- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опасно ли е ако момчето не свърши?
Значи въпроса ми е опасно ли е като се прави секс и момчето не свърши.Това вредно ли е ?
Вредно е,води до окапване на оная работа на момчето.
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
???? ако незнаеш може да не пишеш !!!!!Първоначално написано от psiHopaT4o
Emi ot biologi4na gledna to4ka... ne e vredno.... moje da te bolqt testisite ama... kato cqlo koftito e ,4e mom4eto ne e postignalo jelaniq krai i tva se otrazqva na emocionalnoto mu systoqnie... za6toto zapo4va da se 4udi kvo staa ,4e ne moje da svar6i i da spi4a... zavisiПървоначално написано от Анонимко
![]()
подкрепям те напълмо !Първоначално написано от psiHopaT4o
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Абе нали е ръчнал бре ? Кво като не е свършил,упражнявайте се по-често и ще сработи![]()
Бе после кат мастурбираш и свършиш всичко ще е ок![]()
Вредно е за момчетата, които не свършват, че ходят с момичето като теб. Иначе не, не е вредно...Първоначално написано от Анонимко
Доказателство №8
Субер вредно е,може тялото му да отвикне са свършва и цял живот да няма оргазъм.
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Дада нищо няма да му стане от 1-2 пъти..![]()
На изпит преподавателят пита студента:
+Защо ми намигвате?
+Сигнализирам,че знанията ми са на привършване.
ei stiga ste gi prikazvali teq gluposti 4e ako nqkoi ne svur6i 6a go bolat topkite
ako nqkoi go bolqt ta6acite ne e ot tva 4e ne e svur6il
pro4etete nqkoi u4ebnik da vidite 4e nikade ne sa opisani takiva qvleniq
pisna mi da 4eta gluposti puk i drugte deto ne znaqt da gi popivat i da gi priemat za istina
napylno bezopasno e
4e ako bqh na negovo mqsto kat ne si go ostavila da svar6i 6tqh si do nabiq 4ikiqtq i da ti sa izhvarlq na kosata
Code 37
You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year
много е опасно. води до дребна шарка и възпаление на гърлото.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ne sym mn zapoznata no priqtelq mi 1vite pyti nemojeshe da svyr6i i go bolqha est posle si lusna i si4ko beshe OK i mislq 4e si beshe tochno ot tova che ne be svyrshilПървоначално написано от dglfkjghdkjh
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
az po4ti go ovladqh toq metodПървоначално написано от exploitedteen
to4no kato use6ta6 4e skoro 6te svur6i6 vadi6 go i go stiska6 s 2 ta prusta za glavicata za 5-6 sekundi i rugai pak
i tka i tka uprajneniq vodqt do po bavno nastupvane na eakulaciq
![]()
Аз пък знам че се връща обратно в топките и до два дена ти изгърмяват и двете![]()
![]()
![]()
![]()
е, да, хубаво, ама като просто не можеш да се откажеш? като предвкусваш усещането и просто не можеш да спреш? случвало ли ти се е?Първоначално написано от Pit Of SnakeS
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Не еприятно, но споко, няма да умре от това![]()
Тва ми напомня на един виц
Един почнал да се оплаква на доктора
"А ве док стоя си аз и по ено време тръгва ена болка от куро минава през гръбнака и прави ПуФ в главата"
Док"на ти хапчета"
на др ден "док хапчетата не помагат"
Док "на ти други"
и тъй 10 дена
накрая човека са ядосал отишъл при док и му казал "Режи !"
и док отрязал
Минало време човекът решил да отиде да си купи панталон по поръчка
отишъл в магазина всичко точно и шивачът попитал
"от коя страна си го държиш за да ти напрайм дупка"
човека"Ня значение"
шивача "как няма ве?! Ако не ти е на място почва една болка от кура минава през гръбнака и прави пуф в главата"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()