View Full Version : za svirkite
ei hora kajete che mi e mnogo interesno zashto tolkova chesto se obsujda dali e unizitelnoi kurvensko za momichetata da pravqt svirki a nikoga nikude ne sam chuvala momchetata da se chudqt dali kato lijat se unijavat?kakvo unizitelno za boga ima v tova da pravish svirki???
`Death`Whore`
08-22-2006, 20:15
Нищо...дори да има, униженията понякога са възбуждащи. ОБаче едно момиче на 15 няма как да го разбере...
christina_aguilera
08-22-2006, 20:27
Казвала съм го и преди,но не мисля,че е унижение,когато доставяш удоволствие на човека,когото обичаш,а ако и той също те обича :arrow: не би трябвало да се чувства унизен,когато прави хубаво на гаджето си :mrgreen:
И аз не мисля,че в това да правиш свирки има нещо унизително?Какво лошо има в това да правиш удоволствие на човека,който обичаш?
mil4eto_
08-22-2006, 20:30
Ми не мисля,че е унизително,но всеки има различно мнение :wink:
Не е унизително.Унизително е да ти се изредят 5ма отпред,отзад,абе къде що има дупка,да те заснемат с камера,да те пуснат по интернет и да дадат адреса на всичките гамени,дето са им приятели. :smt005
Нищо...дори да има, униженията понякога са възбуждащи. ОБаче едно момиче на 15 няма как да го разбере...
така си е
Че то тва е половината от удоволствието,не знам как го карат на "сух" секс някои,но не искам да съм им на мястото.
BaMBOocHa
08-23-2006, 11:48
Че то тва е половината от удоволствието,не знам как го карат на "сух" секс някои,но не искам да съм им на мястото.
:!:
НИЩО НЕ Е УНИЗИТЕЛНО, извратено, курвенско, когато се прави от двама души, които имат връзка помежду си, обичат се и т.н. Унизително е да духаш на първия срещнат. Същото важи и за секса.
Някои хора 'доставят удоволствие на партньорите' си, като *извършват елементарните си биологични нужди* в/у тях.. и в двата аспекта.
Ако и в това не виждате нищо унизително - шапка ви свалям.
С оралната любов нещата са сходни, просто в нашето съвремие е нещо толкова често срещано, че вече се счита за нормално.
абсолютно нищо унизително няма в това. и аз не го схващам тоя проблем. нито е унизително, нито е гнусно, нито е лошо... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
olive_oil
08-24-2006, 08:05
то във свирките няма нищо лошо,ама приятелят на въпросното мониче като се похвали и другите ще кажат "ебатииии курвата"
mi gadjeto mi misli 4e ne e unizitelno.o6te ne sme probvali,no tq misli 4e ne e sramno!!! :wink: az mnogo q uvajavam,i zatova ..... :mrgreen:
Lorraine
08-24-2006, 22:20
Казвала съм го и преди,но не мисля,че е унижение,когато доставяш удоволствие на човека,когото обичаш,а ако и той също те обича :arrow: не би трябвало да се чувства унизен,когато прави хубаво на гаджето си :mrgreen:
syglasna :wink:
AnGeL_NeBeSeN
08-24-2006, 22:39
a be kvoto i da si govorite pove4e sa momi4etata koito si predlagat uslugite da vartat na toq ili oniq svirki i te sa kurvi nali taka .No ne sam 4uval za mom4eta deto si predlagat uslugite na momi4eta da gi lijat i ot tam pove4eto momi4eta si pravat asociqcia s kurva kakto 4uqt za svirki pone spored men
MI JENITE DETO DUHAT VINAGI SA SMQTANI ZA KURVI!
няма ни6то онизително в това,даже е за хвалба,особедно,ако 4лена е нат 20см.COOL :---)
`Death`Whore`
08-25-2006, 15:34
Кой те излъга, че е яко да правиш свирка на 20 сантиметров член? Най-добре е да е 12-13 сантиметра, та да може момичето да го лапа целия. И за двамата е по-приятно. :)
няма ни6то онизително в това,даже е за хвалба,особедно,ако 4лена е нат 20см.COOL :---)
xexexex 120 sm ne 6te6e li i 10 sm go lapai tam i tva e, sperma g1latai!
xexexex 120 sm ne 6te6e li i 10 sm go lapai tam i tva e, sperma g1latai!
jenite ne mogat da nalapat i 10 sm kur, ti s pretencii, v g1rloto li 6te go vkarava6, 4e da e 20 sm!
koi kazva 4e jenite ne mogat da nalapat 10....
abe az sam za svirkite te dostavqt takova udovolstvie na maja,pak koe mu e unizitelnoto 6te citiram samanta ot sexa i grada"moje da si na kolene ,no si go hvanala za topkite"
v4era razbrah kakvo e da dostavi6 ebati udovolstvieto na mom4eto koeto obi4a6,povrvaite mi nqma ni6to unizitelno!tolkova e priqtno 4e ne e istina!:)pone za men be6e super samo kato vidwh dovolnata mu fizionomiika!
Ami unizitelno e da go pravi6 na purviq sre6nat ina4e kakvo lo6o ima da dostavq6 udovolstvie na 4ovek kum kogoto ima6 nekvi 4uvstva!
Нищо! Тва е нещо, много яко! Който не го осъзнава си е лично негов проблем!
tedinkata_
10-15-2006, 18:46
i az mislq che nqma nishto unizitelno v tova ako dvamata se obichate... :!: :wink:
SANDRETO
10-15-2006, 19:00
taq tema se puska za 1098786238716236189726 put,daje i az sum q puskala predi 2 godini ahahahaha :mrgreen: :lol:
MrAsNiKa
10-15-2006, 21:37
Няма нищо лошо в това
Стига да знаят как се правят
Пък и да не знаят ще обасняваме насочваме и така.. :twisted:
Добре казано 15 годишната!
abeeeeeeeeeeeeeeeeeeee KATO NE E UNIZITELNO DA PRVI6 SVIRKI 6TO NEIDETE VIE MOM4ETATA DA SI PRAVITE SVIRKI PO MEJDU SI KATO TOLKOVA STE ZAREVALI ZA TIQ SVIRKIIIIIIIII BE MALE AMAN PISNA MI OT VAS
абе еййй! по-спокойно бе! на тебе не форум а успокоителни ти тряят!
аз съм момче и не мога да кажа дали се унижават момичетата като правят свирки, но ако не им харесва просто да не го правят-тва е!
който иска-прави който не иска-не прави!
Свирките са яка работа :) и тебе ти е кеф, и на мом4ето също. Кво му е унизителното?!?
Свирките са яка работа :) и тебе ти е кеф, и на мом4ето също. Кво му е унизителното?!?
napylno sam syglasna!! =D> tuka se na4etox na kakvi li ne gluposti!za kakvo unijenie govorite nemoga da razbera?prosto dostavq6 udovolstvie na partniora si!to nemoje samo da se 4e6ate.trqbva i malko raznoobrazie! :::
MalKa_BLuDnica
10-22-2006, 19:30
то във свирките няма нищо лошо,ама приятелят на въпросното мониче като се похвали и другите ще кажат "ебатииии курвата"
suglesna sum s tova..ako se pohvali pred 2-3 ot negovata kompaniq 6te nastupi ujas za vuprosnoto momi4e..ina4e nqma ni6to lo6o da dostavq6 udovolstvie na 4oveka koito obi4a6!!! :-)
No_LiMiTe^f
10-22-2006, 19:39
Ами просто има момичета,на които не им харесва!И за мен не е унизително!Не мога да ти кажа защо става така!
Съгласна съм, само ще добавя, и че ако знае как да го прави добре, и жената може да се изкефи от това. Но наистина е въпрос на опит...а той идва с годините.
panterata
10-22-2006, 23:24
ne e unizitelno
РОС не всички са като тебе бе!!!