View Full Version : Провал при първия път с гаджето ми
Значи първоначално аз и бърках с пръсти...набутах един започнах да я възбуждам, после мушнах и втори, но при третия започна да я боли. После тя тръгна да ме възбужда със духане, но не ми се надърви достатъчно члена...т.е надърви се но имаше и още на къде да се възбудя. После поставихме кондома, но не можах да го мушна, сякаш не искаше да влезне. И като не успях за 15тина секунди ми спадна :evil: . И така всичко се прецака :evil: :evil:
Някакви съвети как да го направим за да няма повече проблеми от този род ?
ThePainIsReaL
08-21-2006, 21:37
КОНЦЕНТРАЦИЯ :!: + РАЗГОВОР
Не мисли за странични неща , оставете си достатъчно време , за да опознаете телата си , повече целувки , език и т.н. И ако почне да ти "спада" недей си мисли : "Мале, кво да правя , излагам се.. " . Това не е краят на света..
П.П Зависи си и от позата , в която пробвате.
И недей много се безпокой , с времето всичко ще се нареди.
ami s neq trqbva da provedete razgovor - kak da te vazbudi max-imalno .... i po udobna poza za da si vliza ... :-k
znamKVO-TI-E-PI4
08-21-2006, 21:40
VSE EDNO AZ RAZKAZVAM ZA MOQ PARVI PAT... SA6TOTO SE SLU4I ,AMA NE MEN MACKATA NE ISKASHE DA MI DUHA... A NA SLEDVASHTIQ PAT.. BQHME NA BAR S NEQ... I SLED TVA V NAS - LEKO ZAMOTANI I SUPER VAZBUDENI ... I VSI4KO STANA .....
A I NE E SLU6AIQ TAQ DETO TI VIKA KONCENTRACIQ I RAZGOVOR....
PROSTO S VREMETO SI IDVA I OPITA.. ZNAM SQ ,4E TI E SDUHANO AMA 6I VIISH KAK SLED TVA 6TE PO4NE DA NE TI PUKA I DA GI EBE6 KATO KU4ETA ! ::: O:)
VSE EDNO AZ RAZKAZVAM ZA MOQ PARVI PAT... SA6TOTO SE SLU4I ,AMA NE MEN MACKATA NE ISKASHE DA MI DUHA... A NA SLEDVASHTIQ PAT.. BQHME NA BAR S NEQ... I SLED TVA V NAS - LEKO ZAMOTANI I SUPER VAZBUDENI ... I VSI4KO STANA .....
PROSTO S VREMETO SI IDVA I OPITA.. ZNAM SQ ,4E TI E SDUHANO AMA 6I VIISH KAK SLED TVA 6TE PO4NE DA NE TI PUKA I DA GI EBE6 KATO KU4ETA ! ::: O:)
taka e ! - i pri men be6e ne6to podobno pri parviq pat ! :-k ama sq znam kakvo moga :twisted: taka ,4e spoki pi4 :mrgreen:
ThePainIsReaL
08-21-2006, 21:54
Еее.. баси , как ме ядосваш . Ако не съм минала по тоя път , нямаше да си отварям устата напразно. Много е вероятно вместо да мисли за това , което прави , той да е мислил за това , което НЕ правят .. и оттам малко по малко да се е сдухал напълно .
Иначе си прав .. опитът му е майката . И едва ли при следващия път ще имат отново точно този проблем.
psiHopaT4o
08-21-2006, 22:29
КОНЦЕНТРАЦИЯ :!: + РАЗГОВОР
Не мисли за странични неща , оставете си достатъчно време , за да опознаете телата си , повече целувки , език и т.н. И ако почне да ти "спада" недей си мисли : "Мале, кво да правя , излагам се.. " . Това не е краят на света..
П.П Зависи си и от позата , в която пробвате.
И недей много се безпокой , с времето всичко ще се нареди.
ахахах изложил си се.Сраааааааааамммммммммм -самоубийство
И също така искам да попитам какво да и кажа да направи за да ме възбъди напълно. Много често когато си поставям кондом пенисът ми спада и така... ;(. Как да направиме всичко така, че да няма никакви проблеми :( ?
krem4et0
08-22-2006, 08:25
Да ти постави тя кондома и да продължи да движи ръчичка по пениса ти още няколко минутки.Доволен?
По-добре не слагай кондома докато не се възбудиш хубаво, защото той намалява чувствителността и затова ти спада и на приятеля ми се е случвало така... Докато всичко стане о.к. не слагайте кондома
Да ти постави тя кондома и да продължи да движи ръчичка по пениса ти още няколко минутки.Доволен?
Но ме е страх да не спадне. Аз в нас пробвах да си го поставя докато ми беше еректирал и да си бия чекиика, но пак падна :evil:
kak moj da ne si vazbuden pri vida na golo momi4e do teb,i na si4ko otgore i svirka ti e napravila..
kak moj da ne si vazbuden pri vida na golo momi4e do teb,i na si4ko otgore i svirka ti e napravila..
za6to ne si mom4e i tezi ne6ta ne gi razbirash... a i na nego mu e za parvi pat ... sq qsno li ti e tapa4ko ? :twisted:
sexY_mackA90
08-22-2006, 12:39
По-добре не слагай кондома докато не се възбудиш хубаво, защото той намалява чувствителността и затова ти спада и на приятеля ми се е случвало така... Докато всичко стане о.к. не слагайте кондома
em da naistina taka shte po-dybre i az vednuj go praix s 1 devstven i stana to4no kakto pri teb taka 4e po-dyre purfo se vuzbudi a puk posle si sloji prezerfatif!!!
Но ме е страх да не спадне. Аз в нас пробвах да си го поставя докато ми беше еректирал и да си бия чекиика, но пак падна :evil:Defekten si :cry:
GothicGirl
08-22-2006, 13:18
Някои основни фактори като спокойна обстановка, изтръгване на всяко напрежение.
да не забравяме и търпение, пълно отпускане за да се получи.
do deja-vu
mi kato ne moje6 da se vazbudi6 ot golo momi4e koeto tid uha idi pri nqkoe mom4e,moje da se vazbudi6 pove4e pedal takav
trqbva da ti e dostatu4no tvurd,za da vlezne,osobeno pri devstvena.tuk ne6tata sa malko po slojni,taka 4e normalno da e bolqlo pri 3 prusta.sas turpenie i spokoistvie vsi4ko se postiga!probvaite pak
! :mrgreen: uspeh!
po temata....
mislq 4e tova se se slu4ilo to4no 6toto se pritesnqva6 4e ne6to 6te se obarka drugiq pa si misli samo za tova kolko 6te e priqtno i kolko q jelae6...spokoino vsi4ko 6te e nared,sori za prednite izkazvaniq prosto se qdosah na oniq' razbira4"
Батка преди тва нема да е зле да цъкнеш малко некаф алкохол ама малко а не да се усмъртиш.По-добре ще се отпуснеш и ще ти дойде смелостта и от там сичко.Пробвай ще видиш,че има полза отпуснете се и двамата може и да си пуснете и неква дива музика.
И също така искам да попитам какво да и кажа да направи за да ме възбъди напълно. Много често когато си поставям кондом пенисът ми спада и така... ;(. Как да направиме всичко така, че да няма никакви проблеми :( ?Кат си сложиш качулката си го разтъркай на горе, на долу в ... ъъъ,там де.