View Full Version : prezervativ,protivoza4aty4ni
u4eni4kata_16
08-22-2006, 09:30
ako polzvam protivoza4aty4ni,prezervativyt e neobhodim,za da ne hvana polovo prenosima bolest.no ako toi 6te me predpazi ot bolesti,zna4i i ot zabremenqvane 6te me predpazi.ako me predpazi ot zabremenqvane,zna4i nqma nugda da polzvam protivoza4aty4ni.no ako prezervativyt se skysa?molq,pomognete da izbera.
dedo medo
08-22-2006, 09:34
hora hora vijte sa az ne sam mn kompetenten ama si gi zemi i dvete da ne ima posle ne6to ot sorta na: hora help 6te imame BEBE yaaaa
are preszervativ4eto i hap4etata v ru4i4ka i mar6 se ebi
[BG]Fen`
08-22-2006, 09:52
logikata e golqma... :smt017 :smt017
[BG]Fen`
08-22-2006, 09:53
q po dobre ne pravi SEX taka 6te e nai sigurno ! [-X
q nai-dobre si vzemi
prezervativi
protivozachatuchni
nai-nakraq pii i edin postinor
(za vseki sluchai)
ebati idiotie ima ... tztz :shock:
`Death`Whore`
08-22-2006, 09:54
Ако се ебеш с всеки срещнат, е логично да ползваш и презерватив. А ако имаш приятел и си само с него, отидете на лекар и двамата и после давайте без.
cskamoni4ka
08-22-2006, 10:26
Не е много полезно да се пият редовно противозачатъчни.
Ако се ебеш с всеки срещнат, е логично да ползваш и презерватив. А ако имаш приятел и си само с него, отидете на лекар и двамата и после давайте без.
Напълно съм съгласна! А и противозачатъчните са по-сигурни от презервативите.
`Death`Whore`
08-22-2006, 10:32
ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИТЕ СЕ ПИЯТ ВСЕКИ ДЕН! СЛЕД КАТО НЕ СИ ЗАПОЗНАТА, НЕ ГОВОРИ! МАЙКА МИ Е ПИЛА ГОДИНИ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ И Е РОДИЛА 3 ЗДРАВИ ДЕЦА, КАТО ГИ Е ЗАЧЕНАЛА БЕЗ НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ.
cskamoni4ka
08-22-2006, 10:36
ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИТЕ СЕ ПИЯТ ВСЕКИ ДЕН! СЛЕД КАТО НЕ СИ ЗАПОЗНАТА, НЕ ГОВОРИ! МАЙКА МИ Е ПИЛА ГОДИНИ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ И Е РОДИЛА 3 ЗДРАВИ ДЕЦА, КАТО ГИ Е ЗАЧЕНАЛА БЕЗ НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ.
Тя не е майка ти,а е в пубертета още не се е развила и приемането на такива хапчета няма да и е много от полза,по-добре да си използва презервативи.И не ми викай ако обичаш!Така приемам писането с главни букви и удебелен шрифт!
`Death`Whore`
08-22-2006, 10:41
Правилно го приемаш. И не обяснявай, че е малка. 99% от хората в този сайт казват, че човек може да прави секс на 13 години, ако се "чувства готов"...а сега - на 16 организмът И още не се е развил. По-добре да взема противозачатъчни и да няма опасност от бременност.
cskamoni4ka
08-22-2006, 10:43
Правилно го приемаш. И не обяснявай, че е малка. 99% от хората в този сайт казват, че човек може да прави секс на 13 години, ако се "чувства готов"...а сега - на 16 организмът И още не се е развил. По-добре да взема противозачатъчни и да няма опасност от бременност.
Не си избрала точния човек на който да викаш!Аз не съм казвала,че 13год. възраст е добра за секс,ако се чувстваш готов.Според мен е най-добре да се посъветва с лекар какво е най-добре да направи за да не забременее!
maybelline
08-22-2006, 10:52
Не си избрала точния човек на който да викаш!Аз не съм казвала,че 13год. възраст е добра за секс,ако се чувстваш готов.Според мен е най-добре да се посъветва с лекар какво е най-добре да направи за да не забременее!
Хайде сега,не се карайте.И противозачатъчни и презервативи е добре да ползва,ако заедно ги ползва,рискът от забременяване и полово преносими болести е минимален.Противозачатъчн� �те не са подходящи за 12-13 годишни,но на 16 вече организмът може да ги приеме без проблем(има нискохормонални противозачатъчни,подходящ� � за млади момичета).И определено са по-сигурни от презервативите(които пък се късат,изхлузват и какво ли още не),но все пак ако освен противозачатъчни се използва и презерватив,е най-безопасно да се прави секс.Някой по-горе спомена че най-безопасно било въобще да не се прави секс.Е,добре де,двама души като са близки и искат да го правят,какво сега?Да си наложат - не,никакъв секс до сватбата!Това е глупава идея(а и тези времена вече отминаха).Сега всеки си прави секс когато му скимне,но поне по-разумните гледат да се предпазят от болести и забременяване.
cskamoni4ka
08-22-2006, 11:10
Не искам като малките деца...тя започна първа ала бала плЯхх тва че си изказвам мнението и тя тръгва да ми се заяжда .. пффф
`Death`Whore`
08-22-2006, 13:04
Не се ласкай. Заяждането би означавало, че имам лично отношение към теб. И естествено, че е най-добре да се консултира с лекар.
GothicGirl
08-22-2006, 13:42
ako polzvam protivoza4aty4ni,prezervativyt e neobhodim,za da ne hvana polovo prenosima bolest.no ako toi 6te me predpazi ot bolesti,zna4i i ot zabremenqvane 6te me predpazi.ako me predpazi ot zabremenqvane,zna4i nqma nugda da polzvam protivoza4aty4ni.no ako prezervativyt se skysa?molq,pomognete da izbera.
мила, логично е, че най-сигурното е да употребяваш противозачатъчни и да ползваш презерватив. но ако ще избираш едното от двете моят съвет е презерватива :wink:
Grrrr mn mn ste zle po-golqmata chast i ste v adskata zabluda!!!!Ako si nad 16 nqma nikakuf pr da piesh OK ,daje te biha ti pomognali ako sa ti nedorazviti polovite ogradi i t.n. Imat izkluchitelkno blagopriqtno deistvie vurhu mladite momicheta ,a prezervativut e otjivelica, ne e dostatuchno siguren , no tuk qvno po-golqta chast si mislite ,che kato polzvate prezervativi ste mn dobre zashtiteni.I vmesto da vi obqsnqvam OTNOVO v google.bg(com) pishesh oralni kontraceptivi i posle shte si govorim koe e sigurno , vredno ili ne i t.n.Pulni lapeta...
izberi prezarvativite, za6toto sa po bezopastni.Protivoza4atu4nite imat starni4ni efekti,puk i e dokazano 4e sa vredni.
i kade e dokazano tfa ,ako ne e taina.te daje sa blagopriqtni za ogranizna...zashto mislish che ima spontanni aborti ? na kfo se dulji tfa ?tochno na nedorazviti matka i qichnici , a protivozachatuchnite pomagat za tova...