View Full Version : Как правите секс
Гостетин
08-18-2006, 16:21
Искам да попитам как правите секс - напълно голи или само със събути гащи :lol: Интересно ми е .
Поздрави \:D/
Зависи от времето с което разполагаме и от мястото на което се намираме,ако сме си някъде вкъщи-голи,а ако сме някъде навън(под навън нямам предвид "на улицата" или нещо такова!) в по-екстремна ситуация.... :wink:
Пхахаахахххх,в повечето случаи по чорапи :lol: Щото кой се занимава с чорапи... =))
Аха,направо и обувките не пипайте. :P
piFka_LP
08-18-2006, 16:48
зависи от времето което разполагаме ако имаме време голи а ако не блузките седят и със сабути гащи
боже колко смешно звучи :smt005 :smt005 :smt005
Знам че е смешно,но като четеш по темите как са правили секс в тоалетната някъде си,да не мислиш че са имали време да си разхвърлят дрехите на ляво на дясно? :-s
Ако майка ми е в другата стая и има опасност да ни притесни, не се събличаме напълно, но ако няма никой или пък сме у тях на заключена врата, се разсъбличаме напълно.
maybelline
08-18-2006, 17:20
Доста е гадничко когато може някой друг да влезе,нали...?Човек да не се наслади като хората...
Както дойде, зависи от мястото и възможността да се отлети най-ефикасно :D
cskamoni4ka
08-18-2006, 18:30
Зависи от мястото.
Общо взето когато как дойде, зависи колко време имаме и къде сме, ако имаме мн време и няма кой да ни притесни сме напълно голи, ако не само гащите си махаме и такам :smt016
alkobalko
08-18-2006, 20:13
зависи от времето което разполагаме ако имаме време голи а ако не блузките седят и със сабути гащи
боже колко смешно звучи :smt005 :smt005 :smt005
И ние сме така.
Искам да попитам как правите секс - напълно голи или само със събути гащи :lol: Интересно ми е .
edin pat gol ,drug pat s 4orapite ...zavisi.... ama moje i prez zimata da si zema edna ruska ushanka... i samo s neq da sam dokato pravq sex ... 6te e dosta qko :mrgreen: :mrgreen: :-({|=
bodil4e_f
08-18-2006, 22:12
когато както дойде, зависи колко време имаме и къде сме
vinagi goli ili mn rqdko sa slu4va tq da ostane po sutien
WindWaker
08-18-2006, 22:17
vinagi goli ili mn rqdko sa slu4va tq da ostane po sutien
dae i pri men taka....i az neznam 6to oba4e
bulgarche
08-18-2006, 22:35
Пхахаахахххх,в повечето случаи по чорапи :lol: Щото кой се занимава с чорапи... =))
Аз съм си мислел някой път да съм по кубинки само
:mrgreen:
Аз се занимавам. Всеки път ги свалям. Даже съм имал случай (поне за един се сещам) "ама ти с чорапите ли беше" и тя "мида..." И аз гледам тъпо :smt005
Доста е гадничко когато може някой друг да влезе,нали...?Човек да не се наслади като хората...
До сега не ми се е случвало. Наще никога не влизат в стаята ми. Само сестра ми е влизала веднъж и рече "опаа" и излезе - момичето се преобличаше :)
Или пък "ваще няма ли да дойда" и аз "защо да идват...знаят че не съм сам" и тя ме гледа тъпо. Беше за първи...и последен път унас :)
zavisi ..... ako ima vreme , nema nikoi vdrugata staq - togava goli
inache trudno
ama i da sum gol .. kakto kazah nqma koi da se zanimava s chorapite , a i bilo sexy :mrgreen:
full-lips-
08-18-2006, 22:38
kakt0 d0ide.. zawisi wseki pyt razlichno0 ;)
Зависи от времето, което имаме и от мястото, където правим секс
krem4et0
08-19-2006, 11:10
Голи-само 1-2 пъти аз съм била по рокля,защото на него така му действа възбуждащо.Аз пък обожавам да го гладам гол!
`Death`Whore`
08-19-2006, 12:33
Правили сме го и изцяло облечени, само с поместени панталон/пола и бельо. Обичам да съм по бельо, с корсет и къса пола съм била...
зависи си от мястото ,от настроението,а иначе и аз обичам да съм по белио,корсет.. :oops:
Аз никога не си свалям тениската щото имам много грозно тяло и космат корем. Момичетата така са по склонни :D
CrazyWitch
08-19-2006, 15:30
Ем рядко го правим напълно голи понеже рядко го правим на спокойствие.
Sexy_{F}
08-19-2006, 15:57
Правила съм само 8 пати секс и винаги сме били голи.
LilAngel
08-19-2006, 20:09
зависи си от мястото ,от настроението,а иначе и аз обичам да съм по белио,корсет.. :oops:
suglasna sum s mqstoto i nastroenieto...i s tova che edna jena vinagi se chuvstva jelana v sexy belio - vdiga samochuvstvieto, no pri men nikoga ne stoi dulgo vreme, priqtelq mi vinagi go maha :lol: 8) :lol:
malko mace
10-25-2006, 13:05
:smt012
Както другите казаха-зависи си от времето.Но е друго голи,направо не мога да се нагледам на тялото му. :smt007
Зависи от времето с което разполагаме и от мястото на което се намираме,ако сме си някъде вкъщи-голи,а ако сме някъде навън(под навън нямам предвид "на улицата" или нещо такова!) в по-екстремна ситуация.... :wink:
На различни места, различно - с дрехи, без дрехи и изобщо както повечето кават - както дойде!
Разли4но. Ако сме сами и имаме много време -голи4ки :-D
Ако оба4е искаме да го направим бързо и незабелязано тогава сваляме само гащите :P
секса ми идва отръки (и буквално и преносно) :lol:
marina star
10-25-2006, 14:35
TZ,TZ.....
TZ,TZ.....
какво ? :roll:
зависи от времето и мястото. аз лично обичам да го правя на публични места . възбуждам се адски много и ми вдига адреналина до небето. тъй че повечето пъти съм с дрехи :-D :mrgreen:
tedinkata_
10-27-2006, 17:43
zavisi ot mqstoto i vremeto koeto imame na razpolojenie-v pove4eto slu4ai sme goli napulno :-$
MrAsNiKa
10-27-2006, 18:01
С презерватив и без презерватив :twisted:
Големата Пушка
11-16-2006, 04:18
със близалка
gangbang
11-16-2006, 05:24
Как дойде. :D
Напоследък ги предпочитам да са само по дълги чорапи. По-секси е :wink:
theworldleader
11-16-2006, 11:39
Зависи си ;)
Повече обичам чисто голи, преди това да се гушкаме голи, да я лижа, да ми врътне една свирка и т.н. и после ебането..
mgxpower
11-16-2006, 12:18
Голи...напълно голи до сега не съм имал от кого да се крия а и обичам да го правя на спокойствие нали разбирате ?! O:)
sexy_tigar4e_MM
11-16-2006, 18:30
ami kakto doide \:D/ zavisi ot mqstoto i kolko vreme imame. no ponqkoga i da imame mn vreme kato zapo4nem da gopravim si ostavqm po ne6to i po vreme na sexa se subli4ame do krai \:D/
Облечени през стената(1м панелка) го правим.
A^B^S^O^L^U^T_$3><y
11-17-2006, 08:29
Един човек, било то мъж или момче, трябва да прави секс със боксерки в/у него.
lifestyle
11-17-2006, 08:41
Един човек, било то мъж или момче, трябва да прави секс със боксерки в/у него. :-D
BorderManager
11-17-2006, 12:26
Чувствено! :smt007
No|Problem
11-17-2006, 13:28
zavisi ot sotuaciqta :wink:
мен лично ме кефи повече без дрехи но зависи къде ще те завари нуждата :oops: :P :oops: :P :oops: :P :oops: :P :lol: :lol: :lol:
panterata
11-17-2006, 21:14
мии ако е вкъщи или в момчето напълно голи ноо ако е набързо или навън почти облечени :) аа някой път ме кефи да съм само по поличка напр или някое дантелено потниче :)
teardrop
11-17-2006, 21:24
Напоследък винаги голи, защото сме или у тях, или у нас. Но в по-екстремни ситуации сваляме само надолу (екстремни ситуации - наприер в тоалетната в даскало...).
Напоследък винаги голи, защото сме или у тях, или у нас. Но в по-екстремни ситуации сваляме само надолу (екстремни ситуации - наприер в тоалетната в даскало...). ii s dwe dumi kakto doide ;)
nai-chesto po chorapki ,ama ne otricham che e imalo i slychai,kogato sme po blyzki,za da moje po-byrzo da se oblechem ako ochakvame nekaneni gosti :P
brutal_baby
11-18-2006, 18:14
ами както всички казват зависи от ситуацията но аз най вече гола!!така е мн по якооо
HagpycaH
11-18-2006, 18:16
Ми според зависи от мястото и с какво време располагаме.
как правя ли, ми буден :-D
Nen0RmalniK
11-24-2006, 20:59
axaa.. :?
Infatuated Inside
11-24-2006, 21:08
С дрехи е кофти. :-s
ахаххахахахаха и аз така по чорапи...
malka_sladuranka
11-24-2006, 22:39
ахахах през обувките обаче не минава панталона
И аз по чорапи хихихи ами по принцип лягам да спя с чорапки зимата, махаме пижамата, ама чорапите не си ги давам....Напоследък все си лягаме направо без дрехи- вечер излизаме от банята и право в кревата /е повечето пъти само спим де/ Обаче в крайна сметка е по-секси и възбуждащо да започнете с дрехи и постепенно да се събличате...
malka_sladuranka
11-25-2006, 15:19
аз..всеки пат различно ;) или както каза едно девойче в коментара си и аз като нея обичам навън където има много хора да го права и на мен от това страшно много ми се вдига аденалина иначе ако сме в къщи голички ааа по темата с чорапките ги оставям само ако са някои мрежести или някои секси..не става по глезенки нали :D аа да и няколко пъти сам го правила и с секси ботушки или някои готини сандали с токчета :oops:
Не съм правил секс, но като цяло никога не бих направил секс с дрехи, защото няма да се чувствам комфортно, пък най-добре си е вкъщи до камината чисто голи :D
SANDRETO
11-25-2006, 19:20
abe s gashtite napravo be :lol: 8)