PDA

View Full Version : Какво мислите за момчетата над 18г. и са все още девствени

st1ki
08-20-2006, 11:19
Мислих си за тая (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50427) тема и за тая (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=51291) тема и после почнах да се чудя... какво ще кажете за момчетата които са още девствени след 18 годишна възраст...
на момичетата казвате браво.. а за момчетата почти съм сигурен че ще кажете че са задръстени..
все пак вижте кво е днешното поколение почват сексуален живот на 12-13 години...

summer_04
08-20-2006, 11:25
6te kaja 4e ve4e takiva mom4eta sa edinici!i ne gi mislq za zadrusteni ni nai-malko!evala!

08-20-2006, 11:26
i na tqh BRAVO! =D> nqma ni6to lo6o v tova.vseki sam si izbira koga da zapo4ne da vodi sexualen jivot.nqkoi izbirat na 10,drugi na 20.vupros na precenka.no nqma ni6to sramno v tova i spored men kolkoto po-kusno,tolkova po-dobre. :wink:

siXt_senSe
08-20-2006, 11:28
Аз ще сметна че това момче чака подходящото момиче,което е страшно мило.Сигурна съм че всяко едно момче до 18 годишна възраст е имало възможност да го направи,но някои чакат подходяшия човек,защото няма по-красиво и хубаво от секса между влюбени.А ако не е така ще си помисля че не е получавало предложения от поне хубави момичета,за да се съгласи.Въпрос на мнение и предрасъдъци може би :wink:

foulmist
08-20-2006, 11:44
Аз ще сметна че това момче чака подходящото момиче,което е страшно мило.Сигурна съм че всяко едно момче до 18 годишна възраст е имало възможност да го направи,но някои чакат подходяшия човек,защото няма по-красиво и хубаво от секса между влюбени.А ако не е така ще си помисля че не е получавало предложения от поне хубави момичета,за да се съгласи.Въпрос на мнение и предрасъдъци може би :wink:

immenno!!!!!

cecko_boy
08-20-2006, 11:52

suglasen sym

08-20-2006, 12:00
Аз съм се запътил на там. щото имам кофти прическа. казвате ми браво защото съм грозен и задръкстен? вие не сте наред. 8-[ :-s :smt017 :smt009 ](*,)

CrazyWitch
08-20-2006, 12:04
почнах да се чудя... какво ще кажете за момчетата които са още девствени след 18 годишна възраст...
на момичетата казвате браво.. а за момчетата почти съм сигурен че ще кажете че са задръстени..

Еми най-често така се получава, но аз лично не мисля че са задръстени.

P.S. Получава се нещо като с курви и плейбой. Понеже момиче което спи с много момчета е курва, а момче - блейбой. Така, че сме квит :)

maybelline
08-20-2006, 12:17
А аз да ви питам:Какво значение има кога едно момче или едно момиче е изгубило девствеността си,ако го е направило по собствено желание?Голяма работа дали момчето го е правило на 12 или на 22!Като на 18 е девствен,какво от това?Да не би да е полу-човек вече?Ако е за статистика,да,може да има такива въпроси,но ако е за да се определи кой е задръстеняк и кой не,това е смехотворно неподходящ начин.

08-20-2006, 13:06
е ква е разликата дал си е**л на 13 или на 18 или 22 няма се едно и също! хората са променят ама унождането не нали единствено че колкото повече толкова по опитен ама тва лесно се коригира ;) пък са какво са тръгнали днешните дича да са ... под път и над път то унуй цица няма още за мензис да не говорим фанало някво такос кат него недъгаво още и ще вървят да се е...

krem4et0
08-20-2006, 13:07
Според мен са сладки,те не мислят само за секс,а искат друго от живота.Има и задръстени разбира се,а просто има и срамежливи или пък отдадени на нещо друго.Аз много се кефя на такива хора-абе сладури са.И познавам доста-май аз познавам най-много девствени хора,а или такива,които са били девствени до 18 и нагоре :lol:

Inzaghi
08-20-2006, 14:17
Според мен са сладки,те не мислят само за секс,а искат друго от живота.Има и задръстени разбира се,а просто има и срамежливи или пък отдадени на нещо друго.Аз много се кефя на такива хора-абе сладури са.И познавам доста-май аз познавам най-много девствени хора,а или такива,които са били девствени до 18 и нагоре :lol:
И аз познавам такива хора.....но проблема при тях е липсата на момичета, а не ,че не искат да го направат.... [-X
И другото нещо странно - тези въпросните момчета са ми приятели,знам им живота,знам примерно какво са правили снощи и т.н. и ме гледат в очите и ме лъжат, че снощи са ебали еди коя си, която не съм я познавал....не са ми най-близките приятели, но все пак приятели....Това не мога да го разбера - срам ли е или искат да бъдат "пичове" :-k

WindWaker
08-20-2006, 14:28
И аз познавам такива хора.....но проблема при тях е липсата на момичета, а не ,че не искат да го направат.... [-X
И другото нещо странно - тези въпросните момчета са ми приятели,знам им живота,знам примерно какво са правили снощи и т.н. и ме гледат в очите и ме лъжат, че снощи са ебали еди коя си, която не съм я познавал....не са ми най-близките приятели, но все пак приятели....Това не мога да го разбера - срам ли е или искат да бъдат "пичове" :-k

po4ti vsi4ki mom4eta (devstveni) predpo4itat da ne kazvat 4e sa takiva. vypros na samo4uvstvie ili ot druga strana - strah ot tva 4e 6te te govorqt 4e si zadrusten, 4e neznam si kvo i taka natatyk. vyprosa e v tva 4e e gre6ka no....horata go osyznavat 4ak kato go napravqt ve4e (seksa).

Atula
08-20-2006, 14:46
Ami spored men, pri vse che poznavam do golqma stepen jelaneito im za sex. Mislq che momchetata na 18 i nagore, koito sa devsveni prosto ne sa imali vuzmojnost. No ne otricham, ima malkata veroqtnost da chakat ljubovta na jivota si, i vse pak realistichno poglednato....

WindWaker
08-20-2006, 14:51
Ami spored men, pri vse che poznavam do golqma stepen jelaneito im za sex. Mislq che momchetata na 18 i nagore, koito sa devsveni prosto ne sa imali vuzmojnost. No ne otricham, ima malkata veroqtnost da chakat ljubovta na jivota si, i vse pak realistichno poglednato....

absolutno ! po4ti nqma 4ovek koito da ne iska da pravi seks....prosto ne sa imali vyzmojnost tva e. i da - povqrvaite go. dori hubavi mom4eta sys svesten harakter ponqkoga prosto ne im se otdava i prosto ne sa imali vyzmojnost. no tova ne gi pravi ne6to po-malko ot drugite.

Inzaghi
08-20-2006, 16:33

po4ti vsi4ki mom4eta (devstveni) predpo4itat da ne kazvat 4e sa takiva. vypros na samo4uvstvie ili ot druga strana - strah ot tva 4e 6te te govorqt 4e si zadrusten, 4e neznam si kvo i taka natatyk. vyprosa e v tva 4e e gre6ka no....horata go osyznavat 4ak kato go napravqt ve4e (seksa).
Може би, цащото вече са спокойни, че не са девствени :-k

krem4et0
08-20-2006, 16:58
Значи гаджето ми беше така-на почти 21 спа за първи път с момиче-с мен,познавам и други индивиди,някои стигали и до 24-5 години.1 мой познат го питам защо-имаш си приятелка,обичате се и то много,а н го правите,а той казва-аз я уважавам и ако правя секс с нея е признак на неуважение-различни хора има по света.Така,че не всички се хвалят,а всъщност да не правят нищо.Разбира се има и такива де,но това са комплексари!

08-20-2006, 18:39
ПАЛНИ БУДАЛИ......ДА МУ Е*А МАИКАТА ......ПОНЕ ДА БЯХА ОТИШЛИ НА КУР*А ............ТЦЪК ТЦЪК .......НЕ БИВА ДА ИМА ТАКИВА ХОРА !!!

MiRaCuLiXbb
08-20-2006, 18:44
Бате да отидат ама майка ти много взима на час. :roll: