- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как тя да стигне до оргазъм?!?
значи хора да питам как ще стане така че дадено момиче да стигне до оргазъм и аз макар и да съм с презарватив да не се празня в нея като, на нея и става мн по барзо от мене, да речем 5 мин а на мене и една мин. ми стига. Въпреки че съм с презарватив немога да се празня няколко пъти в нея докато тя свърши нали, защото може да стане беля. Какво да правя добър ли е варианта хем да съм с презарватив, хем тя да пие противозачатъ4ни, така че да свърша няколко пъти за да стигне до оргазъм. Незнам помогнете ми .
mi malko ne uspqh da ti shvana temi4kata... ama predi tova prai6 li ne6to .. ili napravo nahvuzva6 kondoma ...![]()
Аз разбрах, че не може да я докара до оргазъм, защото свършва много бързо.Първоначално написано от ELiTyYy
ako madamata pie protivoza4atu4ni ,moje i vatre da svar6va6 bez prezervativ,moq suvet e s prezervativ da se opita6 da se zadurji6 ,kato go vadi6 kogato ti idva kefa i pak da produljavate.uspeh!
Ima mnogo drygi na4ini s koito tq moje da svur6i...kakto i da e ne e qsno mnogo kakvo to4no pita6
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
много странни представи имаш, няма никакви хапчета да зимате !!! За да стигне една жена до оргазъм : трябва да се е отпуснала напълно за което трябва да поработиш( това е любовната игра преди да почнете да правите секс ),като се отпусне и като го вкараш се иска да се държиш не свършваш като заек... и като се отпуне напълно то и идва,пробвайте позата в която тя е върху теб и ти се търка,така тя ще се отпусне най-бързо и ще свърши за максимум 5 мин. Успехмисля че ти дадох полезен късмет
![]()
много странни представи имаш, няма никакви хапчета да зимате !!! За да стигне една жена до оргазъм : трябва да се е отпуснала напълно за което трябва да поработиш( това е любовната игра преди да почнете да правите секс ),като се отпусне и като го вкараш се иска да се държиш не свършваш като заек... и като се отпуне напълно то и идва,пробвайте позата в която тя е върху теб и ти се търка,така тя ще се отпусне най-бързо и ще свърши за максимум 5 мин. Успехмисля че ти дадох полезен съвет ....късмет
![]()