PDA

View Full Version : Kakvo da pravq.... koi put da poema?

08-22-2006, 21:04
az sum f i sum izpadnala v edno mnogo stranno i oburkvashto polojenie za men i se nujdaq ot vashata pomosht!!!taka: ot mnogo vreme si tursq seriozna vruzka mnogo rqdko sre6tam nqkoi koito da mi dopadne i da iskam da sum s nego no i taka da stane vinagi poradi edna ili druga pri4ina neshtata se provalqt :( moje bi tova mi e sudbata!! na skoro se zapoznah s dvama muje, ediniat e adski hubav t.e mn mi haresva kato vizia kato harakter razbirame se vijdali sme se nqkolko puti no.... opredeleno ne iska neshto seriozno tova koeto az tursq! i tova me izmu4va super mn i nz dali da produljavam da opitvam da se polu4i neshto,a drugia e po.. grozen na vizia ama ne kazvam 4e e grozen simpati4en e... i s nego se razbiram perfectno... i toi iska opredeleno neshto seriozno ot men zvuni mi da se vijdame govorim si za vsi4ko s nego razbirame se mn dobre no nz dali da buda s nego!? moje bi ima neshto koeto me otbluskva no nz kakvo!? Kajete mi kakvo da pravq? #-o koi put da poema?! koe reshenie spored vas 6te e nai pravilno za men:Da se opitvam da buda s nqkoi s koito po veroqtno nqma da sum no ne e sigorno, da buda s nqkoi koito sum sigorna 4e e seriozen kum men i 6te bude seriozen i za napred.... ili da produlja da vodq minalia na4in na jivot i da 4akam lubovta v nqkoi prekrasen den i men da me sre6tne kakto do sega sum pravila! pls help [-o<

08-22-2006, 21:06
Избери пътя на тъпите кучки - изчукай се с хубавия и го зачукай на грозния...

cskamoni4ka
08-22-2006, 21:07
Намери си трети :-D

Lubo.15
08-22-2006, 21:09
Ако този "по-грозничкия" ти допада и мислиш че ще стане една добра връзка няма какво да чакаш.А онзи като не иска - еми ако иска.

aliq
08-22-2006, 21:26
kvo da ti kaja,ako hubaviq e tap i neiska nishto seriozno nqma smisal da si s nego,ako pak drugiq ne te privli4a pak ne stava za tva 4e nai dobre 4akai se nqkoi 6te iznikne za teb koito 6te ti dopadne vav si4ko!kasmet!!! :)

gery_to
08-23-2006, 00:30
Shtom krasaveca ne iska nishto po seriozno go ostavi, a za groznichkiq i az neznam kakvo da ti kaja,opitai a ako ne ti haresva neshto v nego ili ako ne si sigurna che toi e choveka kakvo ti prechi da go ostavish!ima i treti variant-chakala si dosega a zashto ne pochakash i oshte malko-barzo shte razberesh koi e istinskiq!uspeh kakvoto i da reshish!

koalka
08-23-2006, 10:28
Помисли добре кой наистина удовлетворява желанието ти за сериозна връзка,май беше втория.Имаш ли привличане към него?Тръпка?Трябва да си отговориш на тези въпроси,защото не мисля,че е добре само защото търсиш сериозна връзка да пренебрегнеш това,че той не ти харесва външно и не те привлича.Макар характера да е по-важен несъмнено и това има значение.Ако се влюбиш в един човек ти харесваш всичко в него.