View Full Version : Moderated: Защо когато мъжете имат мн сексуални партньорки..
angel of dark
08-14-2006, 10:21
Edno ne moga da razbera za6to kogato majete imat mnogo seksualni partniorki te sa veliki,a kogato edna jema pove4e ot 1 tq stava kurva v o4ite na okolnite?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
hah, naistina i az vinagi sam se 4udila, no prosto e taka. Moje bi za6toto ako edna jena puska na mn maje izliza, 4e e leka, a ako edin maj prespi s mn jeni togava toi e tarsen, obi4an i t.n. Prosto e taka, ne vijdm mn logi4no obqsnenie :mrgreen:
trash_kid
08-14-2006, 10:36
satba...tova sux otvsiakade...no takav e jivota :}
tva e 6tot po princip m1jete obijdat jenite zatva,4e sa kurvi,a p1k samite m1je razgovarqt pomejdu si kolko postijeniq imat,a muj (obiknoveno) ne se podigrava na m1j.a te obijdat jenite,6tot gi e qd,4e nejnite polovinki imat tolkoz "postijeniq"....
"saTba" :-D
a otnosno temata : tva e sex forum ... pitai Vuchkov da ti otgovori :!:
Edno ne moga da razbera za6to kogato majete imat mnogo seksualni partniorki te sa veliki,a kogato edna jema pove4e ot 1 tq stava k***a v o4ite na okolnite?
4estno da ti kaja az kato M sam se zamislql mnogo pati za tova... ama spored men tova razbirane vodi na4aloto si o6te ot kakto horata sa se poqvili na zemqta...
i sega 6te ti kaja za6to stava taka - emi za6toto majete kato spim s pove4e jeni ... haraktera si ni ostava sa6tiq ... i ne se promenqme mnogo mnogo... i vinagi mojem da badem samo s 1-na ... a pri vas jenite... se proqvqva tipi4niq kurvenski harakter... vmesto da se zadovolite s 1 , 2 ,3 ... vie stavate al4ni i iskate vse pove4e i pove4e... i se razvra6tavate.... dovolna ? :wink:
za6toto te prosto go butat a nie si predostavqme putencata i ne e mn 'elitno' da si otvarq6 krakata za vseki doakto za tqh tova e ni6to...tova si e fakt i ne moje6 da go promeni6 po nikakyv na4in :!:
olive_oil
08-14-2006, 11:16
защото живеем в мъжки свят
Deja-Vu гениално! Пак много компетентно изказване. Имаше само едно вярно нещо - води началото си от. Хората, както сигурно знаете също са животни. По-развити, разумни на моменти, но животни. Сега малко биологични факти - при повечето бозайници по-нагоре в йерархията, за да можеш да се сношиш с женска трябва да се пребориш с редица мъжки който искат същото. По-тази причина и мъжете гледат на секса с повече от един партниор като нещо "велико" защото се чустват като завоеватели. Същевременно искат обаче жените с които са били да искат само тях и да бъдат само с тях. Замислете се така наречените "мъже"(тези които го правят не са истински мъже) наричат само 2 типа жени курви - А) тези които не са им пуснали Б)тези които са ги прецакали или са им изневерили. Също така както умственото величие засегнато в началото на поста ми, повечето мъже мислят че жените правят секс само от чувства и че това е силно емоционално за тях преживяване. Да може би пърият път. Както мъжа така и жената са способни да правят секс само от сексуално привличане с разликата че жението го правят само заради сексуалното желание а мъжете и за да се самодоказват пред себе си като "атлети" и "завоеватели". Затова и те го правят доста по често, за да подтиснат вродения си комплекс. Не ги обвинявам, и аз го имах като започнах със секса, но мисля че до голяма степен го превъзмогнах. Жалко че някои цял живот ще са така...
pitbullbg
08-14-2006, 11:34
xaxaxaxa mouuuuuuuuuuuuuuummmmmniciiiiiiiiiiiiiiiiii :P~~~~
WindWaker
08-14-2006, 11:39
Deja-Vu гениално! Пак много компетентно изказване. Имаше само едно вярно нещо - води началото си от. Хората, както сигурно знаете също са животни. По-развити, разумни на моменти, но животни. Сега малко биологични факти - при повечето бозайници по-нагоре в йерархията, за да можеш да се сношиш с женска трябва да се пребориш с редица мъжки който искат същото. По-тази причина и мъжете гледат на секса с повече от един партниор като нещо "велико" защото се чустват като завоеватели. Същевременно искат обаче жените с които са били да искат само тях и да бъдат само с тях. Замислете се така наречените "мъже"(тези които го правят не са истински мъже) наричат само 2 типа жени курви - А) тези които не са им пуснали Б)тези които са ги прецакали или са им изневерили. Също така както умственото величие засегнато в началото на поста ми, повечето мъже мислят че жените правят секс само от чувства и че това е силно емоционално за тях преживяване. Да може би пърият път. Както мъжа така и жената са способни да правят секс само от сексуално привличане с разликата че жението го правят само заради сексуалното желание а мъжете и за да се самодоказват пред себе си като "атлети" и "завоеватели". Затова и те го правят доста по често, за да подтиснат вродения си комплекс. Не ги обвинявам, и аз го имах като започнах със секса, но мисля че до голяма степен го превъзмогнах. Жалко че някои цял живот ще са така...
po typo izkazvane....abe 4uval sym ma i tva se narejda kym nai-genialnite. jenite koito spqt s mnogo myje - ot edna strana nqmam ni6to protiv - pravqt go za kefa si - da sa jivi i zdravi. az oba4e ne bih bil s takava. ima oba4e i dosta takiva deto sy6to se pravqt na mnogo vajni za pred priqtelkite i spqt s mnogo. ima takiva det spqt s myjete na svoite priqtelki za da se praqt na "po" - ili na "pove4e" ot tqh. i razbira se "kurvite" - tezi koito nezavisimo dali si imat partnior ili ne ni6to ne gi udyrja i si spqt s koito si iskat - ako 6te da e iznevqra, ako 6te da e v edin den da se naebe s 20 4oveka ... na tqh vikame kurvi. j enite nali uj ste mnogo mili, nejni neznam si kvo, 4akate princovete na beliq kon - hem gi prikazvate teq hem v sledva6tiq moment si tyrsite poredniq h*i da va natakova. na tezi vikame kurvi. neka partniorkata mi da e imala kolkoto 6te predi men (da 6te mi e gadno nO, edno golqmo NO ) ako v momenta si e samo s men i si obi4a samo men i go pravi samo s men - togava nqma nikakvi problemi. 6to myjete tva i onova ? mi da, prav e 4oveka - glei sq kvo e polojenieto. edna jena kat otide v diskoteka i si tyrsi ne6to za seks ko stava ? vednaga na koito i da kaje 6te se syglasi. lesna rabota. ami myja ako oba4e otide 6ansa e dosta po malak da si nameri. za6to stava taka ? za6toto jenite uj ste trudni i za nas stava po-trudno da si namerim partnior. i zatva ako mom4e e spalo s pove4e momi4eta zatova e geroi. a momi4e kat si tyrsi mom4e poneje e lesno - zatva e kurva. 6toto edin dva tri 4etiri pet h*q ne q zadovolqvat i iska vinagi o6te. ei tui e cqlata rabota i stia po taq tema 6toto tq se komentira ot vekove i 6te prodyljava da se komentira o6te mnogo.
maybelline
08-14-2006, 11:41
Някъде бях прочела истинската причина,но не си направих труда да я запомням,защото беше много тъпа.Обясняваше се нещо от рода на:момчетата имат нужда...незнам си к'во...а момичетата трябвало да си седят у дома и да са верни само на един мъж.Някакви такива простотии бяха.
za kav vroden komplex govorish ... i zakvo sadish majete kato cqlo... i mejdo drugoto ne si ti toq/taq ili tam kakvoto si ... ,4e da mi otsajda postovete ... kapish ? :-$
Tempestjuji
08-14-2006, 11:46
защото живеем в мъжки свят
:?
Горд съм че съм МЪЖ!!! \:D/
krem4et0
08-14-2006, 12:32
И аз винаги съм се чудила.И изобщо нали сте чували за правило 5-мъжете умножават бройката по 5,а жените я делят на 5.Истината е,че за да има мъже,които правят секс с 100 партньорки,то 100 жени не трябва да са особено порядъчни.Като цяло мисляч, до 5-10 партньора и за двата пола е истината.Другото си е живо ч***не и удволетворяване на животинския нагон.Абе мъжете по принцип преувеличават-от размера на достойнството,през месечната им заплата,до броят на любовните им завоевания.
Животинския нагон му е майката
WindWaker
08-14-2006, 13:37
И аз винаги съм се чудила.И изобщо нали сте чували за правило 5-мъжете умножават бройката по 5,а жените я делят на 5.Истината е,че за да има мъже,които правят секс с 100 партньорки,то 100 жени не трябва да са особено порядъчни.Като цяло мисляч, до 5-10 партньора и за двата пола е истината.Другото си е живо ч***не и удволетворяване на животинския нагон.Абе мъжете по принцип преувеличават-от размера на достойнството,през месечната им заплата,до броят на любовните им завоевания.
oh vie nejnite i mili4ki i nai ve4e nevinni suzdaniq :) i nai ve4e "nevinni" syzdaniq. ai da spiram dokat ne sym izdivql i pak da po4vam na taq tema
Da vi kaja v tova obshtesvo, kudeto veche nqkoi granici se gubqt seriozno, idva vuprosut: zashto az da ne poluchavam tova, ot koeto imam nujda v sexualno otnoshenie, samo zashtoto susedkata shte me vidi da vlizam u nas s dvama ili trima razlichni- v neprilichen period ot vreme? Osven tova, kakvoto i da si govorim, nqkoi hora si umirat da izlagat sexualniq si sjivot na pokaz, dokato za drugi ne se znae nishto. Prosto mujete obichat chesto da govorqt za broikite si i taka trugvat sluhove..nperiqtni za jenite. No i mnogo predstviteli na silniq pol ne osuznavat, che za emocionalno izrastnali jeni muj, koito ne moje da se "mirne" ne vinagi e nai-rivlekatelnoto neshto. Jenite obichat stabilnost, sila, mujestvenost i TQ, kolkoto i iznenadvashto da zvuchi ne opira samo do teftera s hilqdata jenski imena.
A shto se otnasq do tova, koga edna jena minava granicata i stava kurva..tova si e po-skoro vutreshno useshtane. Chestno kazano, edno momiche samo si znae, che neshto s renometo veche ne e suvsem ok.
alkobalko
08-14-2006, 18:27
Това си е пълна дискриминация. Какво като са мъже, това означава ли, че им е позволено всичко? За мен пък такива мъже не са никакви герои, а са неспособни на сериозна връзка. Това са "цветарки", които търсят само поредната бройка. Не са по-добри от жените, които го правят с много. Не, че подкрепям жените, това също не е правилно. Но щм не е редно за жените и е унизително, същото би трябвалода бъде и при мъжете.
Леле колко сте Ззлееееееееее... не разбрахте ли, че както жените , спали с много мъже са курви, така и мъжете, спали с много жени пак са курви, ама мъжки. Думата пич за подобни мъже е просто немислима. Колкото износени са женските курвета, толкова износени са и мъжките такива. ТОЧКА!
full-lips-
08-14-2006, 20:14
az nqma da k0mentiram sht0t0 shte ima da sp0rim 0shte 9098585085 chasa temata e mn 0bst0ina a i ima mn mneniq p0 wypr0sa :) w kraina smetka wseki za sebe si e praw ;)
WindWaker
08-14-2006, 20:19
vseki govori ot sobstven opit za tva ima razli4iq. no vse pak momi4e spalo s 5760 4oveka si e kurva :PPPPPP
nz da ti kaja i az tva se 4udq ot mnogo vreme nasam,ama ne e 4estno tva trqbva da se promeni
az sam na mnenie 4e 4ovek trqbva da si podbira malko partniorite,a ne da se bori za broikata,a 6to se otnasq do pleiboi4etata podminavam gi kato kurvi
Az puk si umiram za takiva, daje edin dvama se mirnaha s mene, ama to vulkut kojata si meni... ne mojesh da promenish celiq svqt.
krem4et0
08-15-2006, 08:42
vseki govori ot sobstven opit za tva ima razli4iq. no vse pak momi4e spalo s 5760 4oveka si e k***a :PPPPPP
А момче ч***ло 1900 момичета какво е?Пич?Готин тип?Плейбой?Мачо?
Курва е жена,която прави секс за пари!
olive_oil
08-15-2006, 08:48
Леле колко сте Ззлееееееееее... не разбрахте ли, че както жените , спали с много мъже са курви, така и мъжете, спали с много жени пак са курви, ама мъжки. Думата пич за подобни мъже е просто немислима. Колкото износени са женските курвета, толкова износени са и мъжките такива. ТОЧКА!
С тая разлика,че жените с повече бройки се ползват с по-лош имижд,отколкото мъжете с голяма бройка.
е, за това на мене не ми дреме за мнението на околните... да не плащам данък обществено мнение случайно? и... където и да отида, където не ме познават винаги после ме мислят за курва... например отидете в хотел Сибел в Равда и попитайте собственика или някой от стройтелната бригада за Сабина, шестнадесет годишната, онази с алкохолиците-тийнеиджери. :lol: :lol: :lol:
WindWaker
08-15-2006, 18:45
vseki govori ot sobstven opit za tva ima razli4iq. no vse pak momi4e spalo s 5760 4oveka si e k***a :PPPPPP
hahahahahahahahahaha. vsy6nost jena koqto pravi seks za pari se kazva prostitutka ako ne znae6:) nameri nqkade zna4enieto na dumata kurva i togava govori
С тая разлика,че жените с повече бройки се ползват с по-лош имижд,отколкото мъжете с голяма бройка.
Gluposti...kolkoto e izpadnala edna jenska kurva, tolkova e izpadnala i myjkata takava...proumeite go nai - posle...ne mislq, 4e ste 4aaaak tolkova typi! Sy6toto e...nqma razlika. Kurvata si e kurva, nezavisimo ot pola!
Syjalqvam za prokleteta latinica :smt013
cecko_boy
08-15-2006, 20:56
mi su6toto e kato zashto mujete ne im e kef da gledat geiove a im e kef da gledat lezbiiki taka i tova mujete kato sput s mn jeni sa turseni a jenite kato sput s mn muje sa kurvi ....
Т'ва не знам кой ти го каза, ама не е вярно.Не важи за всеки, обаче знам, че има такива мъже, дето се мислят за богове като бодат повече от една жена.Такава е мъжката психика...просто мъжете мислят повече за секс, отколкото жените и това е почти най-честата тема на разговор при тях, съответно и една от най-важните, което е и причината да се фукат с това "постижение".Аз лично не правя така де, но обяснявам, защо става така.
При жените е по-различно и те правят секс само ако се обвържат много и могат да разчитат на човека срещу себе си, ако го познават идеално и разни други такива неща.Има и изключения, който правят като мъжете - спят с повече от 1 и в очите на нормалните момичета/жени, те изглеждат смешно или като кур*и, но за тях самите си е нормално, защото щом го правят, значи им харесва и го считат за нормално.
Айде със здраве!
~LuV My BeBz~ {}
full-lips-
08-16-2006, 17:12
az ne sym syglasna sam0 za t0wa che.. myjete mislqt p0weche za sex.. t0wa che g0 p0kazwat p0weche 0t jenite ne 0znachawa che mislqt p0weche za t0wa i jenite sa edni mrysnici ... det nikade gi nqma ! :P
Така и когато едно момче е лизало жена той е ебати пича, ама ако момиче е правило свирки е ебахти курвата...тва ако щеш......
WindWaker
08-16-2006, 23:11
Така и когато едно момче е лизало жена той е ебати пича, ама ако момиче е правило свирки е ебахти курвата...тва ако щеш......
tva pa sq kakvo ob6to ima6e.....i ne e NAPylno vqrno. mnogo sa horata koito se kefqt na momi4etata koito pravqt svirki na priqtelite si. za6toto v pove4eto slu4ai e nqkakav vid izraz na obi4ta vyv vryzkata im. (NE vinagi razbira se)
Definicii:
**Nimfomanka- tq spi s mnogo muje, nqma znachenie kakvi, samo da e redovno i raznoobrazno.
**Kurva- tova vse oshte ne e nimfomanka, no e jena, koqto nqma nishto protiv da spi s vsichki momcheta ot kompaniqta, bez da se pritesnqva, che renometo i shte bude "leka jena".
**Kuchka- Imashe edna mnogo dobra prikazka po tozi sluchai: "Kurvata e tazi, koqto pravi sex s vichki na kupona, a kuchkata e tazi, koqto pravi sex s vsichki na kupona, osven s teb."
**Prostitutka: Nikakvi emocii, samo platen sex. I tova "platena liubov" si go izbiite ot rechnika, takova jivotno nqma.
*a) obiknovenna prostitutka- ima gi pred nqkoi hoteli, te izglejdat dobre v dosta sluchai, e pone nromalno.., i shansa da vi lepnat bolest e 50%, tui kato durjat na predpaznite sredstva.
*b) elitna prostitutka- rabotqt v elitni zavedeniq, hoteli i prochee, izglejdat strahotno, mnogo sa poddurjani i vzimat kosmicheski sumi za sexualni uslugi. Shansut da vi lepnat bolest e maluk, no nadali povecheto ot vas mogat da si pozvolqt da idat pri takava.
*v) magistralki- "Bate, dai 2 leva i shti vrutna edna s****a". Shansa da vi lepnat triper, sifilis i oshte sqkvi podobni: 99,9%. Se pak koi da q nauchi kako e tova prezervativ.
sinful`girl
08-17-2006, 10:38
....abe 4uval sym ma i tva se narejda kym nai-genialnite. jenite koito spqt s mnogo myje - ot edna strana nqmam ni6to protiv - pravqt go za kefa si - da sa jivi i zdravi. az oba4e ne bih bil s takava. ima oba4e i dosta takiva deto sy6to se pravqt na mnogo vajni za pred priqtelkite i spqt s mnogo. ima takiva det spqt s myjete na svoite priqtelki za da se praqt na "po" - ili na "pove4e" ot tqh. i razbira se "kurvite" - tezi koito nezavisimo dali si imat partnior ili ne ni6to ne gi udyrja i si spqt s koito si iskat - ako 6te da e iznevqra, ako 6te da e v edin den da se naebe s 20 4oveka ... na tqh vikame kurvi. j enite nali uj ste mnogo mili, nejni neznam si kvo, 4akate princovete na beliq kon - hem gi prikazvate teq hem v sledva6tiq moment si tyrsite poredniq h*i da va natakova. na tezi vikame kurvi. neka partniorkata mi da e imala kolkoto 6te predi men (da 6te mi e gadno nO, edno golqmo NO ) ako v momenta si e samo s men i si obi4a samo men i go pravi samo s men - togava nqma nikakvi problemi. 6to myjete tva i onova ? mi da, prav e 4oveka - glei sq kvo e polojenieto. edna jena kat otide v diskoteka i si tyrsi ne6to za seks ko stava ? vednaga na koito i da kaje 6te se syglasi. lesna rabota. ami myja ako oba4e otide 6ansa e dosta po malak da si nameri. za6to stava taka ? za6toto jenite uj ste trudni i za nas stava po-trudno da si namerim partnior. i zatva ako mom4e e spalo s pove4e momi4eta zatova e geroi. a momi4e kat si tyrsi mom4e poneje e lesno - zatva e k***a. 6toto edin dva tri 4etiri pet h*q ne q zadovolqvat i iska vinagi o6te. ei tui e cqlata rabota i stia po taq tema 6toto tq se komentira ot vekove i 6te prodyljava da se komentira o6te mnogo.[/quote]
tva izkazvane mi haresa... =D> predi ne se biah zamisliala,no kato go 4eta ima goliama doza istina v tva.koeto kazva6 :wink:
Това е идея :) по темата, зависи от момчето, а относно ку*рвенските работи това е глупост и за по колко партниора говорим 100 ? в продължение на 1 седмица това вече аа нали не може да се успори
krem4et0
08-17-2006, 13:45
hahahahahahahahahaha. vsy6nost jena koqto pravi seks za pari se kazva prostitutka ako ne znae6:) nameri nqkade zna4enieto na dumata k***a i togava govori
За мен се припокриват.Дй тълковния речник,ама ме съмнява да намериш тази думичка.У дома не е БАН да имам всички речнници!
WindWaker
08-17-2006, 14:32
....abe 4uval sym ma i tva se narejda kym nai-genialnite. jenite koito spqt s mnogo myje - ot edna strana nqmam ni6to protiv - pravqt go za kefa si - da sa jivi i zdravi. az oba4e ne bih bil s takava. ima oba4e i dosta takiva deto sy6to se pravqt na mnogo vajni za pred priqtelkite i spqt s mnogo. ima takiva det spqt s myjete na svoite priqtelki za da se praqt na "po" - ili na "pove4e" ot tqh. i razbira se "kurvite" - tezi koito nezavisimo dali si imat partnior ili ne ni6to ne gi udyrja i si spqt s koito si iskat - ako 6te da e iznevqra, ako 6te da e v edin den da se naebe s 20 4oveka ... na tqh vikame kurvi. j enite nali uj ste mnogo mili, nejni neznam si kvo, 4akate princovete na beliq kon - hem gi prikazvate teq hem v sledva6tiq moment si tyrsite poredniq h*i da va natakova. na tezi vikame kurvi. neka partniorkata mi da e imala kolkoto 6te predi men (da 6te mi e gadno nO, edno golqmo NO ) ako v momenta si e samo s men i si obi4a samo men i go pravi samo s men - togava nqma nikakvi problemi. 6to myjete tva i onova ? mi da, prav e 4oveka - glei sq kvo e polojenieto. edna jena kat otide v diskoteka i si tyrsi ne6to za seks ko stava ? vednaga na koito i da kaje 6te se syglasi. lesna rabota. ami myja ako oba4e otide 6ansa e dosta po malak da si nameri. za6to stava taka ? za6toto jenite uj ste trudni i za nas stava po-trudno da si namerim partnior. i zatva ako mom4e e spalo s pove4e momi4eta zatova e geroi. a momi4e kat si tyrsi mom4e poneje e lesno - zatva e k***a. 6toto edin dva tri 4etiri pet h*q ne q zadovolqvat i iska vinagi o6te. ei tui e cqlata rabota i stia po taq tema 6toto tq se komentira ot vekove i 6te prodyljava da se komentira o6te mnogo.
tva izkazvane mi haresa... =D> predi ne se biah zamisliala,no kato go 4eta ima goliama doza istina v tva.koeto kazva6 :wink:
mersi......izlqh 4ast ot du6ata si dokato go napi6a toq roman ;]
Патриархално общество му се вика на това. От зората на човечеството е било така и винаги ще е 8)
maybelline
08-18-2006, 07:54
Това е свързано с примитивния инстинкт на мъжа да се увери че има наследници.Съвременните мъж и жена съществуват от около 100 000 години.До появата на тестовете за бащинство,основаващи се на изследване не ДНК,които съществуват едва от края на 80-те години на ХХ век,един мъж не е могъл да бъде напълно сигурен,че е баща на определено дете,докато жената винаги знаела,че тя е майката,защото тя е тази,която ражда детето.Това означавало,че един мъж,който издържа майка и дете,никога не е могъл да бъде сигурен дали влага усилията си в отглеждането на собственото си дете или това на някой друг.Затова изцяло в негов интерес било колкото се може повече жени да забременеят от него.Така той е бил сигурен че някъде се отглежда негово собствено дете,като в същото време спирал жената да спи с този или онзи.
Макар че съзнателно не разсъждаваме по този начин,у нас е останала смътната представа,че няма нищо нередно момчетата да правят колкото се може повече секс с много различни момичета,но за момичетата сексът трябва да бъде само с един мъж,за предпочитане този,за когото ще се омъжат и от когото ще имат деца.Това е заложено много дълбоко в нашата култура,наред със схващането,че момиче,което е правило секс преди да се омъжи е 'развалена стока' и че порядъчните момичета не желаят секс и трябва да бъдат склонени да го направят.
Еми.. Гадно е да нямате пишки :smt016 :smt016
WindWaker
08-18-2006, 13:23
Това е свързано с примитивния инстинкт на мъжа да се увери че има наследници.Съвременните мъж и жена съществуват от около 100 000 години.До появата на тестовете за бащинство,основаващи се на изследване не ДНК,които съществуват едва от края на 80-те години на ХХ век,един мъж не е могъл да бъде напълно сигурен,че е баща на определено дете,докато жената винаги знаела,че тя е майката,защото тя е тази,която ражда детето.Това означавало,че един мъж,който издържа майка и дете,никога не е могъл да бъде сигурен дали влага усилията си в отглеждането на собственото си дете или това на някой друг.Затова изцяло в негов интерес било колкото се може повече жени да забременеят от него.Така той е бил сигурен че някъде се отглежда негово собствено дете,като в същото време спирал жената да спи с този или онзи.
Макар че съзнателно не разсъждаваме по този начин,у нас е останала смътната представа,че няма нищо нередно момчетата да правят колкото се може повече секс с много различни момичета,но за момичетата сексът трябва да бъде само с един мъж,за предпочитане този,за когото ще се омъжат и от когото ще имат деца.Това е заложено много дълбоко в нашата култура,наред със схващането,че момиче,което е правило секс преди да се омъжи е 'развалена стока' и че порядъчните момичета не желаят секс и трябва да бъдат склонени да го направят.
okolo 10-15 % istina moje i da ima, no za sujalenie tva kvo e bilo v minaltoo i o6te poe4e ot koga sy6testvuvat horata........te nai golemite u4eni v sveta ne znaqt, pyk ti znae6 daje i seks kak sa praeli osven vsi4ko........aideeee
Kolkoto do sklanqneto, nali na nego se bazirat mnogo ot vzaimotnosheniqta muje-jeni. Mujete sklanqt momicheto da narushi taka narechenite vuzprieti normi, t.e. da bude s muj predi braka. No tova ne e vinagi za hvalba. Naistina ima momcheta, koito uspqvat da vkarat v legloto vsqko momiche, zashtoto imat neustoim char, no tova ne pravi momicheto po malko znachimo [-X Idva vuprosut zashto tezi muje imat nujda da go pravqt? Moje bi zaradi teoriqta koqto prochetoh po-gore, zashto ne, no spored men vsichko e svurzano s egoto. Nqkoi imat nujda da podhranvat samochuvstvieto si, poradi lipsa na drugo neshto v jivota im, nqkoi ne sa sposobni na emocionalna vruzka, a nqkoi imat sexualen glad ravnqvasht se na silata na 3 qdreni reaktora. Kakvito i da sa prichinite misleneto: "neka taq q vkaram v legloto, puk posle prav i put" e porochna. Taka ili inache podobni momcheta ima i shte ima vinagi, ottuk otgovornostta se prehvurlq na jenite do golqma stepen, no i tqhnoto frivolno povedenie ne biva da bude pooshtrqvano. Durjanieto dosta chesto e prichina kum edno momiche da ima mnogo sexualno-orientirani ataki, no kakto ima neustoimi muje, taka ima i sexualno atrkativni jeni. Tova znachi li, che ako i ednite i drugite ne spqt s vuzmojno poveche partniori vurvqt sreshtu prirodata si? Az lichno smqtam, che ne. Zashtoto izrastvaneto se sustoi imenno v tova: da nadrastesnh purvichnoto, da se otdelish ot nego i da povqrvash na sobsvenite si emocionalni kachestva, koito nqmat nishto obshto sus sexa. Sexut moje da sposobstva za izrastvaneto na drugo nivo, no samo ako e obvurzan s istinskata emociq. I ne govorim za ljubov..ne ne.. govorim za chuvstvoto, che useshtash partniora si. Inache se chuvstvash prazen, kolkoto i da si izgradil stena okolo sebe si. A nqma nishto po-krasivo i po-priqtno ot spodelenata emociq v sexualen plan i sigurnostta, che sled tova nqma da ostanesh sam s mislite i pritesneniqta si.
maybelline
08-18-2006, 14:01
okolo 10-15 % istina moje i da ima, no za sujalenie tva kvo e bilo v minaltoo i o6te poe4e ot koga sy6testvuvat horata........te nai golemite u4eni v sveta ne znaqt, pyk ti znae6 daje i seks kak sa praeli osven vsi4ko........aideeee
А представи си само,господин Умник,че това не съм си го измислила,а съм го чела в книга,където се занимават точно с подобни въпроси.Да,учените може да не знаят,но тогава ВСЕКИ който пише тук не би могъл да го обясни.Тогава темата е безсмислена.Но все пак я има,значи тук не се търси обяснение,което един учен би дал,а обяснението на тийнейджъри,което предполага много и различни мнения.Аз дадох своето,а ти ако имаш по-добро обяснение - кажи ни,да знаем и ние.
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
WindWaker
08-18-2006, 14:14
tq na mene govore6e spoko. mi da umni4ke - az imam post o6te v na4aloto na temata - naprai si truda i go pro4eti. i da - sklonen sym da vqrvam 4e u4enite sa pylni typaci det polovinata ot tqh sigurno sa i devstveni. 4uval sym i az golemi prostotii kak nqkav u4en razpraq kvo obi4ali tineidjyrite i kakvo ne. samo 4e tva nie si go znaem mn po-dobre. i ne me interesuva golemite myje det mislqt za deca i taka natatyk 4e i predi 100 000 godini......ne6tata sega sa tvyrde razli4ni. edin pi4 na 13 godini kat ibe tez na po 11-12 ne mi se vqrva da go podtikva 4uvstvoto da ima nasledstvo. taka 4e - aaaaaaai !
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
Vsichki sa izumeni ot vas, a vie ot Maybelline
maybelline
08-18-2006, 14:20
Vsichki sa izumeni ot vas, a vie ot Maybelline
Ха-ха-ха :lol: :lol: :lol: Това направо ме разби от смях!:)
krem4et0
08-18-2006, 14:26
tq na mene govore6e spoko. mi da umni4ke - az imam post o6te v na4aloto na temata - naprai si truda i go pro4eti. i da - sklonen sym da vqrvam 4e u4enite sa pylni typaci det polovinata ot tqh sigurno sa i devstveni. 4uval sym i az golemi prostotii kak nqkav u4en razpraq kvo obi4ali tineidjyrite i kakvo ne. samo 4e tva nie si go znaem mn po-dobre. i ne me interesuva golemite myje det mislqt za deca i taka natatyk 4e i predi 100 000 godini......ne6tata sega sa tvyrde razli4ni. edin pi4 na 13 godini kat ibe tez na po 11-12 ne mi se vqrva da go podtikva 4uvstvoto da ima nasledstvo. taka 4e - aaaaaaai !
На 13 го прави повече за да се докаже пред някого-пред гаджета,приятели или себе си,че е голям мъж.но в крайна сметка функцията на сексът е именно продължаването на рода.за това се заражда и сексуалното желание-не за да спортуваш,а за да те привлича срещуположния пол и да създадете потомство.Само,че нещата се извъртат с годините!Сега сексът се комерсиализира и от интимно изживяване с основна цел-продължаване на рода се превърна в главна движеща сила на младото поколение,в нещо което ти трябва да правиш,цащото иначе си загубеняк или задръстенячка.Но пак повтарям-основната биологична роля на сексът е създаването на поколение.сега ще кажеш сигурно-не ние го правим заради удоволствието.Това е така,но си похапваме шоколадче заради удоволствието или пък пак за кефа пием биричка и какво ни става-дебелеем или пък се напиваме.То ест организмът ни се бори срещу неестественото.Така 1 ден ще се и пребори срещу нецелесъобразния секс,но за това трябва да еволюираме още малко!
maybelline
08-18-2006, 14:29
Ако едно момиче спи с много момчета(през определен период),тя си е курва.Но за мен ако едно момче спи с много момичета(пак през определен период),той си е кретен,което с нищо не го прави по-добър от курвата.Просто на едно момче не можеш да кажеш курва(макар че веднъж го казах на един простак,но това е отделен въпрос).
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11