View Full Version : kakvo ne bihte priznali na lubimiq 4ovek???
Ne znam dali ima takava tema no se nadqvam da nqma: "Kakvo ne ste imali smelostta nikoga da priznaete/kajete/spomenete pred 4ovek koito obi4ate"
смятам, че трудно бих намерила сили да му кажа, че повече не го обичам!
смятам, че трудно бих намерила сили да му кажа, че повече не го обичам! Мдам...тва е едно от най-гадните неща, които някой иска да чува...Но разбира се рано или късно си признаваш...Няма такованещо, което бух скрил....така или иначе истината винаги излиза наяве...Няма смисъл да криеш каквото и да било...
WindWaker
08-16-2006, 03:22
nqma da i kaja 4e sym se prisaedinil
kym tymnata strana na silata i sym polu4il biskvitka v zamqna ;)))))
summer_04
08-16-2006, 07:15
ima mnogo malko ne6ta ,koito ne bih mu kazala,no kakto znaem rano ili kusno VS izliza naqve!
Legally_Blonde
08-16-2006, 07:24
Еммм аз мн неща си премълчах с последния ми приятел и изобщо и да си съдере гъза пак не може да разбере!но ми е чудно защо сте убедени,че всичкоизлиза наяве!Да съгласна съм с тази поговорка,ноо не винаги е така :wink: Иначе по темата :arrow: На сегашнич ми любим(не ходим) не бих му казала,че ми е любим още,в смисъл,че още имам чувства! :oops:
summer_04
08-16-2006, 07:56
emi tuk vseki govori ot nqkakuv opit i de da znam na men dosega jivota mi e pokazal ,4e rano ili kusno vsi4ko se razbira! O:)
CrazyWitch
08-16-2006, 09:12
Еми сигурно някакви симпатии ако имам към момче са 5мин. дори. :-) Това не бих му признала понеже може да го направи на проблем или да му стане кофти нещо.... понеже, ако на мен ми каже : "бе днеска си харесах едно момиченце ама забраих дори как изглежда само помня, че ми удари окото" Няма да съм се почувствам много добре.
luda`flirtajika
08-16-2006, 09:15
trudno e da kajesh,4e ne obi4ash nqkogo,no az ve4e sviknah da go kazvam i nqkak si ne mi puka na kogo go kazvam...ne iskah da stava taka,no ve4e stana....sega za tozi kogoto obi4am-NIKOGA ne bih mu kazala...moje bi...a kolko nehsta ne sum kazvala ne e istina,...zashtoto se promenih..i qvno ne mi puka
priti_kiti
08-16-2006, 09:21
Иначе по темата :arrow: На сегашния ми любим(не ходим) не бих му казала,че ми е любим още,в смисъл,че още имам чувства! :oops:
ycMuBkaTa
08-16-2006, 09:22
Никога не бих му казала какво всъщност става в главата ми и с живота ми...
I az sum saglasna ,mnogo malko horas kazvat na gaadjetata si kakvo stava v glavite im,nqkoi ne6ta de..Imam edna mn blizka priqtelka ,koqto hodi s edin sldur ot 1godina i polovina i ima nqkoi ne6ta koito ostavat v glavata i...
Ice_Queen
08-16-2006, 12:25
Изневяра......................
strange__
08-16-2006, 13:13
В кой бях отчаяно влюбена преди да го срещна...бих му спестила шока...хах :lol:
`Death`Whore`
08-16-2006, 13:15
Разбира се, споделям с него...обаче не бих му позволила да погледне в мислите ми...
CrazyWitch
08-16-2006, 13:17
Никога не бих му казала какво всъщност става в главата ми и с живота ми... Ем това е нещото което винаги се стремя да обяснявам и да споделям с приятеля ми.
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-17-2006, 11:08
Разбира се, споделям с него...обаче не бих му позволила да погледне в мислите ми...
na sushtoto mnenie sum O:)
Нз аз съм свикнала и за най-малката простотия да му докладвам. Особено когато се караме, не премълчавам нищо. Мисля на глас.
BeBencEto
08-17-2006, 12:57
i az sum napulno chestna i otkrovenna...bih mu kazala vsichko :-)
alkobalko
08-17-2006, 13:42
Никога не съм крила нещо от него, не бих го и направила. Става въпрос за неща, които са свързани с мен. Но ако някоя приятелка ме помоли да си замълча за нещо, което ми е споделила не бих му казала. Иначе знае всичко друго, което става с живота ми.
Mmm ot posledniq chovek koito obichah nqmah taini .. toi znaeshe neshta koito nai blizkite mi priqteli ne znaeha ...
Mmm ot posledniq chovek koito obichah nqmah taini .. toi znaeshe neshta koito nai blizkite mi priqteli ne znaeha ...
Taka e ,prava si,oba4e naistina li nqma misli koito si ostavat samo za teb,ne mn vajni ne6ta ot koito zavisi vrazkata,nqma li ne6ta koito ne iska6 da spodeli6 dori i s nego(neq)..
Queen Of The Damned
08-18-2006, 17:50
Единственото нещо,което криех от бившето си гадже беше колко много го обичах и за съжаление обичам.Можеби много хора ще ме съдят,че не съм му го казала,че съм била такава и онакава,но съм си такава.Аз немога да кажа на някои обичам те просто така.Трябва да съм сигурна в чувствата си,а и в неговите.Не заради друго,просто от страх да не ме нарани.А всъщност то какво стана?Тъкмо щях да му казвам колко много го обичам когато дойде един приятел до нас и ми каза,че гаджето ми е тръгнало с една наша приятелка.Аз не съдя нито него,нито нея.Единственото което искам е той да е щастлив.
JuLiTo0o0o
08-18-2006, 19:24
edinstvenoto neshto koeto nqmam smelost da kaja na mom4eto koeto obi4am e 4e ....iskam pove4e ot vsi4ko da vurna vremeto nazad za da buda otnovo s nego!!!!!!!! no ve4e e prekaleno kusno dori da namerq malko smelost :smt010 :smt010 :smt010
LuCkY_YoU
08-18-2006, 19:39
Изневяра......................
Krem4eto
08-20-2006, 08:58
Някое супер лично нещо,защото примерно ако се скараме може да го каже на всички...
Защо трябва да крия нещо от него?Та той е най-важния човек в живота ми и не мога да крия нещо от него.