View Full Version : Опасно ли е ако момчето не свърши?
Значи въпроса ми е опасно ли е като се прави секс и момчето не свърши.Това вредно ли е ?
psiHopaT4o
08-22-2006, 14:01
Вредно е,води до окапване на оная работа на момчето.
???? ако незнаеш може да не пишеш !!!!!
e_l_i_z_a
08-22-2006, 14:03
ДА!Ако не свършиш на няколко пъти,ставаш ИМПОТЕНТЕН или просто окапва-няма изобщо да имаш!
---
Естествено,че не е опасно.Момичетата като не свършват опасно ли е? :lol:
Значи въпроса ми е опасно ли е като се прави секс и момчето не свърши.Това вредно ли е ?
Emi ot biologi4na gledna to4ka... ne e vredno.... moje da te bolqt testisite ama... kato cqlo koftito e ,4e mom4eto ne e postignalo jelaniq krai i tva se otrazqva na emocionalnoto mu systoqnie... za6toto zapo4va da se 4udi kvo staa ,4e ne moje da svar6i i da spi4a... zavisi :-({|=
подкрепям те напълмо !
gangbang
08-22-2006, 20:34
Нема страшно, ше го болат малко топките, после ше олаби в банята и е готов. =P~
Консултанта
08-22-2006, 21:11
Абе нали е ръчнал бре ? Кво като не е свършил,упражнявайте се по-често и ще сработи :-D
Бе после кат мастурбираш и свършиш всичко ще е ок :)
Вредно е за момчетата, които не свършват, че ходят с момичето като теб. Иначе не, не е вредно...
Доказателство №8
Субер вредно е,може тялото му да отвикне са свършва и цял живот да няма оргазъм.
Дада нищо няма да му стане от 1-2 пъти.. [-X
dglfkjghdkjh
08-23-2006, 09:13
ei stiga ste gi prikazvali teq gluposti 4e ako nqkoi ne svur6i 6a go bolat topkite
ako nqkoi go bolqt ta6acite ne e ot tva 4e ne e svur6il
pro4etete nqkoi u4ebnik da vidite 4e nikade ne sa opisani takiva qvleniq
pisna mi da 4eta gluposti puk i drugte deto ne znaqt da gi popivat i da gi priemat za istina
6-ti klas
08-23-2006, 13:00
napylno bezopasno e
Grubiqnin
08-23-2006, 21:32
4e ako bqh na negovo mqsto kat ne si go ostavila da svar6i 6tqh si do nabiq 4ikiqtq i da ti sa izhvarlq na kosata
много е опасно. води до дребна шарка и възпаление на гърлото.
GlezotiA
08-23-2006, 21:47
ei stiga ste gi prikazvali teq gluposti 4e ako nqkoi ne svur6i 6a go bolat topkite
ako nqkoi go bolqt ta6acite ne e ot tva 4e ne e svur6il
ne sym mn zapoznata no priqtelq mi 1vite pyti nemojeshe da svyr6i i go bolqha est posle si lusna i si4ko beshe OK i mislq 4e si beshe tochno ot tova che ne be svyrshil
korabokroshenec
08-23-2006, 21:49
има хора, които се докарват до такова състояние и точно преди да свършват се прекъсват, за да не свършат и според някакви източни учения- това е тайната на дълголетието и прекомерната сила...
има и едно семейство състезатели по някакво бойно изкуство, което не помня точно сега- Грасие се казват, които преди състезание мастурбират и се задържат да не свършат и така си тестват волята...az po4ti go ovladqh toq metod :) to4no kato use6ta6 4e skoro 6te svur6i6 vadi6 go i go stiska6 s 2 ta prusta za glavicata za 5-6 sekundi i rugai pak :) i tka i tka uprajneniq vodqt do po bavno nastupvane na eakulaciq :)
Аз пък знам че се връща обратно в топките и до два дена ти изгърмяват и двете :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
има хора, които се докарват до такова състояние и точно преди да свършват се прекъсват, за да не свършат и според някакви източни учения- това е тайната на дълголетието и прекомерната сила...
има и едно семейство състезатели по някакво бойно изкуство, което не помня точно сега- Грасие се казват, които преди състезание мастурбират и се задържат да не свършат и така си тестват волята...az po4ti go ovladqh toq metod :) to4no kato use6ta6 4e skoro 6te svur6i6 vadi6 go i go stiska6 s 2 ta prusta za glavicata za 5-6 sekundi i rugai pak :) i tka i tka uprajneniq vodqt do po bavno nastupvane na eakulaciq :)
е, да, хубаво, ама като просто не можеш да се откажеш? като предвкусваш усещането и просто не можеш да спреш? случвало ли ти се е?
bulgarche
08-23-2006, 22:54
Не еприятно, но споко, няма да умре от това :)
Тва ми напомня на един виц
Един почнал да се оплаква на доктора
"А ве док стоя си аз и по ено време тръгва ена болка от куро минава през гръбнака и прави ПуФ в главата"
Док"на ти хапчета"
на др ден "док хапчетата не помагат"
Док "на ти други"
и тъй 10 дена
накрая човека са ядосал отишъл при док и му казал "Режи !"
и док отрязал
Минало време човекът решил да отиде да си купи панталон по поръчка
отишъл в магазина всичко точно и шивачът попитал
"от коя страна си го държиш за да ти напрайм дупка"
човека"Ня значение"
шивача "как няма ве?! Ако не ти е на място почва една болка от кура минава през гръбнака и прави пуф в главата"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: