Влез

View Full Version : Moderated: Защо когато мъжете имат мн сексуални партньорки..

angel of dark
08-14-2006, 10:21
Edno ne moga da razbera za6to kogato majete imat mnogo seksualni partniorki te sa veliki,a kogato edna jema pove4e ot 1 tq stava kurva v o4ite na okolnite?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!

08-14-2006, 10:27
hah, naistina i az vinagi sam se 4udila, no prosto e taka. Moje bi za6toto ako edna jena puska na mn maje izliza, 4e e leka, a ako edin maj prespi s mn jeni togava toi e tarsen, obi4an i t.n. Prosto e taka, ne vijdm mn logi4no obqsnenie :mrgreen:

trash_kid
08-14-2006, 10:36
satba...tova sux otvsiakade...no takav e jivota :}

dadi
08-14-2006, 10:37
tva e 6tot po princip m1jete obijdat jenite zatva,4e sa kurvi,a p1k samite m1je razgovarqt pomejdu si kolko postijeniq imat,a muj (obiknoveno) ne se podigrava na m1j.a te obijdat jenite,6tot gi e qd,4e nejnite polovinki imat tolkoz "postijeniq"....

Paduan`
08-14-2006, 10:37
"saTba" :-D

a otnosno temata : tva e sex forum ... pitai Vuchkov da ti otgovori :!:

Nasindo
08-14-2006, 10:41
Edno ne moga da razbera za6to kogato majete imat mnogo seksualni partniorki te sa veliki,a kogato edna jema pove4e ot 1 tq stava k***a v o4ite na okolnite?

4estno da ti kaja az kato M sam se zamislql mnogo pati za tova... ama spored men tova razbirane vodi na4aloto si o6te ot kakto horata sa se poqvili na zemqta...
i sega 6te ti kaja za6to stava taka - emi za6toto majete kato spim s pove4e jeni ... haraktera si ni ostava sa6tiq ... i ne se promenqme mnogo mnogo... i vinagi mojem da badem samo s 1-na ... a pri vas jenite... se proqvqva tipi4niq kurvenski harakter... vmesto da se zadovolite s 1 , 2 ,3 ... vie stavate al4ni i iskate vse pove4e i pove4e... i se razvra6tavate.... dovolna ? :wink:

08-14-2006, 10:54
za6toto te prosto go butat a nie si predostavqme putencata i ne e mn 'elitno' da si otvarq6 krakata za vseki doakto za tqh tova e ni6to...tova si e fakt i ne moje6 da go promeni6 po nikakyv na4in :!:

olive_oil
08-14-2006, 11:16
защото живеем в мъжки свят

Snoopy_
08-14-2006, 11:30
Deja-Vu гениално! Пак много компетентно изказване. Имаше само едно вярно нещо - води началото си от. Хората, както сигурно знаете също са животни. По-развити, разумни на моменти, но животни. Сега малко биологични факти - при повечето бозайници по-нагоре в йерархията, за да можеш да се сношиш с женска трябва да се пребориш с редица мъжки който искат същото. По-тази причина и мъжете гледат на секса с повече от един партниор като нещо "велико" защото се чустват като завоеватели. Същевременно искат обаче жените с които са били да искат само тях и да бъдат само с тях. Замислете се така наречените "мъже"(тези които го правят не са истински мъже) наричат само 2 типа жени курви - А) тези които не са им пуснали Б)тези които са ги прецакали или са им изневерили. Също така както умственото величие засегнато в началото на поста ми, повечето мъже мислят че жените правят секс само от чувства и че това е силно емоционално за тях преживяване. Да може би пърият път. Както мъжа така и жената са способни да правят секс само от сексуално привличане с разликата че жението го правят само заради сексуалното желание а мъжете и за да се самодоказват пред себе си като "атлети" и "завоеватели". Затова и те го правят доста по често, за да подтиснат вродения си комплекс. Не ги обвинявам, и аз го имах като започнах със секса, но мисля че до голяма степен го превъзмогнах. Жалко че някои цял живот ще са така...

pitbullbg
08-14-2006, 11:34

xaxaxaxa mouuuuuuuuuuuuuuummmmmniciiiiiiiiiiiiiiiiii :P~~~~

WindWaker
08-14-2006, 11:39
Deja-Vu гениално! Пак много компетентно изказване. Имаше само едно вярно нещо - води началото си от. Хората, както сигурно знаете също са животни. По-развити, разумни на моменти, но животни. Сега малко биологични факти - при повечето бозайници по-нагоре в йерархията, за да можеш да се сношиш с женска трябва да се пребориш с редица мъжки който искат същото. По-тази причина и мъжете гледат на секса с повече от един партниор като нещо "велико" защото се чустват като завоеватели. Същевременно искат обаче жените с които са били да искат само тях и да бъдат само с тях. Замислете се така наречените "мъже"(тези които го правят не са истински мъже) наричат само 2 типа жени курви - А) тези които не са им пуснали Б)тези които са ги прецакали или са им изневерили. Също така както умственото величие засегнато в началото на поста ми, повечето мъже мислят че жените правят секс само от чувства и че това е силно емоционално за тях преживяване. Да може би пърият път. Както мъжа така и жената са способни да правят секс само от сексуално привличане с разликата че жението го правят само заради сексуалното желание а мъжете и за да се самодоказват пред себе си като "атлети" и "завоеватели". Затова и те го правят доста по често, за да подтиснат вродения си комплекс. Не ги обвинявам, и аз го имах като започнах със секса, но мисля че до голяма степен го превъзмогнах. Жалко че някои цял живот ще са така...

po typo izkazvane....abe 4uval sym ma i tva se narejda kym nai-genialnite. jenite koito spqt s mnogo myje - ot edna strana nqmam ni6to protiv - pravqt go za kefa si - da sa jivi i zdravi. az oba4e ne bih bil s takava. ima oba4e i dosta takiva deto sy6to se pravqt na mnogo vajni za pred priqtelkite i spqt s mnogo. ima takiva det spqt s myjete na svoite priqtelki za da se praqt na "po" - ili na "pove4e" ot tqh. i razbira se "kurvite" - tezi koito nezavisimo dali si imat partnior ili ne ni6to ne gi udyrja i si spqt s koito si iskat - ako 6te da e iznevqra, ako 6te da e v edin den da se naebe s 20 4oveka ... na tqh vikame kurvi. j enite nali uj ste mnogo mili, nejni neznam si kvo, 4akate princovete na beliq kon - hem gi prikazvate teq hem v sledva6tiq moment si tyrsite poredniq h*i da va natakova. na tezi vikame kurvi. neka partniorkata mi da e imala kolkoto 6te predi men (da 6te mi e gadno nO, edno golqmo NO ) ako v momenta si e samo s men i si obi4a samo men i go pravi samo s men - togava nqma nikakvi problemi. 6to myjete tva i onova ? mi da, prav e 4oveka - glei sq kvo e polojenieto. edna jena kat otide v diskoteka i si tyrsi ne6to za seks ko stava ? vednaga na koito i da kaje 6te se syglasi. lesna rabota. ami myja ako oba4e otide 6ansa e dosta po malak da si nameri. za6to stava taka ? za6toto jenite uj ste trudni i za nas stava po-trudno da si namerim partnior. i zatva ako mom4e e spalo s pove4e momi4eta zatova e geroi. a momi4e kat si tyrsi mom4e poneje e lesno - zatva e kurva. 6toto edin dva tri 4etiri pet h*q ne q zadovolqvat i iska vinagi o6te. ei tui e cqlata rabota i stia po taq tema 6toto tq se komentira ot vekove i 6te prodyljava da se komentira o6te mnogo.

maybelline
08-14-2006, 11:41
Някъде бях прочела истинската причина,но не си направих труда да я запомням,защото беше много тъпа.Обясняваше се нещо от рода на:момчетата имат нужда...незнам си к'во...а момичетата трябвало да си седят у дома и да са верни само на един мъж.Някакви такива простотии бяха.

Nasindo
08-14-2006, 11:45

za kav vroden komplex govorish ... i zakvo sadish majete kato cqlo... i mejdo drugoto ne si ti toq/taq ili tam kakvoto si ... ,4e da mi otsajda postovete ... kapish ? :-$

Tempestjuji
08-14-2006, 11:46
защото живеем в мъжки свят

:?

08-14-2006, 11:47
Горд съм че съм МЪЖ!!! \:D/

krem4et0
08-14-2006, 12:32
И аз винаги съм се чудила.И изобщо нали сте чували за правило 5-мъжете умножават бройката по 5,а жените я делят на 5.Истината е,че за да има мъже,които правят секс с 100 партньорки,то 100 жени не трябва да са особено порядъчни.Като цяло мисляч, до 5-10 партньора и за двата пола е истината.Другото си е живо ч***не и удволетворяване на животинския нагон.Абе мъжете по принцип преувеличават-от размера на достойнството,през месечната им заплата,до броят на любовните им завоевания.

Майн
08-14-2006, 13:30
Животинския нагон му е майката

WindWaker
08-14-2006, 13:37
И аз винаги съм се чудила.И изобщо нали сте чували за правило 5-мъжете умножават бройката по 5,а жените я делят на 5.Истината е,че за да има мъже,които правят секс с 100 партньорки,то 100 жени не трябва да са особено порядъчни.Като цяло мисляч, до 5-10 партньора и за двата пола е истината.Другото си е живо ч***не и удволетворяване на животинския нагон.Абе мъжете по принцип преувеличават-от размера на достойнството,през месечната им заплата,до броят на любовните им завоевания.

oh vie nejnite i mili4ki i nai ve4e nevinni suzdaniq :) i nai ve4e "nevinni" syzdaniq. ai da spiram dokat ne sym izdivql i pak da po4vam na taq tema

Atula
08-14-2006, 18:14
Da vi kaja v tova obshtesvo, kudeto veche nqkoi granici se gubqt seriozno, idva vuprosut: zashto az da ne poluchavam tova, ot koeto imam nujda v sexualno otnoshenie, samo zashtoto susedkata shte me vidi da vlizam u nas s dvama ili trima razlichni- v neprilichen period ot vreme? Osven tova, kakvoto i da si govorim, nqkoi hora si umirat da izlagat sexualniq si sjivot na pokaz, dokato za drugi ne se znae nishto. Prosto mujete obichat chesto da govorqt za broikite si i taka trugvat sluhove..nperiqtni za jenite. No i mnogo predstviteli na silniq pol ne osuznavat, che za emocionalno izrastnali jeni muj, koito ne moje da se "mirne" ne vinagi e nai-rivlekatelnoto neshto. Jenite obichat stabilnost, sila, mujestvenost i TQ, kolkoto i iznenadvashto da zvuchi ne opira samo do teftera s hilqdata jenski imena.
A shto se otnasq do tova, koga edna jena minava granicata i stava kurva..tova si e po-skoro vutreshno useshtane. Chestno kazano, edno momiche samo si znae, che neshto s renometo veche ne e suvsem ok.

alkobalko
08-14-2006, 18:27
Това си е пълна дискриминация. Какво като са мъже, това означава ли, че им е позволено всичко? За мен пък такива мъже не са никакви герои, а са неспособни на сериозна връзка. Това са "цветарки", които търсят само поредната бройка. Не са по-добри от жените, които го правят с много. Не, че подкрепям жените, това също не е правилно. Но щм не е редно за жените и е унизително, същото би трябвалода бъде и при мъжете.

08-14-2006, 19:21
Леле колко сте Ззлееееееееее... не разбрахте ли, че както жените , спали с много мъже са курви, така и мъжете, спали с много жени пак са курви, ама мъжки. Думата пич за подобни мъже е просто немислима. Колкото износени са женските курвета, толкова износени са и мъжките такива. ТОЧКА!

full-lips-
08-14-2006, 20:14
az nqma da k0mentiram sht0t0 shte ima da sp0rim 0shte 9098585085 chasa temata e mn 0bst0ina a i ima mn mneniq p0 wypr0sa :) w kraina smetka wseki za sebe si e praw ;)

WindWaker
08-14-2006, 20:19
vseki govori ot sobstven opit za tva ima razli4iq. no vse pak momi4e spalo s 5760 4oveka si e kurva :PPPPPP

gal4eto
08-15-2006, 06:28
nz da ti kaja i az tva se 4udq ot mnogo vreme nasam,ama ne e 4estno tva trqbva da se promeni

gal4eto
08-15-2006, 06:40
az sam na mnenie 4e 4ovek trqbva da si podbira malko partniorite,a ne da se bori za broikata,a 6to se otnasq do pleiboi4etata podminavam gi kato kurvi

Atula
08-15-2006, 07:55
Az puk si umiram za takiva, daje edin dvama se mirnaha s mene, ama to vulkut kojata si meni... ne mojesh da promenish celiq svqt.

krem4et0
08-15-2006, 08:42
vseki govori ot sobstven opit za tva ima razli4iq. no vse pak momi4e spalo s 5760 4oveka si e k***a :PPPPPP
А момче ч***ло 1900 момичета какво е?Пич?Готин тип?Плейбой?Мачо?
Курва е жена,която прави секс за пари!

olive_oil
08-15-2006, 08:48
Леле колко сте Ззлееееееееее... не разбрахте ли, че както жените , спали с много мъже са курви, така и мъжете, спали с много жени пак са курви, ама мъжки. Думата пич за подобни мъже е просто немислима. Колкото износени са женските курвета, толкова износени са и мъжките такива. ТОЧКА!
С тая разлика,че жените с повече бройки се ползват с по-лош имижд,отколкото мъжете с голяма бройка.

ista
08-15-2006, 18:37
е, за това на мене не ми дреме за мнението на околните... да не плащам данък обществено мнение случайно? и... където и да отида, където не ме познават винаги после ме мислят за курва... например отидете в хотел Сибел в Равда и попитайте собственика или някой от стройтелната бригада за Сабина, шестнадесет годишната, онази с алкохолиците-тийнеиджери. :lol: :lol: :lol:

WindWaker
08-15-2006, 18:45
vseki govori ot sobstven opit za tva ima razli4iq. no vse pak momi4e spalo s 5760 4oveka si e k***a :PPPPPP

hahahahahahahahahaha. vsy6nost jena koqto pravi seks za pari se kazva prostitutka ako ne znae6:) nameri nqkade zna4enieto na dumata kurva i togava govori

08-15-2006, 19:41
С тая разлика,че жените с повече бройки се ползват с по-лош имижд,отколкото мъжете с голяма бройка.
Gluposti...kolkoto e izpadnala edna jenska kurva, tolkova e izpadnala i myjkata takava...proumeite go nai - posle...ne mislq, 4e ste 4aaaak tolkova typi! Sy6toto e...nqma razlika. Kurvata si e kurva, nezavisimo ot pola!
Syjalqvam za prokleteta latinica :smt013

cecko_boy
08-15-2006, 20:56
mi su6toto e kato zashto mujete ne im e kef da gledat geiove a im e kef da gledat lezbiiki taka i tova mujete kato sput s mn jeni sa turseni a jenite kato sput s mn muje sa kurvi ....

08-16-2006, 17:07
Т'ва не знам кой ти го каза, ама не е вярно.Не важи за всеки, обаче знам, че има такива мъже, дето се мислят за богове като бодат повече от една жена.Такава е мъжката психика...просто мъжете мислят повече за секс, отколкото жените и това е почти най-честата тема на разговор при тях, съответно и една от най-важните, което е и причината да се фукат с това "постижение".Аз лично не правя така де, но обяснявам, защо става така.
При жените е по-различно и те правят секс само ако се обвържат много и могат да разчитат на човека срещу себе си, ако го познават идеално и разни други такива неща.Има и изключения, който правят като мъжете - спят с повече от 1 и в очите на нормалните момичета/жени, те изглеждат смешно или като кур*и, но за тях самите си е нормално, защото щом го правят, значи им харесва и го считат за нормално.
Айде със здраве!

~LuV My BeBz~ {}

full-lips-
08-16-2006, 17:12
az ne sym syglasna sam0 za t0wa che.. myjete mislqt p0weche za sex.. t0wa che g0 p0kazwat p0weche 0t jenite ne 0znachawa che mislqt p0weche za t0wa i jenite sa edni mrysnici ... det nikade gi nqma ! :P

08-16-2006, 22:22
Така и когато едно момче е лизало жена той е ебати пича, ама ако момиче е правило свирки е ебахти курвата...тва ако щеш......

WindWaker
08-16-2006, 23:11
Така и когато едно момче е лизало жена той е ебати пича, ама ако момиче е правило свирки е ебахти курвата...тва ако щеш......

tva pa sq kakvo ob6to ima6e.....i ne e NAPylno vqrno. mnogo sa horata koito se kefqt na momi4etata koito pravqt svirki na priqtelite si. za6toto v pove4eto slu4ai e nqkakav vid izraz na obi4ta vyv vryzkata im. (NE vinagi razbira se)

Atula
08-17-2006, 09:54
Definicii:
**Nimfomanka- tq spi s mnogo muje, nqma znachenie kakvi, samo da e redovno i raznoobrazno.
**Kurva- tova vse oshte ne e nimfomanka, no e jena, koqto nqma nishto protiv da spi s vsichki momcheta ot kompaniqta, bez da se pritesnqva, che renometo i shte bude "leka jena".
**Kuchka- Imashe edna mnogo dobra prikazka po tozi sluchai: "Kurvata e tazi, koqto pravi sex s vichki na kupona, a kuchkata e tazi, koqto pravi sex s vsichki na kupona, osven s teb."
**Prostitutka: Nikakvi emocii, samo platen sex. I tova "platena liubov" si go izbiite ot rechnika, takova jivotno nqma.
*a) obiknovenna prostitutka- ima gi pred nqkoi hoteli, te izglejdat dobre v dosta sluchai, e pone nromalno.., i shansa da vi lepnat bolest e 50%, tui kato durjat na predpaznite sredstva.
*b) elitna prostitutka- rabotqt v elitni zavedeniq, hoteli i prochee, izglejdat strahotno, mnogo sa poddurjani i vzimat kosmicheski sumi za sexualni uslugi. Shansut da vi lepnat bolest e maluk, no nadali povecheto ot vas mogat da si pozvolqt da idat pri takava.
*v) magistralki- "Bate, dai 2 leva i shti vrutna edna s****a". Shansa da vi lepnat triper, sifilis i oshte sqkvi podobni: 99,9%. Se pak koi da q nauchi kako e tova prezervativ.

sinful`girl
08-17-2006, 10:38
....abe 4uval sym ma i tva se narejda kym nai-genialnite. jenite koito spqt s mnogo myje - ot edna strana nqmam ni6to protiv - pravqt go za kefa si - da sa jivi i zdravi. az oba4e ne bih bil s takava. ima oba4e i dosta takiva deto sy6to se pravqt na mnogo vajni za pred priqtelkite i spqt s mnogo. ima takiva det spqt s myjete na svoite priqtelki za da se praqt na "po" - ili na "pove4e" ot tqh. i razbira se "kurvite" - tezi koito nezavisimo dali si imat partnior ili ne ni6to ne gi udyrja i si spqt s koito si iskat - ako 6te da e iznevqra, ako 6te da e v edin den da se naebe s 20 4oveka ... na tqh vikame kurvi. j enite nali uj ste mnogo mili, nejni neznam si kvo, 4akate princovete na beliq kon - hem gi prikazvate teq hem v sledva6tiq moment si tyrsite poredniq h*i da va natakova. na tezi vikame kurvi. neka partniorkata mi da e imala kolkoto 6te predi men (da 6te mi e gadno nO, edno golqmo NO ) ako v momenta si e samo s men i si obi4a samo men i go pravi samo s men - togava nqma nikakvi problemi. 6to myjete tva i onova ? mi da, prav e 4oveka - glei sq kvo e polojenieto. edna jena kat otide v diskoteka i si tyrsi ne6to za seks ko stava ? vednaga na koito i da kaje 6te se syglasi. lesna rabota. ami myja ako oba4e otide 6ansa e dosta po malak da si nameri. za6to stava taka ? za6toto jenite uj ste trudni i za nas stava po-trudno da si namerim partnior. i zatva ako mom4e e spalo s pove4e momi4eta zatova e geroi. a momi4e kat si tyrsi mom4e poneje e lesno - zatva e k***a. 6toto edin dva tri 4etiri pet h*q ne q zadovolqvat i iska vinagi o6te. ei tui e cqlata rabota i stia po taq tema 6toto tq se komentira ot vekove i 6te prodyljava da se komentira o6te mnogo.[/quote]

tva izkazvane mi haresa... =D> predi ne se biah zamisliala,no kato go 4eta ima goliama doza istina v tva.koeto kazva6 :wink:

N.C.L
08-17-2006, 10:41

Това е идея :) по темата, зависи от момчето, а относно ку*рвенските работи това е глупост и за по колко партниора говорим 100 ? в продължение на 1 седмица това вече аа нали не може да се успори

krem4et0
08-17-2006, 13:45

hahahahahahahahahaha. vsy6nost jena koqto pravi seks za pari se kazva prostitutka ako ne znae6:) nameri nqkade zna4enieto na dumata k***a i togava govori
За мен се припокриват.Дй тълковния речник,ама ме съмнява да намериш тази думичка.У дома не е БАН да имам всички речнници!

WindWaker
08-17-2006, 14:32
....abe 4uval sym ma i tva se narejda kym nai-genialnite. jenite koito spqt s mnogo myje - ot edna strana nqmam ni6to protiv - pravqt go za kefa si - da sa jivi i zdravi. az oba4e ne bih bil s takava. ima oba4e i dosta takiva deto sy6to se pravqt na mnogo vajni za pred priqtelkite i spqt s mnogo. ima takiva det spqt s myjete na svoite priqtelki za da se praqt na "po" - ili na "pove4e" ot tqh. i razbira se "kurvite" - tezi koito nezavisimo dali si imat partnior ili ne ni6to ne gi udyrja i si spqt s koito si iskat - ako 6te da e iznevqra, ako 6te da e v edin den da se naebe s 20 4oveka ... na tqh vikame kurvi. j enite nali uj ste mnogo mili, nejni neznam si kvo, 4akate princovete na beliq kon - hem gi prikazvate teq hem v sledva6tiq moment si tyrsite poredniq h*i da va natakova. na tezi vikame kurvi. neka partniorkata mi da e imala kolkoto 6te predi men (da 6te mi e gadno nO, edno golqmo NO ) ako v momenta si e samo s men i si obi4a samo men i go pravi samo s men - togava nqma nikakvi problemi. 6to myjete tva i onova ? mi da, prav e 4oveka - glei sq kvo e polojenieto. edna jena kat otide v diskoteka i si tyrsi ne6to za seks ko stava ? vednaga na koito i da kaje 6te se syglasi. lesna rabota. ami myja ako oba4e otide 6ansa e dosta po malak da si nameri. za6to stava taka ? za6toto jenite uj ste trudni i za nas stava po-trudno da si namerim partnior. i zatva ako mom4e e spalo s pove4e momi4eta zatova e geroi. a momi4e kat si tyrsi mom4e poneje e lesno - zatva e k***a. 6toto edin dva tri 4etiri pet h*q ne q zadovolqvat i iska vinagi o6te. ei tui e cqlata rabota i stia po taq tema 6toto tq se komentira ot vekove i 6te prodyljava da se komentira o6te mnogo.

tva izkazvane mi haresa... =D> predi ne se biah zamisliala,no kato go 4eta ima goliama doza istina v tva.koeto kazva6 :wink:

mersi......izlqh 4ast ot du6ata si dokato go napi6a toq roman ;]

АТАКАБГ
08-18-2006, 00:09
Патриархално общество му се вика на това. От зората на човечеството е било така и винаги ще е 8)

maybelline
08-18-2006, 07:54
Това е свързано с примитивния инстинкт на мъжа да се увери че има наследници.Съвременните мъж и жена съществуват от около 100 000 години.До появата на тестовете за бащинство,основаващи се на изследване не ДНК,които съществуват едва от края на 80-те години на ХХ век,един мъж не е могъл да бъде напълно сигурен,че е баща на определено дете,докато жената винаги знаела,че тя е майката,защото тя е тази,която ражда детето.Това означавало,че един мъж,който издържа майка и дете,никога не е могъл да бъде сигурен дали влага усилията си в отглеждането на собственото си дете или това на някой друг.Затова изцяло в негов интерес било колкото се може повече жени да забременеят от него.Така той е бил сигурен че някъде се отглежда негово собствено дете,като в същото време спирал жената да спи с този или онзи.
Макар че съзнателно не разсъждаваме по този начин,у нас е останала смътната представа,че няма нищо нередно момчетата да правят колкото се може повече секс с много различни момичета,но за момичетата сексът трябва да бъде само с един мъж,за предпочитане този,за когото ще се омъжат и от когото ще имат деца.Това е заложено много дълбоко в нашата култура,наред със схващането,че момиче,което е правило секс преди да се омъжи е 'развалена стока' и че порядъчните момичета не желаят секс и трябва да бъдат склонени да го направят.

EnJoY
08-18-2006, 13:20
Еми.. Гадно е да нямате пишки :smt016 :smt016

WindWaker
08-18-2006, 13:23
Това е свързано с примитивния инстинкт на мъжа да се увери че има наследници.Съвременните мъж и жена съществуват от около 100 000 години.До появата на тестовете за бащинство,основаващи се на изследване не ДНК,които съществуват едва от края на 80-те години на ХХ век,един мъж не е могъл да бъде напълно сигурен,че е баща на определено дете,докато жената винаги знаела,че тя е майката,защото тя е тази,която ражда детето.Това означавало,че един мъж,който издържа майка и дете,никога не е могъл да бъде сигурен дали влага усилията си в отглеждането на собственото си дете или това на някой друг.Затова изцяло в негов интерес било колкото се може повече жени да забременеят от него.Така той е бил сигурен че някъде се отглежда негово собствено дете,като в същото време спирал жената да спи с този или онзи.
Макар че съзнателно не разсъждаваме по този начин,у нас е останала смътната представа,че няма нищо нередно момчетата да правят колкото се може повече секс с много различни момичета,но за момичетата сексът трябва да бъде само с един мъж,за предпочитане този,за когото ще се омъжат и от когото ще имат деца.Това е заложено много дълбоко в нашата култура,наред със схващането,че момиче,което е правило секс преди да се омъжи е 'развалена стока' и че порядъчните момичета не желаят секс и трябва да бъдат склонени да го направят.

okolo 10-15 % istina moje i da ima, no za sujalenie tva kvo e bilo v minaltoo i o6te poe4e ot koga sy6testvuvat horata........te nai golemite u4eni v sveta ne znaqt, pyk ti znae6 daje i seks kak sa praeli osven vsi4ko........aideeee

Atula
08-18-2006, 13:37
Kolkoto do sklanqneto, nali na nego se bazirat mnogo ot vzaimotnosheniqta muje-jeni. Mujete sklanqt momicheto da narushi taka narechenite vuzprieti normi, t.e. da bude s muj predi braka. No tova ne e vinagi za hvalba. Naistina ima momcheta, koito uspqvat da vkarat v legloto vsqko momiche, zashtoto imat neustoim char, no tova ne pravi momicheto po malko znachimo [-X Idva vuprosut zashto tezi muje imat nujda da go pravqt? Moje bi zaradi teoriqta koqto prochetoh po-gore, zashto ne, no spored men vsichko e svurzano s egoto. Nqkoi imat nujda da podhranvat samochuvstvieto si, poradi lipsa na drugo neshto v jivota im, nqkoi ne sa sposobni na emocionalna vruzka, a nqkoi imat sexualen glad ravnqvasht se na silata na 3 qdreni reaktora. Kakvito i da sa prichinite misleneto: "neka taq q vkaram v legloto, puk posle prav i put" e porochna. Taka ili inache podobni momcheta ima i shte ima vinagi, ottuk otgovornostta se prehvurlq na jenite do golqma stepen, no i tqhnoto frivolno povedenie ne biva da bude pooshtrqvano. Durjanieto dosta chesto e prichina kum edno momiche da ima mnogo sexualno-orientirani ataki, no kakto ima neustoimi muje, taka ima i sexualno atrkativni jeni. Tova znachi li, che ako i ednite i drugite ne spqt s vuzmojno poveche partniori vurvqt sreshtu prirodata si? Az lichno smqtam, che ne. Zashtoto izrastvaneto se sustoi imenno v tova: da nadrastesnh purvichnoto, da se otdelish ot nego i da povqrvash na sobsvenite si emocionalni kachestva, koito nqmat nishto obshto sus sexa. Sexut moje da sposobstva za izrastvaneto na drugo nivo, no samo ako e obvurzan s istinskata emociq. I ne govorim za ljubov..ne ne.. govorim za chuvstvoto, che useshtash partniora si. Inache se chuvstvash prazen, kolkoto i da si izgradil stena okolo sebe si. A nqma nishto po-krasivo i po-priqtno ot spodelenata emociq v sexualen plan i sigurnostta, che sled tova nqma da ostanesh sam s mislite i pritesneniqta si.

maybelline
08-18-2006, 14:01

okolo 10-15 % istina moje i da ima, no za sujalenie tva kvo e bilo v minaltoo i o6te poe4e ot koga sy6testvuvat horata........te nai golemite u4eni v sveta ne znaqt, pyk ti znae6 daje i seks kak sa praeli osven vsi4ko........aideeee

А представи си само,господин Умник,че това не съм си го измислила,а съм го чела в книга,където се занимават точно с подобни въпроси.Да,учените може да не знаят,но тогава ВСЕКИ който пише тук не би могъл да го обясни.Тогава темата е безсмислена.Но все пак я има,значи тук не се търси обяснение,което един учен би дал,а обяснението на тийнейджъри,което предполага много и различни мнения.Аз дадох своето,а ти ако имаш по-добро обяснение - кажи ни,да знаем и ние.

Умния
08-18-2006, 14:03
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Atula
08-18-2006, 14:09
Q se sbiite...

WindWaker
08-18-2006, 14:14
tq na mene govore6e spoko. mi da umni4ke - az imam post o6te v na4aloto na temata - naprai si truda i go pro4eti. i da - sklonen sym da vqrvam 4e u4enite sa pylni typaci det polovinata ot tqh sigurno sa i devstveni. 4uval sym i az golemi prostotii kak nqkav u4en razpraq kvo obi4ali tineidjyrite i kakvo ne. samo 4e tva nie si go znaem mn po-dobre. i ne me interesuva golemite myje det mislqt za deca i taka natatyk 4e i predi 100 000 godini......ne6tata sega sa tvyrde razli4ni. edin pi4 na 13 godini kat ibe tez na po 11-12 ne mi se vqrva da go podtikva 4uvstvoto da ima nasledstvo. taka 4e - aaaaaaai !

Умния
08-18-2006, 14:15
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

Atula
08-18-2006, 14:15
Vsichki sa izumeni ot vas, a vie ot Maybelline

maybelline
08-18-2006, 14:20
Vsichki sa izumeni ot vas, a vie ot Maybelline

Ха-ха-ха :lol: :lol: :lol: Това направо ме разби от смях!:)

Atula
08-18-2006, 14:25
Mi ky

krem4et0
08-18-2006, 14:26
tq na mene govore6e spoko. mi da umni4ke - az imam post o6te v na4aloto na temata - naprai si truda i go pro4eti. i da - sklonen sym da vqrvam 4e u4enite sa pylni typaci det polovinata ot tqh sigurno sa i devstveni. 4uval sym i az golemi prostotii kak nqkav u4en razpraq kvo obi4ali tineidjyrite i kakvo ne. samo 4e tva nie si go znaem mn po-dobre. i ne me interesuva golemite myje det mislqt za deca i taka natatyk 4e i predi 100 000 godini......ne6tata sega sa tvyrde razli4ni. edin pi4 na 13 godini kat ibe tez na po 11-12 ne mi se vqrva da go podtikva 4uvstvoto da ima nasledstvo. taka 4e - aaaaaaai !
На 13 го прави повече за да се докаже пред някого-пред гаджета,приятели или себе си,че е голям мъж.но в крайна сметка функцията на сексът е именно продължаването на рода.за това се заражда и сексуалното желание-не за да спортуваш,а за да те привлича срещуположния пол и да създадете потомство.Само,че нещата се извъртат с годините!Сега сексът се комерсиализира и от интимно изживяване с основна цел-продължаване на рода се превърна в главна движеща сила на младото поколение,в нещо което ти трябва да правиш,цащото иначе си загубеняк или задръстенячка.Но пак повтарям-основната биологична роля на сексът е създаването на поколение.сега ще кажеш сигурно-не ние го правим заради удоволствието.Това е така,но си похапваме шоколадче заради удоволствието или пък пак за кефа пием биричка и какво ни става-дебелеем или пък се напиваме.То ест организмът ни се бори срещу неестественото.Така 1 ден ще се и пребори срещу нецелесъобразния секс,но за това трябва да еволюираме още малко!

maybelline
08-18-2006, 14:29
Ако едно момиче спи с много момчета(през определен период),тя си е курва.Но за мен ако едно момче спи с много момичета(пак през определен период),той си е кретен,което с нищо не го прави по-добър от курвата.Просто на едно момче не можеш да кажеш курва(макар че веднъж го казах на един простак,но това е отделен въпрос).

Умния
08-18-2006, 14:39
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11