Влез

View Full Version : Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?

Страници : 1 [2]

vladi_addict
09-28-2006, 20:13
Za6toto,dragi,majete na tazi vazrast ni po-haresvat.Te sa po-... :oops: A be,vinagi xnaqt kakvo da napravqt vav vseki moment,ne sa nqkoi pikliovci ...Az ne se zanimavam s takiva,no sam imala vazmojnost da se zanimavam i znam ot4asti kakvo e.Trapkata e po-golqma! :smt016
а сега ти ми кажи, какво търси един олегнал и зрял човек във момиче на 15-16 години. извинявай ама ако си достатъчно озрял, ще се досетиш, че от такова момиче освен секс, друго няма да получиш. не познавам никой ерген който би искал да се грижи за дете. защото до навършване на 18.г вие сте точно това, независимо колко големи се чувствате!

09-28-2006, 20:15
Защо си мислипш , че всичко е заради пари или каквото и да е било ... Защо не си помислиш , че на някой момичета им е писнало от ученическите закачки , от това да им говорчт за секс по 24 часа . Помисли колко много може да ти предложи в морален аспект един доста по - голям и зрял мъж ... и не говорим за пари или за апартаменти ... а за това , че няма да се чуди как да те нае** и да си намери друга , или че няма да се чуди как да се похвали с теб на вазможно повече хора ... А и има друга истина ... Момчетата просто по - касо порастват , така че , защо се чудите вообще ,че това се прави !?

vladi_addict
09-28-2006, 20:35
Защо си мислипш , че всичко е заради пари или каквото и да е било ... Защо не си помислиш , че на някой момичета им е писнало от ученическите закачки , от това да им говорчт за секс по 24 часа . Помисли колко много може да ти предложи в морален аспект един доста по - голям и зрял мъж ... и не говорим за пари или за апартаменти ... а за това , че няма да се чуди как да те нае** и да си намери друга , или че няма да се чуди как да се похвали с теб на вазможно повече хора ... А и има друга истина ... Момчетата просто по - касо порастват , така че , защо се чудите вообще ,че това се прави !?
добре де, обясни ми ако не за ебането, то закакво един "голям и зрял мъж" ще се занимава с 16 годишни хлапачки, при положение, че може да си намери някоя много по озряла от вас?
за момчетата дето не сме били озрели - ми аз да ти кажа, в моето у-ще 70 от учениците са женски пол, демек по цял ден съм сред много и различни момичета и мога да ти кажа, че на възраст до 16г. повечето (90%) са точно пикли просто ги виждам, те са още деца, които ходят с разни батковци, които пък от своя страна им пълнят главите с глупости и те на свой ред ги боготворят и мислят за "зрели и порастнали".
ама аз съм сигурен, че всички момичета във форума сте изключение..
айде нема нужда..

gangbang
09-28-2006, 21:01
В грешка сте ако си мислите, че един 25-30 ходи с неква на 16-18 само заради секса. Със същото основание може да ходи с нея и един на 20. След като имат връзка, а не са заедно за 1-2 вечери, явно има нещо повече от секса, а за това нещо (любов) възрастови граници нема, не е имало и нема и да има. Който не го е разбрал, с течение на времето ще вникне в същността на нещата и има да се смее като се сети как е мислил в по-ранната си възраст. Нормално :wink:

zoben_pitbul
09-29-2006, 08:11
В грешка сте ако си мислите, че един 25-30 ходи с неква на 16-18 само заради секса. Със същото основание може да ходи с нея и един на 20. След като имат връзка, а не са заедно за 1-2 вечери, явно има нещо повече от секса, а за това нещо (любов) възрастови граници нема, не е имало и нема и да има. Който не го е разбрал, с течение на времето ще вникне в същността на нещата и има да се смее като се сети как е мислил в по-ранната си възраст. Нормално :wink:
Щом не е за една вечер значи е за 2 :wink: Няма значение броя,отгоре много добре го написаха и в нито една тема досега аз не съм видял отговор в ПРАВ ТЕКСТ на въпроса КАКВО ЩЕ НАМЕРИ ЕДИН 30-ГОДИШЕН,ЖЕНЕН В НЯКОИ СЛУЧАИ,ЧИЧКА :lol: В ЕДНО 15-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ?Аз ще ви дам един отговор:(с извинение за думата) СВЕЖО ПУТЕ :smt005 А не любов както всички натяквате :smt005 И тия педофили освен че омайват главите на тези момиченца после в същата тая глава им наливат глупости от сорта "Аз те обичам,дрън-дрън".И за пореден път-абе дееба не разбахте ли че не е справедливо да се говори за всички?"16-годишните мислят само за секс."Еми ок,айде ша ви повярвам :lol: Абе хубаво,мислете си така,че сте прекалено зрели за момчетата на тая възраст,чукайте се с чичковците и бъдете щастливи.
П.п.:Сетих се още нещо-някой по-нагоре беше писал,че момчетата до 20 години само изневеряват.Е та тоя 30-годишния не изневерява ли на жена си :smt005 И не си мислете,че значите нещо повече за него от жена му,т.е. и вас ще ви отебе като вече не сте му интересни.

17ф
09-29-2006, 09:22
не всички 30 годишни са семейни, има много апетитни ергенчета :smt007

tX
09-29-2006, 09:53
Те на 50 стават 'лачени чичковци'. Кефиш ли им се ?
Сериозно, тия дето си мислят, че момиче на 16 и МЪЖ на 30 са заедно 'щото се обичат, рииш'ли.' трябва да идат да се прегледат. Най-добре туморен ехограф на главата.

Един човек на 30 ОПРЕДЕЛЕНО не мисли само за това 'как да се забавлява', чисто и просто, щото освен, че трябва да се издържа сам трябва и да мисли за нещо по-сериозно от 'забавлявам се' -- брак, деца, etc.
За разлика от 16 годишната дето мама меси тате носи... и тя си се 'забавлява' подскачайки върху 30 годишна пишка.

От отдавна забелязвам как мненията ми или се игнорират или се опровергават с -МАКСИМАЛНО- по-темата отговор -- 'ти си комплексар' и то от все такива, 16 годишни 'дето искат нещо сериозно, а не някакви пикльовци'.
Съвпадение ? Не мисля така. Просто така ви изнася. :-D

Всички казвате, че сте с чичката ви не заради парите и колата, но той има такива, нали ? /пари и кола/
То и аз да си хвана някоя кифла с пари и кола и аз ще пищя 'АЗ ЩОТО Я ОБИЧАМ, А НЕ ЗАРАДИ ПАРИТЕ И КОЛАТА'... :-D

От моя гледна точка, въпреки, че съм от тия с който вие излизате /говоря 20+ годишни/ е супер смешно. Не мисля, че бих се занимавал с някоя по-малка от 18 години ако ще да изглежда на 30. Ама вий нали сте изключения, не само, че изглеждате на 20+ но сте и с техния акъл... /тука има ирония/ :-({|=

^HyPoCRiSy
09-29-2006, 10:38
От отдавна забелязвам как мненията ми или се игнорират или се опровергават с -МАКСИМАЛНО- по-темата отговор -- 'ти си комплексар' и то от все такива, 16 годишни 'дето искат нещо сериозно, а не някакви пикльовци'.
Съвпадение ? Не мисля така. Просто така ви изнася. :-D

Така е...просто мнението ти не им допада. А иначе по темата за малолетните 'девойчета', които се занимават с 30 годишни...биха казала, че е жалко и смешно. Представям си 16 годишна, която се оплаква на 30 годишния си тъпкач от контролното си по физика ( примерно), докато той се притеснява за това дали утре ще му дадат заплата. Просто е смешно. Скоро правя 19, но никога не съм си и помисляла да ходя с МЪЖ, който е доста по - голям. Пропастта е огромна, но на кой ли му пука...нали баткото ще ги черпи някое друго кафенце? :::

09-29-2006, 11:36
От моя гледна точка, въпреки, че съм от тия с който вие излизате /говоря 20+ годишни/ е супер смешно. Не мисля, че бих се занимавал с някоя по-малка от 18 години ако ще да изглежда на 30. Ама вий нали сте изключения, не само, че изглеждате на 20+ но сте и с техния акъл... /тука има ирония/ :-({|=

Не мисля, че не би се занимавал с някоя по-малка от 18, мисля че просто никоя не ти връзва. Първо защото си комплексар, както вече на всички тук се изясни и второ защото си доста задръстен, а това независимо от годините ти не се харесва нито на 16, нито на 26 годишни.
Един мъж трябва да е забавен, разкрепостен и да не философства толкова много. Приказките са патент на жените. Мъжете които по-малко приказват, а вършат повече работа са за предпочитане. Не само аз, а всяка жена ще ти го каже. За това нямаш успех сред жените от коя и да е възраст. Тийнейджърките обичат забавленията, разнообразието и тръпката от несигурността. Ти си от ясен по-ясен и никоя няма не би си имала работа с теб. Обикновен посредствен досадник. Жалко, че си над 20, а си на ниво 40 по манталитет, а по действия сигурно си с 15 годишните някъде. От такава една "добра комбинация" никоя жена няма нужда. Такива като теб просто им е отредено да бъдат самотни чикиджии, комплексари и неудачници. Решили да дават акъл и посока на другите хора, без самите те да се погледнат в огледалото и да се осъзнаят, че за нищо не стават и за нищо не ги бива, освен да повтарят едни и същи заучени фрази. А готините батковци ще си бройкат млади пички и изобщо няма да те ебават по форумите... глупчо :P

отлична ученичка
09-29-2006, 11:42
Скоро правя 19, но никога не съм си и помисляла да ходя с МЪЖ, който е доста по - голям. Пропастта е огромна, но на кой ли му пука...нали баткото ще ги черпи някое друго кафенце? :::

Баткото ще ги чука сладко, а кафето не е задължително :wink:
Ти като си на 19 е нормално да излизаш с момчета от 25 нагоре, но ако ти е по-лесно да си играеш с дечицата, кво да кажа, говори достатъчно колко си личност.
Една силна жена винаги ще препочете зрялостта и опита на мъж с поне 5 години разлика.
Излез...огледай се
в дискотека, кафенета...ако щеш и в библиотека
Мъжете между 25-30 се заглеждат, заговарят и се свалят с жени около 18 +/- тази възраст и смятам, че е нормално.
За 16 годишна с 30 годишен... е малко прекалено - да! Но не и пречи да е с 25/26 или около тази възраст, защото той може да и даде много повече и като съвети и като поуки и като опит за живота въобще, не само любовен и сексуален. Полезно е и за нея и за него, разликата във възрастта.
Сигурна съм, че и с майките си да споделите, няма да кажат нещо по-различно от мен.

^HyPoCRiSy
09-29-2006, 12:03
Ами какво да ти кажа, ученичке...от повече от година съм с момче на 21, което освен, че работи, издържа сам, сериозен като човек и най - вече свестен и зрял съм видяла толкова мъжественост както в поведение, така и във физически аспект, че да не ме интересуват други индивиди :) И освен това аз лично не съм си търсила мъжете по дискотеки и заведения, но ако ти смяташ, че пичът в дискотеката е кой зне колко сериозен ( по дискотеки мъжете не ходят, за да си търсят сериозна приятелка, а момиче, което ще легне с тях, а да си кажа честно това не ми влиза в характеристиката :wink: ) това говори пък за това ТИ

колко си личност
А пък само ако това си търсиш

Баткото ще ги чука сладко,
това говори още за теб. Първо слез на земята и спри да се мислиш за голямата жена , защото ако ще и на 30 да си, разсъжденията ти говорят за 'зрелостта ти' и се огледай и ти наоколо. Със сигурност има твои връстници, които да са доста повече от сополанковци.
И още нещо...казваш на tX, че не можел да има млади момичета под 18...ами ако не иска да са занимава с такива? Ами ти, мило момиче... ти можеш ли да имаш 18 годишно момче с акъл в главата? Не, не мсиля...и причината не е, че ти не искаш....просто не можеш. Затова предпочиташ зрелите 25 годишни, защото ТЕ те искат (за ебане). Have a nice day :::

09-29-2006, 12:13
Извинявай, ама един на 18 света да обърне, няма как да има акъла на един на 25! Просто в тази възраст разликите са осезаеми. Момченцата до към 25 са си все още дечица, е някои от тях умеят добре да позират и са добри актьори правещи се на мъже. Но стане ли напечено си проличава мъж ли е, дете ли е.
Изпитвала съм го и знам. Аз лично едва ли бих обърнала внимание на връстник.

09-29-2006, 12:19
Знаеш ли...зависи. Начинът на живот определя манталитета и поведението. Човек на 18, който е принуден да работи и да се издържа сам е повече от такъв, който кара новата колата на тати и изпива многото пари, които са му дадени от родителите. Хора, които цал живот сами са се оправяли с много неща, бих казала, че струват много. Може да са малко, но ги има :)

nikinkaaa
09-29-2006, 12:19
Аз не съм чувала 13-16 годишни да ходя със 30 годишн :? Може би иска да са със по зрели незнам нямам представа според мен е тъпо

^HyPoCRiSy
09-29-2006, 12:20
Знаеш ли...зависи. Начинът на живот определя манталитета и поведението. Човек на 18, който е принуден да работи и да се издържа сам е повече от такъв, който кара новата колата на тати и изпива многото пари, които са му дадени от родителите. Хора, които цал живот сами са се оправяли с много неща, бих казала, че струват много. Може да са малко, но ги има Smile
Аз :-D

vladi_addict
09-29-2006, 14:55

Не мисля, че не би се занимавал с някоя по-малка от 18, мисля че просто никоя не ти връзва. Първо защото си комплексар, както вече на всички тук се изясни и второ защото си доста задръстен, а това независимо от годините ти не се харесва нито на 16, нито на 26 годишни.
Един мъж трябва да е забавен, разкрепостен и да не философства толкова много. Приказките са патент на жените. Мъжете които по-малко приказват, а вършат повече работа са за предпочитане. Не само аз, а всяка жена ще ти го каже. За това нямаш успех сред жените от коя и да е възраст. Тийнейджърките обичат забавленията, разнообразието и тръпката от несигурността. Ти си от ясен по-ясен и никоя няма не би си имала работа с теб. Обикновен посредствен досадник. Жалко, че си над 20, а си на ниво 40 по манталитет, а по действия сигурно си с 15 годишните някъде. От такава една "добра комбинация" никоя жена няма нужда. Такива като теб просто им е отредено да бъдат самотни чикиджии, комплексари и неудачници. Решили да дават акъл и посока на другите хора, без самите те да се погледнат в огледалото и да се осъзнаят, че за нищо не стават и за нищо не ги бива, освен да повтарят едни и същи заучени фрази. А готините батковци ще си бройкат млади пички и изобщо няма да те ебават по форумите... глупчо :P
те тея мъже още живеят с родителите си. ако не това то поне те го издържат :x
пхахах. жените попринцип много говорят, а нищо не казват, като в случая.
като вас.

_Dare_Devil_
09-29-2006, 15:06
Междо другото незнам дали и мен ще ме определите като чикиджия, комплексар и т.н, но и аз не бих тръгнал с някоя която е по малка от мен с 4-5 години.Тоест не е хубаво да се казва никога.Стига да не е истинаска невероятна любов!Но съм си го казал!Примерно винаги ми е било гадно как всички на моята възраст ходят с някакви си смешковци, пълни тапанари, смешници дет са на 20..22..и т.н и то главно защото имат коли!Защото ако им се доходи на дискотека могат да идат с тях!А с мен не могат!Така е така е аз съм на 16 не ме пускат в яките дискотеки!Нито когато някоя жена ми каже: "Мило искаш ли да отидем в София на дискотека" ще мога да я заведа!Освен ако не и се вози с влак или автобус!Това ми е било тъпо в жените!Много гадно!....

tX
09-29-2006, 15:08
Не мисля, че не би се занимавал с някоя по-малка от 18, мисля че просто никоя не ти връзва.
Монетата има 2 страни. Може пък аз да не им връзвам, знае ли човек... :-D

Първо защото си комплексар, както вече на всички тук се изясни и второ защото си доста задръстен, а това независимо от годините ти не се харесва нито на 16, нито на 26 годишни.
Комплексар съм разбира се !
Дружба 2 и Младост 4 са целите мой. И това ако не са комплекси... :-D
Не, сериозно, всеки ден се намира по някои дето да ми каже че съм комплексар... Да ходя да си еба миката и да си лягам, а ? /След изясняване на въпроса 'е' или 'не е' комплексар tX обикновенно до това заключение се стига.../ :-D

Един мъж трябва да е забавен,
И що реши, че аз не съм забавен ? :-D
В една друга тема открито си признах, че съм чак 'спрял'.

разкрепостен и да не философства толкова много.
Демек, да не може да си контролира и слюнкоотделянето, а ако не може да връзва 2 смислени думи /щото нали не тряя да философства много/ направо е мъжа мечта, а ?

Приказките са патент на жените.
и !? :smt017

Мъжете които по-малко приказват, а вършат повече работа са за предпочитане.
В момента съм на работа и в същото време ти отговарям на лишените от смисъл слова. Две в едно.

Не само аз, а всяка жена ще ти го каже.
Ти за жена ли се имаш ?!

За това нямаш успех сред жените от коя и да е възраст.
Ти личния ми живот май добре го следиш... Я кажи какво ядох вчера на обяд, че аз не мога да се сетя пък ми идват киселини нещо....

Тийнейджърките обичат забавленията, разнообразието и тръпката от несигурността.
И търсят несигурност в 30 годишните ?! Оо
Я си преговори урока, щото почна да си противоречиш...
А и каде твърдя че аз самия съм тинейджър ?!
Просто във форума мисля има нужда и от едно 'пенсионерско' мнение. That will be me ! :lol:
А ако някой търси несигурност, да ходи да катери НДК с голи ръце.

Ти си от ясен по-ясен и никоя няма не би си имала работа с теб.
Добре де, това го разбрахме 3-4 цитата по-нагоре.
Тогава пък и аз няма да искам никоя. Нека им е гадно. :P

Обикновен посредствен досадник.
'Обикновен', 'посредствен' и 'досадник' ! Три в едно !
Аз съм като продукт от каталога на WS Teleshop, кво повече искаш ти ?

Жалко, че си над 20, а си на ниво 40 по манталитет, а по действия сигурно си с 15 годишните някъде.
Пак си противоречиш майка му стара и накрая ще спра да ти отговарям.
В момента се чувствам точно като Дон Кихот с вятърните мелници, само дето той не е усъзнавал какво прави а аз да. :|
Ти в 30 годишния си геврек какво търсиш ?!
Манталитет на 15 годишен с действия на 20 годишен в 40 годишно тяло ?!

От такава една "добра комбинация" никоя жена няма нужда.
Ако всички жени са като тебе, аз по-добре да стана педераст. :-D
Добре, че има и изключения, та гъза ми е още тесен. :lol:

Такива като теб просто им е отредено да бъдат самотни чикиджии, комплексари и неудачници.
AND I FUCKING LIKE IT ! :-D
Имам здрава ръка и пишка /носи на чекий/, апартамент в София /в Жилищен комплекс та и комплексите покривам/ и работя на Компютър /а както знаем всички компютърджий са неудачници/. :lol:

Решили да дават акъл и посока на другите хора, без самите те да се погледнат в огледалото и да се осъзнаят, че за нищо не стават и за нищо не ги бива, освен да повтарят едни и същи заучени фрази.
Рррразбира се. Друго си е като теб да става нещо. Нещо като малолетна курва на свободна благотворителна практика. /демек за без пари/

А готините батковци ще си бройкат млади пички и изобщо няма да те ебават по форумите... глупчо :P
Ей го разковничето... Якия батко си бройка 'пичките' а неудачника си цени тая дето има /или няма/. Нека съм нещастник тогава ! :-D

Баткото ще ги чука сладко, а кафето не е задължително Wink
Да ти имам ценностите. Щом живееш за едното 'чукане' бягай на Лъвов мост. Там:
1. опират предимно батковци и чичковци.
2. 'чукането' е на кило
3. ще изкараш някой лев. То с акъл очевидно ти е невъзможно, та за тфа с гъз.

Ти като си на 19 е нормално да излизаш с момчета от 25 нагоре,
Ти не си мерилото за 'нормално'/'ненормално'.
Да си кажа чесно -- далече си от такова...

но ако ти е по-лесно да си играеш с дечицата, кво да кажа, говори достатъчно колко си личност.
Брей, значи личност се ставало посредством 'чукането'...
Ми, аз тогава си оставам мекотело и ще правя само секс/любов.

Една силна жена винаги ще препочете зрялостта и опита на мъж с поне 5 години разлика.
Всъщност, това е предпочитанието на една СЛАБА жена...
Да търси сигурност и по този начин да компенсира липсата на своя.
Не е нужно да си психолог -- просто логика.

Излез...огледай се в дискотека,
Миналата събота ходих в Double Vision. /не по мое желание. една позната даде зор.../ Влезнах, огледах се, изпих 2 бири и повече няма да стъпя там. :lol:
Не ме кефи компанията на 14 годишни пияни момиченца с усти като на сом, опитваики се да засмучат де що стърчи.
А и момченцата -- на по 15 години -- с бицепсите, ланците и яките в небето... ми изглеждаше смешно...
Тая събота да се надяваме FENS да не е препълнен. :::

кафенета...
Както по-горе. Само дето не са пияни.

ако щеш и в библиотека
<ирония>В която ти вероятно по цял ден седиш... </ирония>

Мъжете между 25-30 се заглеждат, заговарят и се свалят с жени около 18 +/- тази възраст и смятам, че е нормално.
Не си 'отлична' по математика ! :lol:
Смяташ грешно. Какво остава на някой калъф на 30 години ако връстничките му не му връзват ? Отива в детската градина със шепа лукчета, мека пишка и много свободно време. Те децата са такива -- любопитни, каквото им дадеш веднага гледат даго лапнат. А и се лъжат лесно... :::

За 16 годишна с 30 годишен... е малко прекалено - да! Но не и пречи да е с 25/26 или около тази възраст, защото той може да и даде много повече и като съвети и като поуки и като опит за живота въобще, не само любовен и сексуален.
Има двама човека дето по принцип тая им е работата.
Викат им родители.

Полезно е и за нея и за него, разликата във възрастта.
Полезно е млякото и пресните плодове. И Colgate.

Сигурна съм, че и с майките си да споделите, няма да кажат нещо по-различно от мен.
Мойте ще се счупят да се смеят и вероятно ще искат да си вземат и те PC, че да ти четат вицовете. :lol:

_Dare_Devil_
09-29-2006, 15:16
Хм....в думите ти има много големи истини...както и тук таме разни глупости!Но си прав за много неща...за жалост :(

gangbang
09-29-2006, 15:20
@tX - тепаш рибките бе :lol: :lol: :lol:

vladi_addict
09-29-2006, 16:06
tX, точно с 3-4 поста затапи 19 страници безмислени мнения, евала прическа :P

In4iTu_
09-29-2006, 16:23
[b][i] Имам приятелка, която ходи с човек, 10 години по-голям от нея...Не я разбирам...не разбирам и защо го прави. Сега щели да живеят заедно :roll: Той искаше само секс от нея, получи го. Няма да се учудя, ако сега развали мечтите и за съвместен живот и я зареже...

goddes_of_the_death
09-29-2006, 17:15
Мъж, който излиза с момиче под 18, е: педофил /което е психическо заболяване/ или просто не може да накара жена да спи с него. И в двата случая не си струва мъжа.
аз също мисля така и освен това познавам момиче, което като е било на 12-13год. е ходило с 22-23 годишен.Секс уж не правили,само свирки,смучки ама кво да кажа-съжалявам я честно казано,а пук секс правила малко по-късно(чак на 13 и 1/2 :lol: )
но при всички положения мисля, че е адски глупаво и съм изцяло против тия връзки, ако могат да се нарекат така :smt009
м/у другото евала на tx :smt023

Charlotte_the_Harlot
09-30-2006, 00:28
tX трепа рибката :-D (горката рибка :( ) А също така къса глави и цепи секвои. (жалко за секвоите...)
Само един неузрял човек на 30 години може да се занимава с 15-годишни пикли. Както ще да са се изскубали, гримирали, фризирали и т.н., това не прави пиклите жени. Жена се става с време и опит.
Знам само един случай на щастливо стечение на такава връзка, става въпрос за едни мои преподаватели по математика, които имат 12 години разлика помежду си, две дъщери и кученце. :-D
Все пак да не забравяме, че когато са се запознали, тя е била на минимум 18г.

Absconding
09-30-2006, 11:53
tX разцепваш, момчееееее !!! :) Чета с интерес темата благодарение на твоите постове... Супер! :D

^HyPoCRiSy
09-30-2006, 12:09
tX разцепваш, момчееееее !!! :)
Абсолютно. tX е пич :-D

ssiimmoonna
09-30-2006, 18:26
ami za6toto nali znae6 4e momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4etata i po tazi logika trqbva da imat do sebe si mom4eta koito sa po-golemi za da sa na tqhnoto nivo.za6toto tezi na tqhnite godini sa bukvalno kato deca-durjanieto im e kato na deca(e na pove4eto ima i svestni mom4eta koito ot rano sa se nau4ili kak da se durjat i kakvo da govorat na takiva hora prava evala)

:P
09-30-2006, 19:20
http://mobisms.bg/register/r/bib

Pra6taite sms-i bezplatno v cql svat!!!
Mn e mania6ko!!!

FiRe_LaDy
09-30-2006, 19:36
Abe taq tema q gledam ot mnogo vreme i se ne pisha,ama tova pochna da me drazni.Dobre zashto trqa sa mesite v jivota na horata?Te si izbirat s kogo da sa i s kogo ne!A i kade pak vidqhte 14 godishno momiche s 25 godishno momche,che chak pak i kato moda go izkarahte !!! ](*,)

GLeZoRanA
09-30-2006, 22:57
Abe taq tema q gledam ot mnogo vreme i se ne pisha,ama tova pochna da me drazni.Dobre zashto trqa sa mesite v jivota na horata?Te si izbirat s kogo da sa i s kogo ne! ](*,) Ние не се месиме :) просто коментираме колко глупаво е едно дете да ходи със зрял мъж (педофил) :) и така нататъка . Не сме тръгнали да им забраняваме , да си трошат главите като са малумни ;) та това което правиме не е вмешателство в личния живот :)

potresena
09-30-2006, 23:41
Abe taq tema q gledam ot mnogo vreme i se ne pisha,ama tova pochna da me drazni.Dobre zashto trqa sa mesite v jivota na horata?Te si izbirat s kogo da sa i s kogo ne! ](*,) Ние не се месиме :) просто коментираме колко глупаво е едно дете да ходи със зрял мъж (педофил) :) и така нататъка . Не сме тръгнали да им забраняваме , да си трошат главите като са малумни ;) та това което правиме не е вмешателство в личния живот :)
ti kakvo izkarvash pedofil mom4e na 20 i neshto koeto se zanimava s momi4e na okolo 16 li?ti trqbva da si tolkova sprqla i tesnoskroena 4e prosto nqma na kade,nqkoi den kato ti obarne vnimanie nqkoi takuv"pedofil" togava shte mislish dryguk,i nedeite da izkarvate 4e samo momi4eta hodeli s po golemi mom4eta,imate li si na ideq kolko naistina malki mom4enca se zanimavat s nqkvi si lelki i togava naistina e smeshno zashtoto togava razlikata v godinite mnogo pove4e se zabelqzva i e mn po smazvashta no nikoi ne si gi zadava tiq vaprosi mai vseki po inerciq i po tva kakvoto drugiq predi nego e napisal i toi go pishi,bravo mojete da prepisvate i nqmate sobstveno mnenie

GLeZoRanA
09-30-2006, 23:44
ti kakvo izkarvash pedofil mom4e na 20 i neshto koeto se zanimava s momi4e na okolo 16 li?ti trqbva da si tolkova sprqla i tesnoskroena 4e prosto nqma na kade,nqkoi den kato ti obarne vnimanie nqkoi takuv"pedofil" togava shte mislish dryguk,i nedeite da izkarvate 4e samo momi4eta hodeli s po golemi mom4eta,imate li si na ideq kolko naistina malki mom4enca se zanimavat s nqkvi si lelki i togava naistina e smeshno zashtoto togava razlikata v godinite mnogo pove4e se zabelqzva i e mn po smazvashta no nikoi ne si gi zadava tiq vaprosi mai vseki po inerciq i po tva kakvoto drugiq predi nego e napisal i toi go pishi,bravo mojete da prepisvate i nqmate sobstveno mnenie Айде да те помоля нещо!ПРОЧЕТИ МИ ПРЕДНИТЕ ПОСТОВЕ И ТОГАВА ГОВОРИ ЯСНО ЛИ Е ?!?!?!?!? :x

potresena
09-30-2006, 23:51
na men mi stigna tozi da ti pro4eta,za da dobiq pone begla predstava za na4ina ti na mislene

GLeZoRanA
10-01-2006, 00:00
na men mi stigna tozi da ti pro4eta,za da dobiq pone begla predstava za na4ina ti na mislene WE ti si malymna 4estno :) Vzemi 4eti malko a ne govori na izust !!!!!!!!!!!!!

10-01-2006, 00:03
vui az sum bila maloumna :smt005 haha nqma da si gubq vremeto da ti 4eta sky4nite postove s neshta koito ne me interesuvat,po dobre si gledai tvoite si raboti i ne mi razvivai teorii koito pishel na izust :-k

GLeZoRanA
10-01-2006, 00:04
vui az sum bila maloumna :smt005 haha nqma da si gubq vremeto da ti 4eta sky4nite postove s neshta koito ne me interesuvat,po dobre si gledai tvoite si raboti i ne mi razvivai teorii koito pishel na izust :-kxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa na lele maiko :smt005 Gospodi prost narod! Abe devoiko , abe lape glupavo kato ne ti se 4ete si trai po dobre leleeeeeeeeeeeeee xhaxahxahxaxha

ТиНа
10-01-2006, 06:06
Престижно и отговорно е за една млада жена 16-18 да ходи с мъж 25-30.
Това което опитния мъж, може да даде на младата жена, няма кой друг а и го даде. Нито набор, нито родител.
Мъжът на 30 е имал зад гърба си няколко жени, натрупал е опит, знае как да ти говори, знае къде да те заведе, знае как да се отнася с теб, уважава те и знае наистина какво иска. Ориентиран е към сериозни връзки, защото се е наживял и налудялн а по-младите години. За младата 16 годишна ЖЕНА! Да! Повтарям на 16 - 18 сте млади жени, а не момиченца! Науче се! Стига са ви проминвали мозъците! Една млада жена заслужава опитен мъж!
Майка ми винаги ми е насърчавала да излизам с големи. Така съм възпитана. Тя с баща ми разлика имат от 9 години. На мен първото ми по-сериозно гадже бях на 12, той беше на 19.
Сега съм на 18 и ходя с един прекрасен човек на 28.
От 2 години съм с него. И ако ми кажете, че е само за секса с мен, може единствено да бъдете смешни.
Момиченца...минете ли 16, вие сте жени и имате пълно прави да ходите с мъже над 25, стига да ви се иска! Не си промивайте мозъците с тези глупости, че сте деца, а те педофоли! Защото това си е най-нормалното нещо и в самата природа.

vladi_addict
10-01-2006, 07:57
Това което опитния мъж, може да даде на младата жена, няма кой друг а и го даде. Нито набор, нито родител.
Мъжът на 30 е имал зад гърба си няколко жени, натрупал е опит, знае как да ти говори, знае къде да те заведе, знае как да се отнася с теб, уважава те и знае наистина какво иска. Ориентиран е към сериозни връзки, защото се е наживял и налудялн а по-младите години. За младата 16 годишна ЖЕНА! Да! Повтарям на 16 - 18 сте млади жени, а не момиченца! Науче се! Стига са ви проминвали мозъците! Една млада жена заслужава опитен мъж!
Майка ми винаги ми е насърчавала да излизам с големи. Така съм възпитана. Тя с баща ми разлика имат от 9 години. На мен първото ми по-сериозно гадже бях на 12, той беше на 19.
От 2 години съм с него. И ако ми кажете, че е само за секса с мен, може единствено да бъдете смешни.
Момиченца...минете ли 16, вие сте жени и имате пълно прави да ходите с мъже над 25, стига да ви се иска! Не си промивайте мозъците с тези глупости, че сте деца, а те педофоли! Защото това си е най-нормалното нещо и в самата природа.
айде бе :x
по какво съдиш, че е жена ? по това, че може да прави секс ли ? хаха, критериите ти не са от най-добрите..

vladi_addict
10-01-2006, 07:58
ti kakvo izkarvash pedofil mom4e na 20 i neshto koeto se zanimava s momi4e na okolo 16 li?ti trqbva da si tolkova sprqla i tesnoskroena 4e prosto nqma na kade,nqkoi den kato ti obarne vnimanie nqkoi takuv"pedofil" togava shte mislish dryguk,i nedeite da izkarvate 4e samo momi4eta hodeli s po golemi mom4eta,imate li si na ideq kolko naistina malki mom4enca se zanimavat s nqkvi si lelki i togava naistina e smeshno zashtoto togava razlikata v godinite mnogo pove4e se zabelqzva i e mn po smazvashta no nikoi ne si gi zadava tiq vaprosi mai vseki po inerciq i po tva kakvoto drugiq predi nego e napisal i toi go pishi,bravo mojete da prepisvate i nqmate sobstveno mnenie
хахаххахахаххахахаахахаха хаха, окей, щом казваш..

InHell
10-01-2006, 10:55
ami za6toto nali znae6 4e momi4etata se razvivat po-burzo ot mom4etata i po tazi logika trqbva da imat do sebe si mom4eta koito sa po-golemi za da sa na tqhnoto nivo.za6toto tezi na tqhnite godini sa bukvalno kato deca-durjanieto im e kato na deca(e na pove4eto ima i svestni mom4eta koito ot rano sa se nau4ili kak da se durjat i kakvo da govorat na takiva hora prava evala)

В много голяма заблуда си. Мислиш ли, че ако застанеш пред мен и си разменим няколко приказки отново ще твърдиш, че си на нивото ми? Има мъже и мъже - едните знаят какво искат, другите също знаят какво искат, но то няма нищо общо с това което искат първите.

Obitax
10-01-2006, 10:59

:smt005 :smt005 :smt005 zemi si hvani nqkoi na 40-50 kvo se zanimava6 onq piklio na 28 :smt005 :smt005 tolkoz proZ 4ovek kato tebe ne sam si i pomislql 4e moe da ima :smt018

sweet_DENI_f
10-01-2006, 15:38
хъм всеки си има право на избор ... любовта няма възрастова граница ...
аз лично най-голямото момче ,с което съм ходила е било 2-3 години по голямо от мен ... Сега съм хвърлила око на едно момче - 4 години по голям от мене , но едва ли ще ми обърне внимание ...

lady_bird
10-01-2006, 15:44
tova si e ne6to suvsem individualno i ne smqtam,4e vsi4ki momi4eta trqbva da budat postavqni pod ob6t znamenatel. 6tom tolkova mnogo se trevoji6 za tozi golqm ob6testven problem neka te uspokoq-vsqka moda preminava rano ili kusno.ne moga da razbera 6to se nervi6 4ak tolkova,vseki ima pravo da hodi s kogoto si poiska,taka 4e si gledai tvoq jivot i ostavi ostanalite sami da re6avat za sebe si. nqma6 li si druga rabota?! boje,otkude se pruknaha tolkova drebnavi hora?! ebasi star4eskite predrasuduci!

tX
10-01-2006, 15:51
ТиНа, ако занеш как ме мързи вече да отговарям на подобни дебилски изказвания... ама айде ще се прежаля -- ПАК.

Престижно... а до сега сички пищите : 'аз не за да се хваля, ами си го обичам' ... култура ми Янко. Друго е да си мерите 'пишките' с приятелките.
Отговорно ... що бе ? От какво се притесняваш, нали той е 'зрял' и всичко може ?! Какви отговорности ?
Млада жена... :smt046 Някакви нови термини...
А под 16 какви са ? Невръстни жени ли ?! :-D Колко удобно, ама както и да е...
Противоречиш си.

Искрено ти съчуствам, че нямаш способни родители дето да ти дават наклон на пишката в живота и прибягваш до услугите на 'опитния мъж'.
Иначе ми е ясно, че някой на твойте годинки още няма пари и кола, че да има 'какво да ти даде' ... :roll:

Мъжът на 30 е имал зад гърба си няколко жени,
Което не му пречи да си остава калъф и половина, занимавайки се с някаква пикла...

натрупал е опит,
КЪВ ОПИТ ВЕЕЕЕЕЕ ?! Стига с тоя опит... все едно за работа говорите... 'натрупал опит'...

знае как да ти говори,
Празни приказки. /с ударение на 'а'-то/

знае къде да те заведе,
И каде те водеше докато беше непълнолетна ?!
В детската дискотека до 9:30 и ааайде дома ! :lol:
Или на сладкарница ? Шибнете по две бързи пасти, баце и аааайде дома. :lol:

знае как да се отнася с теб,
Всеки знае как да се отнася с децата. Питай дядо Коледа. :lol:
Само дето той не ги чука... май...

уважава те и знае наистина какво иска.
Иска да си поиграе с младо агнешко. Естествено, че знае какво иска.

Ориентиран е към сериозни връзки, защото се е наживял и налудялн а по-младите години.
И ти на 16 си за сериозните връзки, така ли ?!
Що, майка му стара продължаваш да си противоречиш ?
<spoiler>
Има хора, който в опитите си да защитят своята теза или гледна точка, се закопават сами. Ей така с лопатката, лека-полека.
Ти имам чувството, че си със огромен багер. :|
</spoiler>
Той на 30 се е наживял и иска нещо сериозно и ти на 16 също искаш нещо сериозно и си се наживяла ?! :shock: Нещо не се връзва.
Занапред се опитвай да помислиш над това което пишеш.

За младата 16 годишна ЖЕНА! Да! Повтарям на 16 - 18 сте млади жени, а не момиченца!
Не бе, не повтаряй, няма нужда... факт е, че до навършване на пълнолетие си момиче. Ама в твоята вълшебна страна на чудесата може на 18 да се водиш пенсионер...

Науче се! Стига са ви проминвали мозъците! Една млада жена заслужава опитен мъж!
Жена -- Мъж : да. Момиче -- Мъж : ... извратено си е.

Майка ми винаги ми е насърчавала да излизам с големи.
А такааа... Значи майка ти е сбъркана и от там и ти. :-D

Така съм възпитана.
Възпитание ?! Плува ли корабче в окото ? :smt116

Тя с баща ми разлика имат от 9 години.
А дали му е пуснала в осми клас ? Не мисля.

На мен първото ми по-сериозно гадже бях на 12, той беше на 19.
Е КАКВО ДЕЕЕБА, МОЖЕ ДА НАМЕРИ 19 ГОДИШЕН ЧВОР В 12 ГОДИШНО ЛАЙНО !? :smt104

Не е задължително да е с теб само за секса... може да си му последната надежда за деца и семейство.
Иначе представям си картинката -- Твоя абитуриентски бал, ... и с чичката на 28 под ръка. :smt046
Е това ако не е смешно...

Момиченца...минете ли 16, вие сте жени и имате пълно прави да ходите с мъже над 25, стига да ви се иска!
То не ти пречи и на 12 да се хванеш с някой на 50. Теоретично погледнато.
Психологично погледнато си зле.

Не си промивайте мозъците с тези глупости, че сте деца, а те педофоли! Защото това си е най-нормалното нещо и в самата природа.
В твоя вълшебен свят вероятно е така... :smt037

Imaginary_Love
10-01-2006, 16:06
Много ясно,като няма момчета на 13-14 години,които да са по-отракани и да се спускат към връзки с момичета, момичетата ходят при по-големи. Аз съм на 13 (януари правя 14) и също се вазмущавам от такива индивиди!!! ](*,) [-X [-X :smt009 :smt009

10-01-2006, 18:47
Ок признавам си че не съм чела всички постове но тези които прочетох бяха в двете крайности.А наистина това е много индивидуално.Не казвам че няма такива който ходят с батковци щото се правят на големи и т.н. ама не винаги е така.Аз съм на 16 и ходя с момче на 24.Досега не съм била с момче толкова по голямо от мен и първоначално си мислех че ще е ненормално, но...Адски много го харесвам и се разбираме перфектно, всичко е просто супер!Не трябва да съм с него само защото е по голям от мен, така ли?Не мисля...

Amayo
10-04-2006, 20:21
Ок признавам си че не съм чела всички постове но тези които прочетох бяха в двете крайности.А наистина това е много индивидуално.Не казвам че няма такива който ходят с батковци щото се правят на големи и т.н. ама не винаги е така.Аз съм на 16 и ходя с момче на 24.Досега не съм била с момче толкова по голямо от мен и първоначално си мислех че ще е ненормално, но...Адски много го харесвам и се разбираме перфектно, всичко е просто супер!Не трябва да съм с него само защото е по голям от мен, така ли?Не мисля...
По скоро щото му е голяма пишката. :---)

GLeZoRanA
10-04-2006, 22:44
Ок признавам си че не съм чела всички постове но тези които прочетох бяха в двете крайности.А наистина това е много индивидуално.Не казвам че няма такива който ходят с батковци щото се правят на големи и т.н. ама не винаги е така.Аз съм на 16 и ходя с момче на 24.Досега не съм била с момче толкова по голямо от мен и първоначално си мислех че ще е ненормално, но...Адски много го харесвам и се разбираме перфектно, всичко е просто супер!Не трябва да съм с него само защото е по голям от мен, така ли?Не мисля...Е ти си на 16... явно си помъдряла щом си се хванала с 24 годишен ... Става въпрос за онея пикли на по 13-14 години дето се свалят с батковци на по 20 и няколко години...

Amayo
10-04-2006, 22:46
Ок признавам си че не съм чела всички постове но тези които прочетох бяха в двете крайности.А наистина това е много индивидуално.Не казвам че няма такива който ходят с батковци щото се правят на големи и т.н. ама не винаги е така.Аз съм на 16 и ходя с момче на 24.Досега не съм била с момче толкова по голямо от мен и първоначално си мислех че ще е ненормално, но...Адски много го харесвам и се разбираме перфектно, всичко е просто супер!Не трябва да съм с него само защото е по голям от мен, така ли?Не мисля...Е ти си на 16... явно си помъдряла щом си се хванала с 24 годишен ... Става въпрос за онея пикли на по 13-14 години дето се свалят с батковци на по 20 и няколко години...
Ония от фитнеса ли :lol: ?

GLeZoRanA
10-04-2006, 22:49
Ония от фитнеса ли :lol: ? Примерно... :roll:

DevilWish
10-05-2006, 08:45
emi pove4eto,koito hodqt s mnogo po-golemi mom4eta sa 4isto i prosto materislistki ili edin vid se fukat 4e hodqt s po-golqmo mom4e!no primerno ima edna pa4a ot moq klas,koqto hodi s 15 god po-golqm ot neq i nai-strannoto e 4e hodqt ve4e blizo 2 godini i prosto nemoga da im se na4udq pri polojeniq 4e tq e...abe dumi nqmam!toq pi4 trqbva da e geroi prosto!
Ужас.
Най-голямото момче ,с което съм ходила е бил с 5 години по-голям от мен ,но наистина се обичахме и ходихме половин година.Иначе сега съм се зарибили по един с 8 години по-голям от мен ,не виждам нищо лошо ,защото аз не знам дали има пари или нещо такова ,а и на него не му личат години ,просто наистина съм се влюбила така ,че не смятам ,че има нещо лошо!

10-08-2006, 14:21
Ха!? Защо ходели? Ми това е съвсем естествено и нормално нещо бе дечица мили. Няма да ходят пикльовци дето не знаят пикае ли им се, ебе ли им се и се държат за полата на мама!

az_slunceto
10-08-2006, 14:48
ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

dream_dragon
10-08-2006, 15:34
Просто им харесват да са с по-зрели, ако не е заради друго. Виждат сериозни хора пред себе си. Ако възрастовата граница не е голяма, значи всичко е наред. Познавам едно момиче, което ходеше с един, който бе по-голям от нея с шест години. Та това петнайсет годишно момиче в момента го преодолява, защото той й казал, че нямало да се получи заради разликата. Но не при всички е така, може дори да е заложена истинска любов в една връзка без значение от възрастовата разлика. Ако нещата не са до използване на другия аз нямам нищо против. Напълно е нормално.

magi_to
10-08-2006, 17:10
abe to do mujete koito sa po-golemi iskat ot tezi "momi4enca"samo SEX,za6toto te za drugo ne stvat edvali edno momi4e na 13-14god mu razbira glavata ot obi4 kum edin 4ovek,a i te ne go proumqvat sami kakvo izpitcat kum tezi muje ::: ,az sum na 15god i vob6te ne iskam da si imam rabota s po-golqmi ot 20godi6ni :P

InHell
10-08-2006, 19:04
abe to do mujete koito sa po-golemi iskat ot tezi "momi4enca"samo SEX,za6toto te za drugo ne stvat edvali edno momi4e na 13-14god mu razbira glavata ot obi4 kum edin 4ovek,a i te ne go proumqvat sami kakvo izpitcat kum tezi muje ::: ,az sum na 15god i vob6te ne iskam da si imam rabota s po-golqmi ot 20godi6ni :P

Те 13-14 годишните и за това не стават :)

Amayo
10-08-2006, 20:11

Апа и да искат ебане, законът е доста суров с онези които се съгласят :-D .

10-09-2006, 09:41
Ха!? Защо ходели? Ми това е съвсем естествено и нормално нещо бе дечица мили. Няма да ходят пикльовци дето не знаят пикае ли им се, ебе ли им се и се държат за полата на мама!

Това е отговора :!:

tX
10-09-2006, 09:44

Това е отговора :!:
По тая причина няма да ви отговарям и на вас :
http://www.spunangel.com/opossum/argue.jpg

10-09-2006, 09:49
Абе каква е тая мода в момента момичета 13-16 годишни, че и по-малки да ходят с някви застаряващи ? Пари ли искат? Кола ли искат или апартамент? Или просто се правят на гъзарки? Малко останаха момичетата които не са такива! :idea: mi popricip gadjeto mi kato bqx na 12 be6e :-D 35 godi6en ama be6e super pi4. :-D sega e moq DoPyeeeee koito e na 17 a az na 16. :wink: az bqx s durtiq zaradi luksozniq jivot i ne me e sram da si go priznaq. :-D

Leleleleleelelelelelel UJASSSSSSSSSSSSSSSSS :shock: :shock: :shock:
12-godi6na s 35-godi6en..... 4akai be kuf e bil toq pedofil be :shock: I za kakvo izob6to se e hvanal s tebe, ta ti na 12 si bila 6 klas max ...
I kvo pravehte? Smisal, ne vqrvam nqkoi muj na takava vazrast da si hvane nqkoe lape deto samo da si go 4erpi i da mu kupuva ne6ta ei taka bez ni6to vzamqna... Ti trqbva da si ebati uli4nicata :smt011

10-09-2006, 11:53
Абе каква е тая мода в момента момичета 13-16 годишни, че и по-малки да ходят с някви застаряващи ? Пари ли искат? Кола ли искат или апартамент? Или просто се правят на гъзарки? Малко останаха момичетата които не са такива! :idea: mi popricip gadjeto mi kato bqx na 12 be6e :-D 35 godi6en ama be6e super pi4. :-D sega e moq DoPyeeeee koito e na 17 a az na 16. :wink: az bqx s durtiq zaradi luksozniq jivot i ne me e sram da si go priznaq. :-D В случая с DoPye май ходите ама той не знае ](*,)

GLeZoRanA
10-09-2006, 11:54
Абе каква е тая мода в момента момичета 13-16 годишни, че и по-малки да ходят с някви застаряващи ? Пари ли искат? Кола ли искат или апартамент? Или просто се правят на гъзарки? Малко останаха момичетата които не са такива! :idea: mi popricip gadjeto mi kato bqx na 12 be6e :-D 35 godi6en ama be6e super pi4. :-D sega e moq DoPyeeeee koito e na 17 a az na 16. :wink: az bqx s durtiq zaradi luksozniq jivot i ne me e sram da si go priznaq. :-D В случая с DoPye май ходите ама той не знае ](*,) тва от мене...

priti_kiti
10-09-2006, 12:23
Абе каква е тая мода в момента момичета 13-16 годишни, че и по-малки да ходят с някви застаряващи ? Пари ли искат? Кола ли искат или апартамент? Или просто се правят на гъзарки? Малко останаха момичетата които не са такива! :idea: mi popricip gadjeto mi kato bqx na 12 be6e :-D 35 godi6en ama be6e super pi4. :-D sega e moq DoPyeeeee koito e na 17 a az na 16. :wink: az bqx s durtiq zaradi luksozniq jivot i ne me e sram da si go priznaq. :-D В случая с DoPye май ходите ама той не знае ](*,) тва от мене...
ахахахах ?! :lol:
о,Иисусе :lol:

noobari
10-09-2006, 12:34
ахахахах ?! :lol:
о,Иисусе :lol:

Лелелелелелелелелелеле господи пази от такива хора! [-o< [-o< [-o<

Не се отнася за цитатите,а за тоя на 36 години.

виляна
10-09-2006, 13:42
e ми най добрата ми приятелка е на 16 и ходи с 35 годишен

InHell
10-09-2006, 14:51

......и как му вика? Тати?

GLeZoRanA
10-09-2006, 14:51

......и как му вика? Тати? хахахахааххаха
Щур народ

KoRn
10-09-2006, 15:23
Emi stigame do zalu4enieto 4e momi4etata sa tupi gazarki kolkoto i tujno da zvu4i :?

die_die_my_darling
10-09-2006, 15:38
mi moq priqtel e na 20 az na 14 za6to sam s nego li??/6toto ne e nqkoi pap4asal kele6 deto iska samo da mi brakne v ga6tite.....

GLeZoRanA
10-09-2006, 16:24
mi moq priqtel e na 20 az na 14 za6to sam s nego li??/6toto ne e nqkoi pap4asal kele6 deto iska samo da mi brakne v ga6tite.....Евалата ако наистина мислиш така

TraPPed
10-09-2006, 17:04
Az puk si misleh 4e izlizat s po-golemi za materialnoto ili frucnqta i to i taka stana.Trugnah s po-golqm ot men,no ne zaradi parite ili sexa,ama ne se razdelihme zaradi tova 4e ne si gi dava6e mnoy parite,a za6toto misle6e kato po-golqm zrql muj,be6e si zdravo stupil na zemqta.Pove4e ne bih trugnala s po-golqm.A i sega se ubedih za kakvo trugvat po-malki s po-golemi,em 4e to e qsno za kakvo,mai samo za ebaneto.

cecko_boy
10-09-2006, 18:51
off boje decka mu rabota jenite izlizat s po golemi zashtoto iskat da se guzarqt iskat da gi vozqt s koli nasam natam da im kupuvat drehi i dr raboti mislqt se 4e kato sa s nqkoi po golqm sa nqkvi super hora deto nikoi nemoje da gi spre no ne e takav edin moment shte razberat kvo sa praili i shte sujalqvat no tova si e tqhna rabota da si biqt glavite

AmbeR
10-09-2006, 19:14
az zapo4vam vse pove4e da gharesvam sredata nito mn maluk nito mn golqm..predi hodeh s dosta po golqmo ot men mom4e no negovite problemi na vuzrasten me izmorqvaha i sega hodq s mom4e s 2 godini po golqmo ot men az sm na 16 toi na 18 i super mn se razbirame i mn go haresvam :smt007 :D

love_bad_boys
10-09-2006, 19:22
Абе каква е тая мода в момента момичета 13-16 годишни, че и по-малки да ходят с някви застаряващи ? Пари ли искат? Кола ли искат или апартамент? Или просто се правят на гъзарки? Малко останаха момичетата които не са такива! :idea:
Извинявай ,мъничко прекали с тоя въпрос! :evil: Не е вярно ,че ходим със застаряващи ,още по-малко с трийсет годишни!Аз съм на тринайсет и от личен опит ти казвам ,че момчетата между 19 и 22-23 са супер готини...не мисля ,че искаме пари или се правим на гъзарки ,просто момчетата на нашата възраст(не всички ,но повечето) са супер лигави и се държат като третокласници...да не говорим ,че си падат по некви пикли от начален курс(и тва от личен опит ти го казвам)...незнам как да ти го обясня!-просто големите момчета са готини...а когато ни забележат някои на нашата възраст и спрат да се държат като бебета ,мможе да си променим мнението :!:

die_die_my_darling
10-09-2006, 19:36
za kvo ti e da izliza6 s piklio koito ovori samo za kompiutarni igri sex ili diskoteki :) na men mi trqbva 4ovek s koito da vodq razgovor :smt019 a prazni prikazki moje nasqkade

GLeZoRanA
10-09-2006, 20:40
za kvo ti e da izliza6 s piklio koito ovori samo za kompiutarni igri sex ili diskoteki :) na men mi trqbva 4ovek s koito da vodq razgovor :smt019 a prazni prikazki moje nasqkadeОпределено!! Има и някой "батковци" дето не са наясно къде се намират и какво искат ,и такива 17-18 годишни които отдавна са се осъзнали ( но те са 1 на 3000 :))

Amayo
10-09-2006, 22:39
za kvo ti e da izliza6 s piklio koito ovori samo za kompiutarni igri sex ili diskoteki :) na men mi trqbva 4ovek s koito da vodq razgovor :smt019 a prazni prikazki moje nasqkadeОпределено!! Има и някой "батковци" дето не са наясно къде се намират и какво искат
Чек :-D

10-10-2006, 06:25
nee e huu taka. mn ste zle! vijdali li ste momi4e na 13 da hoi s 30 god haxhax edeni4ni slu4ai.. nali bili deca 13 god be ? axax kak 6e se setat da cicat pari bre? lele mn ste zle..

^My^Bo0o^is^U^
10-10-2006, 07:02
ima naistina takia momi4eta det hoqt s po-golemi zarad parite,kolata,apartamenta i t.n.No ima i momi4eta det hodqt s tolkova golemi prosto za6toto sa vlybeni!Plus tva ne e vajno na kolko godini si,a kak misli6,6toto moq biv6 e na 18,a se o6te neznae ko iska!I nima toi e pedofil,6toto az s1m na 14,a toi na 18???????? :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017

chelka
10-10-2006, 08:39
аз съм излизала с шестнадсет годишен...излизала съм и с двадесет и две годишен и искам да ви кажа че разликата е огромна единия знае какво иска и си действа по въпроса има си амбиции и цели а 16 годишния кво прави?Говори как се е е*ал или как ще е*e някоя или как свалил тая или оная еми аз такива немога да ги търпя - аз съм на 15 :!:

eas7a
10-10-2006, 09:17
Аз само не разбирам, защо вие момичетата си мислите че на 15-16 години сте достатъчно узряли за да сте с момче което знае какво иска... Аз лично познавам много малко момичета които на 15-16 години искат нещо повече от това гаджето им да ги развежда насам натам и да ги глези... Погледнете малко и от другата страна. Пък и не мисля, че въръстта може да пречи на мисленето... Начина на мислене се гради спрямо опита, които някои трупат за 20 години други за 4... така, че цялата тема е доста относителна и нищо не може да се слага под общ знаменател. Мисля, че за всеки човек е индивудална ситуация...

10-10-2006, 10:53
аz sym na 13 i sa hoda s 24 god. i moga da vi kaja 4e sexa e super! predi tva bqh s 17 godi6en, za ni6to ne stava [-X

dudeto_sy
10-10-2006, 11:14
А може би отговора е много прост... С по-възрастни се чувстват по-добре. Подобен въпрос обаче може да бъде зададен и в обратната посока "Защо 30 годишни мъже си губят времето с 13-16 годишни момиченца?"

vladi_addict
10-10-2006, 11:17
za kvo ti e da izliza6 s piklio koito ovori samo za kompiutarni igri sex ili diskoteki :) na men mi trqbva 4ovek s koito da vodq razgovor :smt019 a prazni prikazki moje nasqkadeОпределено!! Има и някой "батковци" дето не са наясно къде се намират и какво искат ,и такива 17-18 годишни които отдавна са се осъзнали ( но те са 1 на 3000 :))
уфффф, айде тогава да ви хващам и двечките, не говоря за компютри, не говоря и празни приказки ! айде елате ми повече... как пък аз не намерих нито едно 15-16г. сериозно момиче ! как пък все ние сме били малките. абе... вие сте изключения, знам ви аз... :x

tX
10-10-2006, 11:53
Аз само не разбирам, защо вие момичетата си мислите че на 15-16 години сте достатъчно узряли за да сте с момче което знае какво иска... Аз лично познавам много малко момичета които на 15-16 години искат нещо повече от това гаджето им да ги развежда насам натам и да ги глези... Погледнете малко и от другата страна. Пък и не мисля, че въръстта може да пречи на мисленето... Начина на мислене се гради спрямо опита, които някои трупат за 20 години други за 4... така, че цялата тема е доста относителна и нищо не може да се слага под общ знаменател. Мисля, че за всеки човек е индивудална ситуация...
=D> =D> =D>

die_die_my_darling
10-10-2006, 12:06
уфффф, айде тогава да ви хващам и двечките, не говоря за компютри, не говоря и празни приказки ! айде елате ми повече... как пък аз не намерих нито едно 15-16г. сериозно момиче ! как пък все ние сме били малките. абе... вие сте изключения, знам ви аз... :x
ti sam vqrva6li si.... :lol: ako si izklu4enie zna4i si 1 na 1000000000

eas7a
10-10-2006, 12:43
die_die_my_darling а може ми тези изключения са по-чести, но няма кой да ги види заради предрасъдъци???

die_die_my_darling
10-10-2006, 13:01
die_die_my_darling а може ми тези изключения са по-чести, но няма кой да ги види заради предрасъдъци???

az samo izkazvam li4no mnenie po vaprosa...a za predrazsadaci ne znam:) prosto vinagi e bilo taka i edva li izvednaj 6te se promeniza 1 secunda makar 4e ako zapo4nat da se sre6tat i po mladi svestni mom4eta vaob6te nqma da e zle :) ne kazvam 4e vsi4ki sa takiva...no pove4eto sa :)

Amayo
10-10-2006, 13:10
:smt018 Ти не барай там плевенско селянче такова...

=]
10-10-2006, 13:24

az samo izkazvam li4no mnenie po vaprosa...a za predrazsadaci ne znam:) prosto vinagi e bilo taka i edva li izvednaj 6te se promeniza 1 secunda makar 4e ako zapo4nat da se sre6tat i po mladi svestni mom4eta vaob6te nqma da e zle :) ne kazvam 4e vsi4ki sa takiva...no pove4eto sa :)

предрасъдък

vladi_addict
10-10-2006, 14:08
явно съм изключение, май както всички в тоя форум...

Ти не барай там плевенско селянче такова...
къде да не барам софиянско баровче ?

:smt018

eas7a
10-10-2006, 14:38

Еми просто няколко пъти си попаднала на такива хора и вече всички са такива, не напротив... Има много свестни момчета, които определено знаят какво искат, но те не са от тези надути чалгарчета с които се срещате. Повечето свястни са доста по-затворени от останалите, точно поради причината, че са се осъзнали доста по-рано от тях... Но вие момичетата определяте такъв тип хора като сдуханяци, но се замислете, дали ако на 14-15 години си се сблъскал с истинския живот и на 17 вече имаш абсолютно различен поглед върху нещата, дали пък не е сдухващо поне малко?

die_die_my_darling
10-10-2006, 18:59

Еми просто няколко пъти си попаднала на такива хора и вече всички са такива, не напротив... Има много свестни момчета, които определено знаят какво искат, но те не са от тези надути чалгарчета с които се срещате. Повечето свястни са доста по-затворени от останалите, точно поради причината, че са се осъзнали доста по-рано от тях... Но вие момичетата определяте такъв тип хора като сдуханяци, но се замислете, дали ако на 14-15 години си се сблъскал с истинския живот и на 17 вече имаш абсолютно различен поглед върху нещата, дали пък не е сдухващо поне малко?

az s 4algar4e......predpo4itam gotik fenove mersi :) a kolkoto do vazrasta...moje bi prosto na pove4eto momi4eta im haresva da izlizat s po olemi mom4eta ot tqh (vklu4itelno i az )

lost_girl
10-10-2006, 19:31
нз и не ме интересува

belluci
10-11-2006, 04:42
Za6toto ot 13 do 16 nqmat izgraden harakter,mislene i zalitat mnogo lesno.Ima go i varianta,tova da se pravi za da sa interesni v o4ite na vrustnicite si.Mislqt si 4e si4ko deto fur4i se qde i si nqmat nikakvo ponqtie za pove4eto ne6ta.Za tova i ima muje na tiq vuzrasti deto samo s takiva hodqt,tui kato edna golqma jena ima purvo suvsem drugo mislene,vtoro suvsem drugi kriterii i iziskvaniq i treto mnogo po-trudno 6te si q vrutkat.Tova prosto za bezmozu4ni deca,a nqkoi ot tqh cql jivot si ostavat takiva.

дейзи 1988
10-11-2006, 11:13
Za6toto ot 13 do 16 nqmat izgraden harakter,mislene i zalitat mnogo lesno.Ima go i varianta,tova da se pravi za da sa interesni v o4ite na vrustnicite si.Mislqt si 4e si4ko deto fur4i se qde i si nqmat nikakvo ponqtie za pove4eto ne6ta.Za tova i ima muje na tiq vuzrasti deto samo s takiva hodqt,tui kato edna golqma jena ima purvo suvsem drugo mislene,vtoro suvsem drugi kriterii i iziskvaniq i treto mnogo po-trudno 6te si q vrutkat.Tova prosto za bezmozu4ni deca,a nqkoi ot tqh cql jivot si ostavat takiva.

малко си в грешка обаче...

първо, по отношение на по-големите жени, те както и мъжете са наясно какво искат, ако и се прави секс, просто го прави, а не се надява на любов и сърчица...
второ, малките момиченца никак не са наивни, определено не са наясно какво точно искат, но имат реална преценка за това с кого ходят, да ли го харесват като външост и най-вече какви облаги имат от него, били те морални или материални - каквото един зрял мъж може да даде на едно младо момиче, никой не може да и го даде!
и трето, всеки има право на избор и е смешно да се порицават хората и да им се дават определения. както има млади момчета, които си падат по-зряли жени, така има и млади момичета, които си падат по големи мъже. същото е и обратното и винаги си е било така, светът не започва от преди 15 години все пак :wink:

baby girl
10-11-2006, 11:52
NE VSI4KI SA TAKIVA NO POVE4ETO SA OT KLASA IMA 5 A MOMI4ETATA SA 8

magi_to
10-11-2006, 12:49

XAXAXAXAXAXA mnogo pravilno :-D :smt005 ,ama trugnali da se ebut XAXAXAXAXAXA

vladi_addict
10-11-2006, 13:42

първо, по отношение на по-големите жени, те както и мъжете са наясно какво искат, ако и се прави секс, просто го прави, а не се надява на любов и сърчица...
второ, малките момиченца никак не са наивни, определено не са наясно какво точно искат, но имат реална преценка за това с кого ходят, да ли го харесват като външост и най-вече какви облаги имат от него, били те морални или материални - каквото един зрял мъж може да даде на едно младо момиче, никой не може да и го даде!
и трето, всеки има право на избор и е смешно да се порицават хората и да им се дават определения. както има млади момчета, които си падат по-зряли жени, така има и млади момичета, които си падат по големи мъже. същото е и обратното и винаги си е било така, светът не започва от преди 15 години все пак :wink:
те хората са го забранили със закон.

Amayo
10-11-2006, 16:16
явно съм изключение, май както всички в тоя форум...

Ти не барай там плевенско селянче такова...
къде да не барам софиянско баровче ?

:smt018
То момичето ти го каза - гледай да не си повярваш много...

Гостенката
10-12-2006, 12:56
По селата все още 15 годишните се крият, че ходят с 30 годишни. В единственият град в България обаче, това е нещо обичайно и никой не му обръща внимание. Така да ви е ясно селянчета малки.

Absconding
10-12-2006, 17:35

те хората са го забранили със закон.

Мда и даже име си има.. ПЕ-ДО-ФИ-ЛИ-Я

sladkoto_viki92
10-30-2006, 18:00
Tova se kazva estestven podbor....a i izvinqvai - da nari4a6 20g. zastarqvashti emm sme6no e :mrgreen: ..... a obqsnenieto e mnogo prosto...edno 4e pri momi4etata psihi4nata zrqlost nastapva po barzo..i zatova si tarsqt po-golemi partniori... a i drugata pri4ina e v potrebnostta ot sigurnost... imenno zaradi tova te se dvijdat s po - golemi ot tqh... za6toto se 4uvstvat sigurno ,razbrani i za6titeni ! :wink:[/quote]

SlasHDaFiveNine
11-16-2006, 21:17
Не си ли е да изпраскаш некоя 13 годишна курва...........
А сега сериозно, просто те са тъпи, а и е модерно.
бати мнението....модерно било....ахаааа....в 8 клас можи и да е

Нема ко да обвиняаме женските...те си знаят...пък и не сички са такиа...ма тва си е друга тема вече....

Както и да е на мене винаги ми е било любопитно ено нещо....то хубу
14-15 годишни пикли ходят с 20г....ма не им завиждам на тия 20годишните
на тая възраст и при тая възрастова разлика ми е мн интересно на кви общи теми могат да си прикаат освен мода,дрешки,диско и музика.. :-k

Amayo
11-16-2006, 21:21
Не си ли е да изпраскаш некоя 13 годишна курва...........
А сега сериозно, просто те са тъпи, а и е модерно.
бати мнението....модерно било....ахаааа....в 8 клас можи и да е

Нема ко да обвиняаме женските...те си знаят...пък и не сички са такиа...ма тва си е друга тема вече....

Както и да е на мене винаги ми е било любопитно ено нещо....то хубу
14-15 годишни пикли ходят с 20г....ма не им завиждам на тия 20годишните
на тая възраст и при тая възрастова разлика ми е мн интересно на кви общи теми могат да си прикаат освен мода,дрешки,диско и музика.. :-k
Ми как за кво - за клецане и шлякане. (тия работи момчетата на тяхната възраст на ги разбират все още :oops: )

Miss`LoVe`
11-17-2006, 07:57
Tva ne e pri vsi4ki momi4eta,ma pri teq koito go pravqt,qvno tursqt ili samo materialnite ne6ta,ili sa nadrastnali vuzrastta si i se mislqt za po-golemi otkolkoto sa ili prosto se 4uvstvat nezadovoleni ot tezi na tqhnata vuzrast !!! :!: pone az taka si mislq !!!

{Sweety_f}
11-17-2006, 11:02
ами аз не съм от тезо моми4ета и смятам 4е това е мн тъпо просто е абсурдно...

your-girl
11-17-2006, 11:13
sao 6e vi kaa 4e ot takia mi e pisnalo...ko kat hodi s nekav det i e kat ba6ta!tva e tupo,idiotsko i otvratitelno!onq osven da q izebe drugo nema da naprai!puk i ne vqrvam 4e nqkva takaa na 13 godini 6e se haresa pove4e ot kolkot edna na 20i ne6to i t . n ..............

MeTaLcHeNcE
11-17-2006, 11:30
Ами има момичета ходят с малко по-големи,защото с ечувстват сигурни в тях и наистина ги харесват.Но има и други които ходят с по-големи поради някакви напълно глупави причини-да се хвалят пред приятелките си,да избиват комплекси или да се радват на колата или парите му.Няма лошо да ходиш с по-голямо момче,но стига разликата да е допустима и наистина да имате чувства един към друг.Обаче някакви 13 годишни момиченца с вече мъже на по 27-28 ,е за мен тва си е педофилия :?

e tyka ima vqrni ne6ta :)

MaRtiTyY
11-17-2006, 11:35
men li4no izob6to ne me privli4at mom4eta na pove4e ot 18...Az sum po4ti na 16.Ama i az poznavam takiva momi4eta i ne gi razbiram.. :-s

emi az sum na 17 ii ne bih hodila s po-golqm ot 20 godi6en..prosto ne se 4uvstvam komfortno v kompaniqta na zrql muj kato za gaje...tva e izvrateno v nqkoi slu4ai dori
Подкрепям те. O:) O:) O:)

KykYBabY
11-19-2006, 17:33
ми аз съм на 16 а до преди 1 седмица ходех с 15 годишен и той не е бил единствения дето е бил по-малък от мен...Не мога да кажа че имам акъл като за 15 годишна или като за няква пикла обаче според мен възрастта никога не е имала значение...

angel with broken wings
11-20-2006, 05:34
Аве тая работа не е много хубава и сте прави че може да се изтълкува като педофилия(то си е :lol: ) . Ама аз специално се чувствам по-спокойна в компанията на по-зрял мъж :oops: . А и не е толкова важна възрастта, по-важно е да има любов, да се усети някаква тръпка, независимо дали си някой на твоята възраст, с някой по-голям, пък ако щете и с по-малък! Какво значение има!? :!: :?:

marche
11-20-2006, 06:15
az ne sym takova momi4e i sym gorda sys sebe si :-D moje bi sa super lesni,typi,malki kurvi4ki i mnogo,mnogo dumi

panterata
11-20-2006, 09:23
има някои които наистина си се обичат , но има и др на които батковците са им завартели главите и те са мн наивни и им се вързват. има и др които искат да ходят с по големи защото имат коли и т.н и да се правят на интересни пред съученичките си , ае тъпи изпълнения.. :)

PR0
11-20-2006, 11:45
nqkoi den na tiq kurveta 6a doim akula v glavata, ama 6a im se vyrne grubo

Hva6tat gi za pari, tva zna4i skypi podary4eta, skypa kola, markovi drehi i t.n. Pisal sam go i v druga tema ama 6a go napi6a i sega -
Stoq si az i 4akam da mi napravqt sandvicha, i sluchaino se zagledah na pytq i vidqh edna super macka da kara 4erno Audi Q7(napravo ludnica e tva Audi) be6e na 19-20 nqkude - nai mnogo 22. I si vikam taq e uchila e zdravo v gimnaziqta, izkarala e hubava diploma prieli sa q v eliten univrsitet(qko uchene) namerila si e skypo platena rabota i si e kupila vaprosnoto Audi. Tochno tva e stanalo nali - qko mineti, ebane na poraziq i tva e 6tom mogat da pravqt svirki. A 6tom mogat zna4i mogat i da karat Q7 i da imat qko pari

Mitakskia
11-20-2006, 16:34
emi taka e ! kvo da se pravi? ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Mitakskia
11-20-2006, 16:39
hmmm :-k :-k :-k :-k

01-13-2007, 15:48
Всички отговарят тъй, защото предните мнения са били такива. Но всъщност съм почти сигурен, че от тези, които отговарят по този начин във форума във вдеиствителността са точно противаположни. :smt014 :smt014 :smt014 :smt009 :smt060