- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Провал при първия път с гаджето ми
Значи първоначално аз и бърках с пръсти...набутах един започнах да я възбуждам, после мушнах и втори, но при третия започна да я боли. После тя тръгна да ме възбужда със духане, но не ми се надърви достатъчно члена...т.е надърви се но имаше и още на къде да се възбудя. После поставихме кондома, но не можах да го мушна, сякаш не искаше да влезне. И като не успях за 15тина секунди ми спадна. И така всичко се прецака
![]()
![]()
Някакви съвети как да го направим за да няма повече проблеми от този род ?
КОНЦЕНТРАЦИЯ+ РАЗГОВОР
Не мисли за странични неща , оставете си достатъчно време , за да опознаете телата си , повече целувки , език и т.н. И ако почне да ти "спада" недей си мисли : "Мале, кво да правя , излагам се.. " . Това не е краят на света..
П.П Зависи си и от позата , в която пробвате.
И недей много се безпокой , с времето всичко ще се нареди.
ami s neq trqbva da provedete razgovor - kak da te vazbudi max-imalno .... i po udobna poza za da si vliza ...![]()
VSE EDNO AZ RAZKAZVAM ZA MOQ PARVI PAT... SA6TOTO SE SLU4I ,AMA NE MEN MACKATA NE ISKASHE DA MI DUHA... A NA SLEDVASHTIQ PAT.. BQHME NA BAR S NEQ... I SLED TVA V NAS - LEKO ZAMOTANI I SUPER VAZBUDENI ... I VSI4KO STANA .....
A I NE E SLU6AIQ TAQ DETO TI VIKA KONCENTRACIQ I RAZGOVOR....
PROSTO S VREMETO SI IDVA I OPITA.. ZNAM SQ ,4E TI E SDUHANO AMA 6I VIISH KAK SLED TVA 6TE PO4NE DA NE TI PUKA I DA GI EBE6 KATO KU4ETA !![]()
![]()
taka e ! - i pri men be6e ne6to podobno pri parviq pat !Първоначално написано от znamKVO-TI-E-PI4
ama sq znam kakvo moga
taka ,4e spoki pi4
![]()
Еее.. баси , как ме ядосваш . Ако не съм минала по тоя път , нямаше да си отварям устата напразно. Много е вероятно вместо да мисли за това , което прави , той да е мислил за това , което НЕ правят .. и оттам малко по малко да се е сдухал напълно .Първоначално написано от znamKVO-TI-E-PI4
Иначе си прав .. опитът му е майката . И едва ли при следващия път ще имат отново точно този проблем.
Първоначално написано от ThePainIsReaL
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
ахахах изложил си се.Сраааааааааамммммммммм -самоубийство
И също така искам да попитам какво да и кажа да направи за да ме възбъди напълно. Много често когато си поставям кондом пенисът ми спада и така... ;(. Как да направиме всичко така, че да няма никакви проблеми?
По-добре не слагай кондома докато не се възбудиш хубаво, защото той намалява чувствителността и затова ти спада и на приятеля ми се е случвало така... Докато всичко стане о.к. не слагайте кондома
Но ме е страх да не спадне. Аз в нас пробвах да си го поставя докато ми беше еректирал и да си бия чекиика, но пак паднаПървоначално написано от krem4et0
![]()
kak moj da ne si vazbuden pri vida na golo momi4e do teb,i na si4ko otgore i svirka ti e napravila..
za6to ne si mom4e i tezi ne6ta ne gi razbirash... a i na nego mu e za parvi pat ... sq qsno li ti e tapa4ko ?Първоначално написано от gal4eto
![]()
Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
em da naistina taka shte po-dybre i az vednuj go praix s 1 devstven i stana to4no kakto pri teb taka 4e po-dyre purfo se vuzbudi a puk posle si sloji prezerfatif!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Defekten siПървоначално написано от Анонимко
![]()
Някои основни фактори като спокойна обстановка, изтръгване на всяко напрежение.
да не забравяме и търпение, пълно отпускане за да се получи.
do deja-vu
mi kato ne moje6 da se vazbudi6 ot golo momi4e koeto tid uha idi pri nqkoe mom4e,moje da se vazbudi6 pove4e pedal takav
trqbva da ti e dostatu4no tvurd,za da vlezne,osobeno pri devstvena.tuk ne6tata sa malko po slojni,taka 4e normalno da e bolqlo pri 3 prusta.sas turpenie i spokoistvie vsi4ko se postiga!probvaite pak
!uspeh!
po temata....
mislq 4e tova se se slu4ilo to4no 6toto se pritesnqva6 4e ne6to 6te se obarka drugiq pa si misli samo za tova kolko 6te e priqtno i kolko q jelae6...spokoino vsi4ko 6te e nared,sori za prednite izkazvaniq prosto se qdosah na oniq' razbira4"
Батка преди тва нема да е зле да цъкнеш малко некаф алкохол ама малко а не да се усмъртиш.По-добре ще се отпуснеш и ще ти дойде смелостта и от там сичко.Пробвай ще видиш,че има полза отпуснете се и двамата може и да си пуснете и неква дива музика.
Кат си сложиш качулката си го разтъркай на горе, на долу в ... ъъъ,там де.Първоначално написано от Анонимко
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум