Влез

View Full Version : Как тя да стигне до оргазъм?!?

08-22-2006, 17:08
значи хора да питам как ще стане така че дадено момиче да стигне до оргазъм и аз макар и да съм с презарватив да не се празня в нея като, на нея и става мн по барзо от мене, да речем 5 мин а на мене и една мин. ми стига. Въпреки че съм с презарватив немога да се празня няколко пъти в нея докато тя свърши нали, защото може да стане беля. Какво да правя добър ли е варианта хем да съм с презарватив, хем тя да пие противозачатъ4ни, така че да свърша няколко пъти за да стигне до оргазъм. Незнам помогнете ми .

ELiTyYy
08-22-2006, 17:19
mi malko ne uspqh da ti shvana temi4kata... ama predi tova prai6 li ne6to .. ili napravo nahvuzva6 kondoma ... :-k

Kolbata
08-22-2006, 17:28
mi malko ne uspqh da ti shvana temi4kata... ama predi tova prai6 li ne6to .. ili napravo nahvuzva6 kondoma ... :-k
Аз разбрах, че не може да я докара до оргазъм, защото свършва много бързо.

08-22-2006, 21:55
ako madamata pie protivoza4atu4ni ,moje i vatre da svar6va6 bez prezervativ,moq suvet e s prezervativ da se opita6 da se zadurji6 ,kato go vadi6 kogato ti idva kefa i pak da produljavate.uspeh!

Zlat4eto
08-22-2006, 22:28
Ima mnogo drygi na4ini s koito tq moje da svur6i...kakto i da e ne e qsno mnogo kakvo to4no pita6

shakesstz
08-23-2006, 06:36
много странни представи имаш, няма никакви хапчета да зимате !!! За да стигне една жена до оргазъм : трябва да се е отпуснала напълно за което трябва да поработиш( това е любовната игра преди да почнете да правите секс ),като се отпусне и като го вкараш се иска да се държиш не свършваш като заек... и като се отпуне напълно то и идва,пробвайте позата в която тя е върху теб и ти се търка,така тя ще се отпусне най-бързо и ще свърши за максимум 5 мин. Успех :) мисля че ти дадох полезен късмет :)

shakesstz
08-23-2006, 06:37
много странни представи имаш, няма никакви хапчета да зимате !!! За да стигне една жена до оргазъм : трябва да се е отпуснала напълно за което трябва да поработиш( това е любовната игра преди да почнете да правите секс ),като се отпусне и като го вкараш се иска да се държиш не свършваш като заек... и като се отпуне напълно то и идва,пробвайте позата в която тя е върху теб и ти се търка,така тя ще се отпусне най-бързо и ще свърши за максимум 5 мин. Успех :) мисля че ти дадох полезен съвет ....късмет :)