Влез

View Full Version : кога свършва f?

marincho
08-16-2006, 21:16
искам да попитам когато момиче и момче правят секс по какво момчето ще познае дали момичето е свършило

WindWaker
08-16-2006, 21:18
след като очевидно си неопитен - няма как да разбереш или по-точно - усетиш. но ако почне да диша тежко и учестено и в един момент си стегне тялото, както също и мускула долу - у после се отпусне - това е момента. но да не забравяме и че някои момичета много добре симулират.

Paduan`
08-16-2006, 21:20
shte usetish spox :wink:
ama nai-chesto pochvat da si derat gurloto , da te drashtqt po gurba i ... muskulite se svivat i t.n.

MauMyHkaTa
08-16-2006, 21:20
Когато усетиш че момичето е мНоГо подмокрено! То е логично!

WindWaker
08-16-2006, 21:21
Когато усетиш че момичето е мНоГо подмокрено! То е логично!

xaxaxaxaxaxaxaxaxa

MauMyHkaTa
08-16-2006, 21:24
след като очевидно си неопитен - няма как да разбереш или по-точно - усетиш. но ако почне да диша тежко и учестено и в един момент си стегне тялото, както също и мускула долу - у после се отпусне - това е момента. но да не забравяме и че някои момичета много добре симулират.
и
shte usetish spox :wink:
ama nai-chesto pochvat da si derat gurloto , da te drashtqt po gurba i ... muskulite se svivat i t.n.
Добре бе, замислете се малко - че аз мога да ги правя тея неща и без да съм свършила, не е ли така?! По вашата логика изобщо не значи че момичето е свършило. Било дращело, викало не знам си какво - това го прави от кеф, но в никакъв случай не значи че е свършило! Не е ли така? Не искам да ви упреквам, но не мисля че сте прави. Така че аз си държа на мнението, пуснато преди малко...

WindWaker
08-16-2006, 21:26
pro4eti mi pak mnenieto i se pozamisli. a to tva tvoito be6e napral razbiva6to - kat sa podmokrela pove4e xaxaxaxaxaxa- mi tq moita predi da po4nem seksa e giol dolu - i ko na4i ve4e e svyr6ila a ? xax ;]

Paduan`
08-16-2006, 21:27
mmm specialno za muskula za koito govorim az i WindWaker - nz dali moje lesno da se kontrolira ... inache za vikaneto i drashtaneto si prava , da
vupreki tova obache .. az smqtam che moje da se poznae koga simulira i koga ne ... osobeno ako momicheto ne e mnogo naprednalo

P.S.ne ni uprekvash spox .. istinata se rajda ot spora :P

MauMyHkaTa
08-16-2006, 21:35
Ми аз не знам дали ти или аз можем да кажем в случая кой е по-опитния. Може би аз, като момиче,а, кво ще кажеш? :-k И явно ти си този, който не е разбрал правилно - това, което каза ти е вярно, но самото свършване се състои в тва момичето да се увлажни..ае направо си е пак като изхвърляне само че "по женски". :) И мноо ясно, че щом момичето се кефи ше се подмокри още в началото, само че аз ти говорех за по-друго подмокряне, пич. А дано сега си ме разбрал правилно! Ако ли не - май ще ти се наложи да поживееш един втори живот - този на момиче, да видиш кво е със сигурност какво е и тогава пак ще си говорим! :)

Paduan`
08-16-2006, 21:38
aa az ne pretendiram che sum opiten i golem razbirach .. oshte po-malko che sum momiche :P
sto procenta ti znaesh poveche ot mene de :) ... amaaa da sme naqsno - za podmokrqneto ne sum go oprovergal tva :!: :wink:

gal4eto
08-16-2006, 21:38
mom4etata nikoga ne moje da sa 100% sigurni dali momi4eto e svar6ilo,naposledak stanahme mnogo dobri aktrisi ,az li4no sam go pravila nqkolko pati za da zaradvam priqtelq mi,no ne mislq 4e e pravilno....ina4e sam saglasna s drugite mneniq za priznacite po koito razbira6 4e momi4eto e svar6ilo ama vseki ot tiq priznaci moje da se izscenira dori mojem muskulite dolu da si sviem ako iskame tai 4e ne moje6 da si siguren nikoga dali momi4eto s koeto si e polu4ilo orgaram ili ne

Paduan`
08-16-2006, 21:40
gal4eeee ... razbi mi iluziite sega :cry: :cry: :cry:
llelele eto pochnah da se zamislqm dali ne inscenirala vsichi puti dosega :?

xaxa bazikam se :)

MauMyHkaTa
08-16-2006, 21:41
mmm specialno za muskula za koito govorim az i WindWaker - nz dali moje lesno da se kontrolira ... inache za vikaneto i drashtaneto si prava , da
vupreki tova obache .. az smqtam che moje da se poznae koga simulira i koga ne ... osobeno ako momicheto ne e mnogo naprednalo

P.S.ne ni uprekvash spox .. istinata se rajda ot spora :P
1. За мускула - аз пък знам... не ме питай от къде! :wink: Може, да.
2. За симулирането - аз пък мисля че просто няма как да симулира "свършване"! Или свършва или не. В смисъл ако момчето е от по-опитните (както вече ги нарекохме) и наистина знае кво е една мацка да свърши, то няма как да си помисли че го е направила ако тя симулира. Разбираш ли ме? То се усеща!...

Paduan`
08-16-2006, 21:43
MauMyHka , suglasen =D>

08-16-2006, 21:43
ekstra mnogo mi pomognahte shotot sm si fanal sea 1 priqtelka i veche za
2 - 3 put se klatime i imam 4uvstvoto che neshto kuca a pyk ebati po malko ot 30 min nemom da klatim nai malko a za tva vreme trea da si e svalila kojata

MauMyHkaTa
08-16-2006, 21:45
А, чакай Paduan`, не съм те разбрала-да, определено момчето може да разбере дали ф симулира или не,както вече казах най-малкото се усеща! :) А мнението ми от 11:35 pm беше отправено не към теб, а към WindWaker. ;)

Paduan`
08-16-2006, 21:47
xaxa dobre :)
inachee .. tva ot 11:35 mai si e bash za mene de - citira me :P

08-16-2006, 21:48
pitai q i tq she ti kaje hgahah

MauMyHkaTa
08-16-2006, 21:53
xaxa dobre :)
inachee .. tva ot 11:35 mai si e bash za mene de - citira me :P
Абе не е за тебе бе! :D Не знам на всеки от нас дали му се появяват еднакви часове във форума, затова ще кажа че онова ми мнение започва с "Ми аз не знам дали ти или аз можем да кажем ...". :)
Както и да е - ти си точен и разбран човек, каквито харесвам и не ми беше нужно много време да го разбера! ;) Поздравявам те за това!!! :)

WindWaker
08-16-2006, 21:55
razmenete si telefonite ;]

Paduan`
08-16-2006, 21:55
xaxa blagodarq ti :) - ti si edinstvenata , koqto uvajavat post-ovete mi ama ko da se prai ... :P
i men me kefqt mneniqta ti .... :-D

a i btw .. da - ima razminavane v chasovete :|

MauMyHkaTa
08-16-2006, 21:59
xaxa blagodarq ti :) - ti si edinstvenata , koqto uvajavat post-ovete mi ama ko da se prai ... :P
i men me kefqt mneniqta ti .... :-D

a i btw .. da - ima razminavane v chasovete :|
Пф, кофти :? Ето защо не си разбрал за кое мнение става :?: :)

razmenete si telefonite ;] Знаех си, че ще реагираш по подобен начин... Айде беги си забавлявай приятелката и да знаеш...ако почне мн да пъшка и да те дращи наляво-надясно, значи свършва!!! :smt005 :smt005 :smt005

WindWaker
08-16-2006, 22:03
xaxaxa ma mn si pro......ai nqq zna4enie, tva go kaza paduan ma 6matkooooooooooooooooooooo

`Death`Whore`
08-16-2006, 22:04
Мъжът веднъж ме попита дали съм свършила...защото вагината ми се била стегнала и после съм потекла...а не бях...не е трудно да се симулира това.

WindWaker
08-16-2006, 22:04
i nidei mi kaa ko da praq s priqtelkata, tq da ne e typo lape kat teb, a i nqma nujda da se opitvam da poznaq koga svyr6va - tq prosto si go kazva i spira. of ko sa zanimaam

WindWaker
08-16-2006, 22:05
Мъжът веднъж ме попита дали съм свършила...защото вагината ми се била стегнала и после съм потекла...а не бях...не е трудно да се симулира това.

znam 4e i ti mi ima6 zyb ot toq forum ama.......ai no comment

Paduan`
08-16-2006, 22:06
momicheto samo se sheguvashe .. ne s losho WindWaker :)

a i btw .. bez izobshto da se zaqjdam - kak shte se prevede tochno WindWaker .. dnes tursih iz rechnika ama ne mojah da go vurja - iskam da te pitam ot baq vreme :-k

WindWaker
08-16-2006, 22:08
mmm gledai si mejduzvezdnite voini, slu6ai si tam metala li kakvo e i tolkova. razbiram te 4e iska6 da q za6titi6 no hi4 ne me i interesuva. kaah 4e ne iskam se zanimaam s lapeta raira6 li ? nick-a sy6to ne mislq 4e ima to4en prevod na bylgarski - vidql sym go otnqkyde i mi e haresalo kato ime i kato nick......to4ka po vyprosa

Paduan`
08-16-2006, 22:10
bre mnogo si dokachliv

1vo - mrazq mejduzvezdni voini
2ro - ot elementarna muzikalna kultura trqbva da znaesh che Prodigy ne sa metalisti ....
tochka po vuprosa

`Death`Whore`
08-16-2006, 22:10
Ама какво ти става? За какво говориш? Защо да ти имам зъб? Просто споделих.

WindWaker
08-16-2006, 22:12
bre mnogo si dokachliv

1vo - mrazq mejduzvezdni voini
2ro - ot elementarna muzikalna kultura trqbva da znaesh che Prodigy ne sa metalisti ....
tochka po vuprosa

dam - prodigy sa prosto porednite izvratenqci tva, prav si.

kat gi mrazi6 6to tvoq nick e duma ot tam ? o, moje pyk i da e otdrugade da, dosta e originalen

i da - doka4liv sym - osobeno ot lapeta.

Paduan`
08-16-2006, 22:13
aa i sigurno imash sposobnosti na ekstrasens
toku-vij se okaje i che sum po-golqm ot tebe

mda .. izvratenqci sa
ti kvo slusash ? chalga po cql den ?
ili rap ?
kato se zamislq - boli me fara kvo slushash

WindWaker
08-16-2006, 22:14
aa i sigurno imash sposobnosti na ekstrasens
toku-vij se okaje i che sum po-golqm ot tebe

mda .. izvratenqci sa
ti kvo slusash ? chalga po cql den ?
ili rap ?
kato se zamislq - boli me fara kvo slushash

mi neka te boli togaa, zatvarqi si ustata i tolkoz. aman ot idioti

MauMyHkaTa
08-16-2006, 22:15
WindWaker, да те беше научила тогава приятелката ти поне кога едно момиче наистина свършва, а не да ти се налага да го научаваш от едно "тъпо лапе"!!! ;) И... много мразя да говорят за мене квото и да било без да ме познават, ок! Аи край по въпроса, че май доста се отклонихме от темата...

WindWaker
08-16-2006, 22:17
WindWaker, да те беше научила тогава приятелката ти поне кога едно момиче наистина свършва, а не да ти се налага да го научаваш от едно "тъпо лапе"!!! ;) И... много мразя да говорят за мене квото и да било без да ме познават, ок! Аи край по въпроса, че май доста се отклонихме от темата...

ne mislq 4e iam kvo da nau4a ot tebe. moje bi kogato go napisah - i vse pak vij to4no koe e moito mnenie 6tot kat me citira predniq pyt - citira paduan a ne men - moje i da ne sym go obqsnil perfektno no koito trqq me e razbral. a tvoita izcepka 4e kogato momi4eto se podmokri pove4e - togava e svyr6ilo prosto ubi ribata. po typo ne6to i da se nasilq nqma da moga da izmislq

Paduan`
08-16-2006, 22:18
pf .. vednaga zapochvash s obidite ... jaluk si :wink:
kato imash nad 500 mneniq da ne si vecherql s Gospod ?
golema rabota si i ti ama ae....
leko bate , ne se prai na golqata rabota , che tiq obiknoveno sa nai-golemite smeshnici

Paduan`
08-16-2006, 22:20
da ne se okajesh i ti nqkuf virualen geroi samo ?
hodi slushai anelia i drug put ne pochvai da se zaqjdash
tupo e....
a pretendirash che si mnogo "uzrql"

WindWaker
08-16-2006, 22:20
pf .. vednaga zapochvash s obidite ... jaluk si :wink:
kato imash nad 500 mneniq da ne si vecherql s Gospod ?
golema rabota si i ti ama ae....
leko bate , ne se prai na golqata rabota , che tiq obiknoveno sa nai-golemite smeshnici

i kyde vidq da se praq na nqkoi ? i kvo si izmislq6 gluposti ? oprai si malko na4ina na govorene i izrazqvane, 6toto ako sydq po tqh si pone 10 godini po malak. sme6no mi stana izkazvaneto koeto spomenah v predniq si post - na maimunkata i ottogava po4nahte sre6tu men.......pro4eti i mnenieto i se zamisli koi e sme6niq.

WindWaker
08-16-2006, 22:22
da ne se okajesh i ti nqkuf virualen geroi samo ?
hodi slushai anelia i drug put ne pochvai da se zaqjdash
tupo e....
a pretendirash che si mnogo "uzrql"

i nqkade da spomenah 4e slu6am "aneliq" ? hodi tam si tryskai glavata, kefi sa, izdivqvai na prodigy-to i zamul4i molq te. i neznam za kvo go kaza tva za 500-te mneniq.......registriral sym se otdavna i ako bqh virtualniq geroi 6tqh da imam 5000 ne 500. prost si i ti ama nqq koi da ti go kaje

Paduan`
08-16-2006, 22:22
tva po-spokoino ot mene beshe za bazik
a za nick-a ti vuprosa mi beshe chisto bezobiden
kolkoto do nachina mi na pisane - i v tvoi predni post-ove tvoq e malko stranen

MauMyHkaTa - lape
az - lape
da ne si stoletnik ??? nikoi ne e iskal da se zaqjda s tebe .. ti zapochna
pitah te kvo ti znachi nicka ... kvo tolko ?

WindWaker
08-16-2006, 22:25
tva po-spokoino ot mene beshe za bazik
a za nick-a ti vuprosa mi beshe chisto bezobiden
kolkoto do nachina mi na pisane - i v tvoi predni post-ove tvoq e malko stranen

MauMyHkaTa - lape
az - lape
da ne si stoletnik ??? nikoi ne e iskal da se zaqjda s tebe .. ti zapochna
pitah te kvo ti znachi nicka ... kvo tolko ?

nem, ne sym stoletnik. na 21 sym, spomenaval sym go dosta pyti. i kogato kazvam lape v interes na istinata nqmam vpredvid godinite.....a akyla.......a ot postovete na mnogo hora tuk moje6 da sydi6 to4no za akyla im. tva e. qdosaha me nqkoi izkazvaniq i zatva po4nah da se zaqjdam. 6te te pomolq pak da pro4ete6 mnenieto na maimunkata za podmokrqneto - togava da me sydi6 za6to se razsmqh taka.

martin_91_
08-16-2006, 22:28
Po umniq si zamul4ava purvi .Ai sektir

Paduan`
08-16-2006, 22:29
a ot postovete na mnogo hora tuk moje6 da sydi6 to4no za akyla im. tva e.

s tova sum suglasen makar che pak e uslovno...
kolkoto do smeha - nqma znachenie ... tq(MauMyHkaTa) dori moje bi ironizirashe men kato kaza da otidesh do priatelkata ti da te dere .... :idea:

nqma za kvo da sporime sega ... moje da si imash stranichni faktori taka da izbuhvash... ama ne vijdai vragove tam , kudeto moje da ima i svesni hora

suvet ot edno lape :lol:

WindWaker
08-16-2006, 22:29
Po umniq si zamul4ava purvi .Ai sektir

ti pone nau4i kak se pi6e siktir i togaa sa obajdai pak, spora go ostavi nie da si go razre6im.

martin_91_
08-16-2006, 22:33
Nz za6to misli6 4e akula ti e po razli4en ot na Paduan, kato pada6 na negovoto nivo .

BTW : v cikul li si 4e si tolkova razgneven :D \:D/

WindWaker
08-16-2006, 22:34
a ot postovete na mnogo hora tuk moje6 da sydi6 to4no za akyla im. tva e.

s tova sum suglasen makar che pak e uslovno...
kolkoto do smeha - nqma znachenie ... tq(MauMyHkaTa) dori moje bi ironizirashe men kato kaza da otidesh do priatelkata ti da te dere .... :idea:

nqma za kvo da sporime sega ... moje da si imash stranichni faktori taka da izbuhvash... ama ne vijdai vragove tam , kudeto moje da ima i svesni hora

suvet ot edno lape :lol:

ae malko me symnqva da te e ironizirala po toq na4in ama kakto i da e. neka go obqsnq o6te vednyj - kogato priqtelkata ti po4ne da di6a po u4esteno, moje bi za mig dori zamira na edno mqsto, leko se stqga, muskula dolu sy6to se stqga - i v sledva6tiq moment vyzdyhne tejko i se otpusne - smqtam 4e to4no togava si e svyr6ila. kakto i predniq pyt kazah - moje i da simulira estestveno. naloji se pak da go napi6a tva, 6toto vsi4kite qvno mi pro4etohte pyrviq post napolovina samo i po4nahte komentarite. ai 4etete sq. a, i paduan - ti dori i da si po-golqm s tvoite postove hi4 ne go pokaza. i sled kat pi6e6 "syvet ot edno lape", ne mi kazvai 4e az se zaqjdam

Paduan`
08-16-2006, 22:35
da pada na moeto nivo
shhh aloo
nabor 91 sa dobri deca ???
kak ti she opredelqsh na koi kakvo mu e nivoto ?

WindWaker
08-16-2006, 22:35
Nz za6to misli6 4e akula ti e po razli4en ot na Paduan, kato pada6 na negovoto nivo .

BTW : v cikul li si 4e si tolkova razgneven :D \:D/

mersi 4e vse pak spomena 4e "padam na NEGOvoto nivo". taka e naistina

MauMyHkaTa
08-16-2006, 22:37
moje i da ne sym go obqsnil perfektno no koito trqq me e razbral. Ами ок,щом казваш!!! Но аз пак ти казвам - логиката ти не е правилна бе човек! :arrow: Ако момичето "почне да диша тежко и учестено и в един момент си стегне тялото, както също и мускула долу - у после се отпусне - това е момента" - ми не е това момента пък! :) Пъвро че не си момиче за да го усетиш и второ, че това ама ни най-малко не са признаците по които съдиш че момичето е свършило!!! Щом не се е "изпразнила" както го правят момчетата по подобен начин-тфа не е свършване!!! ](*,) Помисли си как епри тебе бе - и ти може да "дишаш тежко и учестено"-тфа е от кеф... И ти можеш да си стегнеш "мускула долу" и предполагам ти се стяга, щом си възбуден все пак :) ама като не си пуснал онова бялото вещество наречено "сперма" не си свършил, нали?! ](*,) ](*,) ](*,) Ей-тфа се опитвах да ти обясня до сега, човек! И сега ако не си го схванал (моето виждане) - е вече не знам с кви думи и на какъв език да ти го кажа! :-k Точно това - "повечкото подмокряне" при нас е като изхвърлената сперма при вас бе, как не можеш да го проумееш!!! То си е пак като обикновенното навлажняване при възбуда, само че е в по-голямо количество и затова казах че жената просто с еподмокря повече!!!
П.П.: Виждаш ли колко нещо ме принуди да изпиша, само заради твоята твърдоглавост?!?!?

Paduan`
08-16-2006, 22:38
sus "suvet ot edno lape" ironizirah samiq sebe si i se sheguvah

a t va che mi padash na nivoto .. - mi znachi si golem inat , az ti vikam : neam smisul se karame ti produljavash da demonstrirash nekvo prevuzhodstvo deto samo ti go vijdash

han Krum e kazal : kato ne shtesh mira , na ti sekira
kato she se pravish na shef tvoq si rabota
podadena ruka ne se othvurlq ama .... na nekoi samochuvstvieto mai im e v povechko

martin_91_
08-16-2006, 22:39
Mi nqma smisul da spori6 ,vse pak o6te ne znae koga da razbere dali edno momi4e e svur6ilo to se ose6ta .Ako naistina e svur6ilo to se ose6ta ,ako simulira 6te oseti6 .

WindWaker
08-16-2006, 22:41
a ti maimunke znae6 li 4e jenite koito puskat ne6to otdolu kogato svyr6at sa edinici ? i sa tolkova malko 4e daje nqma smisal da se spomenavat ? mnogo 6te se radvam ako ti si edna ot tqh - oba4e ako govori6 za normalnoto navlajnqvane dolu - 6te ima6 da vzema6 ! pi4a posmyrtno nqma kak da preceni po tozi pokazatel dali e svyr6ilo momi4eto. kvo ? 6te sledi po vreme na seksa koga dolu ima pove4ko prozra4na te4nost li ? to v interes na istinata e logi4no v kraq da e pove4e......vse pak tq se otdelq prez cqloto vreme, logi4no nakraq da e pove4e otkolkoto v na4aloto.......ama ko li ti obqsnqvam.

WindWaker
08-16-2006, 22:42
Mi nqma smisul da spori6 ,vse pak o6te ne znae koga da razbere dali edno momi4e e svur6ilo to se ose6ta .Ako naistina e svur6ilo to se ose6ta ,ako simulira 6te oseti6 .

pi4 temata e to4no za tova da se razbere po kakvo moje da useti6

WindWaker
08-16-2006, 22:44
sus "suvet ot edno lape" ironizirah samiq sebe si i se sheguvah

a t va che mi padash na nivoto .. - mi znachi si golem inat , az ti vikam : neam smisul se karame ti produljavash da demonstrirash nekvo prevuzhodstvo deto samo ti go vijdash

han Krum e kazal : kato ne shtesh mira , na ti sekira
kato she se pravish na shef tvoq si rabota
podadena ruka ne se othvurlq ama .... na nekoi samochuvstvieto mai im e v povechko

specialno zaradi tebe pusnah o6te edin post v koito izrazih za vtori pyt mnenieto si koga se razbira 4e e svyr6ila. a i nai-malkoto - ako momi4eto izvednaj sled vsi4ko koeto kazah spre i ne i se pravi pove4e seks - to logi4no 4e e svyr6ila OSVEN ako ne simulira. ai pro4eti tva sq i si pomisli 4iq ryka i vyob6te dali sym othvarlql. i prodyljavam 6toto kakto kazaha nqkoi spora vodi do istinata

martin_91_
08-16-2006, 22:44
Emi pi4 az sum na tvoito mnenie.

MauMyHkaTa
08-16-2006, 22:45
Атака пич! Браво и на теб! :) Кажи му го, защото явно мненията на "лапетата" той не ги признава, та поне дай боже да чуе теб като едно умно лапе!(без да се засягаш!!!) :)

Paduan`
08-16-2006, 22:47
tva za spora i istinata go kazah az , nqma znachenie de ...
a inache sum sulgasen s poslednite ti 2-3 posta
posle trqbva s lupa li da sledim dali ima takava bezcvetna technost ili ne
tochno tva e po-nadulgo napisano
1- izdava silni stonove na vuzbuda
2 - muskula ot dolu se sviva mnogo
3 - v edin mig vuduhva po-tejko i se otpuska vurho/do momcheto
4 - nabludava se nikakvo jelanie za sex poveche :)
5 - nqkoi momicheta , moje bi ne vsichki dori posle dosta gi boli ako gi nakarat da produljat

tva e

08-16-2006, 22:47
kopale po dobre da se beh obadi na uslugi tam shteshe da me opraat po dobre :>

martin_91_
08-16-2006, 22:49
Emi to si se use6ta ako simulira 6te razbere6 mnogo lesno.No po princip kogato jenata svur6i mi kazva az i vqrvam i s neq sme se razbrali da si kazvame si4ko, taka 4e pone pri men go nqma toq problem !!!Tova mislq az

WindWaker
08-16-2006, 22:49
5 - nqkoi momicheta , moje bi ne vsichki dori posle dosta gi boli ako gi nakarat da produljat

tva e

blagodarq ti ! nai-setne ima6e blagorazumieto da mi pro4ete6 celiq post i da se zamisli6 !
I NEKA POVTORQ - tova zna4i po4ti sigurno 4e e svyr6ila OSVEN OSVEN OSVEN ako ne simulira.

Paduan`
08-16-2006, 22:51
razbrahme se ... 1 chasa stana zaebi
v toq forum trqbva da slojat Skype :mrgreen:

martin_91_

tva e

blagodarq ti ! nai-setne ima6e blagorazumieto da mi pro4ete6 celiq post i da se zamisli6 !
I NEKA POVTORQ - tova zna4i po4ti sigurno 4e e svyr6ila OSVEN OSVEN OSVEN ako ne simulira.

e ma na4i ne se vrazumi, tova nqma kak da se simulira be 4ovek ti ne razbra li, dori i da e nai dobrata aktiorka pak 6te razbere6 to si li4i .

WindWaker
Emi to si se use6ta ako simulira 6te razbere6 mnogo lesno.No po princip kogato jenata svur6i mi kazva az i vqrvam i s neq sme se razbrali da si kazvame si4ko, taka 4e pone pri men go nqma toq problem !!!Tova mislq az

i az sym taka da. i na men tq mi kazva, pyk dori nqma i nujda da mi kazva - li4i si to4no po teq pokazateli koito napisah. vyprosa e 4e v tazi tema se opitah da gi obqsnq tva e........qvno ne uspqh da gi obqsnq dobre i stana spora, tva e. ina4e ako priqtelkata ti ti kazva koga e svyr6ila, kakto pri men i pri teb - i e iskrena, tva e nai-hubavoto i nai-qkoto koeto v tozi moment moje6 da 4ue6 (kato mom4e i se ima predvid nai-hubavoto po vreme i to4no sled seksa.....ne nai hubavoto po princip, da obqsnq 4e da ne mi se nahvarli pak nqkoi)

MauMyHkaTa
08-16-2006, 22:52
a ti maimunke znae6 li 4e jenite koito puskat ne6to otdolu kogato svyr6at sa edinici ? i sa tolkova malko 4e daje nqma smisal da se spomenavat ? mnogo 6te se radvam ako ti si edna ot tqh - oba4e ako govori6 za normalnoto navlajnqvane dolu - 6te ima6 da vzema6 ! pi4a posmyrtno nqma kak da preceni po tozi pokazatel dali e svyr6ilo momi4eto. kvo ? 6te sledi po vreme na seksa koga dolu ima pove4ko prozra4na te4nost li ? to v interes na istinata e logi4no v kraq da e pove4e......vse pak tq se otdelq prez cqloto vreme, logi4no nakraq da e pove4e otkolkoto v na4aloto.......ama ko li ti obqsnqvam.
ХХАахахХАХАхХА..даа де,да! Айде сега взехме да преиначаваме нещата че лека-полека да преповториш казаното от мен и да излезеш правия! :) Ами... е-те тфа е свършването женско! Радвам се че след толкова дълъг спор най-сетне успя да си признаеш че е така! ;)

WindWaker
08-16-2006, 22:53
martine, brato - vqrvai mi takiva aktrisi ima 4e prosto ..... tva go mrazq v momi4etata, makar 4e o6te ne mi se e slu4valo. ako nqkoi kaje -- nqma kak da znae6 4e ne ti se e slu4ilo - nqma da im davam podrobno obqsnenie, no moga da garantiram 4e ne mi se e. glei, ve4e tikove po4vam da polu4avam ot toq spor

martin_91_
08-16-2006, 22:53
az sym taka da. i na men tq mi kazva, pyk dori nqma i nujda da mi kazva - li4i si to4no po teq pokazateli koito napisah. vyprosa e 4e v tazi tema se opitah da gi obqsnq tva e........qvno ne uspqh da gi obqsnq dobre i stana spora, tva e. ina4e ako priqtelkata ti ti kazva koga e svyr6ila, kakto pri men i pri teb - i e iskrena, tva e nai-hubavoto i nai-qkoto koeto v tozi moment moje6 da 4ue6 (kato mom4e i se ima predvid nai-hubavoto po vreme i to4no sled seksa.....ne nai hubavoto po princip, da obqsnq 4e da ne mi se nahvarli pak nqkoi)

Eto tova e istinata mojete samo da ni zavijdate :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: \:D/ \:D/ \:D/

WindWaker
08-16-2006, 22:55
ХХАахахХАХАхХА..даа де,да! Айде сега взехме да преиначаваме нещата че лека-полека да преповториш казаното от мен и да излезеш правия! :) Ами... е-те тфа е свършването женско! Радвам се че след толкова дълъг спор най-сетне успя да си признаеш че е така! ;)

abe ti......ei mn sa draznq ! syvsem ne sym do6ul na tvoita ve. ele ujas. prosto kaam 4e e logi4no nakraq da e nai-mnogo te4nostta - NO TQ 6TE E NAI MNOGO V KRAQ NEZAVISIMO DALI E SVYR6ILO MOMI4ETO ILI NE ! KATO NALIVAM KOLA V EDNA 4A6A LOGI4NO 4E NAKRAQ 6TE E NAI MNOGO, AMA DALI SYM NAPYLNIL CQLATA 4A6A A ? RAZBIRA SE PO-DRUGI NE6TA, A NE PO TVA SMOTANO PODMOKRQNE

martin_91_
08-16-2006, 22:56
Imah predvid na Men i na WindWaker

az da go napi6a po razbiratelno 4e da ne vuzrodq o6te nqkoi spor

MauMyHkaTa
08-16-2006, 22:56
e ma na4i ne se vrazumi, tova nqma kak da se simulira be 4ovek ti ne razbra li, dori i da e nai dobrata aktiorka pak 6te razbere6 to si li4i .
Именно, именно, именно... ИМЕННО! :) =D>

martin_91_
08-16-2006, 22:58

abe ti......ei mn sa draznq ! syvsem ne sym do6ul na tvoita ve. ele ujas. prosto kaam 4e e logi4no nakraq da e nai-mnogo te4nostta - NO TQ 6TE E NAI MNOGO V KRAQ NEZAVISIMO DALI E SVYR6ILO MOMI4ETO ILI NE ! KATO NALIVAM KOLA V EDNA 4A6A LOGI4NO 4E NAKRAQ 6TE E NAI MNOGO, AMA DALI SYM NAPYLNIL CQLATA 4A6A A ? RAZBIRA SE PO-DRUGI NE6TA, A NE PO TVA SMOTANO PODMOKRQNE

WindWaker -uspokoi se be pi4 .Mani neka se zaqjdat pone ti znae6 4e tvoita jena ne simulira.Neka tqh gi vurtqt na malkiq si prust.

WindWaker
08-16-2006, 23:00
martine kaza go maksimalno to4no, za koeto iskreno ti blagodarq. absolutno prav si.

martin_91_
08-16-2006, 23:01
Именно, именно, именно... ИМЕННО! :) =D>

Az li4no ne vqrvam , moje bi 6toto ne mi se e slu4valo,tova e moe li4no mnenie,no ako mi se slu4i ve4e 6te vqrvam :)

`Death`Whore`
08-16-2006, 23:02
При вас няма как да се симулира, защото има сперма, но при жената невинаги тече онази странна течност. :)

Paduan`
08-16-2006, 23:03
martincho , priatel , ne taka
kakvo znachi "tqh"
maimunka e momiche
a i az kazah : che lesno moje da se poznae.... toest az si useshtam che priatelkata mi svurshva , ama za seki sluchai q pitam de i tq si mi kazva , i cheta po liceto i che ne luje
tq kat stane posle i se olulqva napravo ....
hubavo e da postigash suglasie s nqkogo , ama ne za smetka na drugite
nali ?
:wink:

WindWaker
08-16-2006, 23:05
При вас няма как да се симулира, защото има сперма, но при жената невинаги тече онази странна течност. :)

na maimunkata vmesto da i davam primeri s 4a6a kola-kola mai trqbva6e samo tezi edinstveni 2 reda da i napi6a. ama ha de !

MauMyHkaTa
08-16-2006, 23:06
WindWaker, понеже каза че имало "такива актриси че.." нам си кво. Как ще направиш така, че да изглежда че си свършил, а в действителност да не е така? Нз, тук мисля че симулирането е по-скоро за порно филмите. Щото тфа са си филми квото и да си говорим и там възбудена или не женката трябва да изиграе (да речем) оргазъм. Тогава обаче камерата не я дава отблизо (винаги) и не можеш да разбереш симулира ли или наистина свършва. Затова мисля че човек или всършва, или не. А ако партньора ти (говоря по принцип) започне да симулира и ти ако си достатъчно "зрял" в тая област много ясно че ще го/я усетиш дали те лъже или не, нали така?

martin_91_
08-16-2006, 23:06
Pak li po4na .Vajnoto e 4e se razbrahme -smqtam 4e ve4e nqma kakvo da se pi6e po taq tema.

WindWaker
08-16-2006, 23:07

nujno li e pak da go kopiram tva ? mislq 4e ne. stiga tolkoz po temata.

martin_91_
08-16-2006, 23:09
WindWaker, понеже каза че имало "такива актриси че.." нам си кво. Как ще направиш така, че да изглежда че си свършил, а в действителност да не е така? Нз, тук мисля че симулирането е по-скоро за порно филмите. Щото тфа са си филми квото и да си говорим и там възбудена или не женката трябва да изиграе (да речем) оргазъм. Тогава обаче камерата не я дава отблизо (винаги) и не можеш да разбереш симулира ли или наистина свършва. Затова мисля че човек или всършва, или не. А ако партньора ти (говоря по принцип) започне да симулира и ти ако си достатъчно "зрял" в тая област много ясно че ще го/я усетиш дали те лъже или не, нали така?

BTW- sa se setih ne6to posle samo ne kazvaite 4e sum genii

Spored men ako vruzkata na dvamata partniori e dostatu4no uzrqla i te sa zreli nqma smisul da se simulira za6toto po tozi na4in jenata luje,a spored men dori i da ne svur6i ako i dvamata se obi4at dostatu4no mnogo mujut nqma primerno da e obiden ot tova 4e tq ne e svur6ila.

martin_91_
08-16-2006, 23:12
Moje i da burkam kajete vie kakvo mislite po vuprosa

WindWaker
08-16-2006, 23:14
taka si e be, nqma nikakav spor. v edna vryzka v koqto se obi4at horata spored men nqma mqsto ne samo za takiva, ami i za kakvito i da e lyji. a momi4eto da trygva da simulira v takava situaciq e meko kazano bezZZZzzzzZZZsmisleno.

`Death`Whore`
08-16-2006, 23:14
Прав си, но го правят точно за да не обидят партньора...а го обиждат повече...поне да го обидят веднъж и после той да се понаучи и да им е хубаво...

WindWaker
08-16-2006, 23:16
Прав си, но го правят точно за да не обидят партньора...а го обиждат повече...поне да го обидят веднъж и после той да се понаучи и да им е хубаво...

`Death`Whore` ti ako o6te si si sys sy6tiq pi4 za koito znam, v na4aloto nalaga6e li se ne6to da go u4i6 ? Smisal ..em da de, razbra me. kak be6e v na4aloto ? pri men uj ne pozna .... ama ima6e kakvo da usvoqvam

`Death`Whore`
08-16-2006, 23:18
Не съм толкова активна в леглото, така че не може да се каже, че съм го учила...а и тогава не бях напълно отпусната с него. Сякаш двамата учехме какво се харесва и на двамата...а в началото си личеше, защото третираше вагинката ми като нещо, което може да се счупи...а и като ми каза: "Аз сигурно ще го топна няколко пъти и ще свърша", му повярвах, че е девствен.

WindWaker
08-16-2006, 23:21
Не съм толкова активна в леглото, така че не може да се каже, че съм го учила...а и тогава не бях напълно отпусната с него. Сякаш двамата учехме какво се харесва и на двамата...а в началото си личеше, защото третираше вагинката ми като нещо, което може да се счупи...а и като ми каза: "Аз сигурно ще го топна няколко пъти и ще свърша", му повярвах, че е девствен.

haha interesno kak si razbrala :) no vse pak vyprosa mi be6e pove4e kato "kak se spravi toi s tvoito zadovolqvane", a ne obratno :)

`Death`Whore`
08-16-2006, 23:23
Ами...първият път не мога да кажа, че беше невероятно. Беше хубаво, но беше прекалено нежен, както казах...

WindWaker
08-16-2006, 23:24
axaxa vqrno, ti po-gruba si pada6e ;p

MauMyHkaTa
08-16-2006, 23:26
BTW- sa se setih ne6to posle samo ne kazvaite 4e sum genii
Spored men ako vruzkata na dvamata partniori e dostatu4no uzrqla i te sa zreli nqma smisul da se simulira za6toto po tozi na4in jenata luje,a spored men dori i da ne svur6i ako i dvamata se obi4at dostatu4no mnogo mujut nqma primerno da e obiden ot tova 4e tq ne e svur6ila.
Не казвам че си гений (така пожела!) :) Така си е, да!

08-16-2006, 23:40
mnogo ama mnogo tup vapros mila zadava6!ti po kakvo poznava6 4e priqtelq ti e svar6il?po izrajenie,zvuci,puk i to se use6ta kogato ti idva kefa

krem4et0
08-17-2006, 10:22
За жалост гаджето ми не познава още та съм решила да го обуча.Иначе си казвам и си искам почивка.Обаче ми е кофти,когато при цялото му старание не мога.Все едно всеки момент ще стане,а изобщо ние се получава-оставам напрегната и възбудена-чак е болезнено.Защо така?

cecko_boy
08-17-2006, 10:31
Neznam partniora moje da e mn opiten i pak da ne razbere dali momi4eto e svur6ilo samo momi4eto si znae dali e svuri6lo ili ne ........

N.C.L
08-17-2006, 10:39
Не спирам докато не ми кажат ;)

08-17-2006, 12:36
ei neznama za vas ama klatim kllatim produljavam da klatim zabolut me bedrata rucete gore v ramenata v ramkite na 30 min i dokade sfurshim jenata si e izpraznila vutreshnostite ot kef pone 2 puti \:D/ \:D/