View Full Version : За момичетата
morski_o4i4ki
08-19-2006, 13:20
Кажете кое е първото нещо,което забелязвате в едно момче?Аз първо забелязвам(колкото и странно да ви звучи)пръстите на краката и ръцете,както и ушите.След това вече дупе и т.н.Е и в лице ги гледам де.Но това за пръстите и ушите не мога да си го обясня защо пурво това.Айде вие сте!!!
WindWaker
08-19-2006, 13:22
dam i az ne moga da si go obqsnq.
`Death`Whore`
08-19-2006, 13:24
Дрехите и косата. И без това от няколко метра не мога да видя лицето на когото и да е било.
sweet fantasy
08-19-2006, 13:37
Дрехите и косата. И без това от няколко метра не мога да видя лицето на когото и да е било.
Определено.
maybelline
08-19-2006, 13:38
Определено дрехите и лицето(с косата:)).После следват походката и жестовете.
Кажете кое е първото нещо,което забелязвате в едно момче?Аз първо забелязвам(колкото и странно да ви звучи)пръстите на краката и ръцете,както и ушите.След това вече дупе и т.н.Е и в лице ги гледам де.Но това за пръстите и ушите не мога да си го обясня защо пурво това.Айде вие сте!!!
работиш в козметичен салон като манюкиристка и дупчиш чат пак с пистолет ..... :mrgreen:
такам... ръцете, супер важно нещо са за мене. не знам защо. също така начина му на обличане е важен. все пак стила ти показва към каква група хора си. например, аз както не си падам по метъли и пънкари... друго... нататък вече гледам физиомутра, тяло и т.н. и колкото и да е странно, характера винаги последен го гледам. да, знам, че той винаги накрая се разкрива, но при мене и по важност е някъде на пред последно място. може би преди размера на лявата ноздра :lol: :lol: :lol:
Ami ne znam!?No taka ot daleko okoto mi xva6tat drexite{+figyrata} i kosata :-D
pavellludiq
08-19-2006, 15:06
така като ме гледате кое заглеждат първо?
http://upload4.postimage.org/896224/pavel_3_.jpg
Определено дрехите и лицето(с косата:)).После следват походката и жестовете.
и аз така.
bulgarche
08-19-2006, 15:29
Жените винаги гледат обувките :)
Жените винаги гледат обувките :)Аз нося мрежести обувки, за това ли съм девствен?
Enjoy_yourself
08-19-2006, 15:41
estestveno parvo van6niq vid , viziq , obleklo i t.n.
LilAngel
08-19-2006, 20:22
WoW! ne sum mn sigurna no mislq che bebeshkata koja :P
WoW! ne sum mn sigurna no mislq che bebeshkata koja :Pтази снимка е направена когато бях само на 14, сега имам малко повече пъпки и лицето ми има малко по-мъжки вид :D
Първо външния вид- коса,дрехи,лице
christina_aguilera
08-19-2006, 21:29
hah znam li...mai pyrvo drehite i liceto,sled tova ako si govorim est. glasa.Kato go vidq dobre v lice zybite i o4ite :smt007
LilAngel
08-19-2006, 21:34
WoW! ne sum mn sigurna no mislq che bebeshkata koja :Pтази снимка е направена когато бях само на 14, сега имам малко повече пъпки и лицето ми има малко по-мъжки вид :D
oooo vqrvam che ako se sreshtnem shte izjiveem neopisuemi krevatni situacii zaedno :-D :-D :-D
summer_04
08-19-2006, 21:36
obuvkite!
zubite i noktite na rucete... :roll: naprao umiram kato vida mrusni i nerqzani nokti ili nebrejno pojultqli zubi... :| :-&
Nina__91
08-19-2006, 22:28
ami kolkoto i da e stranno i az gledam prustite na krakata, liceto i kosata :D:D
^Kiss_of_the_Sun^f
08-19-2006, 22:44
Като за начало лицето и тялото(дебел,слаб) след това зъбите :D
Жените винаги гледат обувките :)Аз нося мрежести обувки, за това ли съм девствен?
Май да. :lol:
`Death`Whore`
08-19-2006, 23:41
Всъщност и аз гледам обувките...но не на сексуалните обекти, а на хората, които ми изглеждат алтернативни...ако са с яки обувки, дори да са с по-нестранни дрехи, е яко. :)
mil4eto_
08-21-2006, 11:39
Дрехите,тялото,очите и устните.Като цяло най-важно е излъчването на момчето.
mucunata,zybite,noktite(mn durja na podurjaniq manikur i pedikur):)
o4ite,povedenieto i kato cialo van6niq vid,kosata,rycete i tn.. no ima li himiq drugoto e podrobnost!
ох, аз отдалеч забелязвам най-вече дрехите и косата, но отблизо винаги,а мавинаги очите :-) . Гдното е че когато харесвам някое момче, не мога да си избия очите му от мислите си! 8-[
didenceto_
08-21-2006, 19:17
ммммммммммм........... :-k
в едно момче гледам дупето,но макар че с различни дрехи е различно, то трябва да бъде стегнатo! :o
после гледам лицето и най- вече държанието му :!:
:smt008
Crawling_Soul_f_
08-21-2006, 22:40
за мен е важно държанието - мимиките и жестовете, после дрехите прическата, пръстите на ръцете, и най-вече очите и устните :)