View Full Version : Тя е на 14 аз на 17 възможна ли е работата?
Ми на мен ми се струва малко малка ма ме кефи яко смисал не съм влюбен в нея просто ме кефи вие как мислите по въпроса????
S_P_A_N_I_C
08-15-2006, 20:26
i az kato bqh na 14 hodih s edin na 17 ama ni6to ne se polu4i 6tot toi iska6e samo sex haha ako teb ne te int samo tva za6to p1k da ne se polu4i ne6to
TeditoOoo
08-15-2006, 20:28
Виж зависи какво търси тя в една връзка.По принцип е възможно защо не.3години не е голяма разлика.Напълно нормално е.Но ако смяташ да я използваш и после да я захвърлиш... [-( това вече е лошо.Но ако си с добри намерения...абе хората тръгват и късат.Ако и тя иска кво...пробвайте се ;)
Ами по принцип възраста не е толкова важна,3 години изобщо не би трябвало да са пречка!Но щом не си влюбен в нея...
Reich_06
08-15-2006, 20:41
ne e problema v 3-te godini a v tva 4e tq e samo na 14 i e na drug akul taka 4e spored men edvali moje da se polu4i ne6to!
стига да не я притискаш не виждам пречки да бъдете заедно. различията във характерите ви винаги могат да бъдат преодоляни стига да имате търпение :wink:
ycMuBkaTa
08-15-2006, 20:54
Цялата работа зависи от теб. Ако ти имаш желание и я харесваш наистина нещата ще се получат. Но ако търсиш само физическото във връзката най-много да я уплашиш и да останеш и ти разочарован, така че просто обмисли какво искаш с нея и от нея.
moje da se polu4i ne 6to no ....... sex nqma ( pone az taka si muslq ) . ina4e 6to te vle4e davai nqma kakvo da 4aka6 !
Good Luck !
В този случай възрастта не е пречка...никой нищо неможе да ти каже...щом си я харесваш..."и нищо друго няма значение"...
The Interceptor
08-15-2006, 22:05
не е проблем :wink: опитай
Shadow_Walker
08-15-2006, 22:08
Аз мисля, че е напълно възможно,даже съм убеден.Три години не са голяма разлика.Пък и всички момичета, които познавам на моята възраст си търсят по-големи гаджета, защото ние се сме били интелектуално развити за тях (абе глупости по ое мнение ама все пак), та ще имате какво да си говорите.Та-давай :)
Към Eimi_{} не мисля, че е нужно човека да е хлътнал до уши за да започне една връзка.
Mikohito
08-15-2006, 22:17
Защо да не е възможно да се получи нещо какво като е на 14 години възрастта не трябва да е решаваща за една връзка.А относно акъла й мога да ти кажа че има момичета на 14 години които имат мисленето на по големи така че недей да се притесняваш ако харесваш момичето пробвай се нищо не губиш.
maybelline
08-16-2006, 06:35
Незнам как е при вас,но по-големите момчета често търсят само секса в една връзка с по-малко момиче.Разбира се,има и свестни момчета които се интересуват от самото момиче,но тези не са често срещани.Поне досега познавам само такива които са за единия секс и нищо повече с момичето.Добре че при мен не е така:)
Lorraine
08-16-2006, 06:55
Ами по принцип възраста не е толкова важна,3 години изобщо не би трябвало да са пречка!Но щом не си влюбен в нея...
и аз така мисля,годините разлика между вас не са много...но това,че не си влюбен... [-X не прави така-не я карай да храни напразни надежди,че нещо ще стане между вас при положение,че не изпитваш нищо повече от моментно привличане :smt018
Legally_Blonde
08-16-2006, 07:06
Не съйм съгласна с Obitax :-k това,че е на 14 години не значи ,че не води полов живот! [-( Всеки сам за себе си решава кога ще направи това и е според това кога се чувства готов!Но по темата :arrow: Еми значи,момчето с което сигурно ще се получи нещо м/у мне и него става въпрос в момента е на 19,а аз съм на 15...но тои и за миг не си е помислял,4е това е проблем!Зависи и от акъла й де :roll: Не знам мисля,че ще е най-добре да опиташ! :wink:
KisskilleRcHe
08-16-2006, 07:55
Пробвай... Нищо не губиш..............
luda`flirtajika
08-16-2006, 09:07
i az kato bqh na 14 hodih s edin na 17 ama ni6to ne se polu4i 6tot toi iska6e samo sex haha ako teb ne te int samo tva za6to p1k da ne se polu4i ne6to
mhm i ve4niq vupros zashto puk ne-mi deistvai-dokato stignete...