PDA

View Full Version : Normalno li e ???

mhmmm
08-23-2006, 22:37
ta zna4i problema beshe takyf... s averkata mi koqto e po-golqma ot mene reshihme da pravim sex i nali po4nahme nii si4ko ok no izvednyj onq padna , nemoa da razbera zashto taka , na mene mi e beshe za pyrvi pyt a na neq - ne .... i nemoa da razbera zashto padna onui kopele....
bax maaamu naprao sa izlojih , a po princip nqmam problemi s erekciqta daje mnogo 4esto mi stava kogato ne trqbva... tva normalno li e , kato se ima vpredvid 4e mi beshe za pyrvi pyt...????

ista
08-23-2006, 22:41
това вече трябва в подписа си да го сложа... пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД.
така... по темата... да, според мен е нормално. сдухал си се, така де, той се е сдухал:) няма страшно.

psiHopaT4o
08-23-2006, 22:47
така... по темата... да, според мен е нормално. сдухал си се, така де, той се е сдухал:) няма страшно.
бате no offense обаче дума като пдедвид в българския книжовен език не съществува.Иначе си прав :D

Умнияя
08-23-2006, 23:03
ta zna4i problema beshe takyf... s averkata mi koqto e po-golqma ot mene reshihme da pravim sex i nali po4nahme nii si4ko ok no izvednyj onq padna , nemoa da razbera zashto taka , na mene mi e beshe za pyrvi pyt a na neq - ne .... i nemoa da razbera zashto padna onui kopele....
bax maaamu naprao sa izlojih , a po princip nqmam problemi s erekciqta daje mnogo 4esto mi stava kogato ne trqbva... tva normalno li e , kato se ima vpredvid 4e mi beshe za pyrvi pyt...????

ТИя са глупаци НО КОМЕНТ
Ае претиснил си са. Ня та посъветвам да ползваш алкохол щото тогава не ти е много до секс а до легло дет да са фърлиш и да са наспиш.
Представяй си друга че ти лиже и такиа. Накарай приятелката ти да ти помогне с уста с крак с ръъъка :mrgreen: ;

КЪДЕ СТЕ ПРИМОРСКОООООООО????

n1ght_shadow
08-24-2006, 00:21
ae ob6to zeto nz kak nai dobre da se podhodi v takav slu4ai
za 6tastie do sega ne mi se e slu4valo takova ne6to ama tova sega nqma zna4enie

prepora4vam ti da pogovori6 malko s neq po toq vapros i da e navii6 da ti dade 2ri 6ans...toku vij stane raotata :)
ae uspeh

AnGeL_NeBeSeN
08-24-2006, 00:35
a be bratle nqma stra6no tva e ne6to normalno nqma ot kvo da se pritesnqva6 i na men mi se e slu4valo. imai go za koz tq i drugiq pat 6te si kaje toi pak nqma da stane i kato stane i q lepne6 po 4eloto mn 6te se izkefi aide kasmet

undead
08-24-2006, 08:17
naprao i go uvii okolo vrata ako ti stane..

ista
08-24-2006, 09:55
бате no offense обаче дума като пдедвид в българския книжовен език не съществува.Иначе си прав :D

първо, бате, не съм от мъжки пол, а съм момиче. и второ - не ми ги обяснявай на мене тия дали я има тая дума или не. има я. граматически правилно е да се каже ПРЕДВИД. така че, no offense, ама бъркаш, злате :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: