View Full Version : confused situation :(
[b]Значи моята ситуяция е следната. Приятеля ми, с който ходим от десет месеца работи на морето и не се виждаме :roll: Работи като сервитьор и там една която също е сервитьорка в неговия ресторант преди са имали връзка няколко лета подред и са правили секс...Сега тя го кара да излизат на кафета с нейни приятелки които го били харесали но той ми казва че не искал а имал много възможности да ми изневери, а тук всички ми говорят да не си въобразявам, че ми е верен и че това е море а той е момче и си има нужди (19г е, аз съм на 16) и колкото и да ме обича щял да се ебе с др...но не това ми е проблема тъй като до голяма степен му вярвам! Значи наскоро от Гърция си дойде едно момче което бях забеляза преди 1-2 години и ми харесваше. Той видял мои снимки в sladur.com и ми се включи и започнахме да си чатим...оказа се че е братовчед на един мой и на приятеля ми добър приятел. И той ме покани да отида утре на среща и аз приех..братовчед му няма да каже на никой, но ме притеснява факта някой да не ни види и също така ме гризе съвестта, че лъжа приятеля ми, а в същото време с това момче въпреки че до сега не се познаваме лично и само си чатим имам много голяма тръпка, която не съм изпитвала много отдавна, а ък и още много обичам приятеля ми но все пак искам да изляза с него поне от любопитство...моля ви дайте ми съвет какво да правя и изпадал ли е някой в подобна ситуация :-k :( ](*,) ](*,) ](*,) [
Значи моята ситуяция е следната. Приятеля ми, с който ходим от десет месеца работи на морето и не се виждаме :roll: Работи като сервитьор и там една която също е сервитьорка в неговия ресторант преди са имали връзка няколко лета подред и са правили секс...Сега тя го кара да излизат на кафета с нейни приятелки които го били харесали но той ми казва че не искал а имал много възможности да ми изневери, а тук всички ми говорят да не си въобразявам, че ми е верен и че това е море а той е момче и си има нужди (19г е, аз съм на 16) и колкото и да ме обича щял да се ебе с др...но не това ми е проблема тъй като до голяма степен му вярвам! Значи наскоро от Гърция си дойде едно момче което бях забеляза преди 1-2 години и ми харесваше. Той видял мои снимки в sladur.com и ми се включи и започнахме да си чатим...оказа се че е братовчед на един мой и на приятеля ми добър приятел. И той ме покани да отида утре на среща и аз приех..братовчед му няма да каже на никой, но ме притеснява факта някой да не ни види и също така ме гризе съвестта, че лъжа приятеля ми, а в същото време с това момче въпреки че до сега не се познаваме лично и само си чатим имам много голяма тръпка, която не съм изпитвала много отдавна, а ък и още много обичам приятеля ми но все пак искам да изляза с него поне от любопитство...моля ви дайте ми съвет какво да правя и изпадал ли е някой в подобна ситуация :-k :( ](*,) ](*,) ](*,)
:lol: :lol: :lol: i tova mi bila vqrna jena :smt005 :smt005 macko ti ne si ni6to drugo osven edna evtina K*RVA!!
Значи моята ситуяция е следната. Приятеля ми, с който ходим от десет месеца работи на морето и не се виждаме :roll: Работи като сервитьор и там една която също е сервитьорка в неговия ресторант преди са имали връзка няколко лета подред и са правили секс...Сега тя го кара да излизат на кафета с нейни приятелки които го били харесали но той ми казва че не искал а имал много възможности да ми изневери, а тук всички ми говорят да не си въобразявам, че ми е верен и че това е море а той е момче и си има нужди (19г е, аз съм на 16) и колкото и да ме обича щял да се ебе с др...но не това ми е проблема тъй като до голяма степен му вярвам! Значи наскоро от Гърция си дойде едно момче което бях забеляза преди 1-2 години и ми харесваше. Той видял мои снимки в sladur.com и ми се включи и започнахме да си чатим...оказа се че е братовчед на един мой и на приятеля ми добър приятел. И той ме покани да отида утре на среща и аз приех..братовчед му няма да каже на никой, но ме притеснява факта някой да не ни види и също така ме гризе съвестта, че лъжа приятеля ми, а в същото време с това момче въпреки че до сега не се познаваме лично и само си чатим имам много голяма тръпка, която не съм изпитвала много отдавна, а ък и още много обичам приятеля ми но все пак искам да изляза с него поне от любопитство...моля ви дайте ми съвет какво да правя и изпадал ли е някой в подобна ситуация :-k :( ](*,) ](*,) ](*,)
:lol: :lol: :lol: i tova mi bila vqrna jena :smt005 :smt005 macko ti ne si ni6to drugo osven edna evtina K*RVA!!
Офф поисках съвет а не някой да ме обижда!! Напротив много съм си вярна и на морето като бях и сега имах много възможности да му изневера но не го направих!!!! Обожатели не ми липсват за да го направя когато си поискам, но казвам, че този път имам някаква тръпка не е само за едната целувка а има тръпка! ](*,) :(
tova e izlizane s priqtel ne sre6ta taka 4e kvo ti pre4i...ako ne se celuva6 s nego o6te na parvoto izlizane zna4i vsi4ko e ok flirtuvai si spokoino
Офф поисках съвет а не някой да ме обижда!! Напротив много съм си вярна и на морето като бях и сега имах много възможности да му изневера но не го направих!!!! Обожатели не ми липсват за да го направя когато си поискам, но казвам, че този път имам някаква тръпка не е само за едната целувка а има тръпка! ](*,) :(
gre6ka evtina K*RVA S samo4ustvie ................. prosto si jalka ako naistina go obi4a6e i mu ima6e doverie NIKOGA amA NIKOGA nqma6e da iska6 da si s drugo mom4e osven s nego . a tiq trapki sa mi do bolka poznati.
Я си дай профила в сладура като си тръгнала да се ебеш с целия квартал поне и аз да те прасна. Мрете курвиии, върнете ми паритеее аз ще ви върна ебането.
Я си дай профила в сладура като си тръгнала да се ебеш с целия квартал поне и аз да те прасна. Мрете курвиии, върнете ми паритеее аз ще ви върна ебането.
Offf mnogo ste smotani az ne sum trugnala da se eba a da izleza na sreshta!! Plus tova sym se ebala samo s edno momche i sum s nego i do sega !!!!!!!!!!!! Ebahti idiotite...... ](*,)
Tapo e da o4akva6 vqrnost ot nego, kogato samata ti mai ne vqrva6 v neq, ili ako vqrva6 to prosto ne dyrji6 na vryzkata vi dystaty4no...
Po-princim izcqlo vqrvam na teoriqta>>> "Vsi4ko v jivota se vry6ta"...
T.e. ako sega 6te mu bie6 6ut, dori toi da ne nau4i nikoga na tova, sy6toto otno6enie rano ili kasno 6te ti se vyrne, t.e. nqkoi 6te te lyje, dori i da dyrji na tebe...
Offf mnogo ste smotani az ne sum trugnala da se e** a da izleza na sreshta!! Plus tova sym se ebala samo s edno momche i sum s nego i do sega !!!!!!!!!!!! Ebahti idiotite...... ](*,)
Добре, дай ми тогава телефона на гаджето ти аз да му кажа аз две три неща, нищо че не го познавам знам кво е добре за него, па ти после ходи ако щеш с турци да се ебеш..
Phh.. i za6to da e kurva...??? Za6toto 6te izleze s nekvo mom4e da si polafqt, nali?? Tq ne e kazala 4e iska da trygne s onq, deto q e bil haresal.... MOje prosto da si ostanat priqteli...
PS>>> stiga da kaje6 na onq vednaga za gajeto si, bez da mu dava6 nadejdi.. 4at si e 4at... no i ne te zadyljava...
Според мен си мислиш, че той ти е изневерил и сега искаш да му го върнеш.
И то с турци! :smt018
Phh.. i za6to da e k***a...??? Za6toto 6te izleze s nekvo mom4e da si polafqt, nali?? Tq ne e kazala 4e iska da trygne s onq, deto q e bil haresal.... MOje prosto da si ostanat priqteli...
PS>>> stiga da kaje6 na onq vednaga za gajeto si, bez da mu dava6 nadejdi.. 4at si e 4at... no i ne te zadyljava...
hahaha da si polafqt do kolkoto razbrah toi ne izliza samo za lafa ma karai kifli kolko 6te6 .
ne sam saglasna 4e e kurva ako be6entakava vaob6te nqma6e da ni pita kakvoto i da bilo prosto 6te6e da go napravi... [-( [-X =;
come_clear
08-22-2006, 19:39
мисля че трябва да излезеш с него. Щом има някаква тръпка не трябва да оставиш нещата така,дори и както ти казваш само от любопитство. вече след това ако тръпката се окаже по-силна трябва да се замислиш наистина. Щом има някакво колебание от твоя страна по отношение на това дали трябва да излезеш с него по-добре отиди
Toi znae che si imam gadje i vupreki tova iska da se vidim i plus tova ne moga da imam nishto seriozno s nego zashtoto si e tuka samo za lqtoto a gadjeto mi sega go nqma
JuLiTo0o0o
08-22-2006, 19:43
abe horata iskat suveti vie gi narejdate!kato ne vi haresva temata ne pishete!nito q poznavate nito nishto!!!
po temata :arrow: ne si kurva no naistina mislq 4e iskash da mu go vurnesh :-k mai ne biva...... :(
cskamoni4ka
08-22-2006, 19:44
Не ви пречи да излезнете просто като приятели,мисля че приятелят ти няма да има нищо против,ако въобще разбере.
ne sam saglasna 4e e k***a ako be6entakava vaob6te nqma6e da ni pita kakvoto i da bilo prosto 6te6e da go napravi... [-( [-X =;
Аха и тва че е питала я оправдава и вече и е чиста съвестта. Ама жените откога станахте такива курволенца?
come_clear
08-22-2006, 19:57
абе ти ако няма какво умно да кажеш защо просто не си замълчиш, Много ти знае устата,щом трябва да обиждаш момичета,които дори не разбираш за какво точно искат съвет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ne sam saglasna 4e e k***a ako be6entakava vaob6te nqma6e da ni pita kakvoto i da bilo prosto 6te6e da go napravi... [-( [-X =;
Аха и тва че е питала я оправдава и вече и е чиста съвестта. Ама жените откога станахте такива курволенца?
ne vsi4ki sa takiva!
az ne se imam za kurva a i na poznava6 i ne moje6 da tvardi6 4e sam takav 4ovek!
prosto tova 4e e pitala ne zna4i 4e e takava no vij ako tq iska da se 4yka s nego da ve4e stava no spored men zabivkata ne e kurvenska postapka
gre6ka evtina K*RVA S samo4ustvie ................. prosto si jalka ako naistina go obi4a6e i mu ima6e doverie NIKOGA amA NIKOGA nqma6e da iska6 da si s drugo mom4e osven s nego . a tiq trapki sa mi do bolka poznati.
да, бе, нали... той да ходи там по морето с някакви мадами, а тя нищо! я се стегни! дреме ти на... шапката. отивай с тоя новия, макар че, аз не подкрепям интернет връзките и запознанствата - ти си знаеш. просто да не ти дреме. аз лично веднага щях да си отида. а ти Obitax си един малоумник, щом говориш така... просто не знаеш за какво става дума... =D>
ne vsi4ki sa takiva!
az ne se imam za k***a a i na poznava6 i ne moje6 da tvardi6 4e sam takav 4ovek!
prosto tova 4e e pitala ne zna4i 4e e takava no vij ako tq iska da se 4yka s nego da ve4e stava no spored men zabivkata ne e kurvenska postapka
Аре аз слагам 50 лева ако се обадя на мъжа й и му кажа - Абе жена ти е срещнала некъв левент дето като го види и пичката и настръхва и си е уговорила среща с него и иска да отиде на кафенце само двамата за да може той да и щипка цицетата и да и бърка под полата... и той ако отговори - "Ми нищо, забивката не е изневяра"ти давам 50 кинта от сърце.
Макар колегите по-горе да бяха малко по-груби отколкото позволява добрия вкус, мисля, че в същността си мненията им са на място.
Ето, момчето е на море и ти почваш да излизаш друг. Нито той ти е дал причина за ревност, нито нищо. Какво като там е бившата му приятелка? Той да не би да е екстрасенс за да го знае? Или сега да не ходи никъде, за да не го ревнуваш?
И в други теми съм споменавал за натурата на момичетата - ако ти не ги разкараш, рано или късно ще ти забият нож в гърба. Сега хич не ми се иска да съм човека, който казва "Казах ли ви?", но май така ще излезе. Точно тук, точно в тази тема, виждате какво представляват 90% от представителките на нежния пол.
"Усещат тръпката" и веднага забравят приказките за вечна любов, чувства и прочие shit. А ако не им се отвори парашута, оревават половината форуми в страната и изкарват нас виновни за проблемите им.
Имам въпрос към всички госпожички: Вие сте кучки. Какви искате да бъдем ние?
zoben_pitbul
08-22-2006, 20:23
Phh.. i za6to da e k***a...??? Za6toto 6te izleze s nekvo mom4e da si polafqt, nali?? Tq ne e kazala 4e iska da trygne s onq, deto q e bil haresal.... MOje prosto da si ostanat priqteli...
Нужно ли е да тръгват,да се праскат и т.н.,щом тя ВЕЧЕ МУ Е ИЗНЕВЕРИЛА?Край,свършен факт е-да,изневерила си му.И изневярата ти се състои в това,че имаш чувства към друг човек освен гаджето ти.Ами какво да ти кажа,след като ситуацията е такава според мен има един изход-скъсай с гаджето си и щом имаш тръпка към другия тръгни с него.Но недей да залъгваш и себе си и него-чувствата ти са факт,изневярата ти също.
ne vsi4ki sa takiva!
az ne se imam za k***a a i na poznava6 i ne moje6 da tvardi6 4e sam takav 4ovek!
Аре аз слагам 50 лева ако се обадя на мъжа й и му кажа - Абе жена ти е срещнала некъв левент дето като го види и пичката и настръхва и си е уговорила среща с него и иска да отиде на кафенце само двамата за да може той да и щипка цицетата и да и бърка под полата... и той ако отговори - "Ми нищо, забивката не е изневяра"ти давам 50 кинта от сърце.
ok saglasna sam! oba4e ti sigoren li si 4e tq iska to4no tova...za tova stava vapros ti kazva6 4e tq iska tova az kazvam obratnoto...
a kolkoto do neinoto gadjeto sam sigorna 4e smqta zabivkata za iznevqra ako e ot neinata strana oba4e ako toi se zabie na moreto tova nqma da e iznevqra
da toi 6te ti kaje taka koeto e sigoren znak 4e i toi se e 4ukal s nqkoq
macka
i za6to sre6tata na zaeto momi4e s svobodno mom4e vednaga vodi izvodi 4e tq iska sax ili ne6to takova te mogat da se vidqt kato priqteli ni6to pove4e...
ne vsi4ki sa takiva!
ok saglasna sam! oba4e ti sigoren li si 4e tq iska to4no tova...za tova stava vapros ti kazva6 4e tq iska tova az kazvam obratnoto...
a kolkoto do neinoto gadjeto sam sigorna 4e smqta zabivkata za iznevqra ako e ot neinata strana oba4e ako toi se zabie na moreto tova nqma da e iznevqra
macka
i za6to sre6tata na zaeto momi4e s svobodno mom4e vednaga vodi izvodi 4e tq iska sax ili ne6to takova te mogat da se vidqt kato priqteli ni6to pove4e...
Бе нещо изобщо не ти разбирам писанията.
macka
Така ли, дееба? Сигурна си, казваш? Вие да не си пиете кафето с него? Да не си му някаква приятелка под прикритие? Както казах по-горе, това че ти смяташ така (защо ли?), не значи, че и ние сме на същото мнение...
Ама разбира се! Те само ще говорят за времето и за модните тенденции! И аз така излизам с почти непознати момичета - да си полафим просто, нищо повече...
БАХТИ НАГЛИТЕ КУЧКИ СТЕ, ЕЙ! Поне си признавайте гнусните постъпки, а не ги крийте зад извинителни думи. Жалки сте, сериозно...
BUBU_to4ka_TO
08-22-2006, 20:41
vsy6tnost i az sym na tova mnenie...moje i da e podsyznatelno ili ne no qvno iska6 da mu go vyrne6
vsy6tnost i az sym na tova mnenie...moje i da e podsyznatelno ili ne no qvno iska6 da mu go vyrne6
Тъй де, хубаво че не се оправдавате с измирането на динозаврите... Или с комунизма... Ама аз ще следя темата, кой знае какво ще родят мозъците ви. Не вярвам да е по-стойностно от прясно изсрано лайно, но все пак...
ne vsi4ki sa takiva!
macka
Бе нещо изобщо не ти разбирам писанията.
dobre de donqkade si prav :-k no vapreki tova predpolagam 4e ne si lqga s parviq sre6nat [-(
macka
Така ли, дееба? Сигурна си, казваш? Вие да не си пиете кафето с него? Да не си му някаква приятелка под прикритие? Както казах по-горе, това че ти смяташ така (защо ли?), не значи, че и ние сме на същото мнение...
Ама разбира се! Те само ще говорят за времето и за модните тенденции! И аз така излизам с почти непознати момичета - да си полафим просто, нищо повече...
БАХТИ НАГЛИТЕ КУЧКИ СТЕ, ЕЙ! Поне си признавайте гнусните постъпки, а не ги крийте зад извинителни думи. Жалки сте, сериозно...
i ne na sam blizka priqtelka s nego prosto znam kvo iska edno 19 godi6no mom4e
i ne ne sam kurva a mn svqsno momi4e loqlna sam kam priqtelq mi i ne vaznamerqvam da da si trovq jivota kato avtorkata
ne moje6 da obidi6 nqkoi bez da go poznava6
Вие не сте добре,не не-ние сте ненормални."Само да си полафели,да излязат като приятели".Е това беше върха на сладоледа.ХАХАХА.ОБЯСНЕТЕ МИ КАК ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ САМО КАТО ПРИЯТЕЛИ КАТО ТЯ ИМЯ НЯКАКВА ТРЪПКА КЪМ НЕГО?????ДА СИ ПОЛАФЯТ?МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ТИ НЕ ОБИЧАШ ВЕЧЕ ГАДЖЕТО СИ.АКО ГО ОБИЧАШЕ НЯМАШЕ ДА СЕ ДВОУМИШ ДАЛИ ДА ИЗЛЕЗНЕШ И ДАЛИ ДА СЕ ЗАБИЕШ С НЯКЪВ ТАМ,А ЩЕШЕ ДА МИСЛИШ САМО ЗА ГАДЖЕТО СИ И НЯМАШЕ ДА ПОГЛЕДНЕШ ДРУГ!!!Но уви това явно не е така.Можеш да продължаваш още да се залъгваш,че го обичаш.А вие-продължавайте да давате тъпи съвети(не говоря за всички)!!!По-добре се раздели с гаджето си и после се забивай с който искаш,А НЕ ГО ЛЪЖИ!
i ne na sam blizka priqtelka s nego prosto znam kvo iska edno 19 godi6no mom4e
i ne ne sam k***a a mn svqsno momi4e loqlna sam kam priqtelq mi i ne vaznamerqvam da da si trovq jivota kato avtorkata
ne moje6 da obidi6 nqkoi bez da go poznava6
Самият факт, че я подкрепяш, говори достатъчно. ЧУЙТЕ СЕ, ВСИЧКИ ВИЕ, КОИТО ПЪЛНИТЕ ФОРУМА С ЛЮБОВНИТЕ СИ ТЕРЗАНИЯ! ЧУЙТЕ СЕ, КАК ПОДКРЕПЯТЕ ЧОВЕК, КОЙТО УНИЩОЖАВА ЛЮБОВТА!
Иначе не ми пука особено що за човек си, честно казано. И "лоялна", скъпа, съвсем не е подходящо определение в случая. Не употребявай наслуки всички думи, които чуваш по ТВ-то, преди да си запозната с правилата на родния си език. Лоялен към конкуренцията, да. Лоялен към колегите си, да. Лоялен към приятеля си, НЕ. Got it?
Доказателство №4, btw...
Вие не сте добре,не не-ние сте ненормални."Само да си полафели,да излязат като приятели".Е това беше върха на сладоледа.ХАХАХА.ОБЯСНЕТЕ МИ КАК ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ САМО КАТО ПРИЯТЕЛИ КАТО ТЯ ИМЯ НЯКАКВА ТРЪПКА КЪМ НЕГО?????ДА СИ ПОЛАФЯТ?МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ТИ НЕ ОБИЧАШ ВЕЧЕ ГАДЖЕТО СИ.АКО ГО ОБИЧАШЕ НЯМАШЕ ДА СЕ ДВОУМИШ ДАЛИ ДА ИЗЛЕЗНЕШ И ДАЛИ ДА СЕ ЗАБИЕШ С НЯКЪВ ТАМ,А ЩЕШЕ ДА МИСЛИШ САМО ЗА ГАДЖЕТО СИ И НЯМАШЕ ДА ПОГЛЕДНЕШ ДРУГ!!!Но уви това явно не е така.Можеш да продължаваш още да се залъгваш,че го обичаш.А вие-продължавайте да давате тъпи съвети(не говоря за всички)!!!По-добре се раздели с гаджето си и после се забивай с който искаш,А НЕ ГО ЛЪЖИ!
Доказателство, че не всички жени са тъпи кучки - №1. И тях си ги броя. :D
Malka_Taina
08-22-2006, 21:08
e ko zna4i jenite deto spqt s pov4e ot 1 sa kurvi puk mujete deto ne si znaqt broikite za golemi pi4ove taka li??aaaa tupa rabota ste tva mujete nz ko iskate!
e ko zna4i jenite deto spqt s pov4e ot 1 sa kurvi puk mujete deto ne si znaqt broikite za golemi pi4ove taka li??aaaa tupa rabota ste tva mujete nz ko iskate!
хах ми мноо ясно :smt016 и да те поправя - точния израз не е големи пичове ми "играчори"
Кой е споменал подобно нещо? Тя въобще няма причина да смята, че той й изневерява. Сега да си "връщаме" за всяко съмнение ли? Че аз трябваше поне веднъж на седмица да изневерявам в този случай!
И намали тоя тапет, дето си го сложила за аватар, че ми заема половината страница. Така и не се научихте на интернет етикеция, мааму стара...
Доказателство №5.
Malka_Taina
08-22-2006, 21:18
kat ti zaema cqlata stranica napravi si truda da ne vliza6 tuka a!
Вие не сте добре,не не-ние сте ненормални."Само да си полафели,да излязат като приятели".Е това беше върха на сладоледа.ХАХАХА.ОБЯСНЕТЕ МИ КАК ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ САМО КАТО ПРИЯТЕЛИ КАТО ТЯ ИМЯ НЯКАКВА ТРЪПКА КЪМ НЕГО?????ДА СИ ПОЛАФЯТ?МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ТИ НЕ ОБИЧАШ ВЕЧЕ ГАДЖЕТО СИ.АКО ГО ОБИЧАШЕ НЯМАШЕ ДА СЕ ДВОУМИШ ДАЛИ ДА ИЗЛЕЗНЕШ И ДАЛИ ДА СЕ ЗАБИЕШ С НЯКЪВ ТАМ,А ЩЕШЕ ДА МИСЛИШ САМО ЗА ГАДЖЕТО СИ И НЯМАШЕ ДА ПОГЛЕДНЕШ ДРУГ!!!Но уви това явно не е така.Можеш да продължаваш още да се залъгваш,че го обичаш.А вие-продължавайте да давате тъпи съвети(не говоря за всички)!!!По-добре се раздели с гаджето си и после се забивай с който искаш,А НЕ ГО ЛЪЖИ!Подкрепям напълно...Горкото й гадже..Ми постави се на негово място и виж дали ще ти е приятно! ](*,)
Междудругото е прав, махни я тая грозната че пречи на юзерите - къде е зцоки са да ти тегли един чур?
kat ti zaema cqlata stranica napravi si truda da ne vliza6 tuka a!
Виждаш ли, същество (не знам как иначе да те наричам), има едно нещо, което се нарича "етикеция". Както на никой няма да му е приятно да отидеш на официална вечеря с дрехите, с които си копала на полето, така и в интернет пространството е проява на неуважително отношение да поставяш огромни (и тежки) аватари, подписи и т.н., които затрудняват останалите потребители при сърфирането им. Същото се отнася за грозната латиница, която всички пикли тук ползват, нищо че кирилските шрифтове се настройват за 2 минути.
Разбираш ли нещо или да ти спелувам за по-лесно?
Вие не сте добре,не не-ние сте ненормални."Само да си полафели,да излязат като приятели".Е това беше върха на сладоледа.ХАХАХА.ОБЯСНЕТЕ МИ КАК ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ САМО КАТО ПРИЯТЕЛИ КАТО ТЯ ИМЯ НЯКАКВА ТРЪПКА КЪМ НЕГО?????ДА СИ ПОЛАФЯТ?МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ТИ НЕ ОБИЧАШ ВЕЧЕ ГАДЖЕТО СИ.АКО ГО ОБИЧАШЕ НЯМАШЕ ДА СЕ ДВОУМИШ ДАЛИ ДА ИЗЛЕЗНЕШ И ДАЛИ ДА СЕ ЗАБИЕШ С НЯКЪВ ТАМ,А ЩЕШЕ ДА МИСЛИШ САМО ЗА ГАДЖЕТО СИ И НЯМАШЕ ДА ПОГЛЕДНЕШ ДРУГ!!!Но уви това явно не е така.Можеш да продължаваш още да се залъгваш,че го обичаш.А вие-продължавайте да давате тъпи съвети(не говоря за всички)!!!По-добре се раздели с гаджето си и после се забивай с който искаш,А НЕ ГО ЛЪЖИ!Подкрепям напълно...Горкото й гадже..Ми постави се на негово място и виж дали ще ти е приятно! ](*,)Това бях аз! :D
Макар колегите по-горе да бяха малко по-груби отколкото позволява добрия вкус, мисля, че в същността си мненията им са на място.
Ето, момчето е на море и ти почваш да излизаш друг. Нито той ти е дал причина за ревност, нито нищо. Какво като там е бившата му приятелка? Той да не би да е екстрасенс за да го знае? Или сега да не ходи никъде, за да не го ревнуваш?
И в други теми съм споменавал за натурата на момичетата - ако ти не ги разкараш, рано или късно ще ти забият нож в гърба. Сега хич не ми се иска да съм човека, който казва "Казах ли ви?", но май така ще излезе. Точно тук, точно в тази тема, виждате какво представляват 90% от представителките на нежния пол.
"Усещат тръпката" и веднага забравят приказките за вечна любов, чувства и прочие shit. А ако не им се отвори парашута, оревават половината форуми в страната и изкарват нас виновни за проблемите им.
Имам въпрос към всички госпожички: Вие сте кучки. Какви искате да бъдем ние?
Mai ne si prochel vsichko kato kazah che rabotqt v edin restorant i jiveqt na edin etaj!!! Kak da ne znae kade e bivshata mu priqtelka kato go e zapoznavala s dr neini pr deto go haresvali i go karali da izlizat na kafe..A az ne izlizam s cel iznevqra i oshte po-malko seks, tva izobshto ne mogza i da si go pomisla s momche koeto poznavam beglo!! i ne hodq s nego pone nqkolko mesca, no prosto izpitvam nqkakva trypka kum tozi chovek interesen mi e! Tova ne znachi che izneverqvam! Tova che toi me haresva ne oznachava che i az go haresvam!
Mai ne si prochel vsichko kato kazah che rabotqt v edin restorant i jiveqt na edin etaj!!! Kak da ne znae kade e bivshata mu priqtelka kato go e zapoznavala s dr neini pr deto go haresvali i go karali da izlizat na kafe..A az ne izlizam s cel iznevqra i oshte po-malko seks, tva izobshto ne mogza i da si go pomisla s momche koeto poznavam beglo!! i ne hodq s nego pone nqkolko mesca, no prosto izpitvam nqkakva trypka kum tozi chovek interesen mi e! Tova ne znachi che izneverqvam! Tova che toi me haresva ne oznachava che i az go haresvam!
Виж какво, ще бъда кратък, че започнах да се изнервям от разговорите с....айде да не казвам, че много често започнах да ги споменавам.
Той (тоя, новия герой) те харесва, нали? Ти също имаш "тръпка" към него? И си мислиш, че просто ще излезете да си говорите за миграцията на пеликаните? Е, може и така да стане (ако е достатъчно умен да не започва "от вратата за краката"), но неговата цел е ясна.
Така че кой заблуждаваш? Мен? Останалите форумци? Себе си?
№8...
А и щях да забравя - като пишеш нещо на чужд език, пиши го като хората. Даже заглавието на темата е сбъркано...
i koe e greshnoto v zaglavieto che neshto ne mi e qsno!? I tva che imam trupka ne znachi che shte iznevera!
да, бе, нали... той да ходи там по морето с някакви мадами, а тя нищо! я се стегни! дреме ти на... шапката. отивай с тоя новия, макар че, аз не подкрепям интернет връзките и запознанствата - ти си знаеш. просто да не ти дреме. аз лично веднага щях да си отида. а ти Obitax си един малоумник, щом говориш така... просто не знаеш за какво става дума... =D>
vij sa da sam opravdal onzi momak ????? 4e 6te mi pi6e6 tiq gluposti ???
nai nakraq edna devoika deto misli kakto trqbva !!!
az ako bqh 6tqh da izlezna s nego ako 6te da e samo zaradi lubopitstvoto!no puk vse pak e nai dobar pr ti!malko ne e 4estno tva!misli6 i se pritesnqva6 dali tvoq ti e veren a si gotova da izleze6 s drug!verno ne go obi4a6 taka kakto priqtela ti no vse pak ima6 trapka kam nego!ami ako sre6tata ti haresa i ne6tata se zadalbo4at?kakvo 6te pravi6 togava?predstavi si priqtela ti se varne i razbere 4e negovoto momi4e se vijda s nai dobriq mu priqtel,koito i da e na negovo mqsto 6te se 4usvtva mn naranen i izlagan!no vse pak idi,nali si si pisala mn vreme s nego!
az ako bqh 6tqh da izlezna s nego ako 6te da e samo zaradi lubopitstvoto!no puk vse pak e nai dobar pr ti!malko ne e 4estno tva!misli6 i se pritesnqva6 dali tvoq ti e veren a si gotova da izleze6 s drug!verno ne go obi4a6 taka kakto priqtela ti no vse pak ima6 trapka kam nego!ami ako sre6tata ti haresa i ne6tata se zadalbo4at?kakvo 6te pravi6 togava?predstavi si priqtela ti se varne i razbere 4e negovoto momi4e se vijda s nai dobriq mu priqtel,koito i da e na negovo mqsto 6te se 4usvtva mn naranen i izlagan!no vse pak idi,nali si si pisala mn vreme s nego!
Ne mu e nai-dobar pr be hroa chetete li ili kvo praite kazah che bratovcheda na tova momche e nash obsh priqtel na men i na gadjeto mi, i plus tova tova momche sled edin mesec si zaminava i ne se znae dali shte go vida chak drugoto lqto
luda`flirtajika
08-23-2006, 08:22
Ne moje da izlizash samo si priqtelq ti nali?A i ne vidqh kakva beshe pri4inata da te oprili4at na ....
nai nakraq edna devoika deto misli kakto trqbva !!!Мерси.Всички които казват,че това е нормално да излезне с друг просто не са добре.