View Full Version : За комшетентността...
Написах тази тема по повод:Нормално ли е 15 годишни хлапачки(каквито са повечето дечица във форума)да дават съвети за секс след като предполагаемата им годишнина на късане на химена е била 13-14 год.?И също така нормално ли е същите тия "компетентни" момичета да казват на 13 годишните им връстнички които са много объркани заради започването на пубертета и месечния цикъл да им казват "да си играят с куклички не с пишки" а като самите те би трябвало също "да си играят с куклички не с пишки".Единствените компетентни мнения от жена са изразени от Death Whore ,която,както ясно личи е доста запозната с това и е на възраст в която може да дава съвети.Така че до 15 годишните момиченца-моля ви не се опитвайте да се прави те на големи а вземете една кукла и си поиграйте с нея а не давайте "компетентни" и "мъдри" мнения,а просто си мълчете!
Объркал съм заглавието "Компетентност"
Има един такъв бутон - Редактирай :wink:
Иначе по темата и аз това съм се чудил, но в този форум не всички са на по 13-14 години пък и това са съвети, не е нужно да ги спазват [-(
da, zatova se kazva forum, za6toto vseki moje svobodno da izrazi kakvo misli. drug e vuprosut, 4e naistina 75% ot momi4etata, koito se izkazvat sa malki i s nedostatu4no jiteiski opit i prejivqvaniq ot razli4no estestvo, za da mogat da pou4avat nqkoi drug.
Има един такъв бутон - Редактирай :wink:
Иначе по темата и аз това съм се чудил, но в този форум не всички са на по 13-14 години пък и това са съвети, не е нужно да ги спазват [-(
Има то и като си Гост и той мига кат ФАР особено като си гост.
Бро ня такоа нещо като редактиране яж ми кура
Цаках си рега #-o #-o #-o
Написах тази тема по повод:Нормално ли е 15 годишни хлапачки(каквито са повечето дечица във форума)да дават съвети за секс след като предполагаемата им годишнина на късане на химена е била 13-14 год.?И също така нормално ли е същите тия "компетентни" момичета да казват на 13 годишните им връстнички които са много объркани заради започването на пубертета и месечния цикъл да им казват "да си играят с куклички не с пишки" а като самите те би трябвало също "да си играят с куклички не с пишки".Единствените компетентни мнения от жена са изразени от Death Whore ,която,както ясно личи е доста запозната с това и е на възраст в която може да дава съвети.Така че до 15 годишните момиченца-моля ви не се опитвайте да се прави те на големи а вземете една кукла и си поиграйте с нея а не давайте "компетентни" и "мъдри" мнения,а просто си мълчете!
ДА БЕ МНОГО УМНА
ДАЖЕ ДАВА СЪВЕТИ И ЗА МЪЖКИ ПРОБЛЕМИ. Въобще жената е с лаптоп и пише всяка вечер от работното си място-Крайпътната маркировка!!!
Да ми лиже тя мъдите от нищо не разбира както и ти профан такъв хабер си няяяш!!!
Пък пишлеметата "ИГРАЙТЕ СИ С ПИШКИ МОМИЧЕНЦА- ТО ПОЛЕЗНО"
Цаках си рега #-o #-o #-o
И ква е тая тема - реклама на дет хоре, са кво трябва да и праим евалата ли? Казах ви да не стоите навънка в жегите...
Ами то вече стана модерно да се правят теми реклами (или антиреклами) за други юзъри.
ами... не съм напълно съгласна. ето например моя милост, която е на 16 и пак е доста компетентна и то в доста области. прсто защото се интересувам, не чак толкова от опит. и мога да кажа, че пак мога да дам сравнително уми и полезни съвети. и още нещо... на 15 години да си играят с кукли... злате, много си се объркал.
ами... не съм напълно съгласна. ето например моя милост, която е на 16 и пак е доста компетентна и то в доста области. прсто защото се интересувам, не чак толкова от опит. и мога да кажа, че пак мога да дам сравнително уми и полезни съвети. и още нещо... на 15 години да си играят с кукли... злате, много си се объркал.
Па и скромни :!:
SlyN4o`f
08-21-2006, 20:05
Гост Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 8:44 pm Заглавие: За комшетентността...
--------------------------------------------------------------------------------
Хм съгласна съм ,но имам една забелешка!Това ,че някои момичета са на 15 не оначава да играят с кукли!Дори и метафорично казано звучи гадно и...хм мисля ,че на 15 един тинейджър може да даде много добри съвети(не става въпрос за секса)И да аз съм на 15 и се чувствам достатъчно пораснала да давам съвети макар и да не са за секса :!:
С този тон - на село.
-== The End ==-