- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебел мъж-голям атрибут?
Възможно ли е мъжа като качва килограми да не ги трупа само по корем,крака и т.н.,а и по мъжкия му полов орган.Например сумистите,на тях нормално като на всички други мъже ли им е атрибутът или е по-голям![]()
Ми не, даже им става по малък щото става обграден от шкембе. Виж на високи хора може.
2т. системно
Зрителна измама. Значи аз и един сумист да кажем имаме еднакъв размер. 16 сантима. Ама аз тежа 60 кила и съм висок 185. а той тежи 200 и е висок 160. на кой ще му изглежда по-голям? На мене!![]()
ам чи аз съм била с по-'пухкавички' и не са били кой знае какво...обаче съм забелязала, че по-силно окосмените са по-надарени...лична статистика \/
Това за високите изобщо не е вярно, както и..."ако му е голям носът, има голям пенис"...и нещо за пръстите имаше...
Аз съм сравнително окосмен![]()
Глупости!
хаха тфа намек ли бешеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Начи под висок не се разбира кльощав метъл дълъг метър и осемдесе щото ти сигурно тва имаш предвид. Говориме за натурално големи хора над 190 и големи и на широчина...Първоначално написано от `Death`Whore`
2т. системно
100%Първоначално написано от Lil'Angel
![]()
Не намесвай метълите. Мъжът ми е висок почти 2 метра и не е кльощав, а пенисът му по негови думи е 17 сантиметра.Първоначално написано от Amayo
Хмм НЕ. То да е не е кат нас момичетата --> Тяло мащабно цици също.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ма е метъл нали?Първоначално написано от `Death`Whore`
2т. системно
Че то т'ва не е задължително за момичетата.Макар че щом не би трябвало да е така за момичетата,значи за момчетата важи същото.Първоначално написано от Crazy`Witch
Какво значение има? Спор дали метълите се къпят ли ще водим? Или дали си перат дрехите?
въобще не става така при дебелите. а пък при високите... там е малко гадничко. аз писах в една тема, но с риск да се повторя ще разкажа набързо историята. имах едно гадже 1.96 високо (за пояснение аз съм 1.71). та... една вечер се бяхме напу*или като гълъби и там нещо тръгнахме да правим (демек да се натискаме). но когато стигнахме до нещо по-сериозно и господина си смъкна локсерките... оттам се показа нещо доста малко. и аз както си бях напу*ена като избухнах в смях... направо ми е неудобно сега... но... не мога да променя нито миналото, нито размера. така че, момичета не се подлъгвайте по височината, размера на носа, пръстите или обувките... просто проверявайте![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
хахахахах,аи да не обиждам метълите,защото са маняци,но те така или иначе всичките им дрехи са черни,така че няма да си личи дали са мръсни или неПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
А пък в т'ва горещто време няма начин да не се потят и да не миришат![]()
1. Никой не е казал, че метълите носят само черно.
2. Аз мога да се обличам само в червено и пак да слушам метъл, следователно да съм метълка.
Да,съгласна съм с тебПървоначално написано от `Death`Whore`
То ако става въпрос за това,значи и аз съм метълка,но не се обличам в черно.Аз говоря за тези,които не само слушат любимите си изпълнители,а и им подражават
![]()
И ми е интересно едно...как не съм видяла метъл, чиито подмишници да са плувнали в пот...а съм виждала много други хора, които са облечени оскъдно и са изпотени повече...
О не хич не са...те смърдят от километри на пот и шкембе с чесън па ти не си ги видела.
![]()
2т. системно
Не ми се спори по този въпрос,но какво искаш да ми кажешПървоначално написано от `Death`Whore`
Носи много и широки дрехи,за да си сухичък или ходи по бельо,даже ако искаш и гол,за да си супер изпотен все едно,че цял ден си копал доматите на нивата
![]()
![]()
![]()
Амайо, не бях останала с такова впечатление за теб. Жалък си.
Дреме ми на кура с кво впечатление си останала за мене, само знам че за пореден път гоориш пълни глупости. Ходете ми с балтони и кубинки лятото и не ме занимавайте с глупости.
2т. системно