View Full Version : МОЖЕ ЛИ ... ?
Може ли да се забременее ако малко преди да свърша 1 минута съм я ебал без презерватив защото се скъса ... само 1 минута но не свърших вътре 100% ...
ако са попаднали някакви капчици от ония секрет (уж има малка семеннта течност но вероятността е малка).
Какво мислите ? Не ми се дават пари за пустинор дуо.
maybelline
08-21-2006, 12:19
А пари за детска количка дават ли ти се?Дори в предеякулационната течност се съдържат сперматозоиди и може да се забременее.
alkobalko
08-21-2006, 12:20
Браво бе, "не ми се дават пари за Простнор". Това беше великото изказване. да си мислил преди това. Като си усетил, че презерватива е скъсан спирате. Разбира се, че има вероятност сперма да е попаднала в нея. Ами помисли, ако е била в овулация? Избора си е ваш и сами решавате, но може за едни 12 лв. после да се наложи да платиш аборт за 300 лв. или да гледаш дете. И все апк рискът е 50:50, избирайте сами.
Много приятели го правят без и то от мн отдавна и не се е стигнало до фала :) и не е в овулация нз :)
Chukasimo
08-21-2006, 12:25
бе остави жената да са плоди...деба и постинора .... :mrgreen:
[BG]Fen`
08-21-2006, 12:28
sq baq 6te se ohar4i6 da znae6 dre6ki,peleni,pampers i dr.
alkobalko
08-21-2006, 12:34
Много приятели го правят без и то от мн отдавна и не се е стигнало до фала :) и не е в овулация нз :)
само да ти кажа, че винаги има първи път. Това, че при приятелите ти не е станал гаф, не означава, че при всички е така. Всеки организъм е строго индивидуален. Едни жени забременяват трудно, а някой много лесно.
ani i anatoli
08-21-2006, 12:43
Може ли да се забременее ако малко преди да свърша 1 минута съм я ебал без презерватив защото се скъса ... само 1 минута но не свърших вътре 100% ...
ако са попаднали някакви капчици от ония секрет (уж има малка семеннта течност но вероятността е малка).
ei ama ako sum na neino mqsto bix te prebila,purvoto koeto e ti trqbva da q pazi6 6tom si poel riska da go napravite bez kondom i vtoro ako xva6ta lesno se gotvi da gleda6 dete taka e akto nefnimavax
ami 4estito :lol: moje li da sam krasnica :| :) po dobre da ide da si kupi nekvi hap4eta i da si naprai nqkaf test za bremennost
ами... ако ти се дават за аборт недей да даваш 12 кинта за Постинор. както искаш. макар че, защо момичето не се занимава с това... тя не знае ли? не може ли сама да си купи... ? :smt017 :smt017 :smt017
`Death`Whore`
08-21-2006, 13:11
Момичето не вярвам да усеща точно от кога до кога И протича овулацията, а ти ще знаеш!
зависи от това къде е бил скъсан презерватива
[BG]Fen`
08-21-2006, 14:32
Da zavisi i pod kakaf ugul e svur6il v prezarvativa,i nali e di6al kogato si e burkal v nosa..............MALAUMNIK !!!!!!!!
IMA li zna4enie kade e bil skusan ????????????? :smt013 :smt013
от няколко поста разбрах че не сте наясно че НЕ СЪМ СВЪРШВАЛ вътре.
Smurf4e_F
08-21-2006, 15:18
Spored men ne biva da se riskuva!!!Bila sum v podobna situaciq i nikak ne e priqtno!!!Ne se stiskai za nqkakvi lev4eta sega,6oto edo spestqvae sega,moje da dovede do mn po-golemi razhodi zavbude6te! :!:
Ко стана са бе, Перник ? Гума ли спука ? И са ко прайме, акт май ше пишеме. Такъв за раждане. кекеке :lol:
didenceto_
08-21-2006, 19:23
ti ne se har4i sega i 6te se har4i6 sled 9 meseca,samo deto 6te ti izleze mnogo po skapo togava :!: :smt031
Mike-Jones
08-21-2006, 20:09
бе остави жената да са плоди...деба и постинора .... :mrgreen: xaxa :) ei chukasimo teb sam te priznal ludo kopele si samo zashto tolkova rqdko vlizash da pishesh ;]
christina_aguilera
08-21-2006, 20:09
ei ama ako sum na neino mqsto bix te prebila,purvoto koeto e ti trqbva da q pazi6 6tom si poel riska da go napravite bez kondom i vtoro ako xva6ta lesno se gotvi da gleda6 dete taka e akto nefnimavax
А така =D> аи вси4ки да се съберем и да го замерваме с камъни,та да се нау4и наи-накрая :twisted: :twisted:
лапе с лапето му :evil:
Ами аз имам 1/2 приателчета ,които си имат прятелки от доста време и го правят с тях без презерватив ,а и аз лично също имах дълга връзка с едно момиче и от опит знам ,че 99 % не може да забременее така...Просто се иска да се пазите повече...
И все пак най-сигурно е с презерватив ! \:D/
Ами аз имам 1/2 приателчета ,които си имат прятелки от доста време и го правят с тях без презерватив ,а и аз лично също имах дълга връзка с едно момиче и от опит знам ,че 99 % не може да забременее така...Просто се иска да се пазите повече...
И все пак най-сигурно е с презерватив ! \:D/
Евала брат.
smoke on the water
08-22-2006, 08:07
Ei, hora! spored vas moje li da pravi6 sex, kogato ima6 candida? tva sa nqkvi gubi4ki...imam predvid, 4e ako si s prezervativ bi trqbvalo ni6to da ne stane, no ako mu pravi6 svirki moje i da go zarazi6...ot tva me e strah...a ne iskam da mu kazvam, do 10 dena 6te se izlekuvam, no ne moga tolkova dulgo bez sex...daite nqkuv suvet
Ei, hora! spored vas moje li da pravi6 sex, kogato ima6 candida? tva sa nqkvi gubi4ki...imam predvid, 4e ako si s prezervativ bi trqbvalo ni6to da ne stane, no ako mu pravi6 svirki moje i da go zarazi6...ot tva me e strah...a ne iskam da mu kazvam, do 10 dena 6te se izlekuvam, no ne moga tolkova dulgo bez sex...daite nqkuv suvet
ами, те гъбичките по начало не са ти в устата... защо да има проблем да му правиш свирки?
smoke on the water
08-22-2006, 08:39
ne sa v ustata, v gurloto sa...predi nqkolko sedmici me bqha natupkali s kvi li ne anibiotici i ot tva sa mi vuzniknali teq gubi4ki...
Браво бе, "не ми се дават пари за Простнор". Това беше великото изказване. да си мислил преди това. Като си усетил, че презерватива е скъсан спирате. Разбира се, че има вероятност сперма да е попаднала в нея. Ами помисли, ако е била в овулация? Избора си е ваш и сами решавате, но може за едни 12 лв. после да се наложи да платиш аборт за 300 лв. или да гледаш дете. И все апк рискът е 50:50, избирайте сами.
=D> Мда много добре казано, как може да кажеш не ми се дават пари са постинор?! Като не си мислил ще даваш, момичето няма никаква вина да ти търпи последствията, щото няма ти да надуеш корема ами тя!!! Шансът да забременее е много малък, но ако е била в овулация има риск и то голям! Може постинора да е вреден, но по-добре да го изпие за всеки случай отколкото да забременее [-X
ауе хора овулационния период не е ли 2-3 дена след като цикъла свърши или аз греша някой компетентен ще каже ли ?
ауе хора овулационния период не е ли 2-3 дена след като цикъла свърши или аз греша някой компетентен ще каже ли ?
Овулацията настъпва приблизително 14 дни преди началото на следващата менструация! Тя твойта мацка не се ли усеща кога й е овулацията?? Говори с нея, питай я кой ден й е, кога трябва да й дойде. Не, не е голям рискът. Шансът е минимален, споко. На дали е бременна. Но изцепката ти: "Не ми се дават пари за постинор" и мене много ме издразни. Ако приятелят ми ми беше изцепил нещо такова, щях да го пребия.
maybelline
08-22-2006, 16:07
[quote=ton1]Но изцепката ти: "Не ми се дават пари за постинор" и мене много ме издразни. Ако приятелят ми ми беше изцепил нещо такова, щях да го пребия.[/color][/b]
И аз щях да убия моя.А до автора...кое ти се струва по-евтино,Постинор или скандали у дома,скандали в Нейния дом,пари за аборт(с всичките му рискове) или бебешка количка и памперси?Шансът да е бременна си го има...все едно играеш на руска рулетка.
alkobalko
08-22-2006, 16:28
Но изцепката ти: "Не ми се дават пари за постинор" и мене много ме издразни. Ако приятелят ми ми беше изцепил нещо такова, щях да го пребия.[/color][/b]
И аз щях да убия моя.А до автора...кое ти се струва по-евтино,Постинор или скандали у дома,скандали в Нейния дом,пари за аборт(с всичките му рискове) или бебешка количка и памперси?Шансът да е бременна си го има...все едно играеш на руска рулетка.
Ако моя ми беше издрънкал нещо такова, после щеше да съжалява цял живот за думите си. Безотговорността е нещото, което мразя най-много. Когато му е било готино ок, ама като стане въпрос за отговорност, да се прави, че е от друга планета...Е това няма да стане. Способна съм да го убия.
Оф мълчете бе купих и тва го казах на бъзик :) просто исках да знам кво ще кажете вие щото знаех че 1-то нещо което щяхте да кажете е "ПОСТИНОР ТА ПОСТИНОР" ...
вече си изпи постинора ... аз не съм и казал че не ми се дават пари на нея а на вас и то на бъзик. ама как да зацепите ...
Освен тва искам да ви споделя че съм питал достатъчно компетентни хора на възраст ... 5-те процента които ги има в предеякулационните секрети нямат никаква файда едно че са прекалено малко,второ че са негодни и нестабилни. Има вероятност за фал да,то и при противозачатъчните има (1 на 500) ...
`Death`Whore`
08-22-2006, 22:28
Освен тва искам да ви споделя че съм питал достатъчно компетентни хора на възраст ... 5-те процента които ги има в предеякулационните секрети нямат никаква файда едно че са прекалено малко,второ че са негодни и нестабилни. Има вероятност за фал да,то и при противозачатъчните има (1 на 500) ...
Количеството няма значение, значение има годността. И е така - негодни са, но ако има 1 годен и той оплоди яйцеклетката? От 1 сперматозоид се забременява...
Ei prosti prosti putki vednaga postinor ta postinor q bez takiva laina ot 1 godina 4e i pove4e ne s1m izpolzval prezervativ i do sq samo 1 p1t izgorq 1 momi4e i hi4 ne mi dreme6e za neq ! Prezervativa ubiva udovolstvieto a momi4etata koit go pravqt bez si poemat sami riska t1i 4e te da se spasqvat !Prezervativ se izpolzva samo kat sa ebe6 s nqkoi ob6ta kurvi4ka za da ne fane6 nqkoi bolest ne za drugo ...probvaite i 6te razberete prezervativite i protivoza4at14nite sa prosto pari na vqt1ra..(osven v nai nai extremnite situacii) !!!!!!!!!!!!!!
Ми аз съм чувал че дори от 1 капка сперма има супер малка вероятност да се забременее ... камо ли от 1 сперматозоид,тва за 1-т сперматозоид е най-голямата глупост която бях чувал,без да се обиждаш
:)
`Death`Whore`
08-23-2006, 09:38
Ти си чувал...браво. Според теб да не би 500000 сперматозоида да оплодяват яйцеклетката? Не се излагай.
alkobalko
08-23-2006, 09:39
Ei prosti prosti putki vednaga postinor ta postinor q bez takiva laina ot 1 godina 4e i pove4e ne s1m izpolzval prezervativ i do sq samo 1 p1t izgorq 1 momi4e i hi4 ne mi dreme6e za neq ! Prezervativa ubiva udovolstvieto a momi4etata koit go pravqt bez si poemat sami riska t1i 4e te da se spasqvat !Prezervativ se izpolzva samo kat sa ebe6 s nqkoi ob6ta kurvi4ka za da ne fane6 nqkoi bolest ne za drugo ...probvaite i 6te razberete prezervativite i protivoza4at14nite sa prosto pari na vqt1ra..(osven v nai nai extremnite situacii) !!!!!!!!!!!!!!
Виждала съм нищожества, но като тебе второ няма. Значи момичето да си поеме риска? но докато го правите и на теб ти е готино я обичаш много. С презервативи го правели само тези, които го правели с к***и, така ли? Ами значи 90%, ако не и повечето момичета от този форум са такива. Някой ден и ти ще си намериш майстора. :smt013
Ми аз съм чувал че дори от 1 капка сперма има супер малка вероятност да се забременее ... камо ли от 1 сперматозоид,тва за 1-т сперматозоид е най-голямата глупост която бях чувал,без да се обиждаш
Глупост е това, което каза ти. Не знам на колко години си, че си тръгнал да правиш секс, но си личи, че нищо не разбираш. Ако си чел учебници по Биология от 8-ми, 9-ти или 10-ти клас ще ти стане ясно, че за да се оплоди една яйцеклетка е необходим само един сперматозоид. Много ми е интересно как сте тръгнали да правите секс като нямате познания в тази област.
GothicGirl
08-23-2006, 12:57
ти луд ли си без презерватив? не трябва да рискуваш никога, ако ще да си развалиш удоволствието? бута ли ти се детска количка ?
sexy_tigar4e_MM
08-23-2006, 13:36
ne mu se davali pari za prostinor :shock: :smt011 :smt012 . eeh kakvi bezotgovorni hora ima... kato si q ebal posle 6te "pla6ta6..." vse pak tova sa 11 leva sre6tu tova cql jivot da sujalqvate i dvamata... razbira se posle ima i dug izhod-abort. ama kato te gledam kav si skravdzav ....
sexy_tigar4e_MM
08-23-2006, 13:41
awe ti si toq deto e prost-samo ot tova 4e gleda6 na momi4etata kato "putki"...a za drugoto-bez komentar... takiva kato tebe se mislqt za mnogo ne6to,ama ste ni6to -vie ste tolkova zagoreli za sex 4e sigurno i 4ovek bih te ubili za da ebete nqkoq kurva...
sexy_tigar4e_MM
08-23-2006, 13:43
[quote=x-a]Ei prosti prosti putki vednaga postinor ta postinor q bez takiva laina ot 1 godina 4e i pove4e ne s1m izpolzval prezervativ i do sq samo 1 p1t izgorq 1 momi4e i hi4 ne mi dreme6e za neq ! Prezervativa ubiva udovolstvieto a momi4etata koit go pravqt bez si poemat sami riska t1i 4e te da se spasqvat !Prezervativ se izpolzva samo kat sa ebe6 s nqkoi ob6ta kurvi4ka za da ne fane6 nqkoi bolest ne za drugo ...probvaite i 6te razberete prezervativite i protivoza4at14nite sa prosto pari na vqt1ra..(osven v nai nai extremnite situacii) !!!!!!!!!!!!!!
za teb mai celi svqt i celq jivot se vurti okolo sexa i okolo tova kolko kurvo si minal... jaluk jivot ima6-sujalqvam za teb... :smt012 :smt019 :smt012