View Full Version : 11 godi6na kurva..hm....
taka az sum za 8 klas i ima edna za 6 klas demek na 11(trugnala e po rano na daskalo).Ta tazi vuprosnata se e ebala s min 15 mom4eta ot na6eto daskalo i ne mi se misli s o6te kolko drugi.Da ne govorim za svirki-tqx gi razdava kato usmivki.Sigurno ne minava i den bez da lapa na nqkoi nepoznat.Nqma gaje puk i koi 6te q vzeme takava.Vsi4ki q izpolzvat za kurva a na neq ne i puka.Mejdu drugoto smurka amfetamin a da ne govorim za jointa...Molq vi ne si mislete 4e si izmislqm i na mene mi e trudno da povqrvam.Mejdu drugoto ba6ta i e v zatvora a maika i e nqkva narkomanka.I kato za final da vi smaqm-vednuj re6ix da se ebavam s neq v 4ata i q pitax dali 6te mi duxa.Na drugiq den pak q pitax i tq mi kaza ilez v edi kolko si 4asa ot sledva6tiq 4as i me 4akai pred kinefa (ne si milsete 4e sum iskal da mi lapa,az vsi4ki momi4eta po malki s pove4e ot 1 god ot mene ne gi poglejdam).Ta vlqzoxme v mujkiq kinef i tq klekna i po4na da mi razkop4ava dunkite.To4no togava q sprqx.4esno.Daje mi razpravqxa 4e xvanala gospodina po fizi4esko za huq 6toto go xaresvala...Ta kvo vi e mnenieto za tva momi4e? Zaklevam se ne si izmislqm...
ProstoAz
08-14-2006, 16:03
Некой ден може би ще се усети...но ще е късно...
skate_warrior
08-14-2006, 16:04
vseki lud s nomera si
alkobalko
08-14-2006, 16:06
Да ти кажа въобще не се учудвам. Има ги и такива. Това вече си е к***а. Без извинение се е превърнала в парцал. Един ден ще и дойде акъла, ама късно.
aaaaaa izvinqvai ama kakvo mnenie moje da imame to e qsno kvi mi e mnenieto sam mojesh da si otgovorish na vaprosa,ta mnoo qsno che e momicheto si e kurvichka,ama kakto prochetoh ne i e lek jivota hich i qvno t1rsi nqkakvo dori i po tozi nachin udovolstvie (neznam nemoga da mislq ot neino ime)
krem4et0
08-14-2006, 16:07
Хм,не вярвам особено.А какво мже да ми е мнението за това момиче.Пропаднало,без детсво,без самоуважение.Мъчно ми е,ама тя си е решила така.Може би препечелва нещо по този начин-знам ли?
honey_7o
08-14-2006, 16:08
vseki lud s nomera si
Nqkoi s celi programi :smt011
а извинявай,къде учиш бейби,много ми е интересно
Тва е адски нереално.Баща и в затвора, майка и наркоманка, е то куршата не пада по-далеч от дървото
[/i][/b] koq beibi koi klas e to ima 100000 beibita tuka det sa po 3-ti klas
SlyN4o`f
08-14-2006, 16:30
Вече може да очакваме всичко!А относно това ,че някой ден може да се осъзнае-това не е възможно [-X
ProstoAz
08-14-2006, 16:35
SlyN4o`f, защо?
Кой каза, че "щом така си е решила..."?
На 11год. няма още с какво да мисли, ще и дойде някой ден акъла и аз съм сигурна, че ще съжалява.
mdaaaaaa ima gi i teq :roll: jalko za tqx
Това за мен изобщо не е нормално! [-(
да си чупи главъта после...
никой не я е карал да го прави тва нещо.. другите на нейната възраст си играят с кукли още.. тя с пишки си играе... :evil: :evil: :evil:
аз е такива най ги мразя.. незнам кво се мъчат да докажат като лапат на всеки срещнат...
макар че не ми се вярва тая да е тръгнала на у-ще когато е била на 5 години... :?
Silvester,na 6 e trugnala.Napravi si smetkata i 6ti izleze
Nadelina
08-14-2006, 17:48
Tq oshte ne znae na koi svqt se namira.. Trygnala sex da pravi.. ito bezrazboren.. Abe detinshniti.. Kato minat nqkoq i dr godina mi e int kak shte gleda na jivota..
KiLLeR_InSTiNkT
08-14-2006, 17:51
За първи път чувам за такъв трагичен случай... Кофти е....
Propadat vse pove4e mladi hora...to s takiva propadnali roditeli kakvo da o4akva 4ovek.
ili tva e golema ebavka ili taq e ebati bokluka, skoro 4e stane prostitutka i 4e lapa na mangalite po garite za bez pari :evil:
skate_warrior
08-14-2006, 18:28
http://veselba.kafence.com/pix/men_women/obeshtanie.jpg
svetoslava_sliven
08-14-2006, 20:22
Lud umora nqma,pii voda i prodaljava.
6te si blaska glavata i to skoro,vseki maistor si namira maitora.
full-lips-
08-14-2006, 20:51
emi kakw0 0chakwash sled kat0 ima takiwa r0diteli... t0wa sa izbiwane na k0mpleksi, mislish li che ne i puka puka i ama p0 drug nachin nqma kak da priwleche wniamnie nisht0 che ne e nikak d0br0 wajn0t0 e che i sa 0bryshta wnimanie.. nedei sa chudi ima gi mn takiwa d0bre e che p0znawash sam0 edna :)
Jenninka
08-14-2006, 20:59
vseki lud s nomera si
някой с цяла програма...
az_i_ko_we
08-14-2006, 21:00
що ве тия са най яките.... дай да и звънна да я пробвам как върти...
знаеш ли от кога 11 годишна не ми е лапала....
аххахахааа
sajalqvam q ,samo tva 6te kaja
Аз на 11 с кукли си играех... #-o Явно младото поколение е по-напреднало в тва отношение. :|
Смущавате хората като електропровод Джиесема на даскалица по български. Тука явно няма ограничение. Дали тая не е по-голяма и да е тръгнала по-късно на училище, какво и е ЕГН в личната карта ? То тей може си говорим ама я напиши например "ладата прави 80 на първа" е никой няма се хване! Тука няма определена граница и всеки може да лъже. Но пък ако е на 11 и е такава то е ясно че нещата са много зле (макар, че е почти невъзможно да е така)
summer_04
08-15-2006, 07:55
emi ba6ta i e v zatora ,maika i e narkomanka,a i vremeto v koeto jiveem i vuzdeistva!
Violenza
08-15-2006, 08:23
Съгласна съм с това, че си е курва. Но много бързо я осъдихте! Да не мислите, че и е много лек живота?! Баща й да е в затвора, а майка й наркоманка. Мислите ли, че някой го е грижа за това момиче. Вярно е, че и тя има вина. Но поставете се на неино място. :smt009 Родителите обричат детето си на същия живот като своя. Преди време имаше едно момиче, незнам дали е курве, но искаше да измъчва едни малки котенца. Ест. не успя защото й ги взехме. От тогава тая неможех да я понасям, но после като видях що за родители има всичко ми стана ясно. Не упреквайте само тези деца защото повечето вина е на 'родителите' им...ако могат да се нарекат 'родители' :|
sweet fantasy
08-15-2006, 12:31
Тва е ненормално ве :shock:
Защо не й помогнеш да осъзнае каква е станала и да се поправи?Предлагам ти го,но не знам що за човек си.Направо ми е жал за момичето :cry:
acidburn
08-15-2006, 13:15
Най-добре говори с нея и се опитай да я вразумиш преди да е станало твърде късно и да си скапе живота още от малка , но като слушам какво е семейството й..разбирам..жалко за нея..но май момчетата се кефат..11 ГОДИНИ...като осъзнае кво е правила..100% ще съжалява...ако спре вобще
xora,az ne q poznavam.razbirate li 4e bez da se poznavame i bez tq dori da mi znae imeto trugna da mi lapa v kinefa!!!kvo da q vrazumqvam kato ne se poznavame....
Mike-Jones
08-15-2006, 15:49
marsha
xora,az ne q poznavam.razbirate li 4e bez da se poznavame i bez tq dori da mi znae imeto trugna da mi lapa v kinefa!!!kvo da q vrazumqvam kato ne se poznavame....
Ами запознай се с нея и й помогни,ако можеш де.Но все пак опитай,моля те
Frank_Lampard
08-15-2006, 18:42
баси кефа :wink:
SaYoNaRa
08-16-2006, 00:21
що ве тия са най яките.... дай да и звънна да я пробвам как върти...
знаеш ли от кога 11 годишна не ми е лапала....
аххахахааа
баси кефа :wink:
Мене най ми харесаха ей тия 2 мнения =D>
Bisollini
08-16-2006, 01:08
KOga 6te izlezne SLedva6tiq Tom ? :-k
SaYoNaRa
08-16-2006, 01:14
Поред следва "секс със 10 годишна" ...
Тука вече ше е малка и за мене
Luciferian
08-16-2006, 06:47
Все бях чувал за 12-13 годишни курвенца, ама това на 11 !!! Направо изби рибата... :shock: :shock: :shock:
Какво мисля ли?
Нищо. Тя да му мисли. Не е моя грижа.
PaSsioN_GiRL
08-16-2006, 10:25
Да ти кажа въобще не се учудвам. Има ги и такива. Това вече си е к***а. Без извинение се е превърнала в парцал. Един ден ще и дойде акъла, ама късно.
dam
psiHopaT4o
08-16-2006, 12:19
Аз на 11 си играех с колички и супер мноо се зарибявах с Бураго-тата ми..па се имах за напредничев..геноцид.
CrazyWitch
08-16-2006, 12:29
aaaaaa izvinqvai ama kakvo mnenie moje da imame to e qsno kvi mi e mnenieto sam mojesh da si otgovorish na vaprosa,ta mnoo qsno che e momicheto si e kurvichka,ama kakto prochetoh ne i e lek jivota hich i qvno t1rsi nqkakvo dori i po tozi nachin udovolstvie (neznam nemoga da mislq ot neino ime)
И аз мисля по такъв подобен начин. Какво хубаво е видяла тя? Пак и нека ги има такива да ва радват. Ко са гнусите. Хем тъй, чи хем иначе. ;-)
maybelline
08-16-2006, 15:10
А я си представете това дете какво е преживяло за да "реши" че така й харесва да живее!Бащата в затвора,майката наркоманка...представяте ли си какви родителски грижи е получавала като малка?И какво е видяла за да реши че сега се държи нормално?Така е възпитана(ако въобще някой се е занимавал с възпитанието й) и според нея това е нормално,дори хиляда 'други хора' да й повтарят че не е нормално."Щом мама и тати правят така,значи така трябва",както би казало всяко дете,а хората израстват с представите си от деца.Сигурно и родителите й са правили така и тя просто от малка(като всяко дете) им подражава.А баща й за какво е в затвора?Ако е за изнасилване или наркотици,дъщеря му какъв ли пример е получила!
Loshotia
08-16-2006, 16:01
Абсолютно, родителите са я оставили да прави каквото си иска. И тя е решила да се прави на готина. Не е виновно детето, родителите са му виновни. Но според мен е късно да се вкара в правия път.
FiSoLiNka
08-16-2006, 16:04
nqma da u4uda ako ve4e i bebetata vmesto biberoni pi6ki 6e smu4at...kva e taq moda be :D
full-lips-
08-16-2006, 16:07
ae ima mn0g0 wijdani..edni shte q 0prawdaqt za t0wa che r0ditelite i sa w twa p0l0jenie i tq pr0st0 ima k0mpleksi i reshawa da se iztykne, da q zabelejat i da i 0bryshtat wnimanie p0 t0q nachin.., za drugi pyk e nelep0 wypreki t0wa tq ak0 ima akyl nqma da g0 prawi.. a pyk znaite li m0je da i hareswa..jiw0ta si e nein kakt0 iska shte si g0 jiwei w kraq na kraishtata nik0i ne m0je da q sydi..razlichni h0ra, razlichni interesi, razlichni razbiranie tfa e.. k0 0shte q 0bsyjdate taq tma neznam :idea:
WindWaker
08-16-2006, 16:10
dae, ko i obsyjdate o6te na taq. ne e nito pyrvata, o6te po-malko poslednata. da sa takova tam i tva e. i az znam za 2-3 takiva individa.....ma ko da gi prai 4ovek ..... (gi ibe, to za drugo ne staat)
full-lips-
08-16-2006, 16:15
emi imenn0 ... trq si mn0g0 zakysal che da p0iskash uslugite i ..tq p0weche 0t t0wa nem0je da se izl0ji..izlagat sa m0mchetata k0it0 q p0lzwat :)
Vampire_girl
08-16-2006, 16:33
izvinqvaite ,ama da si hvane nqkoie golqmo mom4e nqkoq na 11 ,zna4i gorkiq e tolkova zle v legloto 4e si tursi glypa4e da i pokaje yj kolk oe silen da my se vdigne samo4yvstvieto. blaH!!!!!!
full-lips-
08-16-2006, 16:37
imenn0 ... za tui wikam ai krai p0 taq tema sht0t0.. weche e banaln0 i draznesht0 :idea: :smt013 :smt012
Ми нимфоманка от малка е момичето :mrgreen:
ne vi li pisna be ... takiva temi - bol
ne moga da razbera kakvo vi shashka tolko ???
kakto kaza WindWaker - taq ne e nito purvata , nito vtorata , nito poslednata ... takava e realnostta i ne ot skoro e taka
ae stiga veche ste se vuzmushtavali ... dai az da pusha tema kolko loshi sa deputatite :evil: :evil: :evil:
a i zabravih (specialno za teq deto obichat da se zaqjdat) :
predniq mi post ne znachi che tva go odobrqvam
ama vse pak .... tva e edin ot mnooooogoto problemi i ne moje da go obsujdame postoqnno za smetka na drugite
tezi , koito sa po-shvatlivi shte me razberat
Некой ден може би ще се усети...но ще е късно...
Да ще си кзва ох не трябваше, но поведението е породено от семейството и или от наркотиците поне аз така си го обяснявам
WindWaker
08-17-2006, 14:34
Paduan` - taka e, deputatite - tva sa mnogo lo6i jivotni ei
sinful`girl
08-17-2006, 14:50
nz do kolko tazi istoriika e istina,6toto verno e 4e naposledak teia momi4eta se praviat na interesni po vsiakav na4in,no tva ve4e e prekaleno.Ne moje dete(6toto na 11 god.o6te si e takova) da ima ve4e 15 broiki i pove4e,da 6marka amfetamini i tn....niama na4in,az kato sam bila 6 klas ne sam znaela kvo e tva amfetamin i svirka,a te ......niamam dumi :-#
WindWaker
08-17-2006, 16:11
vseki lud s nomera si
to na teq godini malko trudno i luda da e ama aide
full-lips-
08-17-2006, 16:24
wsichk0 se sluchwa :P xhahx ;)
Dark_Queen
08-22-2006, 20:13
taka az sum za 8 klas i ima edna za 6 klas demek na 11(trugnala e po rano na daskalo).Ta tazi vuprosnata se e ebala s min 15 mom4eta ot na6eto daskalo i ne mi se misli s o6te kolko drugi.Da ne govorim za svirki-tqx gi razdava kato usmivki.Sigurno ne minava i den bez da lapa na nqkoi nepoznat.Nqma gaje puk i koi 6te q vzeme takava.Vsi4ki q izpolzvat za k***a a na neq ne i puka.Mejdu drugoto smurka amfetamin a da ne govorim za jointa...Molq vi ne si mislete 4e si izmislqm i na mene mi e trudno da povqrvam.Mejdu drugoto ba6ta i e v zatvora a maika i e nqkva narkomanka.I kato za final da vi smaqm-vednuj re6ix da se ebavam s neq v 4ata i q pitax dali 6te mi duxa.Na drugiq den pak q pitax i tq mi kaza ilez v edi kolko si 4asa ot sledva6tiq 4as i me 4akai pred kinefa (ne si milsete 4e sum iskal da mi lapa,az vsi4ki momi4eta po malki s pove4e ot 1 god ot mene ne gi poglejdam).Ta vlqzoxme v mujkiq kinef i tq klekna i po4na da mi razkop4ava dunkite.To4no togava q sprqx.4esno.Daje mi razpravqxa 4e xvanala gospodina po fizi4esko za huq 6toto go xaresvala...Ta kvo vi e mnenieto za tva momi4e? Zaklevam se ne si izmislqm...
qqqqqqqqqq besen scenarii,4estno!!!!!!!!!! :shock:
Консултанта
08-22-2006, 20:23
Бляхахха пут*** е супер бе кво се оплаквате ! Духала,чукала се бля бля,епа кво ненормално има бе майка му да *** нормално е да се чукат хората,много ме кефите кви прости монахини сте "Ух,отврат,бляк гнус" ама някой ден и вие ше го лапнете и тогава ше викате Мммм ;)
А пича дето е пуснал темата... тя е тръгнала да ти духа И ТИ СИ Я СПРЯЛ ? Айде бе ? Я пак си помисли !?
gangbang
08-22-2006, 20:26
taka az sum za 8 klas i ima edna za 6 klas demek na 11(trugnala e po rano na daskalo).Ta tazi vuprosnata se e ebala s min 15 mom4eta ot na6eto daskalo i ne mi se misli s o6te kolko drugi.Da ne govorim za svirki-tqx gi razdava kato usmivki.Sigurno ne minava i den bez da lapa na nqkoi nepoznat.Nqma gaje puk i koi 6te q vzeme takava.Vsi4ki q izpolzvat za k***a a na neq ne i puka.Mejdu drugoto smurka amfetamin a da ne govorim za jointa...Molq vi ne si mislete 4e si izmislqm i na mene mi e trudno da povqrvam.Mejdu drugoto ba6ta i e v zatvora a maika i e nqkva narkomanka.I kato za final da vi smaqm-vednuj re6ix da se ebavam s neq v 4ata i q pitax dali 6te mi duxa.Na drugiq den pak q pitax i tq mi kaza ilez v edi kolko si 4asa ot sledva6tiq 4as i me 4akai pred kinefa (ne si milsete 4e sum iskal da mi lapa,az vsi4ki momi4eta po malki s pove4e ot 1 god ot mene ne gi poglejdam).Ta vlqzoxme v mujkiq kinef i tq klekna i po4na da mi razkop4ava dunkite.To4no togava q sprqx.4esno.Daje mi razpravqxa 4e xvanala gospodina po fizi4esko za huq 6toto go xaresvala...Ta kvo vi e mnenieto za tva momi4e? Zaklevam se ne si izmislqm...
За майстор на късия разказ ти пиша отличен 6 :-D
Какво можем да кажем, да одобрим?
Темата се изчерпа ;)
Еми какво да се прави-превърнала се е в курва и това е факт.Но не мисля,че това трябва да ни очудва.Това се води за "нормално".