- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?
Абе каква е тая мода в момента момичета 13-16 годишни, че и по-малки да ходят с някви застаряващи ? Пари ли искат? Кола ли искат или апартамент? Или просто се правят на гъзарки? Малко останаха момичетата които не са такива!![]()
Ми такъв е пазара бате - има голямо търсене на путки - от там те сами си определят цената. Колокото по - по момичето - толко и скача и цената.![]()
2т. системно
emi pove4eto,koito hodqt s mnogo po-golemi mom4eta sa 4isto i prosto materislistki ili edin vid se fukat 4e hodqt s po-golqmo mom4e!no primerno ima edna pa4a ot moq klas,koqto hodi s 15 god po-golqm ot neq i nai-strannoto e 4e hodqt ve4e blizo 2 godini i prosto nemoga da im se na4udq pri polojeniq 4e tq e...abe dumi nqmam!toq pi4 trqbva da e geroi prosto!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
Ами има момичета ходят с малко по-големи,защото с ечувстват сигурни в тях и наистина ги харесват.Но има и други които ходят с по-големи поради някакви напълно глупави причини-да се хвалят пред приятелките си,да избиват комплекси или да се радват на колата или парите му.Няма лошо да ходиш с по-голямо момче,но стига разликата да е допустима и наистина да имате чувства един към друг.Обаче някакви 13 годишни момиченца с вече мъже на по 27-28 ,е за мен тва си е педофилия![]()
men li4no izob6to ne me privli4at mom4eta na pove4e ot 18...Az sum po4ti na 16.Ama i az poznavam takiva momi4eta i ne gi razbiram..![]()
Тва е много тъпо според мен!Те го прават за пари и репутация пред другите колежки.Ама за тия мачовци дето ходат с тия малки момичета бих казала, че ако закона ги надуши...РЕШЕТКА и тва е![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
emi az sum na 17 ii ne bih hodila s po-golqm ot 20 godi6en..prosto ne se 4uvstvam komfortno v kompaniqta na zrql muj kato za gaje...tva e izvrateno v nqkoi slu4ai doriПървоначално написано от Анонимко
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Хах точно ти ли го казваш. Видях аз - ти си на 37 години (пиши ти го в подписа), а като го гледах приятелят ти - мяза ми на повече 15-16, така че не се обаждай педофилка такава.Първоначално написано от Eleonora
![]()
![]()
11 tochka deaktiven profil.
spored men e supeeeeeer typo ..nz takiva 13-14 momi4enca kato trygnat s nqkvi myje deto mogat da im badat ba6ti za6to si mislqt 4e sa golqmata rabota i se smqtat za golemi gazarki ..tva e prosto kakto se izrazi nqkoi ot po-gornite mneniq palen "pazar"
a pyk taq tema kolko se povtarqqqqqqqq........
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Всички отговарят тъй, защото предните мнения са били такива. Но всъщност съм почти сигурен, че от тези, които отговарят по този начин във форума във вдеиствителността са точно противаположни.
11 tochka deaktiven profil.
1. Спрете да си въобразявате, че сте на 13 и сте по-зрели от момчетата на 13. Същите идиоти като тях сте.
2. Мъж, който излиза с момиче под 18, е: педофил /което е психическо заболяване/ или просто не може да накара жена да спи с него. И в двата случая не си струва мъжа.
Tova se kazva estestven podbor....a i izvinqvai - da nari4a6 20g. zastarqvashti emm sme6no eПървоначално написано от Kakvo
..... a obqsnenieto e mnogo prosto...edno 4e pri momi4etata psihi4nata zrqlost nastapva po barzo..i zatova si tarsqt po-golemi partniori... a i drugata pri4ina e v potrebnostta ot sigurnost... imenno zaradi tova te se dvijdat s po - golemi ot tqh... za6toto se 4uvstvat sigurno ,razbrani i za6titeni !
![]()
А ти кви глупости пишеш...Първоначално написано от `Death`Whore`
2т. системно
Кажи ми защо мъж на 20 години би искал да има връзка с момиче на 13 тогава.
С 13 не, с 17 що не?
2т. системно
Където е 18, там е и 17. В темата става въпрос за момиче 13-16 години и мъж над 20.
Ти каза момиче под 18. А дори по закон и на 14 да е и да и разцепя пу-тката и нищо не могат да ми кажат щом и тя е била съгласна (стига баща й да не е полковник в РПУ-то - тия момичета се женят девствени)
2т. системно
Щото искат да ги ебат пичове с достатъчно опит ...ето ви отговора !![]()
![]()
Добре, да кажем - момиче под 16.
Дежа ву, опитът невинаги е признак за добър секс. Била съм с опитен и с такъв, който е правил секс няколко пъти. Ти жена ли си?
Познавам едно момиче дето е на 14 и смея да твърдя че е нема такава хубавица. И да ти кажа бих се замислил дали да не я изведа с мене, проблема не е никъв за мене нито за нея, да не би да предпочетте някой връсник дето още е с девствен мъх?
2т. системно
1. Явно за теб акълът и зрелостта нямат абсолютно никакво значение. Защо обсъждаме това тогава?
2. Личи си, че си падаш не по жени, а по момиченца, които "извеждаш със себе си", плащаш сметаката и возиш с колата на тати.
3. Все ми е едно дали курвичките обичат да ги ебат големи или малки.
1Имат , щото е по хитра от мене.
2 Не ми казвай кво си личи, нито съм излязъл с нея нито плащам сметката на сегашното ми гадже, нито колата ми я е купил баща ми. Са личи ли си ?
3 Кво търсиш в тая тема тогава? Поне да те биваше да спориш като мен?
2т. системно
Уау, страхотен си.
И ти секси![]()
![]()
2т. системно