View Full Version : Obicham go
Nz ..oH KAK moje dasi obesnite tova..Kato skusame ,moje pak da si se vijdame tainichko i da spime zaedno ...?tAKA TOVA go kaza moeto gadje molq vio kajete mi ko mislite napravo me razbi kato go kaza az sam Evi pr mi e i toi tvyrdi 4e ako nasitina go obi4am shte iskam da spime zaedno makar primerno posle nema da hodime
Nadelina
08-17-2006, 16:48
Toq e pylen neudachnik! Ne zaslujava edno "zdr" da mu kazvash kato se vidite.. pyk kamoli da spish s nego.. ZAbravi za nego.. Krai s nego.. Tfa e moq syvet.. Zashtoto toi te typche.. nali ne iskash edin den da se sybudish i da vidish v ogledaloto edna potypkana i izmamena lichnost?
LP_girl_14
08-17-2006, 16:52
Ха-ха-ха :smt005 :smt005 :smt005
Тоя явно не иска сериозна връзка от теб,ами само ей така,като му скимне да си правите акробатични изпълнения в леглото...Защо ли имам чувството че идеатя му не ти допада особено?! :mrgreen: Мила,тоя го зарежи и игнорирай отвсякъде.Личи си че не си струва :?
LoVe_RuSlAn
08-17-2006, 16:59
В тея негови думи се вижда че той явно се готви да скъса с тебе поради една или др причина и просто иска да види дали ще продължава да получава желаното въпреки че сте скъсали моя съвет е да му кажеш че докато си с него може да правите каквото иска но когато скъсате няма връщане назад>Освен това и др нещо си мисля може да иска да скъса с тебе заради някое др момиче което харесва но тъй като вижда че с нея няма мн да му върви се опитва да си намери запас т.е. ако с нея не стане да идва при тебе и после пак при нея всмисъл да е задоволен от всякъде.Все пак това е лично мнение може и да греша ама аз така го разбирам.
teen_girl4e
08-17-2006, 17:51
mi gadno e no e fakt toi o4evidno nqma 4uvstva kam teb a iska samo sex
i na men mi e pr nie mai sme ada6ki :mrgreen: i az sam evi(na galeno) :wink:
JuLiTo0o0o
08-17-2006, 20:18
Toq e pylen neudachnik! Ne zaslujava edno "zdr" da mu kazvash kato se vidite.. pyk kamoli da spish s nego.. ZAbravi za nego.. Krai s nego.. Tfa e moq syvet.. Zashtoto toi te typche.. nali ne iskash edin den da se sybudish i da vidish v ogledaloto edna potypkana i izmamena lichnost?
abosliutno sum suglasna s Nadelina bravo macka mnogo to4ni dumi ! =D>
FiRe_LaDy
08-17-2006, 20:22
Tva e typo.Osven da spinka s tebe,za nishto drugo mai nqma te polzva .. ama ti si znaesh nai dobre.Pomisli si hubavo predi da predpriemesh kakvoto i da e!
luda`flirtajika
08-17-2006, 20:28
1.glupavo
2.bezmisleno
3.ne si zaslujava ....da se jertvash
Ами използвате!Ще ти кажя едно нещо-щом те зареже еби го у мамата...Заеби го...щом иска да спи с теб ще ходите,щом не иска да си търси друга дет да му се върже на простотията!
cskamoni4ka
08-17-2006, 20:41
Хаха просто иска да те използва за е*ане!
Mike-Jones
08-17-2006, 23:36
o prai se na lisiche