View Full Version : Дебел мъж-голям атрибут?
christina_aguilera
08-22-2006, 19:18
Възможно ли е мъжа като качва килограми да не ги трупа само по корем,крака и т.н.,а и по мъжкия му полов орган.Например сумистите,на тях нормално като на всички други мъже ли им е атрибутът или е по-голям :smt017
Ми не, даже им става по малък щото става обграден от шкембе. Виж на високи хора може.
Зрителна измама. Значи аз и един сумист да кажем имаме еднакъв размер. 16 сантима. Ама аз тежа 60 кила и съм висок 185. а той тежи 200 и е висок 160. на кой ще му изглежда по-голям? На мене! :D
LilAngel
08-22-2006, 19:20
ам чи аз съм била с по-'пухкавички' и не са били кой знае какво...обаче съм забелязала, че по-силно окосмените са по-надарени...лична статистика \:D/
`Death`Whore`
08-22-2006, 19:20
Това за високите изобщо не е вярно, както и..."ако му е голям носът, има голям пенис"...и нещо за пръстите имаше...
Аз съм сравнително окосмен :D
`Death`Whore`
08-22-2006, 19:22
Глупости!
LilAngel
08-22-2006, 19:22
хаха тфа намек ли беше :) :-D
Това за високите изобщо не е вярно, както и..."ако му е голям носът, има голям пенис"...и нещо за пръстите имаше...
Начи под висок не се разбира кльощав метъл дълъг метър и осемдесе щото ти сигурно тва имаш предвид. Говориме за натурално големи хора над 190 и големи и на широчина...
хаха тфа намек ли беше :) :-D100% :smt004
`Death`Whore`
08-22-2006, 19:35
Начи под висок не се разбира кльощав метъл дълъг метър и осемдесе щото ти сигурно тва имаш предвид. Говориме за натурално големи хора над 190 и големи и на широчина...
Не намесвай метълите. Мъжът ми е висок почти 2 метра и не е кльощав, а пенисът му по негови думи е 17 сантиметра.
CrazyWitch
08-22-2006, 19:41
Хмм НЕ. То да е не е кат нас момичетата --> Тяло мащабно цици също. ;-)
Не намесвай метълите. Мъжът ми е висок почти 2 метра и не е кльощав, а пенисът му по негови думи е 17 сантиметра.
Ма е метъл нали?
christina_aguilera
08-22-2006, 19:55
Че то т'ва не е задължително за момичетата.Макар че щом не би трябвало да е така за момичетата,значи за момчетата важи същото.
`Death`Whore`
08-22-2006, 19:57
Какво значение има? Спор дали метълите се къпят ли ще водим? Или дали си перат дрехите?
въобще не става така при дебелите. а пък при високите... там е малко гадничко. аз писах в една тема, но с риск да се повторя ще разкажа набързо историята. имах едно гадже 1.96 високо (за пояснение аз съм 1.71). та... една вечер се бяхме напу*или като гълъби и там нещо тръгнахме да правим (демек да се натискаме). но когато стигнахме до нещо по-сериозно и господина си смъкна локсерките... оттам се показа нещо доста малко. и аз както си бях напу*ена като избухнах в смях... направо ми е неудобно сега... но... не мога да променя нито миналото, нито размера. така че, момичета не се подлъгвайте по височината, размера на носа, пръстите или обувките... просто проверявайте :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
christina_aguilera
08-22-2006, 20:11
Какво значение има? Спор дали метълите се къпят ли ще водим? Или дали си перат дрехите?
хахахахах,аи да не обиждам метълите,защото са маняци,но те така или иначе всичките им дрехи са черни,така че няма да си личи дали са мръсни или не :twisted:
А пък в т'ва горещто време няма начин да не се потят и да не миришат :smt012
`Death`Whore`
08-22-2006, 20:13
1. Никой не е казал, че метълите носят само черно.
2. Аз мога да се обличам само в червено и пак да слушам метъл, следователно да съм метълка.
christina_aguilera
08-22-2006, 20:17
1. Никой не е казал, че метълите носят само черно.
2. Аз мога да се обличам само в червено и пак да слушам метъл, следователно да съм метълка.
Да,съгласна съм с теб :wink: То ако става въпрос за това,значи и аз съм метълка,но не се обличам в черно.Аз говоря за тези,които не само слушат любимите си изпълнители,а и им подражават :-)
`Death`Whore`
08-22-2006, 20:20
И ми е интересно едно...как не съм видяла метъл, чиито подмишници да са плувнали в пот...а съм виждала много други хора, които са облечени оскъдно и са изпотени повече...
О не хич не са... :lol: те смърдят от километри на пот и шкембе с чесън па ти не си ги видела. :mrgreen:
christina_aguilera
08-22-2006, 20:34
И ми е интересно едно...как не съм видяла метъл, чиито подмишници да са плувнали в пот...а съм виждала много други хора, които са облечени оскъдно и са изпотени повече...
Не ми се спори по този въпрос,но какво искаш да ми кажеш :?: Носи много и широки дрехи,за да си сухичък или ходи по бельо,даже ако искаш и гол,за да си супер изпотен все едно,че цял ден си копал доматите на нивата :smt005 :smt005 :smt005
`Death`Whore`
08-22-2006, 20:36
Амайо, не бях останала с такова впечатление за теб. Жалък си.
Не мисля,че дължината може да се увеличи от това.
Дреме ми на кура с кво впечатление си останала за мене, само знам че за пореден път гоориш пълни глупости. Ходете ми с балтони и кубинки лятото и не ме занимавайте с глупости.
`Death`Whore`
08-22-2006, 20:42
Хаххаххаха. Защо мислиш, че се обличам метълски? Няма нищо такова.
alkobalko
08-22-2006, 20:43
Килограмите нямат никакво значение.
Не е вярно, че само едрите жени имат големи гърди. Аз например съм 55 кг., а гръдната ми обиколка е около 105см. Всичко зависи до гени и структура.
Абе хора Вие сте болни (без извинение), какво значение има каква музика слушаш и как се обличаш с това каква хигиена имаш.К`во искате да кажете, че рапарчетата и чалгарчетата и каквито и да са там, изглеждат по-добре и са по-чистоплътни ... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Извинявам се,че не е по темата, обаче като го прочетох и много се издразних на тъпи разсъждения.Айде махнете тея предрасъдаци и недейте да бъдете смешни! Мислите се за много умни, а за елементарни неща не можете да си използвате мозъците.
Абе хора Вие сте болни (без извинение), какво значение има каква музика слушаш и как се обличаш с това каква хигиена имаш.К`во искате да кажете, че рапарчетата и чалгарчетата и каквито и да са там, изглеждат по-добре и са по-чистоплътни ... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Извинявам се,че не е по темата, обаче като го прочетох и много се издразних на тъпи разсъждения.Айде махнете тея предрасъдаци и недейте да бъдете смешни! Мислите се за много умни, а за елементарни неща не можете да си използвате мозъците.Аз съм метъл, обличам се в черно. Мия се, къпя се, перъ се, и не мириша! Това мче съм малко пно-космат го имам за плюс. На първата страница пише защо :D
Ice_Queen
08-23-2006, 10:30
Абе хора Вие сте болни (без извинение), какво значение има каква музика слушаш и как се обличаш с това каква хигиена имаш.К`во искате да кажете, че рапарчетата и чалгарчетата и каквито и да са там, изглеждат по-добре и са по-чистоплътни ... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Извинявам се,че не е по темата, обаче като го прочетох и много се издразних на тъпи разсъждения.Айде махнете тея предрасъдаци и недейте да бъдете смешни! Мислите се за много умни, а за елементарни неща не можете да си използвате мозъците.
Евала пич =D> =D> =D> . И аз познавам доста метъли ,който са с мн мн по-добра хигиена примерно от рапърчетата в квартала..
По темата -аз бях чувала че се гледа носа на мъжа..и всеки път като видя някой мъж с голям нос ме напушва смях! :smt005 (не че е истина,но ме кефи ;)
Mike-Jones
08-23-2006, 10:34
ам чи аз съм била с по-'пухкавички' и не са били кой знае какво...обаче съм забелязала, че по-силно окосмените са по-надарени...лична статистика \:D/ ei nqkoi pat mi sa povrushta ot teb jivotno takova kurvensko
абе моми.. нали размерът нямал значение за вас?!..
аи си представете един супер дебел чичко с член 17 санта примерно.. след 2 години отслабва рязко.. да не си мислите че хуя ше му стане по малък.. тфа не е цица че да е мазнина..
т. 11.
А и стига с тези метАли..