PDA

View Full Version : ne razbiram

teen_girl4e
08-22-2006, 08:39
zdr iskam da vi pitam mrazite li kogato vi vruzvat tenekiq i osobeno ako 4oveka e gadjeto vi kak postupvate kak se 4uvstvate
az v4era se razbtrah s priqtelq si da se 4uem i da se ugovorim kude 6te se vidim dnes na sutrinta toi iska6e da hodim nna plaj n tui kato na men ne mi se hode6e toi si nameri dr koompaniq i az zaradi nego ostanah na suho tai kato otmenih planovete si mn si go obi4kam no v tozi moment treperq ot qrost dokato pi6a i ne moga da razbera kakvo stava s men slu4valo li vi se e

cskamoni4ka
08-22-2006, 08:40
Много мразя да ми връзват тенекия,направо побеснявам!А иначе той не ти е вързал просто му се е ходило много на плаж,трябваше и ти да отидеш.

[BG]Fen`
08-22-2006, 08:41
Prosto si nqmale nastroenie za plaj. [-X

teen_girl4e
08-22-2006, 08:43
ne pravq ni6o protiv jelanieto si i naistina ne uda4no i vremeto za plaj no v momenta sum na granicata da izpadna v qrost #-o :smt011

LP_girl_14
08-22-2006, 08:46
Ами не е особено приятно чувството!Освен това той не ти е вързал тенекия.Помолил тее да идеш със него,но ти не си пожелала и явно на него много му се е ходило и си е намерил компания с която да иде.Може би нямаше да е зле и ти да идеш,дори просто да се печеш или да седиш на бара,но все пак да си около него

In4iTu_
08-22-2006, 08:56
Мм да ти "вържат тенекия" не е ли.. напр. сте се разбрали да се срещнете на центъра и въпросният човек да не дойде, а да те остави да го чакаш... Да, това е...а в твоя случай приятелят ти не те е вързал...Помолил те е да отидете на плаж, ти не си пожелала, той е отишъл с други хора; не виждам нищо лошо в това, защото той не е длъжен да се съобразява с теб и, когато на теб не ти се ходи някъде, той също да не отиде :smt018

teen_girl4e
08-22-2006, 12:05
dam no toi mo kaza 4e iska dnes da sme zaedno i 6te mi se obadi da se razberem v kolko 6te se vidim tova kakvo ozna4ava

luda`flirtajika
08-22-2006, 13:09
ne mrazq da mi vruzvat tenekiq...prosto e gadno ~!~

08-22-2006, 13:14
zdr iskam da vi pitam mrazite li kogato vi vruzvat tenekiq i osobeno ako 4oveka e gadjeto vi kak postupvate kak se 4uvstvate
az v4era se razbtrah s priqtelq si da se 4uem i da se ugovorim kude 6te se vidim dnes na sutrinta toi iska6e da hodim nna plaj n tui kato na men ne mi se hode6e toi si nameri dr koompaniq i az zaradi nego ostanah na suho tai kato otmenih planovete si mn si go obi4kam no v tozi moment treperq ot qrost dokato pi6a i ne moga da razbera kakvo stava s men slu4valo li vi se e
Аз мога да ти кажа какво ти става. Лигла си. Това е.

e_l_i_z_a
08-22-2006, 13:16
Просто днес не си в настроение.Не виждам нищо лошо той да си намери компания,щом много му се ходи на плаж.Като на теб не ти се ходи-осигури си една разходка по магазините :) Запознай се с нови хора(момичета!),пък може и момчета ама все пак си имаш гадже...
Момчетата приемат нещата простичко и буквално.Щом ти му кажеш,че не искаш да ходиш на плаж-той те разбира.Разбира го като:"Не ми се ходи на плаж.Ако ти искаш-върви." :wink:
Не виждам никаква тенекия в цялата случка.Просто си изнервена и приемаш дреболиите много надълбоко.Недей така :wink:
HaVe FuN :smt005

iiirish
08-22-2006, 13:49

случвало се е на няколко пъти да чакам приятеля ми по 10-15 мин (но не и да не дойде). по принцип го оправдавам тъй като знам, че пътува и понякога от път директно идва да ме вземе. но въпреки всичко направо откачам! побърквам се когато така се наложи да го чакам и не рядко съм откачала и съм започвала да му викам. но определено не съм от хората, които се сдържат да не си изкарат нервите :-s

08-22-2006, 14:14
Ne poznavam niakoi koito da obicha da mu vrazvat tenekia,obache tvoia sluchai e malko po razlichen spored men!toi te e popital a ti ne si pojelala da otidesh-moje bi triabva poveche da se iadosvash na sebe si!i na mene mi se e sluchvalo podobno neshto samo che ne sam se iadosvala mnogo ami sam izlizala vse s priatelki!gadnoto tuka e samo tva che e iskal da prekara denia s teb a e otishal na plaj!