а се момчетата са лошите?Еми отговора е,защото на тях така им е изгодно,, и ето сега въпросната авторка на темата е попаднала на 3ма селяци,които са искали да я чукат и тя веднага си изгражда мнението за всички момчета,без изобщо да има широк кръгозор от познанства в тази област,еми това е ще трябва да ги търпим.
sladka_zaika
08-13-2006, 11:46
Питаш дали са останали истински кавалери,или по-точно свестни момчета?Аз бих попитал обратното,останали ли са момичета които са изолирани от материалното и се интересуват от същността на момчето?Не е лесно да намериш човек,не е.. няма какво да се лъжем,не знам на колко години си,но имай впредвид,че наистина има такива каквито търсиш ти,това че казваш ,че повечето са женкари на мен ми навява на мисълта,че ти харесваш момчета с наистина добра визия,а те самите го правят защото имат нужда от това да се показват и да бъдат с възможно по-голям брой момичета.. дето се казва да трупат бройка.. :) познавам много такива красавци и тяхното обяснение е: - Ооо,още ми е много рано за сериозни връзки!
И донякъде са прави.., въпреки че не можеш да кажеш какъв ще е финала на една връзка.
Мога да те посъветвам единствено да обърнеш повече внимание на външния си вид,за да привлечеш вниманието към теб и да имаш по-голям избор от потенциални гаджета :)
emi kakvo da ti kaja-az sum na 16 god i ne si prav za tova,4e gledam mom4eta s hubava viziq,daje naprotiv.priatelkite mi sa me pitali"kak moje da go haresva6 toq"???dnes trqbva da si top model,za da privle4e6 mvnimanie,a ne prosto da si krasiva.a otnosno tova,koeto kaza ti-da,naistina ve4e ima mn momi4eta,koito se interesuvat samo ot materialnite ne6ta,no poznavam mnogo takiva,koito ne sa,ednata ot koito sum i az.taka 4e ima i svestni momi4eta bih kazala az.
sladka_zaika
08-13-2006, 11:48
Бла бла бла.. :lol:
Такива има много , дето не могат да си кажат името пред момичето, кавалери и блааа бла бла.. И се чудиш защо не познаваш такива ли? Ми щото в повечето случаи ги е страх/срам да те доближат и да те заговорят :lol:
Ако едно нещо съм научил, то е да не се променям заради момиче.. Променям се естествено, ама заради себе си!
Пожелавам ти да срещнеш такъв за какъвто си "мечтаеш", само дано не ти стане скучно.. :)
izvinqvai,no az ne smqtam 4e sramejlivite i pritesnitelni mom4eta sa sku4ni.vseki e razli4en-nali taka???i tova 4e ti primerno veroqtno si po-ob6titelen ne zna4i 4e tezi,koito ne sa kato teb ne sa.
sladka_zaika
08-13-2006, 11:52
Да бе и аз това се чуда защо се те винаги са по-добричките,а се момчетата са лошите?Еми отговора е,защото на тях така им е изгодно,, и ето сега въпросната авторка на темата е попаднала на 3ма селяци,които са искали да я чукат и тя веднага си изгражда мнението за всички момчета,без изобщо да има широк кръгозор от познанства в тази област,еми това е ще трябва да ги търпим.
"vuprosnata avtorka" ne poznava 3ma,a 3-tina i pove4e selqci i ima 6irok krugozor ot zapoznanstva taka 4e ne priburzvai s zaklu4eniqta pls.a za sexa-az ne sum go spomenavala!drugite vuv foruma go spomenaha.ne kazvam,4e vsi4ki sa takiva,a 4e prosto izklu4eniqta qvno sa se skrili nqkade mn nadulboko,za da ne gi sre6tam.
one_more_minute
08-13-2006, 11:58
izvinqvai,no az ne smqtam 4e sramejlivite i pritesnitelni mom4eta sa sku4ni.vseki e razli4en-nali taka???i tova 4e ti primerno veroqtno si po-ob6titelen ne zna4i 4e tezi,koito ne sa kato teb ne sa.
Аха. Някой ден ще срещнеш такъв тип, за какъвто говориш, ако го искаш още.
iskamTe_vednaga
08-13-2006, 12:10
e nedei te taka vinagi ima izklu4eniq.prosto ne si se ogedala dobre.ima mn mili mom4eta.ili stiga da iska6 moje da gi napravi6 takiva
iskamTe_vednaga
08-13-2006, 12:11
na mqsto kazano :idea:
mil4eto_
08-15-2006, 12:11
Който търси-намира. :wink:
little_pink
08-15-2006, 20:42
abslolutno suglasna sum!6te sre6tne6 i ti podhodq6tiq!samo deto ne sa mnogo ve4e svetstnite muje(ili sa geiove ili sa zaeti) :wink:
Napulno sum suglasna
CVETELLINA
08-15-2006, 20:54
Няма смешно в това да искаш да бъдеш с човек,който те обича и оценява...
Има и много свестни момчета,просто понякога е трудно да ги намерим,мислим със сърцето си
и не разсъждаваме реално.Hо все пак преди да стигнем до върха,трябва да преминем и през някои поражения...:}
SisTeR`oN`MaXa
08-15-2006, 22:30
Има и такива които умират без да намерят подходящата/ия
Taka e 4e malko kavaleri ima i te stavat vse po malko no naistina ako jelae6 6te si nameri6...Az ne ponasqm mom4eta koito gledat vun6niq vid na momi4eta,prosto e glupavo i dori nqmam takiva priqteli...A imam dosta priqteli mom4eta(koito sa si kavaleri i mili ;) ) Taka 4e ne se ot4aivai samo :)
Taka e 4e malko kavaleri ima i te stavat vse po malko no naistina ako jelae6 6te si nameri6...Az ne ponasqm mom4eta koito gledat vun6niq vid na momi4eta,prosto e glupavo i dori nqmam takiva priqteli...A imam dosta priqteli mom4eta(koito sa si kavaleri i mili ;) ) Taka 4e ne se ot4aivai samo :)
Мда, и аз познавам много такива момчета обаче колко такива момичета има ? Много малко. И сега не всички от форума да ми изредят как разбираш ли, гледат първо шестте дипломи, а после външния вид.
Не е хубаво да се лъже.
sprete si neta i pove4e nikoga ne go puskaite ne vi se otrazqva dobre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a dam ima edno ne6to nare4eno realnost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NQMA TE LI SI DRUGA RABOTa! MEGI TI PUK KVO SI SE RAZ4UVSTVALA kavaleri v neta nqma da nameri6 ot dr strana vij ge6a e ricar :) napadai go
cskamoni4ka
08-17-2006, 12:24
Съгласна съм с тебе за съжаление :?