PDA

View Full Version : Ima li neshto ot koeto se sramuvate...

Atika
08-17-2006, 17:32
... neshto koeto ne iskate da si pripomnite i se opitvate da zabravite che se e sluchilo, nqkoe kurvensko izpalnenie,nqkoq iznevqra :?: Ili pyk nqkoi ot tezi momenti vse oshte vi karat da se smeete i vi pravqt po palnocenni .. Molq spodelete :mrgreen:

WindWaker
08-17-2006, 17:34
... neshto koeto ne iskate da si pripomnite i se opitvate da zabravite che se e sluchilo, nqkoe kurvensko izpalnenie,nqkoq iznevqra :?: Ili pyk nqkoi ot tezi momenti vse oshte vi karat da se smeete i vi pravqt po palnocenni .. Molq spodelete :mrgreen:

dam, ne iskam da si pripomnq vsi4kite izneveri..................ot strana na vsi4kite mi priqtelki i da bqh pove4e nepukist ama na, ne staa nomera

full-lips-
08-17-2006, 17:35
mi az ne se seshtam za tak0wa izpylnenie, zasht0t0 nqmam a i prawq nesht0 ak0 iskam i mi hareswa i nik0ga za nisht0 ne syjelqwam :)

ista
08-17-2006, 17:47
животът ми е осеян с такива случки... последната новина е, че вече ме знаят като ку*вата на Равда... е, правете си изводите какво съм правила... но тъй като дълбоко не ме интересува, всичко ми е толкова забавно и веселко, че чак ме избива на смях ::: ::: :::

Amayo
08-17-2006, 17:52
Аз преди да действам мисля - дори и да не мисля не съжалявам за нищо дето съм направил.

08-17-2006, 17:54
животът ми е осеян с такива случки... последната новина е, че вече ме знаят като ку*вата на Равда... е, правете си изводите какво съм правила... но тъй като дълбоко не ме интересува, всичко ми е толкова забавно и веселко, че чак ме избива на смях ::: ::: ::: ot ravda li si 6tot az sega bqx na more tam i kude jivee6

Sophie
08-17-2006, 18:19
emi to normalno vseki da si ima kirlivi rizi det da ne obi4a da gi razkriva

na men takava kofti situaciq mi be6e na rd-to na edna fr se napih tolkova jestoko 4e mn 4asove mi se gubqt i pomnq samo toaletnata 4iniq...kofti prejivqvane i mn me e sram 6oto e adski protivno piqno momi4e

Amayo
08-17-2006, 18:22
животът ми е осеян с такива случки... последната новина е, че вече ме знаят като ку*вата на Равда... е, правете си изводите какво съм правила... но тъй като дълбоко не ме интересува, всичко ми е толкова забавно и веселко, че чак ме избива на смях ::: ::: ::: ot ravda li si 6tot az sega bqx na more tam i kude jivee6
Уфф тая равда, как съм се разбивал в тая дискотеката горе над автобусната спирка на центъра ](*,) :mrgreen: .

full-lips-
08-17-2006, 18:23
eh sp0meni sp0menii.. xhahx m0je da razkajesh k0o :P

Mo6no
08-17-2006, 18:31
Да от това, че пиша в този форум. :lol:
Хах майтапя се.
Срамувам се от това, че съм се заяждал и подигравал на някои хора само, защото го правеха всички останали.

Amayo
08-17-2006, 18:37
eh sp0meni sp0menii.. xhahx m0je da razkajesh k0o :P
Е от тва ме е срам вече. :mrgreen:

CaSsPeR
08-17-2006, 18:37
Ot si4ko me e sram

full-lips-
08-17-2006, 18:38
ee wii pyk..tuka nit sa p0znawame nit0 nisht0..0t k0 da wa e sram na sichki shte im e interesn0 mislq :)

08-17-2006, 18:42

не, не съм от Равда... от София съм, ама бях там на море, сега

ista
08-17-2006, 18:43

та, както казах, не съм от Равда, а от София. просто там бях на море.

ista
08-17-2006, 18:44
Уфф тая равда, как съм се разбивал в тая дискотеката горе над автобусната спирка на центъра ](*,) :mrgreen: .

Опиума? леле... мани, мани... :lol: :lol: :lol:

Amayo
08-17-2006, 18:46
Напих се кат животно с менте текила която междудруготе беше вкусничка - май 6 текили бяха или 7 и към 9 малки бири. Сметката ми беше 15 лева :shock: :shock: :shock: (е затва обичам малките купрорти) задявах се с местните пички , цяло чудо е че не ме потрошиха щото нали знаете "на село и керемидите бият". Нищо че беха само некви дришльовци се пак не можеш да ходя - прибрах се и тавана почна да ми се върти - спах 3 часа след което ме събудиха да си тръгваме за София. 8-[

WindWaker
08-17-2006, 18:47
i posle v provinciqta sme bili selqnite. aaama xa !

Amayo
08-17-2006, 18:48

Бе незнам, май беше Храма - вътре сичко беше кат пирамида некви свинксове ала бала и имаше бар на терасата.

ista
08-17-2006, 19:40

Бе незнам, май беше Храма - вътре сичко беше кат пирамида некви свинксове ала бала и имаше бар на терасата.

да, бе, сещам се... мани ти... по тая Равда какво ставаше... всъщност, ти кога беше там?

Atika
08-17-2006, 21:57
ahaha lica .. temata beshe mai po dobre da q pomestq v razdela s alkohola i ostanalite neshta : ) no nishto : )

Amayo
08-17-2006, 21:57

да, бе, сещам се... мани ти... по тая Равда какво ставаше... всъщност, ти кога беше там?
Миналата година. Тая съм в Китеник

Paduan`
08-17-2006, 21:59
ae minete na lichno che mi pisna da vi gledam
amayo napisa , anonimko napisa , amayo napisa , anonimko napisa
razkazvaite si jivota drugade

Black_Witch
08-17-2006, 22:23
Базик на края да се окаже,че Amayo и Иста са се праснали,а? :twisted:

И мен по принцип не ме е срам от нищо,което съм правила,щото знам,че в даден момент съм искала да направя въпросното нещо.Прекалено импулсивна съм.Но тъпа и единствена такава грешка,за която ме е яд е,че спах с приятел на брат ми.Но се успокоявам с това,че бях влюбена в него от 2-ри клас :lol: И чак в 11-сти ме огря :lol: Гадното е,че беше за една вечер,а тия работи не ги харесвам никак! :evil:

full-lips-
08-18-2006, 00:38
az predi tebe shtqh da se zastrelqm p0wqrwai !

ista
08-18-2006, 08:35

Миналата година. Тая съм в Китеник

а... ооо... ми, хубаво... то и там има доста места за разбиване:))

ista
08-18-2006, 08:38
Базик на края да се окаже,че Amayo и Иста са се праснали,а? :twisted:

И мен по принцип не ме е срам от нищо,което съм правила,щото знам,че в даден момент съм искала да направя въпросното нещо.Прекалено импулсивна съм.Но тъпа и единствена такава грешка,за която ме е яд е,че спах с приятел на брат ми.Но се успокоявам с това,че бях влюбена в него от 2-ри клас :lol: И чак в 11-сти ме огря :lol: Гадното е,че беше за една вечер,а тия работи не ги харесвам никак! :evil:

е, тука малко ме съмнява цялата история... все пак моите момчета (четири на брой) и цялата стройтелна бритада... колкото и да съм била напу*ена, едва ли съм отишла при друг... така или иначе не успях да ги пробвам всичките от въпросната бригада, колкото и да се стараех :smt022 :smt022 :smt022 за десет дена само... шестима... е, пак добре, де, не мога да се оплача :lol: :lol:

08-18-2006, 14:22

da ima ne6to koeto iskam da zabravq...no ne e kurvensko izpalnenie i izob6to izpalnenieto ne be6e ot moq strana a vurhu men :smt009 :smt011 :smt012

the_man
08-18-2006, 23:01
off...liga liga ama i az imam takava izcepka. taka de minalata godina mn sa osrah s edno ebane i do den dne6en mi e ostanal spomena kato beleg 6tot mi be6e sefte puk az sa osrah mn mn lo6o...

mimi_sugababe
08-18-2006, 23:33
i az bqh na ravda na more!!!!!!!!!!!!!ama ne sam 4uvala za kurva!:}}}}}bazikam se be spoko ne se obijdai!:}}}}}}}}}}}}}}}}}} :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: ::: ::: =; =; =; ::: ::: ::: :-k :-k :-k =; =; =; =; \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

08-18-2006, 23:53
i az bqh na ravda na more!!!!!!!!!!!!!ama ne sam 4uvala za k***a!:}}}}}bazikam se be spoko ne se obijdai!:}}}}}}}}}}}}}}}}}} :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: ::: ::: =; =; =; ::: ::: ::: :-k :-k :-k =; =; =; =; \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

не, бе, не се обиждам... ама все пак - как може да не си чувала за мене? то туй грехота... е, зависи кога си била, де...

ista
08-18-2006, 23:54
i az bqh na ravda na more!!!!!!!!!!!!!ama ne sam 4uvala za k***a!:}}}}}bazikam se be spoko ne se obijdai!:}}}}}}}}}}}}}}}}}} :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: ::: ::: =; =; =; ::: ::: ::: :-k :-k :-k =; =; =; =; \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/

не, бе, не се обиждам... ама все пак - как може да не си чувала за мене? то туй грехота... е, зависи кога си била, де...

оф, мамка му! се забравям да вляза преди да пиша мнения!! ](*,) ](*,) ](*,)

svetoslava_sliven
08-18-2006, 23:57
Ne pravq ni6to predi da pomislq nai-malko 5 min.I poraditova ne sajalqvam za ni6to.

nema zna4enie
08-19-2006, 00:14
@Иста po4ti seki den sam v opium kak izglejdash kak se kazvash neshto godinki ;]

ista
08-19-2006, 08:01
@Иста po4ti seki den sam v opium kak izglejdash kak se kazvash neshto godinki ;]

абе, аз вече не съм в Равда. бях за десетина дена. в хотел Сибел, той е точно на Христ Ботев, там до спирката автобусната... иначе... как изглеждам - 171см., кафияви очи, кестенява коса... абе изродче съм си. не мога да се самоопиша :lol: ](*,) :lol: и да ти кажа честно не съм висляла много-много по дискотеките. повечето мизерии ги правех или в хотела, или на плажа, или в хотела на приятелите ми \:D/ \:D/ \:D/

ista
08-19-2006, 08:07
Ne pravq ni6to predi da pomislq nai-malko 5 min.I poraditova ne sajalqvam za ni6to.

е, добре, де... то така се губи интересното... а и не ми се вярва наистина да е така... и аз преди се държах по същия начин и впоследствие какво стана... :lol: :lol: иначе, ако човек не се остави на спонтанноста и си изживее живота като е премислял и претеглял всяко свое действие... то тогава той не е имал смисъл. [-X повярвай ми. остпусни се малко и пробвай - няма да съжаляваш. \:D/ \:D/ \:D/ ако пък не ти хареса - нищо не пречи пак да почнеш да си мислиш по пет минути преди да правиш каквото и да било :lol: :lol: :lol:

Chiana
08-19-2006, 09:30
Като бях на 3-4 годинки, исках да заведа едно зайче в тоалетната да пишка... Пък тя беше с клекало... Със септична яма отдолу... И го изтървах. И то се удави в лайна... :oops: :smt010