View Full Version : obicham q neiskam sex
obicham edno momiche napravo nemoga da jiveq bez neq no tq mai ne mi vqrva mai si misli che iskam sex ot neq kak da i dokaja po kakav nachin oshte che sexa ne me interesuva
Angel_Girl
08-13-2006, 23:34
obicham edno momiche napravo nemoga da jiveq bez neq no tq mai ne mi vqrva mai si misli che iskam sex ot neq kak da i dokaja po kakav nachin oshte che sexa ne me interesuva
Трябва да й го докажеш по някъкав начин.
ako nebeshe na 14 shtqh da i predloja brak:-) vednaj q pokanih u nas a tq "ako smqtash da me ebesh nqma da stane"
Mike-Jones
08-13-2006, 23:41
ako nebeshe na 14 shtqh da i predloja brak:-) vednaj q pokanih u nas a tq "ako smqtash da me ebesh nqma da stane" xaxaxaaxaxxaaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaaxax male razbi me
навигатора
08-13-2006, 23:44
епа не е като ония овци дето се ебат на по 10-11 годинки и после идват във форума да питат дали да задържат бебето или да направят аборт хахахахахах
em qvno momi4eto si e takova... :-# reje vsekigo ](*,) :mrgreen: ili si pravi nqkvi iliuziii...4e 6tom q vikne6 nqkade - trqbva nepremenno sex da pravite.. :evil: :lol:
da moje da zvuchi mnogo smeshno no samo taka shte i dokaja che naistina nemoga bez neq i che nqma da q ostavq ako pravim sex
Crazy_Element
08-13-2006, 23:51
Ехехе пич поне сте заедно аз обичам 1 момиче немога да живея без нея като я няма напрао незнам каде са намирам немога без нея ама тя отиде и са фана с некаф на 16-17 години бтв аз съм на 15 (за 9 клас) просто ПерФЕкТ,,,,
Не ми се живей
^SeXyTo^^^
08-14-2006, 00:04
Аз съм горе долу на същото положение като теб:Мислех си че приятеля ми иска само секс от мен,но вече праим 4 месеца а още не сме праили секс,защото той ми каза:искам да разбереш,че не съм с теб заради секса,а защото наистина те обичам!Ако искаш да докажеш по някакъв начин на приятелката си че я обичаш и не искаш секс най добре и го кажи както си е,или и повтаряи честичко че я обичаш,ако и тя има чуства към теб ще започне да ти вярва и всичко ще е ок:)Успех [-o<
Az iamam su6tiq problem ... oba4e moq e ot dooosta vreeeemeee
Явно е тъпа та дрънка - без да иобясняваш много много си вадиш патерицата и тя само ка я види ква е голяма ше тръгне да го лапа и после и казваш сваляй дрехите - и тя - хи хи ми аз такова ми аз - и ти казваш - СССваляй веднага :x - и после с засилка почваш да си хлъзгаш пишката към гениталиите й.
Гацко Бацков
08-14-2006, 04:43
Чш, как да не искаш секс бе? Фащаш я, начешваш и котката едно хубаво и я пращаш да си ходи да спи.
alkobalko
08-14-2006, 05:52
Може би момчето наистина обича това момиче. Не разбирам какво ви е толкова странно на някои. Мисля, че просто по-честичко трябва да и повтаряш, че я обичаш и че не си с нея само заради секса.
galinka_malinka89
08-14-2006, 06:12
ami nqma da spi6 s neq i taka 6te i dokaje6 4e ne si s neq zaradi sexa,pak ve4e ako tq poiska togava moje
ina4e trqbva da i kazva6 postoqnno 4e q obi4a6,pak ako pak ti prai nqkvi takiva zabelejki ot sorta"ako misli6 da me ebe6 nqma da stane"sedni i pogovori s neq...tq e na 14 a ti na kolko si,a ot kolko vreme ste zaedno
Започвам да си блъскам след малко главата в стената.От 90 % от отговорите излиза,че ако обичаш някой,няма да правиш секс с него и няма да го желаеш въобще физически?!ПорасТнете!
ама айде,на вашата възраст така е по-добре...
Започвам да си блъскам след малко главата в стената.От 90 % от отговорите излиза,че ако обичаш някой,няма да правиш секс с него и няма да го желаеш въобще физически?!ПорасТнете!
ама айде,на вашата възраст така е по-добре...
Ъъъ не се обаждай... естествено че не трябва да правят секс, много се радвам като виждам такива хора... :)
krem4et0
08-14-2006, 07:57
Значи пич-след като не си с нея само заради секса-извикай я у вас,гледайте филмче,хапвайте,говорете си.не я притискай-можеш да я прегърнеш,да я целунеш но до там.Така ще го докажеш.Ако тя ти отвърне пак същото-кажи няма да е така-просто искам да сме повече време заедно и да се забавляваме.След 2-3 такива прояви ще й докажеш,че не си за секса.А и тя е на 14-дете е още така,че докато сама не си поиска-не действай.
Ekita-ако обичаш някой е естествено да го желаеш.Но при момичетата,особено по-привлекателните стои въпросът дали не е с мен само за секса.За това са по-недоверчиви и е нормално да поизчакат със секса,за да се убедят в чувствата на партньора.повярвай не е лесно,защото доста голям процент от момчетата гледат да те минат.За това,когато съществува обич сексът не изпъква като нещо от първа важност,а е необходимото продължение на отношенията!
cskamoni4ka
08-14-2006, 08:24
Ами просто й го кажи,че не я искаш заради секса,а заради самата нея,и че ако правите секс няма да я зарежеш!Бъди убедителен!И гледай да я спечелиш по някакъв начин.
баце Пешо
08-14-2006, 13:47
вече праим 4 месеца а още не сме праили секс,защото той ми каза:искам да разбереш,че не съм с теб заради секса,а защото наистина те обичам!
когато двама човека се обичат нааааааааай-нормалното нещо на света е да правят секс... това си е природа и си е в реда на нещата.. явно сте малки и не разбирате :-k или аз съм тъп ](*,) :lol:
Не бе малолетните девственици си мислят че щом искаш да правиш секс с тях значи не ги обичаш заради самите тях ами заради секса и НАЙ-логичното нещо да направите е да ходите едно 3-4 години без секс докато фикцията стане презумция.
Imam priqteli, koito v momenta imat sushtiq problem kato vas. Kaji i go napravo, ne i go dokazvai s deistviqta si. Kaji i, che za teb tq e vajnata, che neinite chuvstva i nastroeniq imat znachenie za teb i sexut, makara i nujen na muja na tazi vuzrast ne e vodesht v otnosheniqta vi v nikakuv sluchai. Kajesh li i go taka mislq, che nqma da se nalaga da obqsnqvash poveche. Useph! :)
Mi sq shti kaja kak- OTIVASH PRI NEQ ZASTAVASH I I KAZVASH SICHKO KOETO TI E NA SARCETO-e tva e rabotata