View Full Version : Споделям опит с f!
С приятеля ми често правим анален секс и реших да го изненадам с нещо ново в тази насока. Знаех, че цял ден ще бъдем самички и си направих една добра клизма и почнахме да правим секс. Докато правихме секс аз на няколко пъти му го лапах и когато той започна да се празни в мен аз се дръпнах и му лапнах и продължих да му го смуча докрай. Мислех си, че може да има миризми и тем подобни, но явно клизмата си беше свършила работа, а и това супер много го възбуди, а и на мен ми се строи перверзно много. Така, че приказките за аналния секс колко бил гнусен и как миришело и кви поразии ставали явно зависят от подготовката. Пробвайте гарантирам ви, че ще го побъркате от кеф :D
Е ти си железна. Нямаш ли някоя приятелка дето да прилича на теб
Ma ti si bila furiq. Pozdravleniq ot men. Takiva momi4eta sa nujni nam mom4etata-bez zadrujki i esnafski razbiraniq. A ina4e tuk nqma na koi ot f-ta da spodelish 4e vij kakvi vapros4eta zadavam sled kato sa ska4ali na lastik i sa pravili kofi4ki na pqsa4nika. A na teb =D> =D> :P
`Death`Whore`
08-22-2006, 09:08
И аз задоволявам мъжа си, но не пускам теми по детски форуми, за да се фукам. Било ви е хубаво...честито. :)
da i az sam go pravila tva na gadjeto,pobarka se ot kef...kak si si napravila klizma az vzemam slabitelni
theraven_nz
08-22-2006, 10:00
:)
=D> http://bmwpower-bg.net/forums/images/smiles/mhihi.gif
[BG]Fen`
08-22-2006, 10:01
awe ti s taq klizma si si izkarala karantiite,ne ta e sram ! [-X [-X
tupac_fenka
08-22-2006, 10:49
И аз задоволявам мъжа си, но не пускам теми по детски форуми, за да се фукам. Било ви е хубаво...честито. :)
=D> =D> =D> =D> =D> :)
GothicGirl
08-22-2006, 13:38
зависи от много неща. желание, подготовка, достатъчно изчетена литература и запознаване с рискове и удоволствия.